Jump to content

Εχω ISDN & μου χρεωσαν ADSL..SOS

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον τον Ιανουαριο εκανα αιτηση για ADSL στον Γερμανο και φυσικα δεν μπηκε ποτε η γραμμη γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στην πολη μου.

Το καλοκαιρι μου ηρθε ενας φακελος απο τον ΟΤΕ που ελεγε να υπογραψω τα χαρτια να τα στειλω ταχυδρομικως πισω, αυτο θα σημαινε οτι αποδεχομαι να μου βαλουν την γραμμη. Στην αιτηση εγραφε και το email του υπευθυνου του ΟΤΕ. Εγω του εστειλα email και τον ενημερωσα οτι δεν ενδιαφερομαι πια μετα απο τοσους μηνες αναμονης.. :mad:

Μαλιστα πηρα και το 134 και τους ρωτησα τι διαδικασια θα πρεπει να ακολουθησω για να βγω απο την λιστα αναμονης για ADSL line, και μου ειπε η τηλεφωνητρια δεν χρειαζεται τιποτα δωστε αριθμο τηλ & ονομ/νυμο και σας βγαζω εγω τωρα απο τον Computer μου απο τη λιστα ημαστε on-line. Μου λεει ο.κ Κυριε ΧΧΧ ημαστε ενταξει.

Σημερα ηρθε ο λογ/σμος ΟΤΕ και μου χρεωσαν :

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 14,99

ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ADSL 34,99

ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Π1) 01/08/04-30/09/04 49,98

Στο συνολο το νταβατζιλικι: 134,95 € :eek: :mad: :wacko:

Ζαλιστικα μολις ανοιξα τον φακελο (επιπλεον τα παγια ISDN & Internet τελ.ποσο πληρωμης 170€). Παιδια πειτε μου τι μπορω να κανω? Πως γινετε να μην τα πληρωσω? Δηλαδη ειναι πολυ κουφο αυτο που εγινε. Και να μου βαζανε και γραμμη ADSL στο σπιτι παει και ερχεται!!!

Δωστε λυσεις.. γιατι θα τον βαλω φωτια τον ΟΤΕ την Δευτερα..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Άμα πας στο κατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής σου και μιλήσεις με τον προϊστάμενο θα τακτοποιηθεί το θέμα.

Αθανατος ο ΟΤΕ με τα λαθη του. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ξυλωμα θελουν ολοι τους!!!
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Σεπ. 2004 , 18:54)

Αθανατος ο ΟΤΕ με τα λαθη του. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ξυλωμα θελουν ολοι τους!!!

Δήθεν «λάθη» ή πραγματικά λάθη; :worry:

Να θυμηθούμε και το λάθος με τις τριπλές χρεώσεις παγίου ADSL που είχαν αναφερθεί παλιότερα; Μακάρι να είναι μόνο λάθος σε κάποιο computer και όχι κάποια άλλη τακτική του οργανισμού...

this signature is under heavy construction

Ξεφτιλισμενοι εντελως! Θα τους στρωσω αυριο.. του αλητες.

Αυριο τα νεοτερα..!

lol και εγώ ακύρωσα την αίτηση για dsl που είχα κάνει (ήμουν σε φάση να περιμένω για πόρτες).. ελπίζω να μην κάνουν μια από τα ίδια και εδώ...

Piga ston diey8inti kai eidan sto computer tous oti den exei kan energopoih8ei adsl sto spiti mou kai aytoi me xreosan.. telh energ+pagia.

Eipan oti kai kala kati egine me to systima tous, 8a milisoun me ta kentrika tous stin mixanografisi kai 8a me enimerosoun tilefonikos. Akomi perimeno apo tin Deytera...

Μήπως να είμαστε λίγο πιο κόσμιοι με τις εκφράσεις μας; Υπάρχει και άλλος τρόπος διαμαρτυρίας εκτός από το να τους βρίζουμε.
this signature is under heavy construction

An ennoeis emena ng78 oi ekfraseis pou xrisimopoihsa pio pano einai oi katalliles gia autous tous kyrious kai tous armozei katallila gia auti tin periptosi.

To oti mou xreosan ena poso xoris logo, to oti exasa ena meros apo to merokamato mou gia na pao ston OTE gia na bro tin lysi pou akoma den bre8ike kai 8a prepei na ksanapao.. pistevo pos eipa kai liga gi'autous tous ANEY8INOUS!

ng78 na ksereis pos den ta leo ayta gia sena kai oute piastika apo to post pou ekanes, alla ayta pou grafo einai h pragmatikotita!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Σεπ. 2004 , 21:28)

lol και εγώ ακύρωσα την αίτηση για dsl που είχα κάνει (ήμουν σε φάση να περιμένω για πόρτες).. ελπίζω να μην κάνουν μια από τα ίδια και εδώ...

τελικά βλέπω να το μετανιώνω και να ξανακάνω την αίτηση (αποφασιστηκότητα,ε?).. είμαι περίεργος τι θα χρεώσουν στο τέλος... :!: :lol:

Βάλε Vivodi Αντώνη αν βαρέθηκες να περιμένεις.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και να βάλει πόρτες ο ΟΤΕ έχω βαρεθεί να περιμένω (από τον Ιούνιο) και να καλύψει την περιόχη (χολαργός) η vivodi...