mol Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 Εδω και ποση ωρα στην θεσσαλονικη ακουγεται ηχος απ τον ουρανο, αντιστοιχος με τον ηχο του αεροπλανου. Αεροπλανο δεν ειναι σιγουρα παντως. Παρατηρησε κανεις κατι? Δε λεει να σταματησει. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 δεν άκουσα κάτι , αν και φημίζομαι για την οξύτητα στην ακοή μου. Mήπως μένεις κοντά στο αεροδρόμιο; Μήπως είχε σκούπα καμιά προκομένη γειτόνισσα; Μήπως βγήκανε τα στελθ;; :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θα 'πρεπε να τον ηχογραφήσεις και να τον ανεβάσεις ή μήπως το ZTE V967 δεν διαθέτει αυτην την λειτουργία? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δυτικα μενω, καμια σχεση με αεροδρομιο. Τραγικη εμπειρια. Να θες να κοιμηθεις κι να μη μπορεις λογω του ηχου. Τι να πω. Μαλλον οι εξωγηινοι καναν χαμηλες πτησεις :lol: Λιγα λογια για το ζτε :mad: Τα παντα κανει :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 βρε μπας και βουιζαν τα αυτιά σου;;; καποιος άλλος το άκουσε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 το ακουσε και αλλο ατομο... δεν ειμαι ο μονος, ευτυχως:lol: το μυαλο μου παει στα εργα του περιφερειακου, οδοστρωτηρας μηπως να ταν; ξερω γω;;;;;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μενεις κοντα στα εργα;διοτι και εγω που μενω,δεν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 δε το λες και κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 φιλε μου κ εγω το ακουσα.απο τις 3:30 που εντοπισα τον ηχο μεχρι τις 5:00 περιπου που πηγα για υπνο ακουγοταν ασταματητα.οχι σε βαθμο που να μη μπορω να κοιμηθω αλλα αν εβγαινα στο μπαλκονι ακουγοταν ξεκαθαρα.απορω μεχρι τι ωρα ακουγοταν.τραβηξα κ βιντεο.εγω μενεμενη μενω κ επειδη απορησα αρχισα να παιρνω φιλους μου να τους ρωταω αν το ακουνε κ αυτοι.ο ενας προς αμπελοκηπους κ ο αλλος στη μοναστηριου το ακουγανε κ οι 2 πεντακαθαρα.ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις σαν να πεταει μονιμως ενα αεροπλανο απο πανω.εψαξα κ στο internet γιατι μου εκανε πολυ εντυπωση αλλα το μονο που βρηκα ηταν εδω το δικο σου.εσυ απο ποια περιοχη το ακουγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 ευοσμο μενω. μεχρι τις 6μιση το ακουγα. μετα κοιμηθηκα, δεν αντεξα. ευτυχως το ακουσαν και αλλοι, γιατι θα ανησυχουσα μηπως φτανω τα ορια της σχιζοφρενειας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 δειξτε και σε εμας το βιντεακι. Για να κανει καποιος εγγραφη σε φορουμ μονο και μονο για αυτο, φανταζομαι ηταν φοβερο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 περιμενω να το ακουσω και γω το βιντεο... (επαναλαμβανω, αεροπλανο δεν ηταν, καθως ηταν καθαη η ατμοσφαιρα, ειχε ξαστερια και θα φαινοταν σιγουρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 mol, βλεπουμε πολυ "lost".. Mαλλον ενωθηκε καποιο παραλληλο συμπαν εκεινη την ωρα στη Θεσσαλόνικα, απ οτι θυμαμαι σε ενα επεισοδιο, και εξ ου και ο ηχος.. :p Το ιδιο ειχε γινει και σε ενα διπλό επεισοδειο των x-files, ονόματι.. "dreamland"!! Χωρις πλακα, εκει πανω δεν φυσαει καθολου?.. Ο νοτιάς τουλαχιστον?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 lost fαn, φαινεται ε; :lol: οχι, δεν ηταν ο αερας! ακουγοταν ακριβως οπως το αεροπλανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) καλα μη τρελενεστε δεν ηταν κ τοσο wow πια :p ηταν απλα αξιοπεριεργο.κ οχι δ ηταν αερας σιγουρα. οριστε κ το βιντεο αν κ δ αποτυπωνεται ακριβως οπως ηταν στην πραγματικοτητα κ πολλοι μπορουν να βγαλουν διαφορα συμπερασματα. http://youtu.be/-TzpTt4Y298 Edited January 22, 2014 by tricky_tracky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 νοτ φαουντ μου λεει αυτό ειναι το σωστο http://www.youtube.com/watch?v=-TzpTt4Y298 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 ναι το διορθωσα κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μπορεί ο ήχος αυτός να προέρχεται από το λιμάνι και να αντηχεί από το λόφο του Παλαιοκάστρου, δίνοντας την εντύπωση οτι προέρχεται από τον ουρανό. Λέω μια σκέψη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Αυτο ηταν. Προσωπικα δεν εχω ακουσει τετοιο θορυβο για τοσο πολυ ωρα. Στις 4 παρα το πηρα πρεφα και μεχρι τις 6μιση ακουγοταν συνεχεια. Ανα διαστηματα χανοταν(ακουγοταν ομως) και επειτα ακουγοταν πιο εντονα. Τεσπα... αν μαθει κανεις κατι, ας ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 υποθετω πως ηταν η "κίνηση" και η φασαρια της πολης.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μπορεί ο ήχος αυτός να προέρχεται από το λιμάνι και να αντηχεί από το λόφο του Παλαιοκάστρου, δίνοντας την εντύπωση οτι προέρχεται από τον ουρανό. Λέω μια σκέψη... Αυτο στεκει πιο πολυ.... Απο Βορειοδυτικα το ακουγα να ερχεται παντως. Μια σκεψη ηταν η φλογα απ τα ελπε. Αλλα επειδη φαινεται απ το σπιτι μου δεν ηταν απο κει... Δεν ηταν φασαρια η κινηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 κιομως το ακουνε και αλλοι http://www.youtube.com/watch?v=FHi6LjKuNl4:cry: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) κιομως το ακουνε και αλλοι http://www.youtube.com/watch?v=FHi6LjKuNl4:cry: "Maybe it's the power trying to come back on..." Edited January 22, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 κ μενα η πρωτη μου σκεψη ηταν για τη φλογα φαινεται κ προς το τελος του βιντεο.απλα τοσα χρονια δε θα το ειχα ξανακουσει;κ οντως ακουγοταν σαν να ερχεται απο βορειοδυτικα.υπαρχουν κ αλλες περιπτωσεις για θεσσαλονικη ακριβως ιδιες μ αυτο που περιγραφουμε εμεις αλλα ειναι απο πιο παλια.θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε τι ειναι τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ο λιακοπουλος λέει ότι είναι ο πολεμαρχος του Θεού :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts