Jump to content

Προβλημα με ανακατασκευασμενο μελανι

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την προηγουμενη εβδομαδα μου τελειωσε το μαυρο μελανι στο πολυμηχανημα μου(HP Deskjet 3050).Πηγα σε κανα 2-3 καταστηματα αλλα πουθενα δεν βρηκα το 301 μαυρο που παιρνει το μηχανημα μου.Επειδι ομως το χρειαζομουν επειγοντως και δεν μπορουσα να περιμενω,πηγα σε ενα rainbow refill point στην γειτονια μου και αφου τους ειχαν τελειωσει και τα αυθεντικα και τα συμβατα, πηρα ενα ανακατασκευασμενο (refilled) με 7.50 € αντι για 11 που κανει το αυθεντικο.Το εβαλα και παρολο που ο εκτυπωτης μου καταλαβε οτι ειναι μαϊμου και εμφανιστηκε στην οθονιτσα του πολυμηχανηματος το μυνημα "πλαστο ή μη αυθεντικο μελανοδοχειο",εκανε ευθυγραμμιση κανονικα και δουλεψε μια χαρα.Ομως μετα απο καμια 30αρια μαυροασπρες εκτυπωσεις σε ποιοτητα "fast draft", αρχισε να αφηνει λευκες γραμμες πανω στο κειμενο και να εκτυπωνει με κενα.Το εβαλα να κανει καθαρισμο κεφαλων 3 φορες αλλα δεν ειδα καμια βελτιωση,αντιθετα σε καθε εκτυπωση τα κενα ολο και μεγαλωναν και τωρα πλεων δεν τυπωνει σχεδον καθολου μαυρο.Να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που χρησημοποιω refilled μελανι,μεχρι τωρα παντα επαιρνα το αυθεντικο της hp και ποτε δεν μου εβγαλε προβληματα.Μηπως με εποιασαν κοτσο και μου εδωσαν ενα δοχειο με μια σταλια μελανι με αποτελεσμα να τελειωσει σε χρονο dt?Μηπως τα ανακατασκευαμενα μελανια γενικα ειναι απατεωνιες?Χρησημοποιει κανεις απο σας refilled μελανι?Σας εχει βγαλει ποτε παρομοια προβληματα?Υπαρχει περιπτωση το ξενο μελανι να μου εκανε ζημια στο μηχανημα?Μηπως το μηχανημα το σαμποταρει επιτηδες επειδι δεν ειναι το αυθεντικο της εταιρειας?

καλησπερα! εγω ενα πραγμα θα σου πω.. ο παλιος μου εκτυπωτης ΧΑΛΑΣΕ απο τα μη αυθεντικα μελανια. μια φορα αγορασα και χαλασε ο εκτυπωτης. αγορασα εναν epson και εδω και 4 χρονια βαζω μονο αυθεντικα και δεν εχω Κ Α Ν Ε Ν Α προβλημα.

Σημερα πηρα αυθεντικο και εβαλα,και ευτυχως δουλευει κανονικα.Απο εδω και περα μονο αυθεντικα μελανια.Δεν αξιζει να ρισκαρεις να καταστρεψεις τον εκτυπωτη για να γλιτωσεις 2-3 ευρω.

• 1 month later...
οπότε πρόβλημα 0...κλειδώνει...ο καθένας ότι τον βολεύει !

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...