thsss Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Οδηγίες πως να ρουτάρουμε και πως να κανουμε install άλλη ρομ υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Οδηγίες πως να ρουτάρουμε και πως να κανουμε install άλλη ρομ υπάρχουν; http://www.androidiani.com/forum/alcatel-modding/391009-alcatel-tcl-idolx-s960-guide-root-recovery-rom-custom.html ειναι στα Ιταλικα.Με google translate κανεις την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Δεν γνωρίζω τι εχει δηλωσει χρηματικα το μονο που εκανα μεχρι τωρα ηταν να το στείλω μήνυμα γιατι δεν τον έστειλε με ems και παρολου που μου έστειλε τον αριθμο αποστολής δεν φαινότανε πουθενά .Αν εχει τελωνείο υπερβολικό δεν θα το παραλάβω θα το στειλω πίσω διοτι δεν το εστειλε με ems ρωτω να του ανοιξω θεμα ; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον έστειλα μήνυμα να δω πως το δήλωσε ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας Κανένα νέο; Ακόμα στο τελωνείο το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artcool Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους..Έχω κάνει την παραγγελία από δω http://www.aliexpress.com/item/TCL-idol-X-S960-3G-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-2GHz-5-0-inch-IPS-FHD-2GB/1706816834.html στης 25-3-14 ,εκείνη τη μέρα το είχαν -35%,και το πήρα 244$.Η αποστολή έγινε στης 28-3-2014 με Singapore Post με το Tracking Number RQ227936182SG .........το οποίο δεν το εντοπίζει κανένα site..Έχω στείλει 4 μηνύματα στον πωλητή και δυστυχώς δεν παίρνω καμία απάντηση .Τι με συμβουλεύετε να κάνω ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κανένα νέο; Ακόμα στο τελωνείο το βλέπω. Θαυμα επιτέλους ξεκολλησε Για να δω τωρα ποτε θα ρθει κατα Καβαλα και αν με περιμενει κανενα εγκεφαλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους..Έχω κάνει την παραγγελία από δω http://www.aliexpress.com/item/TCL-idol-X-S960-3G-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-2GHz-5-0-inch-IPS-FHD-2GB/1706816834.html στης 25-3-14 ,εκείνη τη μέρα το είχαν -35%,και το πήρα 244$.Η αποστολή έγινε στης 28-3-2014 με Singapore Post με το Tracking Number RQ227936182SG .........το οποίο δεν το εντοπίζει κανένα site..Έχω στείλει 4 μηνύματα στον πωλητή και δυστυχώς δεν παίρνω καμία απάντηση .Τι με συμβουλεύετε να κάνω ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Dispute... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θαυμα επιτέλους ξεκολλησε Για να δω τωρα ποτε θα ρθει κατα Καβαλα και αν με περιμενει κανενα εγκεφαλικο Το ό,τι ξεκόλλησε δεν σημαίνει πως δεν έχει μπει ΦΠΑ. Περίμενε πρώτα το δέμα και βλέπεις. Πάντως θα είναι χοντρή ******* να σου βγει κανένα πενηντάρι επιπλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.androidiani.com/forum/alcatel-modding/391009-alcatel-tcl-idolx-s960-guide-root-recovery-rom-custom.html ειναι στα Ιταλικα.Με google translate κανεις την δουλεια σου Πρέπει να κάνω account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους..Έχω κάνει την παραγγελία από δω http://www.aliexpress.com/item/TCL-idol-X-S960-3G-Smartphone-MTK6592-Octa-Core-2GHz-5-0-inch-IPS-FHD-2GB/1706816834.html στης 25-3-14 ,εκείνη τη μέρα το είχαν -35%,και το πήρα 244$.Η αποστολή έγινε στης 28-3-2014 με Singapore Post με το Tracking Number RQ227936182SG .........το οποίο δεν το εντοπίζει κανένα site..Έχω στείλει 4 μηνύματα στον πωλητή και δυστυχώς δεν παίρνω καμία απάντηση .Τι με συμβουλεύετε να κάνω ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Δεν σου έχει στείλει τίποτα ακόμα αλλά και οι περισσότερες πωλήσεις που έκαναν στις 25/3 οι περισσότεροι δεν τις έστειλαν έδιναν traking numder και όταν τους ρωτούσες που είναι σου λένε ότι δεν το έχουν σε stock και σου λένε να σου γυρίσουν τα χρήματα ....σε εμένα μου έτυχαν τρις περιπτώσεις ...σήμερα παρέλαβα και το δεύτερο με Ελληνικά κανονικά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stziak1962 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Από αυτή τη βδομάδα πωλέιτε στη Γερμανία από τοπική μεγάλη αλυσίδα Ιντερνετ με εγγύηση και χωρίς Τελωνείο όμως με μεγαλύτερη τιμή (299 Ευρώ) http://www.cyberport.de/?token=9ed868ad2a3a86179eb495debefea180&sSearchId=5347fd887ae0a&EVENT=itemsearch&view=liste&query=idol+x%2B&filterkategorie=&searchbutton.x=0&searchbutton.y=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 [/color] Πρέπει να κάνω account? Δεν ειναι απαραίτητο. Τα link ειναι σε εξωτερικα site και το forum διαβαζεται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Από αυτή τη βδομάδα πωλέιτε στη Γερμανία από τοπική μεγάλη αλυσίδα Ιντερνετ με εγγύηση και χωρίς Τελωνείο όμως με μεγαλύτερη τιμή (299 Ευρώ) http://www.cyberport.de/?token=9ed868ad2a3a86179eb495debefea180&sSearchId=5347fd887ae0a&EVENT=itemsearch&view=liste&query=idol+x%2B&filterkategorie=&searchbutton.x=0&searchbutton.y=0 Ναι 359€ με τα μεταφορικά και αν έχει Ελληνικά ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλημέρα ! Υπάρχει ένα tcl x+ 960 σκούρο μπλε διαθέσιμο για πληροφορίες π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Επιτέλους το εχω στα χερια μου , τελικα πληρωσα 30 ευρω τελωνείο ειναι ασπρο και ειναι πανέμορφο παρα πολυ καλη αισθηση και κρατημα πολυ καλη οθονη πολυ ισχυρο ηχειο.Αλλα δεν ηρθε ροτυταρισμενο δεν εχει ελληνικα και google play με ενα σορο κινεζικες αηδίες η lawa μου αρεσε με τα θεματακιια που εχει.Ρωτω πια room να βαλω για ελληνικα ,Google play και θα διαγραφει η lawa περιμένω βοηθεια παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Επιτέλους το εχω στα χερια μου , τελικα πληρωσα 30 ευρω τελωνείο ειναι ασπρο και ειναι πανέμορφο παρα πολυ καλη αισθηση και κρατημα πολυ καλη οθονη πολυ ισχυρο ηχειο.Αλλα δεν ηρθε ροτυταρισμενο δεν εχει ελληνικα και google play με ενα σορο κινεζικες αηδίες η lawa μου αρεσε με τα θεματακιια που εχει.Ρωτω πια room να βαλω για ελληνικα ,Google play και θα διαγραφει η lawa περιμένω βοηθεια παιδιά Τι τιμή έγραφε το πακέτο; Μόνο 30 ευρώ πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το πακετο το δηλωσε 200 δολλαρια και φορος μπηκε απο τι μου ειπαν συα 100 ευρω δεν ξερω πως το βγαζουν περιμενα και εγω παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το πακετο το δηλωσε 200 δολλαρια και φορος μπηκε απο τι μου ειπαν συα 100 ευρω δεν ξερω πως το βγαζουν περιμενα και εγω παραπανω Περιμένω και εγώ το δικό μου όπου να'ναι. Γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αφου εβαλα και τα ελληνικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα δεν εχω ξαναδει πιο γρηγορο broswer το wifi σε σχεση με το μοτο gειναι πολυ πιο δυνατο και σταθερο , και τελικα η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη.Το μονο πρόβλημα που εχω μετα το ρουταρισμα ειναι οτι δεν εμφανίζεται η lock screen δεν ξερω τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αφου εβαλα και τα ελληνικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα δεν εχω ξαναδει πιο γρηγορο broswer το wifi σε σχεση με το μοτο gειναι πολυ πιο δυνατο και σταθερο , και τελικα η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη.Το μονο πρόβλημα που εχω μετα το ρουταρισμα ειναι οτι δεν εμφανίζεται η lock screen δεν ξερω τι εγινε Το βρηκα τι έφταιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Το βρηκα τι έφταιγε Ε πες μας και μας ρε φίλε να ξέρουμε. Μυστικό το κρατάς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ε πες μας και μας ρε φίλε να ξέρουμε. Μυστικό το κρατάς;;; Απο τις ρυθμίσεις στην ασφαλεια δεν ηταν ενεργοποιημενη η ρύθμιση κλειδώματος οθονης , ενεργοποιηθηκε και ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Αφου εβαλα και τα ελληνικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα δεν εχω ξαναδει πιο γρηγορο broswer το wifi σε σχεση με το μοτο gειναι πολυ πιο δυνατο και σταθερο , και τελικα η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη.Το μονο πρόβλημα που εχω μετα το ρουταρισμα ειναι οτι δεν εμφανίζεται η lock screen δεν ξερω τι εγινε Αλλαξες rom? Αν ναι, ποια εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Από θήκες πάντως δεν βλέπω να παίζουν και πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Από θήκες πάντως δεν βλέπω να παίζουν και πολλές. απο αυτα που εψαξα δυο βρηκα.. μια πλαστικη για να προστατευει το κινητο απο πισω και μια δερματινη.. αγορασα την δερματινη αλλα δεν λεει και πολλα.. αλλιως την περιμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Αλλαξες rom? Αν ναι, ποια εβαλες? TCL_S960_JB2_14.01.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μερικες φωτο ειναι τραβηγμένες απο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 TCL_S960_JB2_14.01.10 Εχει κανενα ελλατωμα ή ειναι μια χαρα; Περιπου ποση ελευθερη ραμ εχεις παρολα τα προγραμματα που τρεχει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts