Jump to content

Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960)

eimai_kala
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ήταν από Ινδία. Αλλά απο το επίσημο σαιτ της Alcatel. Γιαυτό με παραξένεψε..

Έκανα μια δοκιμή απο το mobile upgrade tool της alcatel αλλα τζίφος....

Ποτε σκ.α θα βγει επιτέλους?

• Απαντήσεις 747
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το βρήκα απο το skroutz με 260 ευρω αξίζει καθώς έχει και δυο χρόνια εγγύηση!!

είναι το ίδιο ακριβώς από αυτά που παίρνεται από την κίνα?εχει την ίδια rom?

με ενδιαφέρει αν το gps δεν έχει κανένα περίεργο πρόβλημα καθώς και ο επεξεργαστής της mtk έχει κάποιο θέμα π,χ θερμοκρασίες και λοιπά

με ενδιαφέρει αν το gps δεν έχει κανένα περίεργο πρόβλημα καθώς και ο επεξεργαστής της mtk έχει κάποιο θέμα π,χ θερμοκρασίες και λοιπά

Άμα θες καλό dual sim από Ελλάδα τότε πας σε Idol X+ ή στο galaxy grand 2 ή στο Zenphone 5. Κανένα πρόβλημα με gps και γενικότερα απροβλημάτιστο. Αν δε σε ενδιαφέρει να είναι dual sim τότε υπάρχουν καλύτερες επιλογές πχ περσινές ναυαρχίδες.

Η rom είναι ελληνική, θέματα με θερμοκρασίες δεν υπάρχουν εκτός αν το λιώσεις στο gaming. Εγώ μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά με το συγκεκριμένο κινητό.

Edited by eimai_kala

Μαι χαρα κινητο... Μόνο η κάμερα δεν με εντυπωσίασε για 13 mp. Κατ´αλλα ειναι μια χαρα..

Για να πω την αλήθεια δεν το κοιτάω εξαιτίας των δυο καρτων sim!! Οταν λες περσινές ναυαρχίδες σε αυτα τα λεφτα ποια κινητά εννοείς Edited by airmitkos

Για να πω την αληθεια δεν το κοιταω εξαιτιας των δυο καρτων sim!! Οταν λες περσιβες ναυαρχιδες σε αυτα τα λεφτα ποια κινητα εννοεις

Έκανα λάθος ως προς τα χρήματα. Είχα δει πριν λίγο καιρό το LG G2 στα 280κατι και θεωρώ ότι 20 ευρώ παραπάνω για ένα αρκετά καλύτερο κινητό είναι μια καλή πρόταση. Τώρα βέβαια που ξανακοίταξα το είδα στα 300...

Κυριοι άσχετο.. Αλλά πληροφορία απο τυπακι που δουλεύει στα md mrk που μίλησε με Alcatel, του είπαν στο επόμενο δίμηνο έρχεται η αναβάθμιση για idol x+ στα 4.4.4!! Αντεεεε!!!

Κυριοι άσχετο.. Αλλά πληροφορία απο τυπακι που δουλεύει στα md mrk που μίλησε με Alcatel, του είπαν στο επόμενο δίμηνο έρχεται η αναβάθμιση για idol x+ στα 4.4.4!! Αντεεεε!!!

Οι πληροφορίες λένε για 4.4.4 ή για 4.4.2 που ήδη βγήκε στην Ινδία?

4.4.4!! Απευθείας! Με το απευθείας update μεσω wifi

Ωραία νέα αυτά! Μακάρι να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της η Αλκατέλ.

Καλησπέρα, έχει κανείς το κινεζικό tcl idol x+ s960 και να έχει κάνει την αναβάθμιση που έχει βγει αυτόματα στο κινητό (v14.07.25)?!οσες φορές προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση από το cmr μου βγάζει error, χρειάζομαι υπολογιστή για να κάνω την αναβάθμιση?! Ας με ενημερώσει κάποιος και τον τρόπο που γίνεται γιατί δεν είμαι πολύ σχετικός και με τα ιταλικά σαιτ δεν βγάζω άκρη με τις μεταφράσεις, επίσης ας μας πει αν έχει δει διαφορά με την νέα αναβάθμιση και τι ισχύει αν μπορούμε να περάσουμε ρομ της αλκατελ..... Ευχαριστώ

Επειδή είχα μιλήσει και εγώ μαζί τους (τηλ. 2112111551-ελληνική αντ/εια Alcatel) για να ρωτήσω για το Idol X+ και C9 όσον αφορά τις αναβαθμίσεις kitkat κλπ.(που λέει ο λόγος δηλαδή.....:lol::lol::lol:) μου έδωσε μια πολύ αόριστη απάντηση...."οι τεχνικοί μας εργάζονται πάνω σε διάφορες επερχόμενες αναβαθμίσεις....".....πιαστο αυγο και κούρευτο...

Οσο για τον υπάλληλο του Μediama....t έχει κάθε λόγο να λέει πως του είπαν ότι θα αναβαθμιστεί από την ελληνική Alcatel(δεν τον αμφισβητώ αλλά δεν νομίζω να γίνει έτσι) μιας και οι πωλήσεις του Idol X+ δεν σπάνε και τα ταμεία;),προσωπικά χρησιμοποιώ τώρα το C9 και είναι ΟΚ αλλά κολλημένο στο firmware 01001 ενώ στην Ισπανία το ίδιο μοντέλο(unbranded πάντα όπως και το δικό μου) είναι στην έκδοση 01003.

Ομοίως έχω δει και άλλα μοντέλα να μένουν εδώ στην Ελλάδα στην 01001,ε δε θέλει και πολύ μυαλό αφού ρώτησα και μου είπε πως τα ΟΤΑ firmwares τα έχουν σε δικό τους server και μέχρι να φτάσει σε μας ....(αφου ξεκάθαρα πρέπει να περαστούν τα customization/language packs κλπ. κλπ......:confused:)

ΚΙ

Επειδή είχα μιλήσει και εγώ μαζί τους (τηλ. 2112111551-ελληνική αντ/εια Alcatel) για να ρωτήσω για το Idol X+ και C9 όσον αφορά τις αναβαθμίσεις kitkat κλπ.(που λέει ο λόγος δηλαδή.....:lol::lol::lol:) μου έδωσε μια πολύ αόριστη απάντηση...."οι τεχνικοί μας εργάζονται πάνω σε διάφορες επερχόμενες αναβαθμίσεις....".....πιαστο αυγο και κούρευτο...

Οσο για τον υπάλληλο του Μediama....t έχει κάθε λόγο να λέει πως του είπαν ότι θα αναβαθμιστεί από την ελληνική Alcatel(δεν τον αμφισβητώ αλλά δεν νομίζω να γίνει έτσι) μιας και οι πωλήσεις του Idol X+ δεν σπάνε και τα ταμεία;),προσωπικά χρησιμοποιώ τώρα το C9 και είναι ΟΚ αλλά κολλημένο στο firmware 01001 ενώ στην Ισπανία το ίδιο μοντέλο(unbranded πάντα όπως και το δικό μου) είναι στην έκδοση 01003.

Ομοίως έχω δει και άλλα μοντέλα να μένουν εδώ στην Ελλάδα στην 01001,ε δε θέλει και πολύ μυαλό αφού ρώτησα και μου είπε πως τα ΟΤΑ firmwares τα έχουν σε δικό τους server και μέχρι να φτάσει σε μας ....(αφου ξεκάθαρα πρέπει να περαστούν τα customization/language packs κλπ. κλπ......:confused:)

Ποιοι εργάζονται;;;χαχαχα ακόμα περιμένω στο 997 την 4.1.1 ας είναι καλά οι Γερμανοί

απλά.........και ομορφα

Καλησπέρα. Πιστεύω ότι την αναβάθμιση θα την δώσουν. Εάν έχετε προσέξει τρέχει διαφήμιση στην τηλεόραση, διαφημίσεις σε πάρα πολλές στάσεις στους δρόμους , χορηγία στην εκπομπή του Λαζόπουλου με δωρεάν συσκευές. Όλα αυτά δεν τα είχαμε δει ξανά από την alcatel στην χώρα μας. Για μένα σημαίνει ότι υπολογίζουν στην Ελληνική αγορά άρα δεν μπορεί να μην έχουν και καλή υποστήριξη του προϊόντος τους. Επομένως βλέπω να έρχεται και εδώ η αναβάθμιση μην τρελαινόμαστε

Θα συμφωνήσω με τον kall. Το τυπακι στο md mrt μου είπε οτι πουλάει 35 κομμάτια την βδομάδα μονοστο κατάστημα του!! Έχει ανέβει απότομα! Έπισης φέρανε θήκες σιλικόνης, μεμβράνες και έρχονται και. Flip Case! Κοντος ψαλμός αλληλούια.. για το update!

Μακάρι το ευχομαι για όλους και όντως από διαφήμιση/προβολή καλά παει αλλα διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το εν λόγω κινητο. Μπορεί κάποιος παλιός του κατοχος να μου πει πως τα πάει με την μπαταρία του κ εαν εχει παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα ολο αυτον τον καιρό? Μπορείτε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο αν θέλετε απλά πρέπει να είναι δίκαρτο, να εχει απο 4 πυρήνες και πάνω και να έχει απο 1.5 γιγα Ραμ και πάνω.

Ευχαριστώ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να το αγοράσΌσο οτο εν λόγω κινητο. Μπορεί κάποιος παλιός του κατοχος να μου πει πως τα πάει με την μπαταρία του κ εαν εχει παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα ολο αυτον τον καιρό? Μπορείτε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο αν θέλετε απλά πρέπει να είναι δίκαρτο, να εχει απο 4 πυρήνες και πάνω και να έχει απο 1.5 γιγα Ραμ και πάνω.

Ευχαριστώ.

Εγώ το έχω τώρα τρεις μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Όσο για την μπαταρία του κινητού με έντονη χρήση ,δηλαδή πολλά τηλέφωνα λόγω δουλειάς, τουλάχιστον δύο ώρες ράδιο, κάνα τρίωρο παιχνίδι και σερφαρισμα στο διαδίκτυο περίπου δύο με τρεις ώρες βγάζει την μέρα άνετα. Χρειάζεται φόρτιση κατά τις δέκα το βράδυ που έχει πέσει στο 20%.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ το έχω τώρα τρεις μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Όσο για την μπαταρία του κινητού με έντονη χρήση ,δηλαδή πολλά τηλέφωνα λόγω δουλειάς, τουλάχιστον δύο ώρες ράδιο, κάνα τρίωρο παιχνίδι και σερφαρισμα στο διαδίκτυο περίπου δύο με τρεις ώρες βγάζει την μέρα άνετα. Χρειάζεται φόρτιση κατά τις δέκα το βράδυ που έχει πέσει στο 20%.

Έχει βγει από την φόρτιση από τις έξι το πρωί και τώρα είναι στο 51% και έχει λιώσει στη δουλειά. Βέβαια αυτά με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει βγει από την φόρτιση από τις έξι το πρωί και τώρα είναι στο 51% και έχει λιώσει στη δουλειά. Βέβαια αυτά με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας

Το τηλ ειναι μια χαρα. Η Μπαταρια μου κρατάει 1.5 με δυο μερες με αρκετα τηλ , και σερφάρισμα , wifi συνέχεια ανοικτό. και βαζοντας το σε flight mode κατα την διάρκεια της νύχτας.

Εγώ δεν κάνω πολλά τηλέφωνα αλλά λόγω δουλειάς μένει συνέχεια ανοιχτό νύχτα μέρα. Και στο ίντερνετ άντε να μπαίνω 1 ωρα σύνολο όλη μέρα μετα το κλείνω το wi-fi. Πιστεύω 3 μέρες μπαταρία με την εξοικονόμηση μπαταρίας να μου βγάζει άνετα.

Πιο χρώμα λέτε να επιλεξω? Το μαυρο μου φαίνεται οτι αφήνει πολλές δαχτυλιες πανω.

Εγώ δεν κάνω πολλά τηλέφωνα αλλά λόγω δουλειάς μένει συνέχεια ανοιχτό νύχτα μέρα. Και στο ίντερνετ άντε να μπαίνω 1 ωρα σύνολο όλη μέρα μετα το κλείνω το wi-fi. Πιστεύω 3 μέρες μπαταρία με την εξοικονόμηση μπαταρίας να μου βγάζει άνετα.

Πιο χρώμα λέτε να επιλεξω? Το μαυρο μου φαίνεται οτι αφήνει πολλές δαχτυλιες πανω.

Έχεις δίκιο ως προς το χρώμα και τις δαχτυλιές. Αν θες να κάνεις μια σίγουρη επιλογή ανάλογα τα γούστα σου θα σου πρότεινα να τα δεις και τα δύο (άσπρο, μαύρο) σε κάποιο public που τα έχει.

Πάντως το πήρε το μάτι μου σε μαγαζί με 229 ευρώ στο ίντερνετ .Ενώ στην πρώτη σελίδα το είχε 269 από 279 μπαίνοντας στη σελίδα έγραφε 229.Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ψαξτο. Μιλάμε για σκρουτζομαγαζο.

Πάντως το πήρε το μάτι μου σε μαγαζί με 229 ευρώ στο ίντερνετ .Ενώ στην πρώτη σελίδα το είχε 269 από 279 μπαίνοντας στη σελίδα έγραφε 229.Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ψαξτο. Μιλάμε για σκρουτζομαγαζο.

Σε standby η κατανάλωση είναι μηδενική Στις 12 το βραδυ 100% και στις εφτά το πρωί 99%

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κυριοι όσο αφορά δαχτυλιές κλπ.. Το md mrkt έφερε θήκες σιλικόνης Smoked and clear!

Καιρός ήταν. Ξέρεις αν θα φέρουν flip case;