kenpoka Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το clean master γιατί μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν νομίζω ότι έχουν και μεγάλες διαφορές. Δοκίμασες τελικά την εξοικονόμηση μπαταρίας ; Πάντως έχει ρύθμιση για μεγαλύτερη διάρκεια ανοικτής οθόνης που μου έλεγες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο εξωτερικό έχει αρχίσει να παρέχεται μάλιστα στον Καναδά πωλείται απευθείας με kit Kat 4.4. Αναμένουμε Ελλαδίτσα Το τεσταρισα στο antutu και έβγαλε σχεδόν 33000 πάνω και από s4 Την δοκίμασα και τελικά μου κρατάει σχεδόν δύο μέρες γεμάτες, είχες δίκιο για την ρύθμιση, όντως αλλάζεις τις παραμέτρους όπως θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Την δοκίμασα και τελικά μου κρατάει σχεδόν δύο μέρες γεμάτες, είχες δίκιο για την ρύθμιση, όντως αλλάζεις τις παραμέτρους όπως θες. Όλα καλά λοιπόν μπράβο.Πάντως το τηλεφωνάκι τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή όλων.Συνεχώς με ρωτάνε τί μοντέλο samsung είναι αυτό;Όταν τους λες και την τιμή πέφτουν από τα σύννεφα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι αγγελίες δημόσια στο forum απαγορεύονται. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού από το forum. Όταν λες αγγελίες τι εννοείς για να ξέρουμε μήπως κάναμε κάνα λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παιδιά , το τηλ δεν μου φαινεται να υποστηρίζει hd voice που σε κάποια άρθρα ειχα διαβάσει οτι εχει... Εσείς τι πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παιδιά , το τηλ δεν μου φαινεται να υποστηρίζει hd voice που σε κάποια άρθρα ειχα διαβάσει οτι εχει... Εσείς τι πιστεύετε? Και βέβαια υποστηρίζει. Τί πάροχο κινητής έχεις γιατί δεν παρέχουν νομίζω την υπηρεσία όλες οι εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Και βέβαια υποστηρίζει. Τί πάροχο κινητής έχεις γιατί δεν παρέχουν νομίζω την υπηρεσία όλες οι εταιρίες. Cosmote έχω και εγώ και το αλλο τηλέφωνο που το τεσταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Στο συγκεκριμενο κινητο συμφερει η αντικατασταση της οθονης; Πειτε μου γτ βρισκω ενα με ραγισμενη οθονη 50 Ε Edited September 6, 2014 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Cosmote έχω και εγώ και το αλλο τηλέφωνο που το τεσταρα Cos.te έχω και εγώ . Μήπως δεν υποστηρίζει του άλλου η συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cos.te έχω και εγώ . Μήπως δεν υποστηρίζει του άλλου η συσκευή Όταν μιλάς με συσκευές που υποστηρίζουν HD voice νομίζεις ότι είσαι δίπλα με τον άλλον που συνομιλείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Cos.te έχω και εγώ . Μήπως δεν υποστηρίζει του άλλου η συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν μιλάς με συσκευές που υποστηρίζουν HD voice νομίζεις ότι είσαι δίπλα με τον άλλον που συνομιλείς Galaxy s4 mini ειναι το αλλο τηλέφωνο... Τσπα, μη κουράζω με το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Galaxy s4 mini ειναι το αλλο τηλέφωνο... Τσπα, μη κουράζω με το θεμα. Το s4 mini υποστηρίζεται από την cos..te μόνο αν έχει το τελευταίο λογισμικό ενημερωμένο όπως μπορείς να δεις στο site τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το s4 mini υποστηρίζεται από την cos..te μόνο αν έχει το τελευταίο λογισμικό ενημερωμένο όπως μπορείς να δεις στο site τους Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Όλα καλά λοιπόν μπράβο.Πάντως το τηλεφωνάκι τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή όλων.Συνεχώς με ρωτάνε τί μοντέλο samsung είναι αυτό;Όταν τους λες και την τιμή πέφτουν από τα σύννεφα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες αγγελίες τι εννοείς για να ξέρουμε μήπως κάναμε κάνα λάθος Έχεις απόλυτο δίκιο.. Όπου το δουν γνωστοι μου αμέσως ρωτούν ποιο είναι και παθαίνουν πλάκα με τα specs/price! Αυτές τις δυνατότητες τις βρίσκεις σε διπλάσια τιμή σε άλλα Brand name Mobile!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ;) Ωχ.. Δεν το ήξερα για το hd voice! Εγώ έχω vf και wnd.. Υποστηρίζει άραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Δεν νομίζω αλλά ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών θα σου πουν. Η ποιότητα ήχου στην συνομιλία είναι άπαιχτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο.. Όπου το δουν γνωστοι μου αμέσως ρωτούν ποιο είναι και παθαίνουν πλάκα με τα specs/price! Αυτές τις δυνατότητες τις βρίσκεις σε διπλάσια τιμή σε άλλα Brand name Mobile!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωχ.. Δεν το ήξερα για το hd voice! Εγώ έχω vf και wnd.. Υποστηρίζει άραγε?? Μόνο η cosmote υποστηρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει την τελευταια αναβαθμιση (4.4.2) στο κινητο. Το caller ID που εχει μεσα το λογισμικο εχει πολυ μικρη εικονα οταν σε καλει ή οταν καλεις καποιον. Εχει βρει κανεις τροπο για να το αλλαξει αυτο; Και δεν εννοω με αλλες εφαρμογες τυπου Ultimate caller id. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει την τελευταια αναβαθμιση (4.4.2) στο κινητο. Το caller ID που εχει μεσα το λογισμικο εχει πολυ μικρη εικονα οταν σε καλει ή οταν καλεις καποιον. Εχει βρει κανεις τροπο για να το αλλαξει αυτο; Και δεν εννοω με αλλες εφαρμογες τυπου Ultimate caller id. Ευχαριστω Φίλε μου το έψαξα και εγώ γιατί μου την δίνει έτσι μικρά που τα εμφανίζει.. Αλλά τίποτα, δεν νομίζω πως αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Φίλε μου το έψαξα και εγώ γιατί μου την δίνει έτσι μικρά που τα εμφανίζει.. Αλλά τίποτα, δεν νομίζω πως αλλάζει Κριμα, με την οθονη που εχει ειναι πολυ ωραιο χαρακτηριστικο αυτο. εχω ψαξει σχεδον παντου και δεν εχω βρει τιποτα.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το γνωρίζει ήδη, οι φωτογραφίες (ιδιαίτερα εσωτερικού χώρου) μπορούν να βελτιωθούν αισθητά μειώνοντας το ISO. Ταυτόχρονα βέβαια αυξάνεται ο χρόνος έκθεσης οπότε θέλει πιο σταθερό χέρι για να μη βγει κουνημένη η φωτογραφία. Η Alcatel έχει ρυθμίσει λίγο περίεργα το ISO στο Auto με αποτέλεσμα να χτυπάει εύκολα 1000ρια που σημαίνει περισσότερος θόρυβος. Από 400 και κάτω ο θόρυβος αυτός μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό βελτιώνοντας πολύ το αποτέλεσμα. Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει ήδη, τον προτρέπω να το τσεκάρει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Φίλε μου το έψαξα και εγώ γιατί μου την δίνει έτσι μικρά που τα εμφανίζει.. Αλλά τίποτα, δεν νομίζω πως αλλάζει Εχει κατεβάσει κανεις την 4.4.2 ; Πατάω για ενημέρωση αλλα δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εχει κατεβάσει κανεις την 4.4.2 ; Πατάω για ενημέρωση αλλα δεν.... Ποια rom εχεις φιλε; Εχεις την rom απο τοτε που το αγορασες ή απο cuoco και palasix; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιοι απο σας εχουν κανουν αναβαθμιση σε 4.4.2 , η πυξιδα λειτουργει καλα; εμενα αντι να μου δειξει βορρα δειχνει νοτο και το αντιστοιχο σε ανατολη και δυση. Και το gps status δεν φαινεται να κανει δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ποια rom εχεις φιλε; Εχεις την rom απο τοτε που το αγορασες ή απο cuoco και palasix; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιοι απο σας εχουν κανουν αναβαθμιση σε 4.4.2 , η πυξιδα λειτουργει καλα; εμενα αντι να μου δειξει βορρα δειχνει νοτο και το αντιστοιχο σε ανατολη και δυση. Και το gps status δεν φαινεται να κανει δουλεια. Ελληνικο ειναι αγορασμένο απο med.. Mark.. 4.2.2 έχω ρε γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ελληνικο ειναι αγορασμένο απο med.. Mark.. 4.2.2 έχω ρε γμτ. Και εγώ το ίδιο. Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση θα το έχω αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κυριοι διάβασα στο gsmarena πώς μπορείς να κάνεις update στα 4.4 μέσα απ το Alcatel.com Mobile upgrade tool. Κατεβάζεις το suite και σε πάει βήμα βήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κυριοι διάβασα στο gsmarena πώς μπορείς να κάνεις update στα 4.4 μέσα απ το Alcatel.com Mobile upgrade tool. Κατεβάζεις το suite και σε πάει βήμα βήμα! Είχα κάνει τέτοια αναβάθμιση σε παλιότερο μοντέλο. Το πρόβλημα ήταν ότι μου έσβησε τα πάντα από το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κυριοι διάβασα στο gsmarena πώς μπορείς να κάνεις update στα 4.4 μέσα απ το Alcatel.com Mobile upgrade tool. Κατεβάζεις το suite και σε πάει βήμα βήμα! Αν διάβασες την είδηση που είχε γραφτεί 14 Αυγούστου, αφορά την αγορά της Ινδίας. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τίποτα για Ευρώπη. Αν πάλι είδες διευκρίνιση ότι πρόκειται για Ευρώπη μια χαρά. Είχα κάνει τέτοια αναβάθμιση σε παλιότερο μοντέλο. Το πρόβλημα ήταν ότι μου έσβησε τα πάντα από το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και σε αυτό. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Νομίζω ήταν από Ινδία. Αλλά απο το επίσημο σαιτ της Alcatel. Γιαυτό με παραξένεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts