eimai_kala Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλησπέρα σου εύχομαι να το χαρείς. Δεν είναι ρουταρισμένο απλά μπορείς και αφαιρείς κάποιες εφαρμογές. Και εγώ από εκεί το πήρα και μάλιστα το εκθεσιακό γιατί δεν είχε καινούργιο σε μαύρο που ήθελα εγώ και με παζαρια κατέβασε την τιμή στα 229.Θα το χαρείς γιατί είναι καταπληκτικό τηλεφωνάκι Τέλεια τιμή! Ωραίος! Εσένα χρειαζόμαστε στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Πάντως έχει ξεπουλήσει το κινητό, σε Ελλάδα κατάστημα δεν υπάρχει, ούτε καν ιντερνετικα σε Ελληνικό site. Αυτό είναι καλό γιατί αν έχει ζήτηση σίγουρα θα ασχοληθεί η εταιρεία περισσότερο και θα βγάλει επιτέλους και αναβάθμιση που έχει πει εδώ και καιρό σε 4.4 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εμπειρία μου ως τώρα από το κινητό είναι, ότι καλύτερο είχα ως τώρα, δεν έχω πειράξει ούτε ρουτάρει τίποτα ακόμα, για να δω πως δουλεύει με το μαμά φιρμ και λαντσερ. Όλα φαίνονται υπερβολικά καλά και απροβλημάτιστα. Ο ήχος φανταστικός, τα δίκτυα,η 2πλη sim, το wifi, το bluetooth, το gps, η κάμερα, όλα δουλεύουν πολύ καλά. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό πέρα από τη μη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με sd card, και πρέπει να αρκεστώ στα 12 g που έχει ελεύθερα. Μην τα θέλω και όλα. Edited July 11, 2014 by byronkou Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Θα συμφωνησω σε ολα! Best value for money!πανως αν καποιος βρει κανα σαιτ απο ευρωπη η αγγλια για θηκες και μεμβρανες..γιατι απο κινα θα ρθει αρχες φθινοπορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλησπέρα! Η συγκεκριμένη συσκευή μου αρέσει πολύ, θα ήθελα να την παραγγείλω!! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά είναι λόγω της ανασφάλειας μη χάσουμε τα χρήματα, αλλά και η πρώτη παραγγελία τηλεφώνου που κανω! Κάποιος αξιόπιστος πωλητής από aliexpress;(λίγο που κοίταξα, εκεί έχει τις πιο χαμηλές τιμές) για να μην μπλέξω με τελωνείο είναι καλύτερα να έρθει με singapore post;; για να είναι root πρέπει να το ζητήσω; πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;;; Για όποιον έχει θέμα με το auto brightness, δοκιμάστε το velis auto brightness. Εφαρμογή χωρίς ρουτ που προσαρμόζεις κατάλληλα τις τιμές της αυτόματης φωτεινότητας. Μετά από χρήση μιας μέρας βλέπω ότι τρώει μπόλικη μπαταρία οπότε δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί. Τέλεια τιμή! Ωραίος! Εσένα χρειαζόμαστε στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους! :p Και εγω που νομιζα οτι το πηρα και φθηνα...μπραβο καλλα τους εκανες!και να φανταστεις το πηρα για τον ιδιο λογο..δεν ειχαν αλλο μαυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Και εγω που νομιζα οτι το πηρα και φθηνα...μπραβο καλλα τους εκανες!και να φανταστεις το πηρα για τον ιδιο λογο..δεν ειχαν αλλο μαυρο! Τα 260 για εκθεσιακό είναι πολλά, δηλα 19€ πιο λίγα από το κανονικό, αν δεν ξεπουλούσε τόσο θα χτυπούσες με παζάρια σίγουρα καλύτερη τιμή, μην το σκέφτεσαι τώρα, ας είναι εντάξει το κινητό και απροβλημάτιστο και ας μην το πήρες πιο φθηνά. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εχεις δικιο..ας ειναι.παντως μολις παρηγγειλα απο alliexpress 3 μεμβρανες,1 θηκη σιλικονης και 1 hard case total cost 7,59$.δυστηχως μονο απο κινα βρισκω ποικιλια..ευρωπη γιοκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εχεις δικιο..ας ειναι.παντως μολις παρηγγειλα απο alliexpress 3 μεμβρανες,1 θηκη σιλικονης και 1 hard case total cost 7,59$.δυστηχως μονο απο κινα βρισκω ποικιλια..ευρωπη γιοκ! To link που το αγόρασες? Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Φιλε μου θα το ανεβασω σε λίγο γιατί το βρήκα στο ταμπλέτ από όπου και παρήγγειλα. Ξέρει κανείς τρόπο βελτίωσης του φλας για νυχτερινή φώτο?? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To link που το αγόρασες? http://www.aliexpress.com/item/Hard-Plastic-Phone-Case-For-Alcatel-One-Touch-Idol-X-6043D-Case/1897248468.html Τσεκαρε εδω.στην αναζητηση θα βρεις κ μεμβρανες κ.α ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και βασικανομιζω απο δω μπορεις να βρεις παππαδες!!http://www.aliexpress.com/store/620570 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Δηλαδή προβλήματά δεν έχει?με οθόνη η κάτι άλλο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Προσωπικά μετά δύο μέρες χρήση δουλεύει ρολόι. Ένα θέματακι με το φωτισμό που αναφέρθηκε ήδη και οτι η μπαταρία μου φαίνεται πέφτει γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλησπέρα φίλοι. Την τιμή δεν την παζαρεψα και πολύ. Το κινητό ήταν μια δυο μέρες στο Μαρούσι και πιθανόν καίγονταν να γράψουν πωλήσεις. Στην αρχή φοβήθηκα μήπως της έκθεσης μου βγάλει προβλήματα αλλά μετά σκέφτηκα ότι της έκθεσης θα ήταν ψαγμενο. Όταν μου έδειξε ότι ήταν στην έκθεση δύο μέρες πήρα την απόφαση που μου βγήκε τελικά σε καλό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Προσπαθώ να αλλάξω το χρονικό όριο αδρανείας φωτεινότητας στις ρυθμίσεις από τα 30" που είναι προεπιλογή και δεν με αφήνει! Ξέρει κανείς πως μπορώ? Μου τη σπάει που σβήνει τόσο γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Προσπαθώ να αλλάξω το χρονικό όριο αδρανείας φωτεινότητας στις ρυθμίσεις από τα 30" που είναι προεπιλογή και δεν με αφήνει! Ξέρει κανείς πως μπορώ? Μου τη σπάει που σβήνει τόσο γρήγορα.. Από το σχετικό εικονίδιο στο status bar δεν αλλάζει? Αν όχι δες μήπως το έχεις βάλει σε εξοικονόμηση ενέργειας. Διαφορετικά δες τις ρυθμίσεις οθόνης, κάτω κάτω που λέει για αδράνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Από το σχετικό εικονίδιο στο status bar δεν αλλάζει? Αν όχι δες μήπως το έχεις βάλει σε εξοικονόμηση ενέργειας. Διαφορετικά δες τις ρυθμίσεις οθόνης, κάτω κάτω που λέει για αδράνεια. Ειχες δικιο!ηταν ενεργοποιημενη η εξ.ενεργειας και με αφηνε.thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ερωτηση! Έχει βρει κανείς Tempered glass για το. Idol x+εκτός από alliexpress που το έχει στα 19$..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ερωτηση! Έχει βρει κανείς Tempered glass για το. Idol x+εκτός από alliexpress που το έχει στα 19$..? Εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/2-5D-Shatter-proof-Tempered-Glass-Screen-Guard-For-HTC-One-X3W4E-/301200174066?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4620edebf2 Αλλά μόνο για το IDOL X έχει, για το Χ+ που βρήκες? Edited July 14, 2014 by byronkou Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 http://m.aliexpress.com/item/1937834520.html Εδω! Αλλα είναι τσιμπήμενη λίγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://m.aliexpress.com/item/1937834571.html Και εδώ δύο τεμάχια. Το ψήνει κάνεις για συνέταιρικη παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πώς θα το ψήσουμε το θέμα. Δώσε λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Βασικά η διαφορά είναι μικρή.. Βγαίνει στα 16$ η μία ενώ μεμονωμένα είναι 19$ η μία. εκτός αν περιμένουμε να πέσουν οι τιμές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Βασικα εγω ειμαι ετοιμος για παραγγελια.αν καπιος θελει στα σιγουρα να στειλει pm για περαιτερω επικοινωνια.αμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τί είναι το pm ;φίλε μου ενδιαφέρομαι και πώς θα σου δώσω τα χρήματα και πως θα παραλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Είναι πρωσοπικο μυνημα. Για να μιλήσουμε για λεπτομέρειες. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου εχω στειλει μυνημα. Τσέκαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παραγγελθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 OK .Ξέρεις πότε περίπου παραλαμβάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Υπολογιζω σε κανα 15-20 μέρες.. Τόσο παίρνει από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts