Britzolas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το έχω το κινητό εδώ και 3 εβδομάδες και είναι όντως πολύ καλό για τα λεφτά του. Το gps όμως αργεί πολύ να βρει δορυφόρους και όταν το κάνει δεν έχει καθόλου ακρίβεια στην τοποθεσία μου. Μπορεί να διορθωθεί κάπως αυτό; Μιας και η γυναίκα μου κάνει δουλειές (!!!) το έκλεψα, κατέβασα το gps fix, βγήκα έξω, το έβαλα σε λειτουργία και σε λιγότερο από 5 sec μου βρήκε 20 δορυφόρους & 12 in use. Έχω πάθει πλάκα, το newman μου κάνει κανένα λεπτό να κλειδώσει & μόλις σβήσει η οθόνη τους χάνει όλους. Για δοκίμασε το gps fix, πρόγραμμα πλοήγησης δεν έχει για να σου πω αν δουλεύει καλά και ούτε σκοπεύει η γυναίκα μου να ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το πήρα και εγώ για αναπληρωματικό!! (στα 80 ευρώ που βγήκε, μου φάνηκε η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση). Από vickmall, ήρθε ρουταρισμένο και με ελληνικά. Ήρθε πριν ~ 3 βδομάδες. Για την ώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, όπως και των παιδιών πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μου φούσκωσε η μπαταρία του εν λόγου κινητού. Έχει πάθει κανείς κάτι ανάλογο; Επίσης τώρα με το capital control μπορώ να παραγγείλω μια μπαταρία από κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μου φούσκωσε η μπαταρία του εν λόγου κινητού. Έχει πάθει κανείς κάτι ανάλογο; Επίσης τώρα με το capital control μπορώ να παραγγείλω μια μπαταρία από κίνα; Και μενα μου φουσκωσε, ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε μπαταρια για το τηλεφωνο αυτο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Κάντε μια ερώτηση στο Vickmall. Βρίσκω συχνά ανταλλακτικά εκεί. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 http://en.efox-shop.com/2350mah-original-batterie-fur-foxconn-infocus-m310-smartphone-g-303606 Την έχω πάρει. Είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts