prioxxx Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και εγώ με G2... και αυτή την στιγμή κρατάω και φοβερές κινεζιές στα χέρια μου. iNew v3 και Lenovo S820. Μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω και τα 3... Το έφτιαξες λογικά έτσι! Ωραίες συσκευές θα έχεις αν προλάβουμε.. εγώ λέω να πούμε μια μέρα βράδυ κ όποιος μπορεί έρχεται. Κ κανονίζουμε πάλι άλλη μέρα πρωί Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και εγώ,, μιας και έχω λίγο πρόβλημα με το ωράριο λόγω του είδους της εργασίας, μέχρι τέλος Απριλίου, τα απογεύματα είμαι ελεύθερος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Θα πάμε για τσίπουρα και ούζα τελείωσε. Να φαμε και τίποτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Οποτε το πιθανοτερο ειναι να συνταντηθουμε απογευμα απο οτι φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Αύριο στις 4 στο dabboos απέναντι από το λαγιο στη μαρίνα θα πάω για καφέ με τον Θοδωρή tpal. Όποιος μπορεί κ θέλει έρχεται! Γτ αργεί μια Γενική συνάντηση. Οπότε όποιος έχει χρόνο έρχεται να τα πούμε και ξανακανονιζουμε πιο μεγάλο καφέ! Edited April 24, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αύριο στις 4 στο dabboos απεναντι απέναντι από το λαγιο στη μαρίνα θα πάω για καφέ με τον Θοδωρή tpal. Όποιος μπορεί κ θέλει έρχεται! Γτ αργεί μια Γενική συνάντηση. Οπότε όποιος έχει χρόνο έρχεται να τα πούμε και ξανακανονιζουμε πιο μεγάλο καφέ! Νσι παίδες εγω με τον Δημήτρη παμε που και που και έτσι ειπαμε να το πούμε και εδώ. Όποιος δεν έχει τι να κάνει και θελει ας έρθει να τα πούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κανονίσουμε όλοι μαζί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Θα έρθω σίγουρα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αύριο στις 4 στο dabboos απέναντι από το λαγιο στη μαρίνα θα πάω για καφέ με τον Θοδωρή tpal. Όποιος μπορεί κ θέλει έρχεται! Γτ αργεί μια Γενική συνάντηση. Οπότε όποιος έχει χρόνο έρχεται να τα πούμε και ξανακανονιζουμε πιο μεγάλο καφέ! Απέναντι από το λαγιο είναι η θάλασσα βρε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απέναντι από το λαγιο είναι η θάλασσα βρε Χαχα από την πάνω μεριά του δρόμου! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Χαχα από την πάνω μεριά του δρόμου! Θα έλθω κι εγώ μάλλον αλλά δυστυχώς δεν θα καθήσω πολύ.Μόνο καμια ωρίτσα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αύριο στις 4 στο dabboos απέναντι από το λαγιο στη μαρίνα θα πάω για καφέ με τον Θοδωρή tpal. Όποιος μπορεί κ θέλει έρχεται! Γτ αργεί μια Γενική συνάντηση. Οπότε όποιος έχει χρόνο έρχεται να τα πούμε και ξανακανονιζουμε πιο μεγάλο καφέ! Στις 4 ξημερώματα;!! 99% θα έρθω και εγώ. Το μεσημέρι κοιμούνται οι ''αντάρτες'' στο σπίτι και έτσι μπορώ να το σκάσω λίγο. Αναβαθμίστηκα, ας πούμε αναγκαστικά, (αν θεωρείται αναβάθμιση) στον τομέα του tablet. Αν θυμάστε είχα το nexus 7, το οποίο μου το ''κατάσχεσαν'' οι γιοι μου. Πήρα και εγώ το samsung galaxy tab 3 8.0 οπότε θα τα πούμε μάλλον από κοντά. Για να μην κάνω λάθος, αύριο 25/4 λέτε έτσι; Και επειδή έχω λίγο χάσει επεισόδια από την εξέλιξη καφετεριών, η dabboos είναι η πρώην ab-fab αν το γράφω σωστά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Στις 4 ξημερώματα;!! 99% θα έρθω και εγώ. Το μεσημέρι κοιμούνται οι ''αντάρτες'' στο σπίτι και έτσι μπορώ να το σκάσω λίγο. Αναβαθμίστηκα, ας πούμε αναγκαστικά, (αν θεωρείται αναβάθμιση) στον τομέα του tablet. Αν θυμάστε είχα το nexus 7, το οποίο μου το ''κατάσχεσαν'' οι γιοι μου. Πήρα και εγώ το samsung galaxy tab 3 8.0 οπότε θα τα πούμε μάλλον από κοντά. Για να μην κάνω λάθος, αύριο 25/4 λέτε έτσι; Και επειδή έχω λίγο χάσει επεισόδια από την εξέλιξη καφετεριών, η dabboos είναι η πρώην ab-fab αν το γράφω σωστά; Ναι για αύριο λέμε στο μαγαζί που λες!καλά θυμάσαι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στις 4 θα είμαι εκεί .Μην αργήσετε ρειιιιιι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στις 4 θα είμαι εκεί .Μην αργήσετε ρειιιιιι. Εγω ειμαι εδω και περιμενω :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγω ειμαι εδω και περιμενω :p Αλήθεια Θοδωρή ;;;;; Άμα είναι να ξεκινήσω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τελικά ωραίος ήταν και ο μίνι καφές. Δεν παίξαμε με τα κινητά, κυρίως κουβεντιασαμε, οπότε κρατήσαμε και μπαταρία για την επόμενη φορά. Επίσης μιλήσαμε για εφαρμογές και τρόπους που εξοικονομούν μπαταρία. Και τέλος ήπιαμε καφέ εξοικονομώντας αρκετή μπαταρία:lol::lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ναι, ήταν πολύ ωραία αυτή η mini συνάντηση. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον........ (συγνώμη δεν θυμάμαι το nickname σου, είμαι λίγο απαράδεκτος) για τον καφέ που μας κέρασες και να σου ευχηθώ και από έχω χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τελικά ωραίος ήταν και ο μίνι καφές. Δεν παίξαμε με τα κινητά, κυρίως κουβεντιασαμε, οπότε κρατήσαμε και μπαταρία για την επόμενη φορά. Επίσης μιλήσαμε για εφαρμογές και τρόπους που εξοικονομούν μπαταρία. Και τέλος ήπιαμε καφέ εξοικονομώντας αρκετή μπαταρία:lol::lol: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ναι, ήταν πολύ ωραία αυτή η mini συνάντηση. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον........ (συγνώμη δεν θυμάμαι το nickname σου, είμαι λίγο απαράδεκτος) για τον καφέ που μας κέρασες και να σου ευχηθώ και από έχω χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Ο Θανάσης. Χρόνια πολλά μεγάλε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ωραία ήταν παιδιά! Έτσι απλά κ γρήγορα μπορούμε να κανονίζουμε κ όποιος μπορεί έρχεται! Θα κανονίσουμε κ σύντομα ουζομεζεδες ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ναι, ήταν πολύ ωραία αυτή η mini συνάντηση. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον........ (συγνώμη δεν θυμάμαι το nickname σου, είμαι λίγο απαράδεκτος) για τον καφέ που μας κέρασες και να σου ευχηθώ και από έχω χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ο Θανάσης. Χρόνια πολλά μεγάλε Ευχαριστω πολυ παλικαρια :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ευχαριστω πολυ παλικαρια :) Θανάση ευχαριστώ πολύ και εγώ για τον καφέ. Την επόμενη συνάντηση να την κανονίσουμε στα γενέθλια του Δημήτρη για να κεράσει αυτός τα ούζα :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Θανάση ευχαριστώ πολύ και εγώ για τον καφέ. Την επόμενη συνάντηση να την κανονίσουμε στα γενέθλια του Δημήτρη για να κεράσει αυτός τα ούζα :) Α ωραια ! Θα φερω 5-6 δικους μου φιλους να βγαλω καμια υποχρεωση :shock::shock: :lol::lol: Περα απο την πλακα ο Δημητρης εβαλε τα ψιλα χθες ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ευχαριστω πολυ παλικαρια :) Θανάση, χρόνια πολλά και πάλι και συγνώμη που δεν θυμήθηκα το όνομα σου (όπως λέει 11880, το μόνο που θυμάμαι:) ) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εχω να πω πως ο Αντώνης μας έκανε ζημιά εμενα και του Δημήτρη και ας μην μιλάει. Ψάχνω να πάρω smartwatch να ξέρετε. Μήτσο και ας μην έχεις γενέθλια κερνάς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εχω να πω πως ο Αντώνης μας έκανε ζημιά εμενα και του Δημήτρη και ας μην μιλάει. Ψάχνω να πάρω smartwatch να ξέρετε. Μήτσο και ας μην έχεις γενέθλια κερνάς Βρε παιδιά, πάτε να με ξεφραγκίσετε τελείως; Μόλις πήρα το tablet. Εκτός και αν πουλήσει ο Αντώνης το sony και μου ερθει πιο φθηνό. Είπαμε, είμαστε "καμμένοι" στο μυαλό, μην "κάψουμε" και την τσέπη μας.:) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts