al3x1k0 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Να το αφήσουμε για την επόμενη τελικά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Να το αφήσουμε για την επόμενη τελικά; Εγώ αυτό το σκ μόνο Κυριακή μπορώ. Ας το αφήσουμε γιατί δεν θα μαζευτούμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έγινε οπότε το κλείνουμε για Κυριακή 22/3 4 στο γνωστό και μη εξαιρετέο μέρος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Έγινε οπότε το κλείνουμε για Κυριακή 22/3 4 στο γνωστό και μη εξαιρετέο μέρος. Έγινε,ξαναμιλάμε την επομένη εβδομάδα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλύτερα και για μένα παιδιά! Θα φέρω και το νέο εργαλείο! Έγινε,ξαναμιλάμε την επομένη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ την άλλη Κυριακή θα είμαι Καραβομυλο.αν αλλάξει τπτ θα έρθω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ την άλλη Κυριακή θα είμαι Καραβομυλο.αν αλλάξει τπτ θα έρθω Καλύτερα να μην έρθεις εσύ και το doa μπρίκι σου... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλύτερα να μην έρθεις εσύ και το doa μπρίκι σου... :lol::p Εγω περναω απο ολα τα καταστηματα χωρις να κανουν το σταυρο τους! Εσενα σε βλεπουν και σε βριζουν ρε χαχα Σου ρίχνω στα αυτιά με το 'μπρικι' έτσι να ξέρεις :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλύτερα και για μένα παιδιά! Θα φέρω και το νέο εργαλείο! Τι εργαλείο Σπύρο; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγω περναω απο ολα τα καταστηματα χωρις να κανουν το σταυρο τους! Εσενα σε βλεπουν και σε βριζουν ρε χαχα Σου ρίχνω στα αυτιά με το 'μπρικι' έτσι να ξέρεις :) Αν δεν έρθεις θα χάσεις την ιστορία με τα 3 πιστωτικά και 2 DOA που έκανα στο Πλαίσιο. Εσύ θα χάσεις... Όσο για το note enjoy lag. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όσο για το note enjoy lag. Χμμμ δεν θα το έλεγα ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Χμμμ δεν θα το έλεγα ;) Έλα στο meeting να το αποδείξεις... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Υπενθυμίζω ότι αύριο στις 4 έχουμε συνάντηση στο γνωστό μέρος. Ποιοι θα έρθετε τελικά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μέσα!Εκτός απροόπτου! Υπενθυμίζω ότι αύριο στις 4 έχουμε συνάντηση στο γνωστό μέρος. Ποιοι θα έρθετε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ με το καινούργιο μου εργαλείο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εγώ δεν ξέρω ακόμα παίζει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Και εγώ μέσα είμαι, εκτός απροόπτου. Στη γνωστή (Daboos) καφετέρια έτσι, δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά το μέρος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Όπως συνήθως Τάσο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα, επειδή πλησιάζει η ώρα και δεν βλέπω κίνηση εδώ, τι θα κάνουμε, θα βρεθούμε τελικά για καφέ σήμερα; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ, ο Θάνος και ο Βασίλης θα έρθουμε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Εγώ, ο Θάνος και ο Βασίλης θα έρθουμε. Ο Αντώνης ξέρεις τι θα κάνει; Δεν έχουμε δει νέα του τελευταία. Μάλλον πάμε για mini συνάντηση. Edited March 22, 2015 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ιδέα δεν έχω. Ναι και εγώ μάλλον για μίνι συνάντηση το βλέπω. Κρίμα γιατί ήθελα να δω το note για να αποφασίσω αν θα το πάρω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μπορει να ερθω και εγω με το καινουργιο εργαλειο, το Jiayu S3, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billydekid Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μαλλον και εγω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μέσα και εγώ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts