Helios Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Η οθόνη του Κ500 είναι μικρότερη από του cx65 αλλά είναι καλύτερη σε φωτεινότητα και ποιότητα χρωμάτων. Γενικά το κ500 είναι καλύτερο οριακά μεν αλλά είναι καλύτερο. Εχει πολύ καλή ποιοτητα κατασκεύης και είναι αρκετά κομψό ,γενικά γιά τα χρηματά του είναι μιά καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος original21 (13 Ιαν. 2005 , 22:56) mporei na akoustei anohto se kapoious alla tha ithela an mporei kapoios na me voithisei sto dillhma gia to an to k500i exei kalyterh h xeiroterh othonh apo to cx65.mou voutiksan to t610 k psaxnomai na agorasw kati oikonomiko! (v550, cx65, k500). αν και έχω ένα f500 θα σου πω να πάρεις το v550 ασυζητητή... Καλύτερη οθόνη και κάμερα. Δυνατότητα mp3 για ringtones και sms και γενικότερα καλύτερη επιλογή. Όσον αφορά το f500i και για όσους θέλουν να του βγάλουν το VF Live, με 20 ευρώπουλα πας 9volto και σου κάνουν τη δουλειά και είναι σά να έχεις μετά ένα k500, αφού στην ουσία είναι το ίδιο κινητό με διαφορετικό firmware. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netrina Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Sorry netrina, μπερδευτηκα, δεν ηθελα να πω αυτο, ενοουσα αν μπορει να συνδεθει με H/Y.Μπορει να συνδεθει? μπορεί...και μέσω καλωδίου και μέσω υπερύθρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snakeman Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Re sis xerei kaneis kana programataki tipou telmemplus gia to kinito mas??? Akomi ama to pao stin ericsson i anabathmisi einai tsamba??? Mipos xeretai pou mporo na bro ena kalo lexiko En-Gr i En-En gia to kinito??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Χθες πηρα και εγω το Κ500i και ειναι πολυ ωραιο και καταπληκτικο.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση: -Επειδη θελω να παρω καλωδιο να συνδεσω το κινητο με Η/Υ τι μου προτεινεται , μεσω υπερυθρων ή μεσω usb καλωδιου? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 mesw iperithrwn fysika. giati an pareis allo kinito argotera mporeis na xrisimopoihseis tis iperi8res kai me to neo sou kinito enw an pareis to kalwdio tha mporeis mono se sonyericsson kinita kai auto mono an i sonyericsson den allaxei ton tropo sindesis twn newn kinitwn tis pou auto ginetai peripou kathe 2-3 xronia stin ericsson. p.s. sorry gia ta greeklish alla ta grafw apo linux systima kai de xerw pos na allazw se ellinika se auto lol! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_skaft Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ MP3 ΣΑΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ F500i?? ΤΑ MP3 ΕΧΟΥΝ DRM PROTECTION. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SOFTWARE ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ TO PROTECTION ΣΕ MP3? Παράθεση Snc YOU BETTER BE CAREFULL THAN SORRY.. :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 1.TIS FOTO MPORW NA TIS DW SE OLLH THN O8ONH? 2.H ANAFORA KAI SMS ERXETE SAN MYNHMA H FLASH? 3.POSA SMS KRATAEI STHN MNHMH? 4.OI MELODIES KOYGONTA DYNATA? KAI GENIKOS EINAI KALH EPILOGH GIATI EIMAI STA ORIA NA TO PARW YSTEREI KAPOY ALLOY? (TO F500 EINAI AKRIBOS TO IDIO ALLA SE V.LIVE ETSI?) Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_skaft Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 1.TIS FOTO MPORW NA TIS DW SE OLLH THN O8ONH? 2.H ANAFORA KAI SMS ERXETE SAN MYNHMA H FLASH? 3.POSA SMS KRATAEI STHN MNHMH? 4.OI MELODIES KOYGONTA DYNATA? KAI GENIKOS EINAI KALH EPILOGH GIATI EIMAI STA ORIA NA TO PARW YSTEREI KAPOY ALLOY? (TO F500 EINAI AKRIBOS TO IDIO ALLA SE V.LIVE ETSI?) 1. PHOTO=FULLSCREEN 2. η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ FLASH ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΥΝΗΜΑ.. 3. Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ SMS. ΟΣΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ. 4. Η ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ TA MP3 ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ (ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ). 5. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ F500 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ MP3 ΕΝΩ ΕΓΩ..... ΠΑΚΕΤΟ...... Παράθεση Snc YOU BETTER BE CAREFULL THAN SORRY.. :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 mesw iperithrwn fysika. giati an pareis allo kinito argotera mporeis na xrisimopoihseis tis iperi8res kai me to neo sou kinito enw an pareis to kalwdio tha mporeis mono se sonyericsson kinita kai auto mono an i sonyericsson den allaxei ton tropo sindesis twn newn kinitwn tis pou auto ginetai peripou kathe 2-3 xronia stin ericsson. p.s. sorry gia ta greeklish alla ta grafw apo linux systima kai de xerw pos na allazw se ellinika se auto lol! Μια ερωτηση γιατι δεν εχω ξαναπαρει καλωδιο υπερυθρων και θελω να παρω. -Διαβασα σε ενα αλλο topic οτι για να μεταφερεις java στο κινητο αρκει να πατησεις δεξι κλικ πανω στο .jar αρχειο και να πατησεις αποστολη, χωρις κανενα αλλο προγραμμα.Αληθευη? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karby Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ERICSSON K500i!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡς ΝΑ ΒΡΩ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μια ερωτηση γιατι δεν εχω ξαναπαρει καλωδιο υπερυθρων και θελω να παρω. -Διαβασα σε ενα αλλο topic οτι για να μεταφερεις java στο κινητο αρκει να πατησεις δεξι κλικ πανω στο .jar αρχειο και να πατησεις αποστολη, χωρις κανενα αλλο προγραμμα.Αληθευη? κατέβασε το float mobile agent (FMA) από αυτό το site: http://fma.sourceforge.net/index2.htm. Είναι πρόγραμμα διαχείρισης του T610 αλλά δουλεύει τέλεια και σε κινητά K/F500, K700. Εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όπως install jar αρχείων (java) μεταφορά δεδομένων από το PC στο κινητό και αντίστροφα. Το πρόγραμμα είναι free και είναι ΤΡΟΜΕΡΟ! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 KALA EINAI DYNATON NA MHN EXEI MNHMH GIA SMS EKTOS THS KARTAS? EINAI ONTOS ETSI?GIATI AN EINAI TOTE EINAI MEGALO MEINEKTHMA :cry: ETSI EINAI??? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αποκλειεται,σιγουρα ο φιλος κανει λαθος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 EIPA KAI EGW... DEN EINAI DYNATON AS TO EPIBAIBEOSEI KAPIOS KAI AS PEI POSA SMS MPOREI NA KRATHSEI PERIPOY AN KSEREI KAPIOS Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snakeman Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Lipon ekei pou anigo ton ipologisti ti blepo??? Found new hardware!!! MAT usb to serial bridge!!! Leo ego ti einai ayto??? Kano install kai ola meli gala. Ospou pao na steilo ena thema sto kinito mou meso irda i opies doulevan tin teleutaia fora kai op den brisko irda. Apo tote kathe fora pou vazo to MA 660 se mia thira usb blepei ena MAT usb to serial bridge anti gia MA 660 pou tha prepe. Ti egine??? Ta drivers ta exo kanonika perasmena alla den anagnorizei ti siskevi(MA 660) Tespa to F500i mou simfona me to kouti tou einai i ekdosi R5A alla sto net eida oti mexri R4A exei bgei.An to pao stin SE tha mou to kanoun ipobathmisi(se R4A)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μπορεί κάποιος να βγάλει φωτογραφίες από το κινητό του και να τις κάνει upload; Ενδιαφέρομαι για την αγορά του K500i και θα ήθελα να δω την ποιότητα τους. Επίσης αν ξέρει κανείς με πόσα fps γίνεται η εγγραφή video... έχω δεί π.χ ότι στο Siemens CX65 έιναι 12fps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 EIPA KAI EGW... DEN EINAI DYNATON AS TO EPIBAIBEOSEI KAPIOS KAI AS PEI POSA SMS MPOREI NA KRATHSEI PERIPOY AN KSEREI KAPIOS Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 EIMAI ANAMESA STO SHARP GX15 STO SE F500I KAI STO... CXV 65 EINAI PANO KATW THN IDIA THMH ME LIGO POLY IDIES DYNATOTHTES POA EINAI H GNOMH SAS POIO NA PROTHMHSW? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 EPEIDH EXW TO K500I KAI EINAI TROMERO PAIDIA NA PW OSOS AGORA TA MHNUMATA POU RWTATE TAAPO8HKEYEI NAI KAI SYNOLIKA MPOREI NAAPO8HKEYSEI MEXRI 95 MHNUMATA EKTOS THS KARTAS!!! KALA TO F5OO DEN DEXETAI MP3 WS HXO KLHSHS?EIMASTE SOVAROI?MILAME GIA TO PIO GAMATO FEATURE THS SYSKEYHS.AKOUS TO REFREN TOU AGAPHMENOU SOU TRAGOUDIOY OPOTE 8ES KAI T'ALLAZEIS OPOTE 8ES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ρε παιδιά, έχω μια απορία. Στα sites του Γερμανού και Plaisio αντίστοιχα, έχουν το K500. Έχει κάποια διαφορά από το K500i; Στο Γερμανό έχει και το F500i, άλλα έιναι η Vodafone Live έκδοση του κινητού. Επίσης στο Ελληνικό site της SonyEricsson έχει μόνο το K500i. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να μου λύσετε την απορία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Α και κάτι που ξέχασα... στο site του Γερμανού για το F500i λέει οτι έχει ενσωματωμένο φλας (Δείτε εδώ ), ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Οχι, κατι τετοιο δεν ισχυει ουτε για το K500 ουτε για το F500i Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marauber Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Αγόρασα το Κ500 πριν 5 μέρες και μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Έχω όμως ένα πρόβλημα με το GPRS. Το έχω με κάρτα TIM free2go, έστειλα sms στην ΤΙΜ και μου στάλθηκαν οι ρυθμίσεις για το WAP, το GPRS και τα MMS τις οποίες και εγκατέστησα. Ενώ όμως στέλνει MMS κανονικά και συνδέεται στο wap όταν επιλέξω Προφίλ WAP->TIM WAP , αν επιλέξω για προφίλ WAP το ΤΙΜ GPRS δεν συνδέεται!! Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω καρτοκινητό; Please help! Επίσης ξέρει κανείς αν εγκαθίσταται το ΤΙΜ IMAGINE στο Κ500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts