Jump to content

Lenovo ThinkPad 8 Tablet PC{Full HD}

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον το πηρα σημερα το ταμπλετακι ενα θα πω ΤΕΛΕΙΟ σε ολα,στην οθονη χαρμα οφθαλμου,στην αποκριση τελειο γρηγορο χωρις κολληματα λαγκαρισματα εκανα και ολες τις αναβαθμισεις με κυριοτερη τα windows 8.1 update με λιγα λογια το εργαλειο παει σφαιρα,το συνιστω ανεπιφυλαχτα σε οποιον θελει να το παρει το καλυτερο windows tablet για πολυ καιρο θα ειναι στην κατηγορια τον 8ιντσον.

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλοριζικο φιλε μου μπραβο!!ανεβασε και καμια φωτο αμα θελεις!!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλοριζικο φιλε μου μπραβο!!ανεβασε και καμια φωτο αμα θελεις!!! :)
Φιλε σε ευχαριστω να εισαι καλα αν βρω χρονο θα ανεβασω.

Καλοριζικο και απο εμενα!

Το κοκκινο cover που βλεπω σε αρκετα βιντεακια υπαρχει στη συσκευασια? Ερχεται μαζι?

Ξεχωριστά πουλιέται αλεξ και είναι και ακριβό...

ειναι ωραιο οντως αλλα λιγο υπερτιμημενο..στο δικο μου εν το μεταξυ ουτε θηκη εχω παρει ουτε screen protector!!χαχαχαχαχαχα!!! :D:D

Πολύ ποιοτική και πρακτική είναι η θήκη μιμείται το smart cover της apple και παίζει το ρολο wake/sleep όταν κλείνεις το "καπάκι", επίσης με την κάμερα το τρικ όλα τα λεφτά, αλλά πάντα προστατεύει μόνο από την μια πλευρά και πανάκριβο πολύ σε σχέση με Αμερική.

Για αυτό παρήγγειλα και skin για την πλάτη και περιμετρικά για μεγαλύτερη προστασία.

ΥΓ: Καλορίζικο κι από εμένα στο παιδί.

Και η αλήθεια είναι ότι τίποτα άλλο της προκοπής σε θήκη/cover υπάρχει στην αγορά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

οταν βαλεις το skin αλεξ ανεβασε μια φωτο να το δω!!

ειναι ωραιο οντως αλλα λιγο υπερτιμημενο..στο δικο μου εν το μεταξυ ουτε θηκη εχω παρει ουτε screen protector!!χαχαχαχαχαχα!!! :D:D

Και εγω που εχω θηκη πιο πολυ χωρις αυτη το χρησημοποιω. Μονο οταν ειναι να το βαλω σε τσαντα τη βαζω... το χαλαει αρκετα η θηκη.

Ρε παιδια να ρωτησω ενω εχω κανει το 8.1 update επανω δεξια στην οθονη που υποτιθεται επρεπε να βγαλει το εικονιδιο που κλεινουμε η ανοιγουμε το ταμπλετ δεν εχει βγαλει τιποτα.Τι παιζει με αυτο ξερει κανεις;

Έφτασε, επιτέλους η θήκη της IVSO. Για τα γούστα μου, ό,τι πρέπει. Δεν κάνει την ταμπλέτα τεράστια και φαίνεται να προσφέρει ικανοποιητική προστασία. Έχει μαγνητικό flip cover και τις τρύπες στη σωστή θέση. Μέχρι και για το φωτάκι στην πλάτη έχει!
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το skin protector της Skinomi απο Καλιφορνια Αμερικής σχετικά γρήγορα(8 εργάσιμες ημέρες) και εγώ περίμενα κανά 20ημερο αναμονή :p

http://www.amazon.com/Skinomi%C2%AE-TechSkin-Protector-Definition-Replacement/dp/B00HRAAOT8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1397752386&sr=8-7&keywords=skinomi+thinkpad+8

Μετά το Πάσχα θα το εφάρμοσω στο tablet.

Βγήκε διαθέσιμο για κατέβασμα το νέο update της κάρτας ήχου της Realtek που διορθώνει τα θέματα με την παραμόρφωση στον ήχο απο τα 2 speakers του tablet απο το προηγούμενο update που είχα κάνει κανά 10μερο πριν.

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS040044

Είναι απίστευτο τελικά τι ζημιά μπορεί να σου κάνει ένας λαθεμενος driver πάνω που ετοιμαζομουν να το στείλω την Τρίτη στο service της Lenovo νομίζοντας ότι έχω θέμα hardware στα ηχεία που θα απαιτούσε αντικατάσταση ηχειων:wacko:

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)

Edited by alextrela

Βγήκε διαθέσιμο για κατέβασμα το νέο update της κάρτας ήχου της Realtek που διορθώνει τα θέματα με την παραμόρφωση στον ήχο απο τα 2 speakers του tablet απο το προηγούμενο update που είχα κάνει κανά 10μερο πριν.

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS040044

Είναι απίστευτο τελικά τι ζημιά μπορεί να σου κάνει ένας λαθεμενος driver πάνω που ετοιμαζομουν να το στείλω την Τρίτη στο service της Lenovo νομίζοντας ότι έχω θέμα hardware στα ηχεία που θα απαιτούσε αντικατάσταση ηχειων:wacko:

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)

Μπραβο βρε Άλεξ! Πάνω που ειχα αρχισει να το παρατηρώ και εγώ...

Ειχα ομως βασιμες υπονοοες πως ηταν θεμα driver. Γιατι μολις αλλαζα πχ βιντεο στο youtube, έφτιαχνε.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Μπραβο βρε Άλεξ! Πάνω που ειχα αρχισει να το παρατηρώ και εγώ...

Ειχα ομως βασιμες υπονοοες πως ηταν θεμα driver. Γιατι μολις αλλαζα πχ βιντεο στο youtube, έφτιαχνε.

Κοιτα είχα αρχίσει να ανησυχώ,διότι εξωτερικο είναι αρκετά τα κρούσματα με θέματα στα ηχεία το λεγόμενο cracking που βέβαια το αντιλαμβάνεται κανεις απο την πρώτη εβδομάδα χρήσης του tablet αν είναι προβληματική η όχι τελικά η παρτίδα που έχει ο καθένας στα χέρια του.

Και επειδή 1 μήνα άριστο ήταν το δικό μου απ την αρχή που το πήρα και ξαφνικά μου παρουσιάστηκε απο το πουθενά και έτσι τρόμαξα.

Τώρα όλα κομπλέ το εγκατέστησα και ο ήχος crystal clear όπως όταν το πήρα.

Τζάμπα ταλαιπωρία αν το έστελνα στο service.

Θα μπορώ τώρα άνετα να εφάρμοσω το skin protector στο tablet.

Καλή ανασταση:)

Έκανα αφαίρεση τον προηγούμενο driver επανεκκίνηση και εγκατάσταση απο την αρχή τον νέο έτσι για να είναι το τελικό αποτέλεσμα πιο σίγουρο.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω alex και απορουσα ενω στο yotube ακουγα κατι σαν να γρατσουνουσε αν το περιγραφω σωστα τωρα ελπιζω με το update να δουλευει σωστα.Ειπα και εγω ενα τοσο καλο ταμπλετ και δεν ειναι και φτηνο να εχει θεμα αλλα να μου πεις μηχανηματα ειναι...

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω alex και απορουσα ενω στο yotube ακουγα κατι σαν να γρατσουνουσε αν το περιγραφω σωστα τωρα ελπιζω με το update να δουλευει σωστα.Ειπα και εγω ενα τοσο καλο ταμπλετ και δεν ειναι και φτηνο να εχει θεμα αλλα να μου πεις μηχανηματα ειναι...

Έστρωσε οριστικά με το update.

Θετικό ότι η Lenovo ανταποκρίθηκε σχετικά άμεσα και διορθώθηκε το θέμα που ανέκυψε απο το πουθενά.,όταν όλα λειτουργούσαν ρολόι.

Παίδες καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Ψήνομαι τρελά για το tabletάκι της Lenovo. Έχοντας δοκιμάσει τα windows 8.1 στην πλατφόρμα baytrail ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα και φυσικά τις γνωστές δυνατότητες που σου δίνει το desktop περιβάλλον του λειτουργικού.

Δεν ενθουσιάστηκα όμως με τις υλοποίησεις που δοκίμασα ως τώρα και τα ξεφορτώθηκα άμεσα παραμένοντας στην σταθερή αξία που λέγεται iPad. Αναφέρομαι στα ASUS T100 και Dell Venue Pro 11.

Το πρώτο αν και τιμιο για τα χρηματά του έχει κακή IPS οθονη με εντελώς κουκουρουκου χρώματα και συγχρωνως υποκορεσμένα. Και φυσικα χαμηλή ανάλυση. Βάζω στην άκρη την χαμηλή ποιότητα κατασκευής γιατι ειναι πολυ φτηνο αλλωστε. Ετσι αφου το ξεφορτώθηκα είπα να δοκιμάσω το Dell Venue 11 Pro. Τζίφος και εδώ... Η οθονη οσο και premium να την παρουσιαζει η Dell διπλα στο Air μου ηταν μέτρια. Κακή απόδοση μαύρου και μετρια χρωματικά.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα ήταν το βαρος του που μετα απο λιγο σε κουραζε και επίσης πόσο άβολο και περίεργο ήταν να το κρατάς σε Portrait mode για να διαβάζεις βιβλία. Δυστυχώς η ανάλυση 1920 x 1080 δεν ειναι για Portrait αλλα και ανεπαρκής για 10,8" ειδικα αν έχεις εξαρτηθει και απο την retina του iPad. Αλλο θέμα του Dell ήταν οτι η δονηση του capacitive windows button που συντονιζε με το σασι και εκανε θορυβο (σχεδον ολοι το εχουν αυτο το προβλημα)+++++αλλα πολλα που αν καποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο tablet μπορώ να του πω.

Οπότε αφου το μάθημα έγινε πάθημα είπα να στραφώ σε κατι που να ειναι όντως premium κατασκευαστικά, να ειναι ελαφρύ και όχι ογκώδες με τεράστια bezel, να μην έχει οθόνη 16:9, να έχει υψηλή πυκνότητα pixel και γενικά κορυφαιο LCD panel γιατι μη γελιόμαστε η οθόνη σε ενα tablet ειναι τα πάντα. Νομίζω ότι περιγράφω το Thinkpad Tablet 8 :p

Αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία μπαταρίας και εδώ θα ήθελα την γνωμη σας και πόση ώρα σας βγάζει με τι χρήση. Επίσης όσοι έχουν iPad 3/4/air να συγκρίνουν την ποιότητα της οθόνης του thinkpad με την retina και να πουν τη γνώμη τους.

Επίσης αν καποιος γνωρίζει αν καλύπτομαι απο εγγύηση αν το αγοράσω απο Αμερική μιας και φιλος επιστρέφει σε 1 εβδομάδα απο εκεί και μαζι με φορους/αντιστοιχιες $-€ θα μου βγει περίπου στα 315€.

Αυριο που είναι και εργασιμη θα καλέσω και την Lenovo να μου πεί τι παιζει με την εγγύηση. Π.χ. Η Asus στο t100 εχει 1 χρόνο international.

Άλλο ενα θέμα που με απασχολεί μιας και θα χρησιμοποιείται συχνά σαν desktop, ειναι αν τελικα εχει βρεθει τροπος να φορτίζει συγχρόνως με χρήση usb host ή αν η lenovo βγαζει κάποιο official dock για το σκοπό αυτό.

Thanks! :)

Παίδες καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Ψήνομαι τρελά για το tabletάκι της Lenovo. Έχοντας δοκιμάσει τα windows 8.1 στην πλατφόρμα baytrail ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα και φυσικά τις γνωστές δυνατότητες που σου δίνει το desktop περιβάλλον του λειτουργικού.

Δεν ενθουσιάστηκα όμως με τις υλοποίησεις που δοκίμασα ως τώρα και τα ξεφορτώθηκα άμεσα παραμένοντας στην σταθερή αξία που λέγεται iPad. Αναφέρομαι στα ASUS T100 και Dell Venue Pro 11.

Το πρώτο αν και τιμιο για τα χρηματά του έχει κακή IPS οθονη με εντελώς κουκουρουκου χρώματα και συγχρωνως υποκορεσμένα. Και φυσικα χαμηλή ανάλυση. Βάζω στην άκρη την χαμηλή ποιότητα κατασκευής γιατι ειναι πολυ φτηνο αλλωστε. Ετσι αφου το ξεφορτώθηκα είπα να δοκιμάσω το Dell Venue 11 Pro. Τζίφος και εδώ... Η οθονη οσο και premium να την παρουσιαζει η Dell διπλα στο Air μου ηταν μέτρια. Κα%

Edited by v@gelis

Όπως έχω πει η αυτονομια του tablet είναι το μοναδικό αλλα και σημαντικό ψεγάδι του μιας και κυμαίνεται γύρω στο 6ωρο με φωτεινοτητα στο 20-25% και κυρίως browsing χρήση.

Εννοείται σε πιο βαριά χρήση με μεγαλύτερη φωτεινοτητα η αυτονομια μειώνεται.

Στα παιχνίδια δηλαδή όπως το Asphalt 8 μειώνεται στο μισό δηλαδή 3 με 3.5 ώρες θα κρατήσει.

Απο εκει και πέρα έχοντας στην κατοχή μου και το mini retina θα πω ότι η ποιότητα του panel της Lenovo είναι εφάμιλλη και σε χρώματα,αντίθεση και ευκρίνεια όπως και το touch feeling είναι σε υψηλό επίπεδο εξιςου.

Από Αμερική λογικά θα καλύπτεται αλλα καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία εδώ,λογικά θα μπορείς να κανεις μεταφορά εγγύησης που είναι 1 έτος international.

Εγώ με γερμανικό μοντέλο δεν χρειάζεται,μεταφορά εγγυηςης καλύπτομαι έτσι κι αλλιώς απο εδώ όπως σε επικοινωνία μου με εξουσιοδοτημένο service δίνοντας τους τον serial number μου λέει κανονικά καλύπτομαι.

Βέβαια απαιτείτε registration της συσκευής όπως και να έχει.

Αν το tablet είχε ενα 8-9 ώρες αυτονομια πιθανότητα θα έμεινα μόνο με αυτό το μοναδικό 8ιντσο tablet χωρίς να έπαιρνα το iPad που βέβαια δεν μπορώ να μην πω ότι το form factor του 4:3 η αυτονομια του σε κερδίζουν με την μια,άρα μπορεί πάλι να έπαιρνα :p

Βέβαια Αμερική ακόμα με τα χίλια ζόρια που και που εμφανίζεται διαθέσιμο ούτε amazon παρά μόνο Lenovo store που και εκει η διαθεσιμότητα έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Αλλα η τιμη του εκει είναι πολυ πιο δελεαστική,εδώ εγώ πλήρωσα το quick shot cover στα 75 ευρω με μεταφορικά απο γαλλικό amazon ενώ Αμερική είναι 35 δολάρια παρακαλώ.

3 φορές πάνω δηλαδή.

Άρα με τα 1000 από Αμερική.

Dock εδώ

http://www.amazon.com/LENOVO-Lenovo-4X10a06077-Thinkpad-Onelink/dp/B00CMB57H6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1398097528&sr=8-3&keywords=lenovo+dock

Για ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση της usb θύρας δεν έχω δοκιμάσει κάν.

Edited by alextrela

Όπως έχω πει η αυτονομια του tablet είναι το μοναδικό αλλα και σημαντικό ψεγάδι του μιας και κυμαίνεται γύρω στο 6ωρο με φωτεινοτητα στο 20-25% και κυρίως browsing χρήση.

Εννοείται σε πιο βαριά χρήση με μεγαλύτερη φωτεινοτητα η αυτονομια μειώνεται.

Στα παιχνίδια δηλαδή όπως το Asphalt 8 μειώνεται στο μισό δηλαδή 3 με 3.5 ώρες θα κρατήσει.

Απο εκει και πέρα έχοντας στην κατοχή μου και το mini retina θα πω ότι η ποιότητα του panel της Lenovo είναι εφάμιλλη και σε χρώματα,αντίθεση και ευκρίνεια όπως και το touch feeling είναι σε υψηλό επίπεδο εξιςου.

Από Αμερική λογικά θα καλύπτεται αλλα καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία εδώ,λογικά θα μπορείς να κανεις μεταφορά εγγύησης που είναι 1 έτος international.

Εγώ με γερμανικό μοντέλο δεν χρειάζεται,μεταφορά εγγυηςης καλύπτομαι έτσι κι αλλιώς απο εδώ όπως σε επικοινωνία μου με εξουσιοδοτημένο service δίνοντας τους τον serial number μου λέει κανονικά καλύπτομαι.

Βέβαια απαιτείτε registration της συσκευής όπως και να έχει.

Αν το tablet είχε ενα 8-9 ώρες αυτονομια πιθανότητα θα έμεινα μόνο με αυτό το μοναδικό 8ιντσο tablet χωρίς να έπαιρνα το iPad που βέβαια δεν μπορώ να μην πω ότι το form factor του 4:3 η αυτονομια του σε κερδίζουν με την μια,άρα μπορεί πάλι να έπαιρνα :p

Βέβαια Αμερική ακόμα με τα χίλια ζόρια που και που εμφανίζεται διαθέσιμο ούτε amazon παρά μόνο Lenovo store που και εκει η διαθεσιμότητα έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Αλλα η τιμη του εκει είναι πολυ πιο δελεαστική,εδώ εγώ πλήρωσα το quick shot cover στα 75 ευρω με μεταφορικά απο γαλλικό amazon ενώ Αμερική είναι 35 δολάρια παρακαλώ.

3 φορές πάνω δηλαδή.

Άρα με τα 1000 από Αμερική.

Dock εδώ

http://www.amazon.com/LENOVO-Lenovo-4X10a06077-Thinkpad-Onelink/dp/B00CMB57H6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1398097528&sr=8-3&keywords=lenovo+dock

Για ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση της usb θύρας δεν έχω δοκιμάσει κάν.

Χμμμ… έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον φαινεται να έχει τη μισή αυτονομία του iPad :(

Όσο για την εγγύηση απ'ότι διάβασα δεν χρειάζεται μεταφορά εγγύησης και μπορείς να τσεκάρεις αν το προϊόν σου καλύπτεται απο εγγύηση και σε ποιές χώρες, βάζοντας τους πρώτους 4 χαρακτήρες του model number εδώ

Βάζοντας λοιπόν το "20BN" μου βγάζει και την Ελλάδα.

Πάντως για να λές ότι έχει εφάμιλη ποιότητα με το Mini Retina πρέπει να είναι πολύ καλή η οθόνη του :cool:

Όσο για τη διαθεσιμότητα ναι είναι πονεμενη ιστορία… Στο Microsoft Store Νέας Υόρκης ελπίζω να το έχει. Στο Site το δείχνει κανονικά πάντως.

Βέβαια η χαμηλή αυτονομία με προβληματίζει να πώ την αλήθεια. Με τη χρήση που κάνω στο iPad Air και με τη φωτεινότητα στη μέση, το φορτίζω κάθε 3 μέρες. Αυτό μάλλον θα θέλει κάθε 1-1.5 μέρα.

Έφτασε, επιτέλους η θήκη της IVSO. Για τα γούστα μου, ό,τι πρέπει. Δεν κάνει την ταμπλέτα τεράστια και φαίνεται να προσφέρει ικανοποιητική προστασία. Έχει μαγνητικό flip cover και τις τρύπες στη σωστή θέση. Μέχρι και για το φωτάκι στην πλάτη έχει!

Να προσθέσω επίσης ότι η θήκη λειτουργεί όπως το cover της Lenovo.Δηλ ανοίγεις το καλυμμα και ανάβει η οθόνη.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Εδώ φωτός από το skin protector που έβαλα στο tablet.

[ATTACH]44130[/ATTACH]

[ATTACH]44131[/ATTACH]