johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) alextrela said: Και εδώ μια πρώτη φωτός από θερμοκρασία ενώ φορτίζει και σερφαρισμα παράλληλα [ATTACH]42311[/ATTACH] οι θερμοκρασιες καπως ψηλα δεν ειναι?θα μου πεις ειναι και ο z3770!η μπαταρια γιατι λεει μονο 2102 mwh? Edited March 13, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 johnnyman25 said: οι θερμοκρασιες καπως ψηλα δεν ειναι?η μπαταρια γιατι λεει μονο 2000 Κάπως λογικό είναι η θερμοκρασία λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης, ισχυρότερου επεξεργαστή και λόγω ότι φορτίζει όπως είπα. Για την μπαταρία έτσι την μετράει στην ουσία είναι 21000 χωρητικότητα έναντι 18000 του Dell και 15000 του Asus. Και στο battery bar pro έτσι το βγάζει στο Lenovo εξίσου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) alextrela said: Κάπως λογικό είναι η θερμοκρασία λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης, ισχυρότερου επεξεργαστή και λόγω ότι φορτίζει όπως είπα. Για την μπαταρία έτσι την μετράει στην ουσία είναι 21000 χωρητικότητα έναντι 18000 του Dell και 15000 του Asus. Και στο battery bar pro έτσι το βγάζει στο Lenovo εξίσου. α οκ τοτε!μπορει να ειναι παιζει το ρολο το bios τοτε που δεν την αναγνωριζει σωστα την χωρητικοτητα!η οθονη πρεπει να τα σπαει ε?:) για καμμενα Pixels και bleeding ειδες?ολα οκ? Edited March 13, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) johnnyman25 said: α οκ τοτε!μπορει να ειναι παιζει το ρολο το bios τοτε που δεν την αναγνωριζει σωστα την χωρητικοτητα!η οθονη πρεπει να τα σπαει ε?:) για καμμενα Pixels και bleeding ειδες?ολα οκ? Δεν έχω μπει bios να δω από εκεί αν φαίνεται τίποτα. Οθόνη άψογη χωρίς καμένα pixel εννοείται,bleeding κάτι ψιλά στις 2 από τις 4 γωνίες. Φυσιολογικά επίπεδα. IPS και bleeding είναι σύνηθες φαινόμενο εκτός αν είσαι πολύ τυχερός και πέσεις στο τέλειο panel. Σήμερα όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φόρτιση θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για την μπαταρία και αυτονομία. Edited March 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 alextrela said: Δεν έχω μπει bios να δω από εκεί αν φαίνεται τίποτα. Οθόνη άψογη χωρίς καμένα pixel εννοείται,bleeding κάτι ψιλά στις 2 από τις 4 γωνίες. Φυσιολογικά επίπεδα. IPS και bleeding είναι σύνηθες φαινόμενο εκτός αν είσαι πολύ τυχερός και πέσεις στο τέλειο panel. Σήμερα όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φόρτιση θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για την μπαταρία και αυτονομία. τελεια φιλε!αντε καλοριζικο και παλι και αναμενουμε και ενα μινι review με φωτος κτλ!! :D εμενα να φανταστεις η LG 23EA63 που εχω για το desktop εχει ενα μικρο κολλημενο pixel κατω τερμα αριστερα το οποιο δεν φενεται με τπτ αλλα δεν ζητησα αλλαγη γιατι το panel δεν εχει σχεδον καθολου bleeding.αστα! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ευχαριστούμε Άλεξ... Το δικό μου έρχεται αύριο... Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω αίσθηση των αριθμών. Η ταχύτητα της eMMC τι λέει; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ορίστε εδώ φωτός το ThinkPad σκέτο η και μαζί με το Asus και Surface :) [ATTACH]42332[/ATTACH] [ATTACH]42333[/ATTACH] [ATTACH]42386[/ATTACH] [ATTACH]42387[/ATTACH] [ATTACH]42388[/ATTACH] Edited March 14, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 unforgiven said: Ευχαριστούμε Άλεξ... Το δικό μου έρχεται αύριο... Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω αίσθηση των αριθμών. Η ταχύτητα της eMMC τι λέει; Μια χαρά τότε. Αναμένουμε. Σε υψηλά επίπεδα βρίσκω τις ταχύτητες της eMMC. Και εδώ από τη συσκευασία. [ATTACH]42334[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 alextrela said: Ορίστε εδώ φωτός το ThinkPad σκέτο η και μαζί με το Asus και Surface :) [ATTACH]42329[/ATTACH] [ATTACH]42330[/ATTACH] [ATTACH]42331[/ATTACH] [ATTACH]42332[/ATTACH] [ATTACH]42333[/ATTACH] Πολυ ωραιο φενεται μια απο μπροστα ομως δεν τραβηξες με την οθονη αναμενη!!!:p Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ορίστε εδώ τότε [ATTACH]42338[/ATTACH] [ATTACH]42340[/ATTACH] Επίσης για την μπαταρία ισχύουν αυτά που αναφέρει το site Lenovo,που διαφοροποιείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό που χρησιμοποιεί άλλο τύπου Battery 2 Cell Intelligent Li-Polymer Battery, 20.5Whr, up to 7.2 hours Battery Life, up to 17 days Standby, 270min Charge Edited March 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) alextrela said: Ορίστε εδώ τότε [ATTACH]42338[/ATTACH] [ATTACH]42340[/ATTACH] Επίσης για την μπαταρία ισχύουν αυτά που αναφέρει το site Lenovo,που διαφοροποιείται σε σχέση με τον ανταγωνισμό που χρησιμοποιεί άλλο τύπου Battery 2 Cell Intelligent Li-Polymer Battery, 20.5Whr, up to 7.2 hours Battery Life, up to 17 days Standby, 270min Charge πω τελεια φενεται η οθονη,φανταζομαι!!!σε σχεση με το asus αμα τα βαλεις διπλα διπλα ειναι τεραστια η διαφορα? Edited March 13, 2014 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όπως ανέφερα η οθόνη του Lenovo υπερτερεί σε όλους το τομείς(αναλυση,ευκρινεια ,ζωντανια) Παρέλαβα σήμερα το micro hdmi to hdmi και συνεργάστηκε άψογα με την οθόνη μου. Στα αρνητικά της συσκευής το 4ωρο της φόρτισης όταν με το Asus θελω 3ωρο και με το surface 2.5 ώρες. Η αυτονομία δεν την βλέπω παραπάνω από 7.5 ώρες σε καμία περίπτωση. Από 100% έως 50% το κατανάλωσα σε λίγο λιγότερο από 3.5 ώρες. 8ωρο ούτε για πλάκα. Βέβαια η πρώτη φόρτιση είναι,αλλα δεν πιστεύω πάρα μια μικρή βελτίωση στη συνέχεια με το που στρωσει μετά 4-5 φορτίσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ολα αυτα σε τι φωτεινοτητα αλεξ?απο θεμα αποκρισης ειναι το ιδιο με το asus κ λίγο καλυτερο λογω cpu? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 GPS έχει? Αν ναι με τι χάρτες συνεργάζεται? Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) johnnyman25 said: ολα αυτα σε τι φωτεινοτητα αλεξ?απο θεμα αποκρισης ειναι το ιδιο με το asus κ λίγο καλυτερο λογω cpu? Γύρω στο 20-25% φωτεινότητα. Στο θέμα απόκρισης είναι σαφώς καλύτερο το Lenovo σε σχέση με το Asus και αυτό το παρατήρησα και σε εφαρμογές στο modern ui άλλα και στο desktop πχ ο Firefox ανοίγει πιο γρήγορα. vga said: GPS έχει? Αν ναι με τι χάρτες συνεργάζεται? Όχι δεν έχει GPS,εκτος αν η βγει έκδοση LTE που λογικά θα έχει. Έτσι κι αλλιώς και GPS να έχει δεν υπάρχει ούτε ένα της προκοπής turn by turn navigation πρόγραμμα σήμερα,παρα μονο Here Maps της Nokia. http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/here-maps/f8ec7f40-8a1b-4df9-8dbb-47eb30304a88 Edited March 14, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ήρθε και το δικό μου σήμερα. Μουρλια είναι! :lol: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 unforgiven said: Ήρθε και το δικό μου σήμερα. Μουρλια είναι! :lol: Ωραίος:p Καλορίζικο, αλλά πες και πρώτες εντυπώσεις 2-3 λογάκια παραπάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ήρθε και εμένα αλλα δεν ξεκινήσαμε καλά.Μετα το πρώτο σεταρισμα και αφου πέρασα όλα τα update το ηχείο δεν ακουγόταν όταν πχ.πληκτρολογούσα και η ένταση σε βιντεάκι στο 100% ακουγόταν μετά βίας.Εκανα restore και χωρίς να περάσω τπτ αυτη τη φορά το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 grigoris_a said: Ήρθε και εμένα αλλα δεν ξεκινήσαμε καλά.Μετα το πρώτο σεταρισμα και αφου πέρασα όλα τα update το ηχείο δεν ακουγόταν όταν πχ.πληκτρολογούσα και η ένταση σε βιντεάκι στο 100% ακουγόταν μετά βίας.Εκανα restore και χωρίς να περάσω τπτ αυτη τη φορά το πρόβλημα παραμένει. Κρίμα φίλε μου:( Καλύτερα τότε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και στα πλαίσια του DOA να σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργιο η επιστροφή χρημάτων. Δυστυχώς έχω περάσει αρκετές φορές από τέτοια διαδικασία με ελαττωματικά προϊόντα που παρέλαβα και ξέρω το συναίσθημα, αλλά το επιστρέφω πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς να ασχολούμαι με αντιπροσωπίες καν και είτε απαιτώ επιστροφή χρημάτων η αντικατάσταση(σε αμαζον,fnac,expansys όπου μου έκαναν πίστωση χρημάτων διότι αντικατάσταση δεν μπορούσαν) Πάντως και στο εξωτερικό αναφέρθηκε το ίδιο θέμα από άλλους άτυχους. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έχεις κάποιο λινκ απο εκεί που αναφέρουν τέτοιο πρόβλημα ; Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 grigoris_a said: Έχεις κάποιο λινκ απο εκεί που αναφέρουν τέτοιο πρόβλημα ; Εδώ κοίτα http://forums.lenovo.com/t5/X-Series-Tablet-ThinkPad-Laptops/Thinkpad-8-Speaker-Issue/m-p/1455507 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν καταφερα να κανω τον Chrome να δουλέψει σε Full Screen στο Modern UI. Το καταφερε κανενας; Ο Firefox δουλευει μεν, με κολληματα δε. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτό μόνο μαύρο με τέρμα φωτεινότητα ώστε να δω τα επίπεδα bleeding? Έχω πάρει ήδη αριθμο αποστολης και Δευτέρα φεύγει πίσω το δικό μου.Τώρα μόνο να παραγγείλω από notebook.de μια και το hardwareversand δεν έχει διαθέσιμα Edited March 15, 2014 by grigoris_a Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) grigoris_a said: Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτό μόνο μαύρο με τέρμα φωτεινότητα ώστε να δω τα επίπεδα bleeding? Έχω πάρει ήδη αριθμο αποστολης και Δευτέρα φεύγει πίσω το δικό μου.Τώρα μόνο να παραγγείλω από notebook.de μια και το hardwareversand δεν έχει διαθέσιμα Στειλε mail με pm να σου στειλω βιντεο να δεις πιο καλα και ρεαλιστικα. Edited March 15, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το μηχανακι ειναι σουπερ. Όλη την ωρα με αυτο παιζω... Χρειαζεται παντως να βρεθει ενας τροπος να φορτιζει και να χρησιμοποιειται η usb ταυτοχρονα... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts