alextrela Δημ. March 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Τρελος παπας τους βάφτισε! το 1/5 της τιμής της ταμπλέτας για ένα κομμάτι πλαστικό; Άσε είναι παλαβοι οι άνθρωποι ειδικά όταν στην Αμερική είναι 40 δολάρια. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να δώσω 80 ευρώ για θήκη.:ninja: Να ελπίζουμε να βγει καμία case να καλύπτει όλο το tablet σε νορμάλ τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εσύ με UPS θα παραλάβεις; Πόσες ημέρες σου λέει. Edited March 8, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Με UPS, ναι, αλλα είμαι ακομα στο shipping label has been created. Νομίζω πως σημαίνει πως δεν έχει καν φυγει απο το κατάστημα. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Άλλο ένα φρέσκο αναλυτικό review http://winsupersite.com/mobile-devices/lenovo-thinkpad-8-review ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με UPS, ναι, αλλα είμαι ακομα στο shipping label has been created. Νομίζω πως σημαίνει πως δεν έχει καν φυγει απο το κατάστημα. Λογικά Δευτέρα θα φύγει και αν είσαι τυχερός Παρασκευή πιθανότητα να παραλάβεις Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Εδώ πολύ καλές θήκες όπως τις βλέπω σε πολύ καλές τιμές και σε διάφορα χρώματα http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_4_10/181-0669696-3361003?url=search-alias%3Daps&field-keywords=thinkpad%208%20quickshot%20cover&sprefix=thinkpad+8%2Caps%2C327 Σιγά μην δίνουμε 50-60 ευρώ για την επίσημη της Lenovo. Edit:Μου έγινε και η επιστροφή των χρημάτων από την ακυρώσει της δεύτερης παραγγελίας. hardwareversand.de GmbH just sent you a refund Mar 10, 2014 18:06:17 GMT+02:00 Transaction ID: 2U************** Dear ***************** hardwareversand.de GmbH just sent you a full refund of €444.95 EUR for your purchase. If you have any questions about this refund, please contact hardwareversand.de GmbH. The amount paid by debit or credit card will be refunded to that card. The rest will be refunded to your PayPal account. To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account. Merchant information hardwareversand.de GmbH service@hardwareversand.de http://www.hardwareversand.de +49 1805711117 Note from merchant None provided Original transaction details DescriptionUnit priceQtyAmount http://www.hardwareversand.de#1**************** €444.95 EUR1€444.95 EUR Total: €444.95 EUR Refund to PayPal Balance: €444.95 EUR Invoice Number: 15*********** Yours sincerely, PayPal Edited March 11, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το παρέλαβε κανείς ? το παράγγειλα παρασκευή απο notebook.de και δεν το έχουν στείλει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το δικό μου είναι κάπου στη Γερμανία και κόβει βόλτες. Προσανατολίζομαι για την IVSO από το Amazon.co.uk Alex, ποιο USB 3 on the go παρήγγειλες; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Το δικό μου είναι κάπου στη Γερμανία και κόβει βόλτες. Προσανατολίζομαι για την IVSO από το Amazon.co.uk Alex, ποιο USB 3 on the go παρήγγειλες; Αυτήν έχω παραγγείλει και είναι στο δρομο για Αθήνα, Παρασκευή λέει το αμαζον παραλαβή, αλλά κρατάω μικρό καλάθι μήπως παραλάβω την άλλη εβδομάδα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G8Y8KJK/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 Όσον αφορά την αποστολή από notebook.de λογικά έως τέλη της εβδομάδας θα παραλάβω. Την προηγούμενη Τετάρτη έγινε αποστολή. Αν το είχε το tablet θα το είχα παραγγείλει από fnac που στέλνουν με express shipping με 13 ευρώ και σε 2-3 ημέρες είναι στο σπίτι σου. Εδώ 30 ευρώ μεταφορικά και standard shipping. Εμένα αυτή η IVSO δεν μου κάθεται καλά στο μάτι θα έλεγα όπως τη βλέπω και προσανατολίζομαι σε αυτές από το amazon.com που έχει και χρώματα,διοτι μαύρο δεν θέλω. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παρέλαβε κανείς ? το παράγγειλα παρασκευή απο notebook.de και δεν το έχουν στείλει ακόμα. Στειλτους κάνα mail και ρωτα πότε θα στο στείλουν αφού in stock είναι. Edited March 11, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχα παρόμοιες θήκες για άλλα Tablets με τα χρωματιστά. Το κακό είναι πως δεν προστατεύει τις γωνίες. Το άσπρο OTG είναι 2 λίρες φτηνότερο. Κρίμα που δεν βγαίνει σε ροζ να είναι τσάμπα! :lol: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Είχα παρόμοιες θήκες για άλλα Tablets με τα χρωματιστά. Το κακό είναι πως δεν προστατεύει τις γωνίες. Το άσπρο OTG είναι 2 λίρες φτηνότερο. Κρίμα που δεν βγαίνει σε ροζ να είναι τσάμπα! :lol: :lol: Κοίτα εγώ πήρα 2 adaptor και έπρεπε η συνολική αξία να είναι 10 λίρες το λιγότερο για να γίνει αποστολή από το ίδιο το αμαζον Αγγλίας. Το άλλο είναι micro hdmi to hdmi. Προσανατολίζομαι σε κάνα cyan η σκούρο μπλε από το amazon.com,αλλα τέλη του μηνός κυκλοφορία. Κατσε πρώτα να παραλάβουμε το tablet και όλα να είναι κομπλέ και βλέπουμε θήκες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κοιτάζω και τα miracast dongles... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Κοιτάζω και τα miracast dongles... Γιατί Η TV σου δεν υποστηρίζει Miracast ; Εγώ μια χαρά κομπλέ είμαι με μια Samsung smart TV με άψογη μετάδοση εικόνας και βίντεο και από το surface και το Asus με την εγγενή υποστήριξη Miracast των 8.1. Εκτός αν θές να συνδέσεις καμία οθόνη. Η μόνη παραφωνία είναι διαφορά conflict με Bluetooth mouse όταν streamaro στην TV. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Από εχθές το μεσημέρι το tablet είναι Αθήνα σύμφωνα με το tracking number της DHL. Για να δούμε αν θα το παραλάβω σπίτι η θα μου έρθει ειδοποίηση να το πάρω από ΕΛΤΑ. Shipment number 01************ Status notification Shipment tracking Order data sent to DHL electronically International shipment Shipment arrived in destination country Delivery Shipment has been successfully delivered Product / service International Parcel Status from Tue, 11.03.2014 14:03 The shipment has arrived in the destination country Next step The shipment is being transported to the delivery depot Show detailed recipient information Detailed progress of your shipment Status Wed, 05.03.2014 17:27 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Wed, 05.03.2014 20:10 h Saulheim, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Thu, 06.03.2014 05:57 h Feucht, Germany The shipment has been processed in the parcel center Thu, 06.03.2014 06:14 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: ) Thu, 06.03.2014 06:14 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Tue, 11.03.2014 14:03 h Greece The shipment has arrived in the destination country Edited March 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 αντε Αλεξ να παραλάβεις να κανεις και ενα μικρο preview Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λοιπόν πριν λίγη ώρα παρέλαβα το tablet από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου ύστερα από ειδοποιητηριο που μου αφησε ο ταχυδρόμος. Αφού κάναμε το περιβόητο unboxing σε μια λιτή συσκευασία, σφραγισμένη με ταινία ασφάλειας βεβαίως πιάσαμε το tablet στα χέρια και από μια πρώτη ματιά και ενασχόληση λίγο μαζί του, ένα πράγμα μόνο θα αναφέρω,οτι αξίζει 100% τα 100 ευρώ παραπάνω από το 32αρι Asus. Αλουμινένια κατασκευή και αφήνει από άκρη εις άκρης μια premium αίσθηση που σε κερδίζει με την μια χωρίς πολλά πολλά.:) Οθόνη άψογη σε φως ημέρας που τη παρατηρώ(θα τσεκάρω και όταν πέσει το σκοτάδι) με πολυ καλή φωτεινότητα,ζωντανια χρωμάτων και σίγουρα είναι το μεγάλο προτέρημα της συσκευής αυτής σε σχέση με τον ανταγωνισμού όχι μόνο λόγω της ανάλυσης αλλά και του πολυ πιο ποιοτικού panel που μέρα με τη νύχτα με το Asus που η γλιτσα πάει σύννεφο(η χρήση τεχνολογίας dragontrail glass σίγουρα παίζει το ρόλο του στην υλοποίηση της Lenovo) Θα έλεγα να κάνετε εξάσκηση στα γερμανικά διότι στο πρωτο setup εχει μόνο τη γερμανική γλώσσα σαν επιλογή και τίποτα αλλο:p Μέσα από το οικείο περιβάλλον των windows εγκατέστησα την αγγλική γλώσσα και είμαι κομπλέ. Επίσης ήρθε με ποσοστό μπαταρίας στο 50%. Αυτά σε πρώτη φάση,αργοτερα θα ποσταρω και τις καθιερωμένες φωτός από συσκευασία και tablet.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 μπραβο αλεξ!!καλοδουλευτο να ειναι!!!περιμενουμε φωτος και περαιτερω ενυπωσεις!!εχω περιεργια πως παει και με τις θερμοκρασιες!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 μπραβο αλεξ!!καλοδουλευτο να ειναι!!!περιμενουμε φωτος και περαιτερω ενυπωσεις!!εχω περιεργια πως παει και με τις θερμοκρασιες!!! :) Ευχαριστώ. Όλα σιγά σιγά θα τα δούμε:) Πάντως η Lenovo έκανε πολυ καλή δουλειά και έδινε στον ανταγωνισμού τι σημάνει ποιότητα και premium αίσθηση. Η οθόνη το feeling είναι άριστο, σε ποιότητα surface. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 αντε δωσε καμια φωτο να χαρουμε και εμεις!! :) πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις σου,ωραια!!ποσο σε βγηκε τελικη τιμη? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικό να έχει αυτή την premium αίσθηση η Lenovo δεν βάζει την ονομασία Thinkpad όπου νάναι , μου έκανε εντύπωση ότι έχει μόνο γερμανικά σαν γλώσσα επιλογής φαντάζομαι οτι δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να βάλει Αγγλικά μη γνωρίζοντας Γερμανικά ? Ms Office είχε μέσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) αντε δωσε καμια φωτο να χαρουμε και εμεις!! :) πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις σου,ωραια!!ποσο σε βγηκε τελικη τιμη? 449 ευρώ με τα μεταφορικά(419 ευρώ λιανικής την προηγούμενη εβδομάδα που το παρήγγειλα) Αύριο φωτός :p Edited March 12, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Λογικό να έχει αυτή την premium αίσθηση η Lenovo δεν βάζει την ονομασία Thinkpad όπου νάναι , μου έκανε εντύπωση ότι έχει μόνο γερμανικά σαν γλώσσα επιλογής φαντάζομαι οτι δεν θα δυσκολευτεί κάποιος να βάλει Αγγλικά μη γνωρίζοντας Γερμανικά ? Ms Office είχε μέσα ? Δεν δυσκολεύτηκα εγώ πάντως παρ ολο που γερμανικά δεν ξέρω την τύφλα μου. Εγκατεστημένα τα office ναι,αλλα μέσα στο κουτι δεν πρόσεξα αν είχε το serial number(θα το δω πιο αργά το βράδυ στο σπίτι,διοτι με το που το άνοιξα πήρα μόνο το tablet και έφυγα) Edit:Μόλις κοίταξα τη συσκευασία και έχει κανονικά το office 2013 με το σειριακό αριθμό του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Ευχαριστώ :) Άντε σιγά σιγά να παραλαμβάνεται όσοι παραγγείλετε το tablet. Μόλις κάνω την πρώτη πλήρη φόρτιση της συσκευής, εγκαταστάθηκαν όλα τα διαθέσιμα windows update,εγκατέστησα κάποια must προγράμματα exe και στο τέλος αφησα εγκατάσταση modern ui app. Σήμα κατατεθέν θα έλεγα το λογότυπο του ThinkPad στην πλάτη με το κόκκινο led που είναι αναμμένη όταν η συσκευή είναι ανοιχτή. Επίσης το panel έχει λιγότερες αντανακλάσεις σε σχέση με το Asus συγκρίνοντας και τα 2. Έδειξε το δρόμο η Lenovo στους υπόλοιπους πως είναι να κατασκευάζει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό σε όλα tablet pc και ελπίζουμε να βρει μιμητές. Όχι άδικα η Lenovo κατέχει τα πρωτεία στην αγορά των pc. Δεν θέλουμε συμβιβασμούς θα έλεγα. Edited March 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 καλημερα!τελεια αλεξ!!αναμενουμε φωτος και καποια τεστ απο ταχυτητες της emmc και θερμοκρασιες!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 καλημερα!τελεια αλεξ!!αναμενουμε φωτος και καποια τεστ απο ταχυτητες της emmc και θερμοκρασιες!!! :) Πάρε εδώ από ταχύτητα εσωτερικού eMMC. [ATTACH]42310[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Και εδώ μια πρώτη φωτός από θερμοκρασία ενώ φορτίζει και σερφαρισμα παράλληλα [ATTACH]42311[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts