fiakas Δημοσιεύτηκε January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2014 Πριν απο λιγες μερες αγορασα το παραπανω μοντελο και σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εκτος απο 2 μειονεκτηματα που εχω εντοπισει. 1ον το ηχειο του εχει αισθητα χαμηλη ενταση και 2ον χρειαζετε 8 περιπου ωρες για μια πληρη φορτιση απενεργοποιημενο. Ειναι φυσιολογικα αυτα ρε παιδια; το εχει καποιος απο εδω να ανταλλαξουμε αποψεις γιατι ουτε καν απο cosmote 'germanos 'ote δεν εχουν ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πριν απο λιγες μερες αγορασα το παραπανω μοντελο και σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εκτος απο 2 μειονεκτηματα που εχω εντοπισει. 1ον το ηχειο του εχει αισθητα χαμηλη ενταση και 2ον χρειαζετε 8 περιπου ωρες για μια πληρη φορτιση απενεργοποιημενο. Ειναι φυσιολογικα αυτα ρε παιδια; το εχει καποιος απο εδω να ανταλλαξουμε αποψεις γιατι ουτε καν απο cosmote 'germanos 'ote δεν εχουν ιδεα. δεν ειχα ποτε ταμπλετ αλλα εχοντας υποψιν οτι το κινητο μου (zte v967s) κανει ~4 ωρες να φορτισει θα ελεγα οτι ειναι φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μήπως ο λόγος είναι το μικρό Output του φορτιστή, πχ άμα βγάζει 0.5 mA λογικό είναι να κάνετε τόσες ώρες, εγώ χρησιμοποιώ κατ'ελάχιστον 0.75 mA και συνήθως 1000 mA Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiakas Δημ. January 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ισα ισα που ειναι 2Α.... Ασε βεβαια που αν το δουλευω παραλληλα με τη φορτιση παραμενει σταθερο. Ουτε πεφτει, ουτε ανεβαινει η μπαταρια. Κανεις δεν το εχει παρει ρε παιδια; συνεχως διαβαζω οτι εχουν γινει αναρπαστα αλλα δεν μπορω να βρω κανενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ducksong Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Και εμένα περίπου τόσο κάνει. για την ακρίβεια μόνο μία φορά το φόρτισα μέρα και έκανε λίγο πάνω απο 6 ώρες. Εχει αρκετά μεγάλη αυτονομία και το φορτίζω τα βράδια συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiakas Δημ. January 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Λοιπον πηρα τηλ στη zte hellas και μιλησα με εναν τεχνικο ο οποιος μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος και μου ειπε οτι πρεπει να φορτιζει σε 2 με 3 ωρες το πολυ, συμφωνα με τη μπαταρια και το φορτιστη που εχει. Επισης το οτι δεν φορτιζει οταν το χρησιμοποιεις, δηλωνει επισης προβλημα. Οποτε το πηγα για αντικατασταση και περιμενω το καινουργιο εντος των ημερων γιατι ειναι σε ελειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Σήμερα το πήρα και εγώ.Μου έκανε εντύπωση που ήταν τελείως αφόρτιστο. Είδα και εγώ ότι όσο το είχα ανοιχτό με wifi δεν φόρτιζε απλά έμενε σταθερό.τι παίζει;Να το πάω πίσω στον Γερμανό; Edited March 18, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σήμερα το πήρα και εγώ.Μου έκανε εντύπωση που ήταν τελείως αφόρτιστο. Είδα και εγώ ότι όσο το είχα ανοιχτό με wifi δεν φόρτιζε απλά έμενε σταθερό.τι παίζει;Να το πάω πίσω στον Γερμανό; Κανείς καμία ιδέα;κάτι:; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κανενας δεν το εχει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5053681#post5053681 Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 αυτό είναι για το s... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Καλημερα Πηρα και εγω το ταμπλετ χθες το απογευμα. Το εβγαλα απο το κουτι και ηταν τελειως αφορτιστο δεν αναβε καθολου. Το εβαλα λοιπον να φορτισει και φορτισε σε 8 ωρες περιπου. Δεν μου φαινετα για προβλημα του ταμπλετ γιατι απ' οτι βλεπω σε ολους το ιδιο συμβαινει. Αν εχει κανεις καμια παραπανω πληροφορια ας μας ενημερωσει. Η μπαταρια ποσο σας κραταει; εμενα με 2 ωρες παιχνιδια και κανα 2ωρο σερφαρισμα στο ιντερνετ και σκαλισμα επεσε στο 23%. Επισης το ηχειο ειναι απαραδεκτο εχει πολυ χαμηλη ενταση και παρατηρησα οτι αριστερο ηχειο ακουγεται πολυ πιο δυνατα απο το δεξι, συμβαινει και σε αλλους αυτο με το ηχειο? Edited April 5, 2014 by THANOS8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 το ηχείο είναι απαράδεκτο και η μπαταρία μέτρια έως κακή.Κρίμα γιατί στους υπόλοιπους τομείς το τάμπλετ φυσάει. Επίσης δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά αν κλειστό φορτίζει πολύ πιο αργά απο ότι όταν είναι ανοιχτό. Στις πρώτες φορτίσεις κιόλας αν έπαιζα δεν φόρτιζε.Τώρα είναι όλα καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos_123456 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω root στο zte e8q που έχω. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα στα παιδιά... κάτοχος και εγώ του ταμπλετ... ενώ με το ροοτ όλα κομπλε (farmaroot) όταν πήγα να κάνω την εξωτερική κάρτα να φαίνεται εσωτερική κάτι έκανα λάθος η χαζή και το ταμπλε δεν ανοίγει ντιπ... logo της ZTE και μετά μαύρη οθόνη. Παίζει κανένας να έχει κάνει back up την rom και αν ναι ...έχει την καλοσύνη να την ανεβάσει σε κανένα dropbox για να μπορέσω να την ξαναφλασάρω? Το να το πάω στην cosmote δεν το κάνω γιατί θα το πάρω στην καλύτερη των περιπτώσεων μετά από καμιά βδομάδα....Βέβαια αν δεν βγάλω άκρη θα αναγκαστώ να το πάω εκεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 καλησπέρα. έσπασε η ανηψιά μου την οθόνη του ΖΤΕ Ε8Q. που μπορώ να βρώ εκτός από το να το πάω στον γερμανό? έχετε κανένα καλό site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω widget στην επιφάνεια εργασίας;Θέλω να βάλω το business calendar και δεν μπορώ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω widget στην επιφάνεια εργασίας;Θέλω να βάλω το business calendar και δεν μπορώ.:( Κατεβασε το nova lancher apk και όλα θα λυθούν Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καλησπέρα. έσπασε η ανηψιά μου την οθόνη του ΖΤΕ Ε8Q. που μπορώ να βρώ εκτός από το να το πάω στον γερμανό? έχετε κανένα καλό site? Κι εγω ψαχνω οθονη , το digitizer ειναι μια χαρα , την LCD θελω Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σημερα το πηρα και εγω το ταμπλετακι και μπορω να πω για τα λεφτα του αρκετα ποιοτικο και δεν εχω ως τωρα προβλημα με φορτιση η καποιο αλλο προβλημα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως γινετε να βγαλω ενα βοηθητικο ,σαν πυξιδα,εικονιδιο το οποιο οταν το πατας στην ουσια εχει τα πληκτρα του android ,ρυθμισεις internet ,sms Τελος αναβαθμισεις απο που κατεβαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς άμα γίνετε να κάνω ροοτ το ταμπλέτ? Άμα ναι με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς άμα γίνετε να κάνω ροοτ το ταμπλέτ? Άμα ναι με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω? Καλησπέρα γίνεται με framaroot.υπάρχει ελληνικό βίντεο στο youtube για το s8q.παρόμοια διαδικασία και για το δικό μας!κάτοχος μιας εβδομάδας μπορώ να πω ότι για τα λευτα του ειναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικο! Το μόνο μείον η μπαταρια γι αυτό το λόγο θα το rootαρω κι εγώ άμεσα μπας και βρω καμία λύση που να τη σώζει αρκετά...αν χρειαστειτε οτιδήποτε στειλτε μου μνμ να σας βοηθήσω! Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπέρα γίνεται με framaroot.υπάρχει ελληνικό βίντεο στο youtube για το s8q.παρόμοια διαδικασία και για το δικό μας!κάτοχος μιας εβδομάδας μπορώ να πω ότι για τα λευτα του ειναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικο! Το μόνο μείον η μπαταρια γι αυτό το λόγο θα το rootαρω κι εγώ άμεσα μπας και βρω καμία λύση που να τη σώζει αρκετά...αν χρειαστειτε οτιδήποτε στειλτε μου μνμ να σας βοηθήσω! Τελικά το έκανες Ροοτ?Ειναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ Ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amaverick Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το tablet αλλα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις αν συνεργάζεται με n ova go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπερα σε ολους!Μπορει να μου δωσει καποιος ενα λινκ με την ρομ?Καταλθος εσβησα κατι και δεν μπαινει στο play store και στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts