telnet05 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Θεωρείς ότι είναι πολύ δύσκολο να χαλάσουν τα pins από τη βάση της διπλής SIM που μπαίνει φορετή; Ναι το θεωρω. Εκτος και αν εβαλε και κανα κατσαβιδι μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkf Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ναι το θεωρω. Εκτος και αν εβαλε και κανα κατσαβιδι μεσα. Λιγακη δυσκολο αλλα γινεται να στραβωσουν τα Pinακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ναι το θεωρω. Εκτος και αν εβαλε και κανα κατσαβιδι μεσα. Έχω δει pins να κόβονται πανεύκολα σε συσκευές που βάζουν SIM με αντάπτορα. Telnet θύμισε μου... πόσους λογαριασμούς έχεις στο forum; Με άλλον ρωτάς για το πρόβλημα και με άλλον απαντάς; Το γνωρίζεις ότι αυτό αποτελεί λόγο αποκλεισμού πρόσβασης; Θα τα πούμε αυτά με pm όμως γιατί αυτή η συζήτηση δεν αφορά το παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπερα,εχω 2 ερωτησεις.1)βρισκω μεγαλη διαφορα στην τιμη απο σιτε σε σιτε,να ανησυχισω?2)αυτο με τα ελληνικα με προβληματιζει,αν το παρω και εχω γλωσσα ελληνικα θα ξενερωσω?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η επίσημη δεν έχει ελληνικά, γιατί να έχεις ελληνικά πρέπει να βάλεις custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 custum rom?τι σημαινει γιατι ειμαι ασχετος?και οσον αφορα την τιμη παιζει να ειναι μουφα το φθηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πρόκειται για "πειραγμένες" rom από κάποιους που "το χουν" οι οποίοι τροποποιούν τη γνήσια rom. Κάποιες από τις αλλαγές είναι και η προσθήκη άλλων γλωσσών. Ενημερωτικά, όταν είσαι με custom rom είσαι και θεωρητικά χωρίς εγγύηση μέχρι να βάλεις ξανά την official rom. Για την τιμή δεν μπορώ να τοποθετηθώ μιας και δεν παρέχεις συγκεκριμένες πληροφορίες. Προτίμησε πάντως κάποιο από τα site που έχουμε και εδώ στο myphone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 οκ,σ ευχαριστω.το ιδιο ειναι και το xiaomi mi3 kai to huawei honor 3x?gnwrizeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Το mi3 δεν είναι δίκαρτο. Αν κοιτάξεις στα θέματα των συσκευών που σε ενδιαφέρουν θα πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. (Σε αυτά θα έχεις κανονικά ελληνικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 οκ,σ ευχαριστω.το ιδιο ειναι και το xiaomi mi3 kai to huawei honor 3x?gnwrizeis? το xiaomi εχει πολυ καλη υποστιριξη και εδω ελλαδα και στο εξωτερικο,και τα παιδια κανουν πολυ καλη δουλεια και στο θεμα της μεταγλωτισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html http://www.ahappymango.com/xiaomi-mi-3-2-16-5-0-capacitive-ips-touch-screen-1920x1080-android-4-2-based-on-miui-v5-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-2-3ghz-2gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-bluetooth-wi-fi-gps-navigation-black.html Η διαφορα αυτων των 2 στην τιμη που οφειλετε?στην γλωσσα?οποιοσ ξερει κατι παραπανω ασ δωσει τα φωτα του να κανουμε σωστη επιλογη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καταρχήν εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το Κ910, το mi3 έχει δικό του θέμα, όπου μπορείς να απευθυνθείς. Όσον αφορά την τιμή 20 με 30$ είναι λογική διαφορά μεταξύ καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μου άρεσε πολύ. Επειδή ήρθε η ώρα να κάνω μια αλλαγή κινητού και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος από το lenovo που ήδη έχω (P770) είπα να πάρω το συγκεκριμένο (Vibe Z). Αυτό που έχω το είχα πάρει από etotalk χωρίς να έχω πρόβλημα με τελωνεία κλπ. Τώρα που τα ψάχνουν πιο πολύ λέτε να έχω πρόβλημα; Επίσης από το merimobiles το στέλνουν δωρεάν και όπως αναγράφει πάνω πάνω χωρίς φόρους στις χώρες της ΕΕ. Έχει πάρει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο τηλέφωνο από εκεί; Είχε μήπως κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Προχθές μου ρθε από το minideal χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά τα μαγαζιά το στέλνουν σα δώρο ή γράφουν πάνω ένα ποσό που δεν φορολογείται. Κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα αλλά μια στο εκατομμύριο μπορεί να στο εκτελωνίσουν. Φυσικά η επιλογή αποστολής που δηλώνεις είναι απλό ταχυδρομείο και όχι κάποιος courier. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μου άρεσε πολύ. Επειδή ήρθε η ώρα να κάνω μια αλλαγή κινητού και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος από το lenovo που ήδη έχω (P770) είπα να πάρω το συγκεκριμένο (Vibe Z). Αυτό που έχω το είχα πάρει από etotalk χωρίς να έχω πρόβλημα με τελωνεία κλπ. Τώρα που τα ψάχνουν πιο πολύ λέτε να έχω πρόβλημα; Επίσης από το merimobiles το στέλνουν δωρεάν και όπως αναγράφει πάνω πάνω χωρίς φόρους στις χώρες της ΕΕ. Έχει πάρει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο τηλέφωνο από εκεί; Είχε μήπως κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας Γράφεις σε λάθος μέρος, δες εδώ σε παρακαλώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Προχθές μου ρθε από το minideal χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά τα μαγαζιά το στέλνουν σα δώρο ή γράφουν πάνω ένα ποσό που δεν φορολογείται. Κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα αλλά μια στο εκατομμύριο μπορεί να στο εκτελωνίσουν. Φυσικά η επιλογή αποστολής που δηλώνεις είναι απλό ταχυδρομείο και όχι κάποιος courier. Ευχαριστώ πολύ. Γράφεις σε λάθος μέρος, δες εδώ σε παρακαλώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Χίλια συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο. Απλώς επειδή διάβαζα γι' αυτήν την συσκευή που με ενδιέφερε, δεν υπολόγισα ότι μπορεί να είχε αλλού σχετικό νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ελληνικη rom για το lenovo υπαρχει που μπορω να εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ελληνικη rom για το lenovo υπαρχει που μπορω να εγκαταστησω? Δεν υπάρχει επίσημη, μπορείς όμως να κατεβάσεις μια custom rom αρκετά αξιόλογη από εδώ. Θα χρειαστεί να κάνεις ένα donation της τάξης των 2 δολαρίων για να σου δώσει link να κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ROM? α) Είναι πλήρως εξελληνισμένη? β) Είναι πλήρως λειτουργική με το hardware? γ) Η μπαταρία σε σχέση με την εργοστασιακή 4.2.2 και την 4.4.2 τα πάει καλύτερα? δ) Είναι ελαφριά/σταθερή ή έχει lagαρίσματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ROM? α) Είναι πλήρως εξελληνισμένη? β) Είναι πλήρως λειτουργική με το hardware? γ) Η μπαταρία σε σχέση με την εργοστασιακή 4.2.2 και την 4.4.2 τα πάει καλύτερα? δ) Είναι ελαφριά/σταθερή ή έχει lagαρίσματα? α) Όχι, τα ελληνικά που έχουν περαστεί δεν είναι ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή και ως εκ τούτου κάπου θα δεις αγγλικά και κάπου αλλού ατυχή μετάφραση ελληνικών. β) Ναι. γ) Λίγο πολύ στα ίδια καλά επίπεδα. δ) Καλή είναι αλλά δυστυχώς δεν είμαι fan του VibeUI, θα προτιμούσα με aosp ή cm rom... πραγματικά η συσκευή θα απογειωνόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερα,σημερα παρελαβα και το δικο μου,με αρκετα προβληματα θα ελεγα,θα εκτιμουσα την βοηθεια σας.1ο προβλημα ενω ηρθε ρουταρισμενο ζηταει αναβαθμηση su binary αλλα παντα αποτυγχανει να αναβαθμιστει...2ο προβλημα με gapps δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη απο το google play....ηρθε με VIBEROM_V1.0_1407_2_ST_K910 απο aliexpress....αν η λυση ειναι καινουρια rom θα ηθελα την βοηθεια σας ηδη εχω κατεβασει την rom του baralajbi VIBEUI_V2.0_1431_K910_baralajbi_V4 Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερα,σημερα παρελαβα και το δικο μου,με αρκετα προβληματα θα ελεγα,θα εκτιμουσα την βοηθεια σας.1ο προβλημα ενω ηρθε ρουταρισμενο ζηταει αναβαθμηση su binary αλλα παντα αποτυγχανει να αναβαθμιστει...2ο προβλημα με gapps δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη απο το google play....ηρθε με VIBEROM_V1.0_1407_2_ST_K910 απο aliexpress....αν η λυση ειναι καινουρια rom θα ηθελα την βοηθεια σας ηδη εχω κατεβασει την rom του baralajbi VIBEUI_V2.0_1431_K910_baralajbi_V4 Καλησπέρα και καλορίζικο. 1. Αυτό δεν πρόκειται να σου δουλέψει. 2. Αυτή ειναι σχετικά παλιά ρομ. Υπάρχει οδηγός στο 1ο ποστ αναλυτικός για το πως θα περάσεις την οποιαδήποτε ρομ. Διάβασε τον και αν έχεις κάποια απορία ρωτά να βοηθήσουμε. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Η 1431 δεν είναι παλιά, η τελευταία είναι αν και στο ρώσικο forum έχει κυκλοφορήσει και 1433. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Με τον οδηγο στο πρωτο post, και χωρις να περασω τα gapps, αφου λεει πως ειναι ενσωματωμενα στη rom...θα κανω δουλεια με την 1431 μια που ειναι και απο τις τελευταιες που βγηκανε? η να περασω την VIBEUI_V1.5_1423_10_ST_K910_D7B7 του baralajbi που περιμενω να μου στειλει το password?....παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας...ομολογω πως στην αρχη και με αυτα που διαβαζα ενω περιμενα να ερθει απο Κινα απογοητευτικα....εχτες που το παρελαβα ομως εστω και με την προβληματικη ROM του εμεινα ενθουσιασμενος!!!!!!!! :) Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Η 1431 δεν είναι παλιά, η τελευταία είναι αν και στο ρώσικο forum έχει κυκλοφορήσει και 1433. έχεις δίκιο, εγώ αναφερόμουν στην 07. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τον οδηγο στο πρωτο post, και χωρις να περασω τα gapps, αφου λεει πως ειναι ενσωματωμενα στη rom...θα κανω δουλεια με την 1431 μια που ειναι και απο τις τελευταιες που βγηκανε? η να περασω την VIBEUI_V1.5_1423_10_ST_K910_D7B7 του baralajbi που περιμενω να μου στειλει το password?....παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας...ομολογω πως στην αρχη και με αυτα που διαβαζα ενω περιμενα να ερθει απο Κινα απογοητευτικα....εχτες που το παρελαβα ομως εστω και με την προβληματικη ROM του εμεινα ενθουσιασμενος!!!!!!!! :) To κίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Ναι με τον οδηγό μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις. Του μπαρμπαγιάννη έχει τα gapps μέσα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts