GTHOM Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Δοκιμασε να φλασαρεις την cm11...αν δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο... αυτην εννοεις cm-11-20150406-UNOFFICIAL-kiton και αυτα τα gapps GApps_4.4.2 EDIT ενταξει ανοιξε το κινητο με την ρομ και τα gapps που γραφω παραπανω. με αυτην γμτ ομως δεν κλειδωνε δορυφορους δηλαδη για να περασει καποιος την 12.1 ποια ειναι η διαδικασια ?? και ποια τα αρχεια?? σε ευχαριστω παντως ειλικρινα παρα πολυ και για την υπομονη σου και για την βοηθεια σου Edited May 27, 2015 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnevd Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας!! Επειδή δεν το κατέχω και με ενδιαφέρουν κάποια από τα "χρήσιμα" που αναφέρονται στο πρώτο post, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει τις γνώσεις και μπορεί να αναλάβει την αναβάθμιση; Οπουδήποτε στην Αττική. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 καλησπερα και ΒΟΗΘΕΙΑ παιδια το εχω ξαναγραψει το προβλημα μου και απο απελπισια το ξαναγραφω εχω δοκιμασει τα παντα (απο αυτα που γνωριζω) εχω περασει οσα προγραμματα (για gps) ξερω ΑΛΛΑ με τιποτε δεν μπορω να κλειδωσω δορυφορους. βρισκει απο 15 εως 23 δορυφορους αλλα 0 κλειδωνει. μεχρι και ενα αρχειακι (gps.conf) πηρα απο το δικο μου(που κλειδωνει σε 5 δευτερα) μεσα απο το system/etc το εβαλα στο αντιστοιχο φακελλο του εδωσα δικαιωματα 6.4.4 αλλα παλι ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :( και ενας λογος που το πηρε ο συγγενης μου ειναι για την πλοηγηση. δεκτες ολες οι ιδεες :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Δοκιμαζω τον οδηγό της πρώτης σελίδας για την rom έχει δυο λινκς κατέβασα το δεύτερο (pan.baidu.com)αλλά δεν έχει το σωστο όνομα με την rom πρεπει να το μετονομασω; ΥΓ επισης αν ειναι ευκολο τον κωδικο για το zip για την rom του άλλου φιλου.. Edited May 27, 2015 by easytarget Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας!! Επειδή δεν το κατέχω και με ενδιαφέρουν κάποια από τα "χρήσιμα" που αναφέρονται στο πρώτο post, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει τις γνώσεις και μπορεί να αναλάβει την αναβάθμιση; Οπουδήποτε στην Αττική. Ευχαριστώ Στειλτο με κουριερ στο λαγονησι....οτι αλλο θελεις με πμ Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 εχω παιδια την cyanogem 12.1 εβαλα την καμερα της lenovo και μου λεει να κανω αναβαθμιση να το κανω? η δεν πρεπει παιδια? ευχαριστω πολυ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Περάσαμε απο τις beta στις RC - First RC (adb insecure & root disable by default) - Sync with CM12.1 source Highlights from CM repo changes: - Carrier-specific MMS limits - Fix bug of unnecessary wakeups after completed syncs. - fix crash in QuickContact on sending contact via sms - Dialer: Smart Dialer feature - Telephony: Further improve network selection - QS: add Sync tile - imap push - Automatic translation import - unbreak density scaling - Better density scaling compatibility - Themes: Multiwallpaper support - Mms : Add users permission to prevent crash - Profiles: re-enable data toggling http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/05/cm-12.1-20150528-UNOFFICIAL-kiton.zip Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλημέρα σας όταν την κατεβάσουμε την 12.1 rc b15 την περνάμε απο πανω κ τπτ άλλο η κάνουμε κ wipe για να σβηστουν λογαριασμοι facebook google κτλ σας ευχαριστώ πολύ παιδια Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Περάσαμε απο τις beta στις RC - First RC (adb insecure & root disable by default) - Sync with CM12.1 source Highlights from CM repo changes: - Carrier-specific MMS limits - Fix bug of unnecessary wakeups after completed syncs. - fix crash in QuickContact on sending contact via sms - Dialer: Smart Dialer feature - Telephony: Further improve network selection - QS: add Sync tile - imap push - Automatic translation import - unbreak density scaling - Better density scaling compatibility - Themes: Multiwallpaper support - Mms : Add users permission to prevent crash - Profiles: re-enable data toggling http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/05/cm-12.1-20150528-UNOFFICIAL-kiton.zip Είναι stable? Υπάρχουν ακόμα bugs? Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Άσχετο ξέρει κανείς πότε θα δούμε το z3 Pro γιατί το z2 μας απογοήτευσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Είναι stable? Υπάρχουν ακόμα bugs? Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Άσχετο ξέρει κανείς πότε θα δούμε το z3 Pro γιατί το z2 μας απογοήτευσε. Την εχω εγω μερικες μερες τωρα και δουλευει αψογα φιλε μου Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Την εχω εγω μερικες μερες τωρα και δουλευει αψογα φιλε μου Την έβαλα και εγώ. Έχει κάποια κολλήματα και αναγκαστικά κλεισίματα αλλά είναι ελάχιστα. Σε γενικές γραμμές είναι καλή αλλά στην μπαταρία μου τα χαλάει λίγο. Επίσης δεν μπόρεσα να βάλω xposed καθώς δεν το υποστηρίζει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 φιλε μου τα κολληματα οπως το ειπες ειναι πολυ ελαχιστα αλλα στα extra settings πηραξες τιποτα? εγω για την cpu τα εχω ολα deufult γιατι αν τα αλλαξω μου κανει πολλα κολληματα στις beta ηθελε καποια αλλαγη τωρα οσο για την μπαταρια ναι ειναι καπως βαρια φενεται αλλα μια μερα μου κραταει ανετα με ιντερνετ τηλ κ γενικα απλα πραγματα για games η οτι αλλο θελει κ εναν φορτιστη αγκαλια αλλα δεν ειναι κ μεγαλη η διαφορα βεβαια Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 φιλε μου τα κολληματα οπως το ειπες ειναι πολυ ελαχιστα αλλα στα extra settings πηραξες τιποτα? εγω για την cpu τα εχω ολα deufult γιατι αν τα αλλαξω μου κανει πολλα κολληματα στις beta ηθελε καποια αλλαγη τωρα οσο για την μπαταρια ναι ειναι καπως βαρια φενεται αλλα μια μερα μου κραταει ανετα με ιντερνετ τηλ κ γενικα απλα πραγματα για games η οτι αλλο θελει κ εναν φορτιστη αγκαλια αλλα δεν ειναι κ μεγαλη η διαφορα βεβαια Οχι δεν πηραξα τίποτα στα settings όλα default τα έχω και εγώ. Ορισμένες φορές όταν πάω να ανοίξω dialer μου κλείνει απότομα το ξαναπαταω πάλι τα ίδια αυτό γίνεται 2-3 φορές μετά στρώνει. Η μπαταρία του είναι απλά χάλια. 3 ώρες οθόνης με 31% είμαι τώρα. Χρήση αρκετό 3G youtube Facebook ούτε ένα παιχνίδι. Έκανα ένα error repair στην μπαταρία λέω να κάνω και ένα calibrate αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Σημείωση με την ίδια χρήση στην cm11 είχα το λογιτερο 5 ώρες οθόνη. Που είναι η καλύτερη διαχείριση μπαταρίας που υπόσχεται η Google με την lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εχει ακομα καποια θεματακι η αληθεια ειναι αλλα θα στρωσει πιστευω με τις αναβαθμισεις εγω παλι δεν προκυτε να την αλλαξω την εχω λατρεψει ειναι απλα τελεια,η μπαταρια δεν κραταει παρα πολυ αλλα με την δικη μου χρηση χωρις youtube αλλα ολα τα αλλα ειναι σχετικα μια χαρα,εχει βεβαια ενα 35% μειωση γρηγοροτερη αλλα θα φτιαχτει στο μελλον Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Έχει βάλει κάνεις xposed σε cyanogen 12.1 lollipop? Όσα έψαξα και δοκίμασα από αναζήτηση στο google δεν δούλεψαν. Είμαι ένα βήμα πριν γυρίσω σε kitkat γι αυτόν τον λόγο + την άθλια μπαταριά (3 μίση ώρες οθόνη) Επίσης βγήκε ενημέρωση cm-12.1-20150603-UNOFFICIAL-kiton RC16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Άλλος ένας τρόπος επαναφοράς, εάν ισχύει ότι δεν κάνει boot, έχω lenovo logo ή όχι και το σημαντικότερο έχω το lenovo service menu, αλλά δεν έχω το sdfuse στην εσωτερική μνήμη. Θα χρειαστείτε 1. otg καλώδιο 2. usb stick Διαδικασία προετοιμασίας 1. φορματ το usb σε fat32 2. δημιουργία sdfuse directory 3. αντιγραφή του qsb στο sdfuse Διαδικασία επαναφοράς 1. κλείνετε το κινητό 2. συνδεέται το otg και το usb stick στο κινητό 3. Πιέστε ταυτόχρονα το vol- + power για να μπείτε στο lenovo service menu 4. επιλέγεται την επιλογή 4 από το menu. Θα πρέπει να αναγνωρίσει από το otg τον φάκελο sdfuse και να εμφανίζει το αρχείο qsb 5. επιλέγεται εγκατάσταση. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. την διαδικασία την βρήκε ένα μέλος του xda και θα το βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53817914&postcount=968 αυτο το qsb που το βρισκουμε για να το κατεβασω..???? οταν λες directory εννεοεις φακελο..?? δν ξερω πως φτιαχνω directory Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 φιλοι μου θελω εναν τεχνικαριο να ασχοληθουμε να επαναφερουμε ενα Κ910. να μου δωσει ενα τηλεφωνο να τον παρω// το τηλεφωνο πηγα να του περασω ρεκοβερυ με το flashrec.dat. και στην επανεκινηση μου κολλαει στο lenovo..δν μπουταρει. ακολουθησα τις οδηγιες στο πρωτο ποστ αλλα ρε παιδια δεν μπαινει σε safe mode.. κανει συνεχεια επανεκινηση κ μενει στο logo lenovo..!!! τα φωτα σας αμμεσα pls.. φρικαρααα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 φιλοι μου θελω εναν τεχνικαριο να ασχοληθουμε να επαναφερουμε ενα Κ910. να μου δωσει ενα τηλεφωνο να τον παρω// το τηλεφωνο πηγα να του περασω ρεκοβερυ με το flashrec.dat. και στην επανεκινηση μου κολλαει στο lenovo..δν μπουταρει. ακολουθησα τις οδηγιες στο πρωτο ποστ αλλα ρε παιδια δεν μπαινει σε safe mode.. κανει συνεχεια επανεκινηση κ μενει στο logo lenovo..!!! τα φωτα σας αμμεσα pls.. φρικαρααα Η αν υπαρχει καμια ρομ που να φλασαρετε με flash tool μηπως κ ανοιξει το τηλεφωνο..!!!????? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Η αν υπαρχει καμια ρομ που να φλασαρετε με flash tool μηπως κ ανοιξει το τηλεφωνο..!!!????? Needrom.com σίγουρα θα βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Needrom.com σίγουρα θα βρεις... ολες ρε φιλε μονο μεσο ρεκοβερυ φλασαρονται.. τι πραγμα ειναι αυτο...!!! μπορεις να βοηθησεις..??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Η αν υπαρχει καμια ρομ που να φλασαρετε με flash tool μηπως κ ανοιξει το τηλεφωνο..!!!????? http://forum.xda-developers.com/android/general/tutorial-how-to-unbrick-tou-lenovo-k910-t2893932 Δες εδω....βημα βημα τι να κανεις για να ξεμπρικαρεις...αυτο προσπαθω 2-3 μερες τωρα με μια συσκευη ενος μελους με 9006 mode Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 http://forum.xda-developers.com/android/general/tutorial-how-to-unbrick-tou-lenovo-k910-t2893932 Δες εδω....βημα βημα τι να κανεις για να ξεμπρικαρεις...αυτο προσπαθω 2-3 μερες τωρα με μια συσκευη ενος μελους με 9006 mode ειμαι στην κατηγορια 9006 δηλ..?? τι @@@@ ριες εινααι αυτες ρε λενοβο.? πως τα εκαναν ετσι θεε μου..!! υπαρχει σωτηρια .? εσυ ασχολησε φιλε μου.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 υπαρχει καποιο καλο παιδι να βοηθησει βημα βημα.,...??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 http://postimg.org/image/zevucgox1/ Για κοιταχτε . αυτό εδώ τώρα .έχω τους drivers h oχι!! Δεν μπορω να βάλω port. .. Για να προχωρησω το φλασαρισμα με το qualcom....πως γίνετε ρε παιδιά? Έχω εγκαταστήσει τους drivers η όχι? Κ τέλος το κινητό μένει αναμενόμενο στο logo lenovo.. Τι κάνω?????? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) http://postimg.org/image/zevucgox1/ Για κοιταχτε . αυτό εδώ τώρα .έχω τους drivers h oχι!! Δεν μπορω να βάλω port. .. Για να προχωρησω το φλασαρισμα με το qualcom....πως γίνετε ρε παιδιά? Έχω εγκαταστήσει τους drivers η όχι? Κ τέλος το κινητό μένει αναμενόμενο στο logo lenovo.. Τι κάνω?????? ξημεροβραδιασα και ακρη δν εβγαλα.. πως θα τo κανω να βλεπει port για να ξεκινησει το φλασαρισμα... και που ανηκω 9006... Η 9008... για να ξερω με ποια διαδικασια πρεπει να προσπαθω Edited June 11, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts