Jump to content

Lenovo Vibe Z (K910)

domokos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λειτουργεί κανονικά.... ;)

ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα κ κυριως το μελος που με βοηθησε να περασω την cm12,παντως εγω την εχω την 12 εδω και 3 με 4 μερες κ δουλευει τελεια σε εμενα κ η μπαταρια κραταει μια χαρα ειναι ολα κ οποιος θελει φωτο να δει πως την εχω κανει μπορει να μου στειλει email να του στειλω ευχαριστω:)

Χερι που το φοβασαι φιλα το

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την 12.1 b14

Καλησπέρα φιλέ μου . είναι καλη? Σταθερή? Μηπως μπορεις να δώσεις ενα λινκ να την κατεβασω μήπως και δουλέψει το gps μου? Βρίσκει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει.

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπέρα φιλέ μου . είναι καλη? Σταθερή? Μηπως μπορεις να δώσεις ενα λινκ να την κατεβασω μήπως και δουλέψει το gps μου? Βρίσκει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει.

Ευχαριστώ

φιλε μου ειναι πολυ καλη και αρκετα σταθερη στο αρκετα το λεω λογο οτι την εχω μερικες μερες,ειναι απιστευτα ομορφη lollipop φυσικα κ αυτο μου αρεσει πολυ τωρα οσο για το gps εχω ανοιξει τους χαρτες πολλες φορες και το στιγμα μου ειναι μια χαρα δεν το δουλευω σαν gps φυσικα το τηλ μου αλλα anyway,με τον καιρο μια χαρα κ αν θες στειλε μου σε πρσοπικο μυνημα το mail σου να σου στειλω φωτο να δεις πως την εχω κανει και να την δεις φυσικα η οποιος αλλος θελει σε ευχαριστω πολυ

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-team-superluminal/comment-page-63/#comments Ποια ρομ φορας.....και ποια recovery εχεις...?

'' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! ''

Νικος Καζαντζακης

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-team-superluminal/comment-page-63/#comments Ποια ρομ φορας.....και ποια recovery εχεις...?

444

Cm kiton user debug 444 KTU95Q

6-4_2016

Philz 6.57.5

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

444

Cm kiton user debug 444 KTU95Q

6-4_2016

Philz 6.57.5

Αυτήν πρέπει να κατεβάσω?

cm-12.1-20150519-UNOFFICIAL-kiton.zip

Γιατί έχει κι μια άλλη που γράφει 1g

cm-12.1-20150519-1G.zip

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

την 12.1 b14

μπορεις να σβησεις ενα pm σου για να σου στειλω ενα ??

μου λεει οτι εισαι γεματος απο πμ :)

ευχαριστω πολυ

edit

ειναι πολυ ομορφη η ρομ

πολυ ωραιο το εκανες το κινητο

μπραβο σου

Edited by GTHOM

μπορεις να σβησεις ενα pm σου για να σου στειλω ενα ??

μου λεει οτι εισαι γεματος απο πμ :)

ευχαριστω πολυ

edit

ειναι πολυ ομορφη η ρομ

πολυ ωραιο το εκανες το κινητο

μπραβο σου

σε ευχαριστω φιλε μου,θα σε βοηθησει και εσενα καποιο μελος απο εδω τα παιδια βοηθανε πολυ

Καλησπέρα σε ολους.Ο κολλητός μου έχει αυτό το κινητό με 4,2 όπως το πήρε απο τους κινέζους.θέλουμε να συνδέσουμε το miband της xiaomi το όποιο χρειάζεται 4,4 (εκτός αν έχει κανεις υπόψη κάποιο τρόπο να παίζει και σε 4,2 εγώ δεν βρήκα) .Ποιος είναι ο ποιο απλός τρόπος να κάνουμε upgrade σε 4,4 ;υπαρχει καποια επισημη που μπορει να κανει μεσω ota?Ευχαριστώ Edited by easytarget
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Καλησπέρα σε ολους.Ο κολλητός μου έχει αυτό το κινητό με 4,2 όπως το πήρε απο τους κινέζους.θέλουμε να συνδέσουμε το miband της xiaomi το όποιο χρειάζεται 4,4 (εκτός αν έχει κανεις υπόψη κάποιο τρόπο να παίζει και σε 4,2 εγώ δεν βρήκα) .Ποιος είναι ο ποιο απλός τρόπος να κάνουμε upgrade σε 4,4 ;Ευχαριστώ

Έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα του νήματος...

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την cm11....

Παίδες επανήλθα έκανα το qpst μέσο win 8.1, 7, XP τώρα σκέφτομαι να περάσω και vista (πλάκα κάνω) αν και το έχω πάρει απόφαση ότι θα το στείλω minideal επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να το στείλω. Υπάρχει καμία άλλη λύση.

Επίσης κάτι άλλο αντί για 9008 εμένα βγάζει 9006 παίζει ρόλο?

Edited by Ghoul

Έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα του νήματος...

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την cm11....

Σε ευχαριστώ το είδα αλλά ο τροπος που ειναι γραμμενος δεν το λες και απλα ελληνικά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει με upgrades..:o

Δεν υπάρχει κάποια official που να μπαίνει μέσω ota πριν του πω να ασχοληθεί με cm κτλ;

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Είχα αρκετό καιρό την CM11 αλλά την τελευταία εβδομάδα μου έσβηνε μόνο του εκεί που μιλούσαν και είπα να δοκιμασω CM12 (την είχα δοκιμάσει και στην αρχή αλλά ηταν απογοήτευση) τώρα την έχω απο τις 7 Μαϊου (b13&14) και είναι μια χαρά!!!

Σε ευχαριστώ το είδα αλλά ο τροπος που ειναι γραμμενος δεν το λες και απλα ελληνικά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει με upgrades..:o

Δεν υπάρχει κάποια official που να μπαίνει μέσω ota πριν του πω να ασχοληθεί με cm κτλ;

Επειδή θα το παλέψω το βράδυ προτείνετε να βάλω κατευθείαν την CM11;Είναι η ποιο σταθερή;Δεν ασχολείται με flasharismata ο φιλος οπότε θέλουμε κάτι χωρίς προβλήματα και δεν εχουμε τρελές απαιτήσεις. Επίσης υπάρχει τελικά κάποιος λίγο ποιο ξεκάθαρος οδηγός για την διαδικασία ;

ευχαριστω

SOS ΠΑΙΔΙΑ

καλησπερα παιδια

μια βοηθεια σας παρακαλω

πριν απο λιγο καιρο πηρα το κινητο για ενα συγγενη μου.

το ειχα ξεκλειδωσα και ολα τα αλλα που χρειαζοταν και περασα την παρακατω ρομ

cm-12.1-20150418-UNOFFICIAL-kiton με gapps

GApps_4.4.2

αλλα επειδη οπως σας ειχα πει και πιο παλια δεν κλειδωνε το gps ενω ολα τα αλλα δουλευαν μια χαρα αποφασισα να περασω την

cm-12.1-20150519-UNOFFICIAL-kiton με gapps

BaNkS-dynamic-gapps-L-5-24-15 και με firmware update

k910_firmware_update_v1516

πριν κανω την διαδιακασια περασματος αλλαξα recovery και περασα αυτο

recovery 2.8.6.0 TWRP recommended οπως ελεγε σε αυτη την σελιδα

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-team-superluminal/comment-page-63/#comments

http://www.needrom.com/download/ts-twrp-recovery/

παμε τωρα στα προβληματα

α. μετα την εγκατασταση του recovery και πατωντας reboot system με ξαναπαει συνεχεια στο recovery

β. κανωντας ολα τα wipe που ελεγε η σελιδα και πατωντας install την rom μου γραφει error executing update binary in zip

και το ονομα της rom

τι να κανω, μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειναι και του συγγενη μου...

συγνωμη για την ποιοτητα της φωτο αλλα τις τραβηξα απο το δικο μου κινητο.

Edited by GTHOM

SOS ΠΑΙΔΙΑ

καλησπερα παιδια

μια βοηθεια σας παρακαλω

πριν απο λιγο καιρο πηρα το κινητο για ενα συγγενη μου.

το ειχα ξεκλειδωσα και ολα τα αλλα που χρειαζοταν και περασα την παρακατω ρομ

cm-12.1-20150418-UNOFFICIAL-kiton με gapps

GApps_4.4.2

αλλα επειδη οπως σας ειχα πει και πιο παλια δεν κλειδωνε το gps ενω ολα τα αλλα δουλευαν μια χαρα αποφασισα να περασω την

cm-12.1-20150519-UNOFFICIAL-kiton με gapps

BaNkS-dynamic-gapps-L-5-24-15 και με firmware update

k910_firmware_update_v1516

πριν κανω την διαδιακασια περασματος αλλαξα recovery και περασα αυτο

recovery 2.8.6.0 TWRP recommended οπως ελεγε σε αυτη την σελιδα

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-team-superluminal/comment-page-63/#comments

http://www.needrom.com/download/ts-twrp-recovery/

παμε τωρα στα προβληματα

α. μετα την εγκατασταση του recovery και πατωντας reboot system με ξαναπαει συνεχεια στο recovery

β. κανωντας ολα τα wipe που ελεγε η σελιδα και πατωντας install την rom μου γραφει error executing update binary in zip

και το ονομα της rom

τι να κανω, μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειναι και του συγγενη μου...

συγνωμη για την ποιοτητα της φωτο αλλα τις τραβηξα απο το δικο μου κινητο.

Δοκίμασε να ξεζιπαρεις το αρχείο που προσπαθείς να φλασαρεις... Ίσως μέσα έχει άλλο ένα αρχείο .zip και να φλασαρεις εκείνο.

Δοκίμασε να ξεζιπαρεις το αρχείο που προσπαθείς να φλασαρεις... Ίσως μέσα έχει άλλο ένα αρχείο .zip και να φλασαρεις εκείνο.

το σκεφτηκα φιλε μου αλλα :( δεν εχει μεσα αλλο zip

καμια αλλη λυση ?

σε ευχαριστω πολυ

το σκεφτηκα φιλε μου αλλα :( δεν εχει μεσα αλλο zip

καμια αλλη λυση ?

σε ευχαριστω πολυ

Όταν το ξεζιπαρεις τι αρχεία βγάζει?

Όταν το ξεζιπαρεις τι αρχεία βγάζει?

φακελλο install

φακελλο META-INF

φακελλο system

boot img

file contexts

system new dat

system patch dat

system transfer list

αυτα εχει φιλε μου

φακελλο install

φακελλο META-INF

φακελλο system

boot img

file contexts

system new dat

system patch dat

system transfer list

αυτα εχει φιλε μου

οκ δεν ηθελε ξεζιπαρισμα...

μηπως επρεπε να κατεβασεις την αλλη ρομ του 1 gb???

απο εδω κατεβασε την και κωδικο βαλε αυτον...9nsc

αναφερεται στο needrom οτι καποιοι ειχαν προβλημα με το μεγεθος του αρχειου...κατι με τα partition...προτου κανεις οτιδηποτε διαβασε στο needrom!!!!!

οκ δεν ηθελε ξεζιπαρισμα...

μηπως επρεπε να κατεβασεις την αλλη ρομ του 1 gb???

απο εδω κατεβασε την και κωδικο βαλε αυτον...9nsc

αναφερεται στο needrom οτι καποιοι ειχαν προβλημα με το μεγεθος του αρχειου...κατι με τα partition...προτου κανεις οτιδηποτε διαβασε στο needrom!!!!!

την κατεβαζω τωρα απο το δικο μου κινητο γιατι στο pc ειναι κινεζικα :) και δεν ξερω τι να πατησω

με το recovery γιατι μου το κανει αυτο??

την κατεβαζω τωρα απο το δικο μου κινητο γιατι στο pc ειναι κινεζικα :) και δεν ξερω τι να πατησω

με το recovery γιατι μου το κανει αυτο??

μηπως το recovery ειναι για android 4.4.x??

το android 5 χρειαζεται νομιζω αλλο recovery..δες το και αυτο...

μηπως το recovery ειναι για android 4.4.x??

το android 5 χρειαζεται νομιζω αλλο recovery..δες το και αυτο...

το recovery το κατεβασα απο εδω http://www.needrom.com/download/ts-twrp-recovery/

λεει τα παρακατω

Title: TS TWRP recovery 2.8.6.0.

Listed: 04/04/2015 3:01 pm

ROM Version: 4.4.x - 5.1

Links:

recovery (807 dls)

flashable_recovery.zip (798 dls)

επισης στο needrom λεει τα παρακατω για την 1g

Installation issues:

Some users may not be able to install this ROM due to too small (1GB) system partition.

If in doubt, It is easy to find out size of system partition.

Open RootExplorer (file manager) on your phone, navigate to /proc, and open file "partitions" as text file. The 19th or 20th partition is for /system. if it is 1048676 then the system partition is 1G,if it is 1572864,then the system partition is 1.5G.

In case of 1GB partition, you have to download llaalways's repacked ROM with 1GB system partition.

1GB ROM Download: http://pan.baidu.com/s/1kTtHG27 password:9nsc

Fix partitions: you'll need to update your phone via stock sdfuse method with file: K910_SS_S_2_040_0109_131226.qsb and then install CM12.1

αυτο το fix που λεει το βρηκα εδω και μιλαει για Unbrick

http://android-genius.com/blog/?p=6

αν δεν βγαλω ακρη μπορεις να μου προτεινεις καποια ρομ και gapps που να ειναι ενταξει για να περασω??

EDIT

ουτε την cm-12.1-20150519-1G περναει. μολις πατησω να φλασαριστη γινεται σχεδον μαυρη η οθονη και μενου τα 3 φωτακια κατω ανοικτα, δεν κανει τιποτε οσο και να περιμενω

Edited by GTHOM

το recovery το κατεβασα απο εδω http://www.needrom.com/download/ts-twrp-recovery/

λεει τα παρακατω

Title: TS TWRP recovery 2.8.6.0.

Listed: 04/04/2015 3:01 pm

ROM Version: 4.4.x - 5.1

Links:

recovery (807 dls)

flashable_recovery.zip (798 dls)

επισης στο needrom λεει τα παρακατω για την 1g

Installation issues:

Some users may not be able to install this ROM due to too small (1GB) system partition.

If in doubt, It is easy to find out size of system partition.

Open RootExplorer (file manager) on your phone, navigate to /proc, and open file "partitions" as text file. The 19th or 20th partition is for /system. if it is 1048676 then the system partition is 1G,if it is 1572864,then the system partition is 1.5G.

In case of 1GB partition, you have to download llaalways's repacked ROM with 1GB system partition.

1GB ROM Download: http://pan.baidu.com/s/1kTtHG27 password:9nsc

Fix partitions: you'll need to update your phone via stock sdfuse method with file: K910_SS_S_2_040_0109_131226.qsb and then install CM12.1

αυτο το fix που λεει το βρηκα εδω και μιλαει για Unbrick

http://android-genius.com/blog/?p=6

αν δεν βγαλω ακρη μπορεις να μου προτεινεις καποια ρομ και gapps που να ειναι ενταξει για να περασω??

EDIT

ουτε την cm-12.1-20150519-1G περναει. μολις πατησω να φλασαριστη γινεται σχεδον μαυρη η οθονη και μενου τα 3 φωτακια κατω ανοικτα, δεν κανει τιποτε οσο και να περιμενω

Δοκιμασε να φλασαρεις την cm11...αν δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο...

• The title was changed to Lenovo K910 Vibe Z