Jump to content

Επιλογή ειδικότητας Ι.Ι.Ε.Κ.

b744pilot
 Κοινοποίηση

Ποιά ειδικότητα πιστεύετε έχει την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση;  

9 members have voted

1. 1. Ποιά ειδικότητα πιστεύετε έχει την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση;

• Web Designer - Developer
      2
    • Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (Προγραμματιστής)
      4
    • Τεχνικός Δικτύων
      3
    • Άλλο
      0

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! :)

Το 2014, από τη στιγμή που μου δίνεται η δυνατότητα, σκέφτομαι σοβαρά να παρακολουθήσω κάποια ειδικότητα πληροφορικής σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ, μιας και το πτυχίο Θεολογίας που έχω δεν μου προσφέρει προοπτικές στην αγορά εργασίας με αποτέλεσμα να είμαι άνεργος πολλούς μήνες τώρα. Και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος.

Κλίνω περισσότερο στο web design - development. Από τα στοιχεία που διαβάζω και από απόψεις που έχω ακούσει είναι ένας τομέας που έχει προοπτικές τόσο στη Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Ποιά η γνώμη σας για το web design-development όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση; Έχετε κάτι άλλο καλύτερο να μου προτίνετε πάντοτε σχετικό με την πληροφορική; Ευχαριστώ!

Υ.Γ. προστέθηκε δημοσκόπηση

Edited by b744pilot

Eγώ πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινα σε αυτό ''Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (Προγραμματιστής)''.Μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές είτε για την πάρτη σου είτε να την διαθέσεις στο εμπόριο για να έχεις και κάποιο κέρδος.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Eγώ πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινα σε αυτό ''Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (Προγραμματιστής)''.Μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές είτε για την πάρτη σου είτε να την διαθέσεις στο εμπόριο για να έχεις και κάποιο κέρδος.

Σ'ευχαριστώ Νίκο για την άποψή σου :)

Κι εγώ αυτό που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα, αν και το πρώτο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Το web design - developer!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το πρώτο. Και τα 2 είναι ενδιαφέροντα αλλά μην περιμένεις να πάρεις όλα τα εφόδια από κάποια σχολή. Αν σου αρέσει Και ασχοληθείς και στον προσωπικό σου χρόνο, τότε θα μπορείς να επιτύχεις και στα 2.

Κι εγώ αυτό που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα, αν και το πρώτο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Το web design - developer!

Ο Web Designer - Developer είναι αυτός πίσω από τις ιστοσελίδες ο οποίος χρησιμοποιώντας εφαρμογές internet σχεδιάζει και προγραμματίζει τις ιστοσελίδες.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το πρώτο. Και τα 2 είναι ενδιαφέροντα αλλά μην περιμένεις να πάρεις όλα τα εφόδια από κάποια σχολή. Αν σου αρέσει Και ασχοληθείς και στον προσωπικό σου χρόνο, τότε θα μπορείς να επιτύχεις και στα 2.

Συμφωνώ leftko. Θέλει συνεχή επιμόρφωση και ενασχόληση.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Αν ησουν εκτός Ελλάδος, στα πρώτα δύο θα έβρισκες τα πάντα για να εξασκηθείς και να μάθεις! Για εδώ όντως είναι λίγο δύσκολα! Θα μας έφτιαχνες εφαρμογές για το symbian, μια και το άφησαν στο έλεος.... :p

Αν ησουν εκτός Ελλάδος, στα πρώτα δύο θα έβρισκες τα πάντα για να εξασκηθείς και να μάθεις! Για εδώ όντως είναι λίγο δύσκολα! Θα μας έφτιαχνες εφαρμογές για το symbian, μια και το άφησαν στο έλεος.... :p

Στο εξωτερικο γενικα υπαρχουν περισσοτερες προοπτικες.. Αλλα για το symbian κι εσυ; ειπαμε θα φτιαξουμε νεο os! :P

Στο εξωτερικο γενικα υπαρχουν περισσοτερες προοπτικες.. Αλλα για το symbian κι εσυ; ειπαμε θα φτιαξουμε νεο os! :P

Έλεγα μήπως θα ήθελες να εξελίξεις το αγαπημένο σου S60! Βρες κάτι αντίστοιχο δικο σου τότε!

Εγω παντως ξεκινησα μαθηματα απο το σεπτεμβριο για τεχνικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων. Ενδιαφερον εχει η σχολη, και φαινεται να εχει μελλον... στα internet cafe που πανε να κλεισουν σιγα σιγα.. :lol::p

Εγω παντως ξεκινησα μαθηματα απο το σεπτεμβριο για τεχνικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων. Ενδιαφερον εχει η σχολη, και φαινεται να εχει μελλον... στα internet cafe που πανε να κλεισουν σιγα σιγα.. :lol::p

Μπορείς να μας πεις σε ποια σχολη ξεκίνησες;

Τι σημασια εχει; Ολες οι σχολες τα ιδια σου μαθαινουν. Αν και αυτη ειναι λιγο καινουρια ειδικοτητα.