b744pilot Δημοσιεύτηκε January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! :) Το 2014, από τη στιγμή που μου δίνεται η δυνατότητα, σκέφτομαι σοβαρά να παρακολουθήσω κάποια ειδικότητα πληροφορικής σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ, μιας και το πτυχίο Θεολογίας που έχω δεν μου προσφέρει προοπτικές στην αγορά εργασίας με αποτέλεσμα να είμαι άνεργος πολλούς μήνες τώρα. Και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος. Κλίνω περισσότερο στο web design - development. Από τα στοιχεία που διαβάζω και από απόψεις που έχω ακούσει είναι ένας τομέας που έχει προοπτικές τόσο στη Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Ποιά η γνώμη σας για το web design-development όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση; Έχετε κάτι άλλο καλύτερο να μου προτίνετε πάντοτε σχετικό με την πληροφορική; Ευχαριστώ! Υ.Γ. προστέθηκε δημοσκόπηση Edited January 2, 2014 by b744pilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Eγώ πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινα σε αυτό ''Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (Προγραμματιστής)''.Μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές είτε για την πάρτη σου είτε να την διαθέσεις στο εμπόριο για να έχεις και κάποιο κέρδος. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Eγώ πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινα σε αυτό ''Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (Προγραμματιστής)''.Μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές είτε για την πάρτη σου είτε να την διαθέσεις στο εμπόριο για να έχεις και κάποιο κέρδος. Σ'ευχαριστώ Νίκο για την άποψή σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Κι εγώ αυτό που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα, αν και το πρώτο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Το web design - developer! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το πρώτο. Και τα 2 είναι ενδιαφέροντα αλλά μην περιμένεις να πάρεις όλα τα εφόδια από κάποια σχολή. Αν σου αρέσει Και ασχοληθείς και στον προσωπικό σου χρόνο, τότε θα μπορείς να επιτύχεις και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Κι εγώ αυτό που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα, αν και το πρώτο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! Το web design - developer! Ο Web Designer - Developer είναι αυτός πίσω από τις ιστοσελίδες ο οποίος χρησιμοποιώντας εφαρμογές internet σχεδιάζει και προγραμματίζει τις ιστοσελίδες. Σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι το πρώτο. Και τα 2 είναι ενδιαφέροντα αλλά μην περιμένεις να πάρεις όλα τα εφόδια από κάποια σχολή. Αν σου αρέσει Και ασχοληθείς και στον προσωπικό σου χρόνο, τότε θα μπορείς να επιτύχεις και στα 2. Συμφωνώ leftko. Θέλει συνεχή επιμόρφωση και ενασχόληση. Edited January 4, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν ησουν εκτός Ελλάδος, στα πρώτα δύο θα έβρισκες τα πάντα για να εξασκηθείς και να μάθεις! Για εδώ όντως είναι λίγο δύσκολα! Θα μας έφτιαχνες εφαρμογές για το symbian, μια και το άφησαν στο έλεος.... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν ησουν εκτός Ελλάδος, στα πρώτα δύο θα έβρισκες τα πάντα για να εξασκηθείς και να μάθεις! Για εδώ όντως είναι λίγο δύσκολα! Θα μας έφτιαχνες εφαρμογές για το symbian, μια και το άφησαν στο έλεος.... :p Στο εξωτερικο γενικα υπαρχουν περισσοτερες προοπτικες.. Αλλα για το symbian κι εσυ; ειπαμε θα φτιαξουμε νεο os! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Στο εξωτερικο γενικα υπαρχουν περισσοτερες προοπτικες.. Αλλα για το symbian κι εσυ; ειπαμε θα φτιαξουμε νεο os! :P Έλεγα μήπως θα ήθελες να εξελίξεις το αγαπημένο σου S60! Βρες κάτι αντίστοιχο δικο σου τότε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εγω παντως ξεκινησα μαθηματα απο το σεπτεμβριο για τεχνικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων. Ενδιαφερον εχει η σχολη, και φαινεται να εχει μελλον... στα internet cafe που πανε να κλεισουν σιγα σιγα.. :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εγω παντως ξεκινησα μαθηματα απο το σεπτεμβριο για τεχνικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων. Ενδιαφερον εχει η σχολη, και φαινεται να εχει μελλον... στα internet cafe που πανε να κλεισουν σιγα σιγα.. :lol::p Μπορείς να μας πεις σε ποια σχολη ξεκίνησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Τι σημασια εχει; Ολες οι σχολες τα ιδια σου μαθαινουν. Αν και αυτη ειναι λιγο καινουρια ειδικοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts