NUMBER1PC Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδες πηρα 2 τεμαχια τα οποια ειναι αψογα. Παρα πολυ καλος ηχος.Γρηγορο κλειδωμα δορυφορων .Πολυ καλες φωτογραφιες. Αψογο σημα και στις 2 καρτες.Ομορφο και λεπτο.Και απο φραγκα? 115.70€ απο tinydeal. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μπαταρια κρατα 3 μερες σε αναμονη και1μερα οταν του δινεις και καταλαβενει. Παράθεση ΝΤΕΜΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδες πηρα 2 τεμαχια τα οποια ειναι αψογα. Παρα πολυ καλος ηχος.Γρηγορο κλειδωμα δορυφορων .Πολυ καλες φωτογραφιες. Αψογο σημα και στις 2 καρτες.Ομορφο και λεπτο.Και απο φραγκα? 115.70€ απο tinydeal. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μπαταρια κρατα 3 μερες σε αναμονη και1μερα οταν του δινεις και καταλαβενει. Για πες περισσότερα φίλε μου γιατι ψήνομαι. Κατα αρχην μια μερα με πολύ χρήση οταν λες;; με συνεχως ανοιχτο 3g? γιατι μετα την αποτυχια το new i3 εδώ με τα 1750mah σκεφτομουν οτι ουτε 6ωρο δε θα βγαζει. Από οθονη τι λεει;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Φαίνεται πολύ καλό κινητό λέω να πάρω ένα. Κανένας άλλος που να το έχει πάρει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Φαίνεται πολύ καλό κινητό λέω να πάρω ένα. Κανένας άλλος που να το έχει πάρει?? Αρκετοί, διάβασε στις πιο πίσω σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αρκετοί, διάβασε στις πιο πίσω σελίδες. Καλημέρα. Το διάβασα όλο το νήμα και το μόνο που γράφουν είναι υποθέσεις μόνο ένας που πήρε δύο πιο πάνω έγραψε κάτι λίγα... Και φυσικά διάβασα και την παρουσίαση του myphone που βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ηρθε σημερα το ειχα παραγγειλει για την κορη μου.Με μια πρωτη ματια για τα λεφτα του ειναι καταπληκτικο. Wifi πολυ καλο και γρηγορο.Το τηλεφωνο πηγαινει σφαιρα.Καμερα πολυ καλη και οθονη με ωραια χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Χρόνια πολλά! Μόλις μου ήρθε και μένα, από ποιοτικής άποψης δείχνει στην αφή πολύ καλό, ίσως όχι τόσο στιβαρό όσο το παμπάλαιό μου ΜΟΤΟ ΜΒ632 αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των 2. Το WIFI μαλλον δεν είναι τόσο καλό, αλλά θέλω και άλλο χρόνο. Η πίσω κάμερα είναι καλή, αλλά η μπροστινή έχει μεγάλη παραμόρφωση στα άκρα (έτσι είναι όλες οι μπροστινές; δεν ξέρω...). Θα δώσω επιπλέον πληροφορίες για μπαταρία κ gps σε άλλη στιγμή που θα τα έχω δοκιμάσει. *** Μετά από μία ημέρα χρήσης (μέτριας έως μικρής) με όλη μέρα ανοιχτό wifi ή δεδομένα, η μπαταρία μετά από 18 ώρες περίπου είναι στο 62%. Για μπαταρία 1750 νομίζω ότι είναι καλά. Δε με χαλάει εμένα πάντως... Το gps δε το δοκίμασα ακόμα. *** Αφού συμπλήρωσα 3 ημέρες πλήρους χρήσης, μπορώ να πω κάποια επιπλέον πράγματα. Η αίσθηση που μου αφήνει το κινητό είναι ωραία, αλλά φοβάμαι μην πέσει... ή καλύτερα, δεν είναι για να πέσει αυτό το σμαρτφόουν. Το gps δεν είχε κάποιο θέμα και κλείδωσε σχετικά γρήγορα - γρηγορότερα από το ΜΟΤΟ ΜΒ632 μου. Η μπαταρία τη βγάζει τη μέρα με χρήση WIFI (το οποίο έπιανε καλύτερα από το ΜΟΤΟ, αφού δεν έχανε το σήμα σε κάποια σημεία) και δεδομένα, αρκετές κλήσεις και σερφάρισμα. Στην αναμονή και με περιορισμένη χρήση (όπως θα το κάνει η γυναίκα μου) νομίζω ότι θα βγάζει 2 μέρες. Θα ενημερώσω σύντομα. Edited April 27, 2014 by ptsolak Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω, μήπως γνωρίζει κανείς πως να βελτιώσω τα προβλήματα ήχου και ομιλίας. Με 2 hands-free που έχω δοκιμάσει, ακούγεται πολύ βαθιά όταν μιλάω και μερικές φορές, τα μισά ακούγονται από το hands-free και τα άλλα από το ηχείο. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το διορθώσω; Κυρίως την ένταση του μικροφώνου από το hands-free γιατί είναι σκέτη ταλαιπωρία για τον συνομιλητή. Ευχαριστώ! Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα. Έχει το κινητό ένας συνάδελφος. Εξαιρετική οθόνη, πολύ καλή φωτογραφική και βίντεο, αλλά τις τελευταίες ημέρες όταν το συνδέει με ένα laptop με Windows 8.1 δεν το αναγνωρίζει. Αναζητώ drivers ή κάτι σχετικό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Το έχει φίλος και του έσπασε η οθόνη. Έχει κανένας ιδέα πόσο μπορεί να κοστίζει η επισκευή? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSavvas Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια θελω να παρω αυτο εδω για πειτε μου γνωμες Doogee DG550 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια θελω να παρω αυτο εδω για πειτε μου γνωμες Doogee DG550 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=75&product_id=137 Γράφεις σε λάθος μέρος. Έχουμε ξεχωριστό θέμα για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts