eroseirini Δημοσιεύτηκε January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2014 Καλησπέρα,είναι πρώτη φορά που γράφω εδώ και δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα. Λοιπόν τώρα στις γιορτές τρέχαμε σαν τους τρελούς να πληρώσουμε λογαριασμούς και είχα γράψει σε ένα χαρτάκι το αμκα και το αφμ μου[απλά τα νούμερα ήταν, ούτε όνομα ούτε τίποτα άλλο] Γυρνώντας στο σπίτι δεν το βρήκα το χαρτάκι :ninja: οι γονείς μου λένε να κάνω αίτηση για επανέκδοση αλλά η γραφειοκρατία δεν αντέχεται..Τι μπορεί να μου κάνει κάποιος αν βρει αυτά τα νούμερα; Πρέπει να κάνω αίτηση επανέκδοσης ή όχι; Κι αν ναι υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να στείλω ξανά τα δικαιολογητικά;; Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπέρα,είναι πρώτη φορά που γράφω εδώ και δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα. Λοιπόν τώρα στις γιορτές τρέχαμε σαν τους τρελούς να πληρώσουμε λογαριασμούς και είχα γράψει σε ένα χαρτάκι το αμκα και το αφμ μου[απλά τα νούμερα ήταν, ούτε όνομα ούτε τίποτα άλλο] Γυρνώντας στο σπίτι δεν το βρήκα το χαρτάκι :ninja: οι γονείς μου λένε να κάνω αίτηση για επανέκδοση αλλά η γραφειοκρατία δεν αντέχεται..Τι μπορεί να μου κάνει κάποιος αν βρει αυτά τα νούμερα; Πρέπει να κάνω αίτηση επανέκδοσης ή όχι; Κι αν ναι υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να στείλω ξανά τα δικαιολογητικά;; Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!:) Μην μπεις καν στον κόπο, τι θα έκανες αν εχανες ένα διπλότυπο της εφορίας με το όνομα σου πάνω ; επίσης τίποτα. Καλή χρονιά Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 τι επανέκδοση; Δεν γίνεται αυτό που λες αυτά τα νούμερα είναι μοναδικά! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 To ΑΦΜ σου το βρισκεις πολυ ευκολα απο μια φορολογικη δηλωση σου.Αν δεν εχεις κανει φορολογικη δηλωση και δεν εχεις καποιο εγγραφο(οπως λογαριασμος κινητης) μπορεις να πας στην εφορια σου(ΔΟΥ) με την ταυτοτητα σου και να ζητησεις επανεκτυπωση.Ο ΑΦΜ ειναι ενας για τον καθενα και δεν βγαινει καινουριος. Τον αριθμο ΑΜΚΑ τον βρισκεις απο δω https://www.amka.gr/AMKAGR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει κάποιος αν ξέρει απλά το ΑΦΜ σου και δεν χρειάζεται να βγάζεις καινούργια αν τα 'χασες και ξέχασες το νούμερο. Πάνε με την ταυτότητα σου στην εφορία της γειτονιάς σου και θα σου πούνε ποια είναι τα νούμερα, σιγά την υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τα αναγραφει πανω στην καρτα ανεργιας και τα δυο.. Στην οικογενειακη κατασταση ισως,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τι μπορεί να μου κάνει κάποιος αν βρει αυτά τα νούμερα; Πρέπει να κάνω αίτηση επανέκδοσης ή όχι; Κι αν ναι υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να στείλω ξανά τα δικαιολογητικά;; Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!:) Καλησπέρα και καλή χρονιά. :) Το ΑΜΚΑ μπορούν να σου το πουν σε ένα ΚΕΠ. Δεν θα είναι το καρτελάκι που σου είχαν δώσει εξαρχής, αλλά ένα έγγραφο που αποδικνύει την αντιστοιχία του ΑΜΚΑ με σένα. Νομίζω κάνεις μία αίτηση και σε πολύ λίγο χρόνο το έχεις. Το ΑΦΜ, αν έχεις απλά μια παλιά ή πρόσφατη φορολογική δήλωση, ή άλλο έγγραφο που να αναγράφεται το όνομά σου με τα φορολογικά σου στοιχεία, το γράφει εκεί. Γράψτο κάπου για να μην το ξαναχάσεις. Αν δε μπορείς να το βρεις πουθενά (λίγο δύσκολο το κόβω), πήγαινε στην εφορία στην οποία ανήκεις και δες αν μπορείς να σου το πουν επιδεικνύοντας ίσως την ταυτότητά σου ή ειδάλλως αν έχεις τη δυνατότητα για επανάληψη της απόδοσης του ΑΦΜ. Και φυσικά δε μπορεί κανείς να σου κάνει κάτι κακόβουλο μόνο με τη γνώση των δύο αυτών αριθμών. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eroseirini Δημ. January 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!!:) Τελικά τα βρήκαμε και τα 2 νούμερα από κάτι άλλα ''χαρτιά'' που είχαμε!! Το αμκα το είχαμε πάνω στο βιβλιάριο και το αφμ για καλή μου τύχη το είχαμε ξαναγράψει κάπου αλλού. Ευτυχώς που δεν γίνεται τίποτα αν τα βρει κανείς γιατί το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο:p υγΔεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση κι ούτε είμαι άνεργος αλλά ευχαριστώ που το είπατε θα το έχω στα υπόψιν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τα αναγραφει πανω στην καρτα ανεργιας και τα δυο.. Στην οικογενειακη κατασταση ισως,, γιατι να ειναι ανεργος και να εχει καρτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αν χρειάζεσαι επίσημα χαρτιά πηγαίνεις στην εφορία που ανοίξεις και σου κάνουν επανέκδοση με τους υπάρχοντες αριθμούς σου βέβαια. Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!!:) Τελικά τα βρήκαμε και τα 2 νούμερα από κάτι άλλα ''χαρτιά'' που είχαμε!! Το αμκα το είχαμε πάνω στο βιβλιάριο και το αφμ για καλή μου τύχη το είχαμε ξαναγράψει κάπου αλλού. Ευτυχώς που δεν γίνεται τίποτα αν τα βρει κανείς γιατί το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο:p υγΔεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση κι ούτε είμαι άνεργος αλλά ευχαριστώ που το είπατε θα το έχω στα υπόψιν! Ορισμένες φορές όμως μπορεί να σου ζητήσουν επικυρωμένο αντίγραφο, που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και τα πρωτότυπα. Για καλό και για κακό πήγαινε να τα βγάλεις εκ νέου, όταν θα έχεις χρόνο, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή αν προκύψει κάτι. Το ΑΦΜ το παίρνεις από την εφορία σου και το ΑΜΚΑ από το ΚΕΠ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Σε περιπτωση που καποιος αγνωστος γνωριζει τον αριθμο του αφμ μου και το ονοματεπωνυμο μου μονο μπορει να μου κανει κατι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Επειδή οτιδήποτε μπορεί να γίνει ,πλέον ζητάνε ταυτότητα και άλλα έγγραφα για συναλλαγές,και περνάνε όλα απο το Taxis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Οποτε μονο με αυτα τα δυο στοιχεια ενας αγνωστος δεν μπορει να κανει κατι εις βαρος μου σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 ΑΦΜ και Ονοματεπώνυμο ζητανε σε πολλα σημεια πλεον... Εννοω σε υπηρεσιες κλπ... τα ακουνε διαφοροι... Δεν ειναι φυσικα τοσο ευκολο αυτο.. δηλαδη ο εφοριακος που θα του τα πεις η τα βλεπει φατσα καρτα, τι θα σου κανει ? θα βγαλει δανειο στο ονομα σου ? Φυσικα και δε μπορει ΚΑΝΕΝΑΣ να σου κανει οτιδηποτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.. Αν φυσικα γινει κατι τετοιο παει φυλακη επιτοπου φανταζομαι ο οποιοσδηποτε χρησιμοποιησε αυτα τα στοιχεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. Π.Χ. Να παω εγω με το ΑΦΜ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ το δικο σου να αγορασω ενα αυτοκινητο με δοσεις... θα μου βγαλουν δανειο στο ονομα σου ? ειναι δυνατον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Χιλια ευχαριστω... απλα εχω αγχωθει με το ολο θεμα μηπως μπορεσει να το χρησιμοποιησει ρν αγνοια μου η να με χρεωσει χωριε να το παρω ειδηση η οτιδηποτε αλλο..γιαυτο κ επιμενω για να το επιβεβαιωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Χιλια ευχαριστω... απλα εχω αγχωθει με το ολο θεμα μηπως μπορεσει να το χρησιμοποιησει ρν αγνοια μου η να με χρεωσει χωριε να το παρω ειδηση η οτιδηποτε αλλο..γιαυτο κ επιμενω για να το επιβεβαιωσω.. Που να σε χρεωσει ? πως ? πες μου ενα παραδειγμα που σκεφτεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Για πχ να κανει καποια αγορα εστω μεσω ιντερνετ και να χρεωθω εγω.. Η να μπορει να δει τον λογαριασμο μου (οχι βεβαια οτι υπαρχει και τιποτα αλλα γενικοτερα να βλεπει τις κινησεις του λογαριασμου μου).. Η να μεταφερθει το χρεος που μπορει να εχει σε μενα.. Η οποιαδηποτε αλλη κινηση μπορει να γινει που γινεται μεσω αφμ.. Μπορει να ειναι χαζες οι ερωτησεις μου απλα ειναι το αγχος στν ιδεα οτι μπορει να κανει κατι καποιος αγνωστος εις βαρος καποιου αλλου εν αγνοια του.. Σε εχω ζαλισει συγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Για πχ να κανει καποια αγορα εστω μεσω ιντερνετ και να χρεωθω εγω.. Η να μπορει να δει τον λογαριασμο μου (οχι βεβαια οτι υπαρχει και τιποτα αλλα γενικοτερα να βλεπει τις κινησεις του λογαριασμου μου).. Η να μεταφερθει το χρεος που μπορει να εχει σε μενα.. Η οποιαδηποτε αλλη κινηση μπορει να γινει που γινεται μεσω αφμ.. Μπορει να ειναι χαζες οι ερωτησεις μου απλα ειναι το αγχος στν ιδεα οτι μπορει να κανει κατι καποιος αγνωστος εις βαρος καποιου αλλου εν αγνοια του.. Σε εχω ζαλισει συγνωμη Edited June 24, 2018 by Zoiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Δεν γίνεται αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Δεν γίνεται αυτό που λες. Οποτε τσαμπα εχω αγχωθει και σκεφτομαι τα χειροτερα;; Κανω σαν χαζη κ τελειως ασχετη το ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ναι,σταμάτα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoiz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Ναι,σταμάτα το. Χαχαχαχ ενταξειι τοτε.. Γινονται τοσα που απευθειας σκεφτομαι το χειροτερο σεναριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos_sta Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα παιδιά είναι πρώτη φορά που επισκέπτομαι το forum. Μου έτυχε κ σε μένα κατι παρομοιο του θέματός κ εψαχνα στο ίντερνετ κ είδα το θέμα κ ειπα να γράψω να μου πείτε την γνώμη σας γιατί από ότι φοβάμαι ότι πιάστηκα κορόιδο. Πριν κανα μήνα είχα δώσει τα χαρτιά μου σε έναν γνωστό να μου βγάλει φωτοτυπίες τα χαρτιά μου , ταυτότητα, εκκαθαριστικό, Α.Φ.Μ , ΑΜΚΑ, αριθμό ΙΚΑ κ επειδή μου είπαν κακός τα έδωσα στο συγκεκριμένο άτομο κ τον εμπιστεύτηκα μου μπήκαν ψιλοι στα αυτιά μου. (Τα πρωτότυπα μου τα έφερε) τι μπορεί να κάνει ρε παιδιά εις βάρος με αυτές τις φωτοτυπιες; σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει γιατί έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Μπορεί να βγάλει κάνα δανειο στο όνομα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα στοιχεία που εδωσες είναι στοιχεία ταυτοποίησης. Δεν τα δίνουν έτσι απλόχερα σε τρίτους. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts