dmitsos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Πρεπει να γινοντε στην ελλαδα, αλλωστε απο εδω ξεκινησαν και επερναν μερος ΜΟΝΟ Ελληνες και Ρωμαιοι! ξαφνικα χασαμε μια και καλη το δικαιωμα αυτο! φτασαμε να μας διαταζουν ξενοι σποροι σε κατι που δημιουργηθηκε εδω! που ειναι οι Ελληνες στους αθανατους???? μας κανουν οτι θελουν οι ουρακοταγκοι που οταν ειχαμε αγωνες αυτοι τρωγανε απο τα δεντρα! ΜΗν βιαστητε να με πειτε εθνικιστη γιατι πρεπει να κοιταμε και τον κωλο μας! Πρεπει να γινοντε εδω που εχει την ατμοσφαιρα, το ιερο σημειο της φωτιας! και να μην ξαναμπουν αλλα κρατοι σε εξοδα, γιατι ειναι πολλα τα εξοδα :worry: μην το ξεχναμε! Οι ολυμπιακοι δεν εχουν κερδος, αν η Ελλαδα παρει τους αγωνες συνεχομενα θα εχουμε αποσβεση και κερδος! εξαλλου το ειπαν και οι ξενοι! Οταν λενε ολυμπιαδα πια χωρα σας ερχεται στο νου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Ψήφισα ναι. Η Ελλάδα τους καθιέρωσε στα αρχαία χρόνια και κακώς έχουμε δώσει δικαίωμα στον κάθε (αχαρακτήριστο) στο εξωτερικό να σχολιάζει για το αν η Ελλάδα μπορεί ή όχι να φιλοξενήσει Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια η αναβίωσή τους σήμερα δεν ξέρουμε αν θα είχε γίνει, αν δεν υπήρχε η πρωτοβουλία του Γάλλου Pierre De Coubertain. Και πάλι όμως πρόκειται για κάτι το ελληνικό και ποτέ δεν έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 ( 2 Σεπ. 2004 , 16:58) Ψήφισα ναι. Η Ελλάδα τους καθιέρωσε στα αρχαία χρόνια και κακώς έχουμε δώσει δικαίωμα στον κάθε (αχαρακτήριστο) στο εξωτερικό να σχολιάζει για το αν η Ελλάδα μπορεί ή όχι να φιλοξενήσει Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια η αναβίωσή τους σήμερα δεν ξέρουμε αν θα είχε γίνει, αν δεν υπήρχε η πρωτοβουλία του Γάλλου Pierre De Coubertain. Και πάλι όμως πρόκειται για κάτι το ελληνικό και ποτέ δεν έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα. Θα συμφωνήσω απολύτως. Πρώτον διαπιστώθηκε ότι μπορούμε και παραμπορούμε, Δεύτερον ακόμα και οι πιο "αχαρακτήριστοι" ζήτησαν δημοσίως συγνώμη. Η Ελλάδα - εφόσον διαφωνούν οι "αθάνατοι" - οφείλει να εκμεταλευτεί την συγκυρία και στο εξής να υποβάλει προτάσεις διοργάνωσης ΓΙΑ ΚΑΘΕ μελλοντική Ολυμπιάδα. Αρκετά δεν μας έχουν "κλέψει" τόσους αιώνες; Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 θα γυρισει ο τροχος και θα μαμησει ο φτωχος ολα ειναι ενας κυκλος που παντα η ελλαδα ειναι μπροστα(ασχετω το ξερετε οτι πολλοι ερευνητες λενε τους ελληνες εξωγηινους διοτι ανεπτυξαν τεχνολογια πολη πρωιμη για την εποχη τους?) τι αλλο θα ακουσω θεε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 πολλοι ερευνητες λενε τους ελληνες εξωγηινους διοτι ανεπτυξαν τεχνολογια πολη πρωιμη για την εποχη τους?Όταν λες πολλοί ερευνητές εννοείς πέντε χάζα που γράφουν βιβλιαράκια και υπογράφουν «Ομάδα Έψιλον». Ελπίζω να μην υπάρχει σώφρων Έλληνας που να τα πιστεύει αυτά. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Δεν έχω διαβάσει για την ομάδα "Ε". Δεν ξέρω αν είναι 5 χαζά. Δεν μου φαίνεται απίθανο να υπάρχουν κι άλλοι πολύ πιο προοδευμένοι κάτοικοι στο σύμπαν, οι οποίοι κάποτε ταξίδεψαν προς τα εδώ (στη Γη). Ως εκ τούτου δεν αποκλείω την σύμπτωση, τα όντα αυτά να ήταν κάποιοι που σχετίζονται με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Συνεπώς όσο δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω αυτές τις ιστορίες, άλλο τόσο δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να είναι αληθινές. Αν κάποιος έχει την γνώση, τον παρακαλώ να την μοιραστεί μαζί μας... Σε άλλο topic φυσικά και συγνώμη για το "εκτός θέματος". Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Άποψή μου είναι πως όχι...είναι γιορτή όλων των λαών και όχι μόνο δικιά μας και ας την γεννήσαμε εμείς. Θα ήταν καλύτερα να γίνονταν συνέχεια εδώ και να μας κοιτάνε οι ξένοι λαοί με μισό μάτι? Άσε που θα γονατίζουμε οικονομικά μετά απο κάθε τέλος των Αγώνων. Βλέπω απο την μάνα μου που κηνυγάει πελάτες με το τουφέκι Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 2 Σεπ. 2004 , 20:26) Άποψή μου είναι πως όχι...είναι γιορτή όλων των λαών και όχι μόνο δικιά μας και ας την γεννήσαμε εμείς. Θα ήταν καλύτερα να γίνονταν συνέχεια εδώ και να μας κοιτάνε οι ξένοι λαοί με μισό μάτι? Άσε που θα γονατίζουμε οικονομικά μετά απο κάθε τέλος των Αγώνων. Βλέπω απο την μάνα μου που κηνυγάει πελάτες με το τουφέκι Τι μαγαζί έχει η μάνα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Egw tha elega na min ginontai kathe kathe xronia edw, alla kata diastimata, etsi wste oles oi genies na exoun tin tuxi na zisoun Olumpiakous agwnes sti xwra mas! px kathe 2 Olympiades, meta stin Athina pali..... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 2 Σεπ. 2004 , 16:31) Όταν λες πολλοί ερευνητές εννοείς πέντε χάζα που γράφουν βιβλιαράκια και υπογράφουν «Ομάδα Έψιλον». Ελπίζω να μην υπάρχει σώφρων Έλληνας που να τα πιστεύει αυτά. ναι σιγα μην κατεβει και ο διας :p οχι λεω για ξενους επιστημονες οχι για τους δικους μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 2 Σεπ. 2004 , 20:12) Δεν έχω διαβάσει για την ομάδα "Ε". Δεν ξέρω αν είναι 5 χαζά. Δεν μου φαίνεται απίθανο να υπάρχουν κι άλλοι πολύ πιο προοδευμένοι κάτοικοι στο σύμπαν, οι οποίοι κάποτε ταξίδεψαν προς τα εδώ (στη Γη). Ως εκ τούτου δεν αποκλείω την σύμπτωση, τα όντα αυτά να ήταν κάποιοι που σχετίζονται με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Συνεπώς όσο δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω αυτές τις ιστορίες, άλλο τόσο δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να είναι αληθινές. Αν κάποιος έχει την γνώση, τον παρακαλώ να την μοιραστεί μαζί μας... Σε άλλο topic φυσικά και συγνώμη για το "εκτός θέματος". Οι ξερόλες, μηδενιστές, σου απαντησαν. Τι το ψάχνεις τώρα; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 makriaaaaa Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 3 Σεπ. 2004 , 10:33) Οι ξερόλες, μηδενιστές, σου απαντησαν. Τι το ψάχνεις τώρα; :whistle: Για σταθείτε ρε παιδιά. Δηλαδή εδώ μέσα κατηγορεί ο καθένας όποιον νομίζει ώς χαζό ή ότι άλλο, χωρίς να έχει κάποια στοιχεία ή έστω ενδείξεις; Α πα πα πα.... Μα δεν είδα και καμμία απάντηση! Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αφού οι Ολυμπιακοί δεν "λένε", γιατί σφάζεται όλη η υφήλιος κάθε τέσσερα χρόνια για να αναλάβει την διοργάνωση; Αναμένονται με ενδιαφέρον, οι απαντήσεις από τους ψηφίζοντες ΟΧΙ... Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 18:31) Αφού οι Ολυμπιακοί δεν "λένε", γιατί σφάζεται όλη η υφήλιος κάθε τέσσερα χρόνια για να αναλάβει την διοργάνωση; Αναμένονται με ενδιαφέρον, οι απαντήσεις από τους ψηφίζοντες ΟΧΙ... λεφτα λεφτα λεφτα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Φίλε hydro, με ποιούς είσαι μ'εμάς ή με τους άλλους; Πολύ ασαφής απάντηση. Επειδή έχω φρικάρει έκανα νέο thread με το παραπάνω ζήτημα. Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 λοιπον να σας πω... το ωραριο που δουλεψα (4 το πρωι με 12 το μεσημερι) δε με χαλασε.. ουτε η καθαρη αθηνα (τουλαχιστον στο οσα βλεπει η πεθερα) με χαλασε. Ουτε τα λεωφορεια που ηταν ανα πεντε λεπτα.... Σημειωτεον οτι εργαζομαι σε ολυμπιακη περιοχη αλλα δεν μενω σε τετοια... αν ειναι να τα απολαμβανουμε αυτα μονο με ολυμπιακους, ε τοτε ολυμπιακοι καθε χρονο (μη σου πω και καθε μερα... με το που τελειωσε το πανηγυρι παλι ψαχνω να παρκαρω!!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Σεπ. 2004 , 22:37) (χωρίς να υπολογίσουμε και το άλμα του τουρισμού για χάρη τους) lewton μαλλον δεν ησουν αθηνα κατα τους ολυμπιακους η ηρθες την τελευταια βδομαδα γιατι αν ησουν θα εβλεπες οτι ο τουρισμος ηταν μηδαμινος,χειροτερα και απο αλλες χρονιες,και μονο την τελευταια βδομαδα γινοταν πανικος και αυτο μονο στο θησειο-πλακα.Να μην μιλησουμε για τα νησια που φετος με την πεινα που επεσε θα τους πανε ολους μεσα.Ενω απο την αλλη Τουρκια γινοταν πανικος,οσοι τουριστες γνωρισα θα πηγαιναν Τουρκια.Αυτο το λεω για να δειξω οτι δεν παιζουν ρολο οι ολυμπιακοι για να εχουμε τουρισμο αλλα οι τιμες. Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Δεν ξέρω αν ορισμένες φράσεις είναι ενδείξεις στρουθοκαμηλισμού ή απλά αφέλειας… Πρώτα απ’ όλα τι δουλειά έχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες που γινόντουσαν στο παρελθόν, με τους ολυμπιακούς αγώνες του σήμερα. Επειδή δηλαδή εμείς τους εισάγαμε στην ανθρωπότητα πρέπει να το λέμε και να το ξανά-λέμε; Εγώ, προσωπικά, ντρέπομαι που «εμείς» βγάλαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες! Ντρέπομαι γιατί κανονικά αν τους αγαπούσα – κι αν αληθινά ήμουν όσο έλληνας δηλώνω ότι είμαι - , θα προσπαθούσα να μην έχουν εξελιχθεί στους «ολυμπιακούς αγώνες» του σήμερα! Οπότε λοιπόν, το επιχείρημα του «αφού εμείς τους ανακαλύψαμε, εδώ πρέπει να μείνουν» δεν στέκει. Σας αρέσουν δηλαδή τόσο πολύ αυτά τα ξεφτιλίκια; Σας αρέσει να μας χαϊδεύουν τον κώλο (συγγνώμη για την έκφραση) τα ίδια χέρια που πριν τους ολυμπιακούς αγώνες μας μούντζωναν; Όσο για το άλλο, το πιο ωραίο… Τι σημαίνει «τα έργα τώρα έγιναν, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξαναγίνουν» ; Δεν ξέρεται ότι ορισμένα από όλα αυτά τα στάδια θα γκρεμιστούν μετά το πέρας των αγώνων; Ήδη, αυτά που θα παραμείνουν, είναι βαρίδι στην τσέπη του Έλληνα, γιατί κάπως πρέπει να συντηρηθούν (αν και δεν ξέρω αν η λέξη «συντήρηση» υπάρχει στο λεξιλόγιο των αρμόδιων υπουργείων)! Αν κρατάγαμε και όλα τα στάδια, αυτό θα σήμαινε ότι κάπως πρέπει να βρεθούν χρήματα και για την συντήρηση όλων τους! Επειδή, ήδη έχω χαρακτηριστεί και σε άλλα threads ως ανθέλληνας δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν όλοι αυτοί οι Έλληνες που κόπτονται για τον Ελληνισμό και τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι πιο «ανθέλληνες» από εμένα. Εγώ τουλάχιστον, σέβομαι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 776π.Χ. και δεν θέλω κανέναν να μου τους συγκρίνει με τους ολυμπιακούς αγώνες της Γιάννας και της κλίκας της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kallitheotis ( 4 Σεπ. 2004 , 00:22) lewton μαλλον δεν ησουν αθηνα κατα τους ολυμπιακους η ηρθες την τελευταια βδομαδα γιατι αν ησουν θα εβλεπες οτι ο τουρισμος ηταν μηδαμινος,χειροτερα και απο αλλες χρονιες,και μονο την τελευταια βδομαδα γινοταν πανικος και αυτο μονο στο θησειο-πλακα.Να μην μιλησουμε για τα νησια που φετος με την πεινα που επεσε θα τους πανε ολους μεσα.Ενω απο την αλλη Τουρκια γινοταν πανικος,οσοι τουριστες γνωρισα θα πηγαιναν Τουρκια.Αυτο το λεω για να δειξω οτι δεν παιζουν ρολο οι ολυμπιακοι για να εχουμε τουρισμο αλλα οι τιμες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=538178#post538178 Μήπως ήμασταν σε διαφορετική Αθήνα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Οι ολυμπιακοί είναι κάτι παγκόσμιο. Αν γίνονταν μόνο στην ελλάδα θα έχαναν το νοημά τους. Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kallitheotis ( 4 Σεπ. 2004 , 00:22) lewton μαλλον δεν ησουν αθηνα κατα τους ολυμπιακους η ηρθες την τελευταια βδομαδα γιατι αν ησουν θα εβλεπες οτι ο τουρισμος ηταν μηδαμινος,χειροτερα και απο αλλες χρονιες,και μονο την τελευταια βδομαδα γινοταν πανικος και αυτο μονο στο θησειο-πλακα.Να μην μιλησουμε για τα νησια που φετος με την πεινα που επεσε θα τους πανε ολους μεσα.Ενω απο την αλλη Τουρκια γινοταν πανικος,οσοι τουριστες γνωρισα θα πηγαιναν Τουρκια.Αυτο το λεω για να δειξω οτι δεν παιζουν ρολο οι ολυμπιακοι για να εχουμε τουρισμο αλλα οι τιμες. Επειδή δούλευα στην Πλάκα σου εγγυώμαι ότι από την πρώτη ,μέχρι την τελευταία μέρα της Ολυμπιάδας,γινόταν χαμός από κόσμο και η Αθήνα ήταν γεμάτη τουρίστες και Αθηναίους που τους άρεσε η Αθήνα και η φάση των Ολυμπιακών :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 22:05) Φίλε hydro, με ποιούς είσαι μ'εμάς ή με τους άλλους; Πολύ ασαφής απάντηση. Επειδή έχω φρικάρει έκανα νέο thread με το παραπάνω ζήτημα. Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. με κανεναν δεν ειμαι θειε blade απλως αμα εσυ ειχες μια χωρα θα επερνες τους ο.α μονο και μονο επειδη σου αρεσουν δεν νομιζω... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 3 Σεπ. 2004 , 22:05) Φίλε hydro, με ποιούς είσαι μ'εμάς ή με τους άλλους; Πολύ ασαφής απάντηση. Επειδή έχω φρικάρει έκανα νέο thread με το παραπάνω ζήτημα. Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. μια και σε ενδιαφέρουν τα απίδια δες και την αχλάδα και αυτή απίδι είναι ;) πάντως δεν ψήφισα γιατί έπρεπε να είχατε βάλει και άλλο option.mono αν είναι κερδοφόροι για την χωρα και αυτό δεν το βάλατε έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω εγώ και ίσως και άλλοι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 2 Σεπ. 2004 , 20:27) Τι μαγαζί έχει η μάνα σου; Μαγαζί με ζάντες για αυτοκίνητα..πριν τους Αγώνες κάτι είχε..τώρα τπτ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts