FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Προσωπικά θεωρώ ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι η φωνή της νέας γενιάς, πολύ ταλαντούχα, αληθινή και ακόμα νέα Θεωρώ όμως ότι ΔΕΝ υπάρχει μια τραγουδίστρια καλύτερη από όλες και πιστεύω θα συμφωνήσετε, η πλειοψηφία εδώ μέσα είμαι σίγουρος ότι τρέφει αγάπη για όσες προανέφερα οπότε είναι λίγο δύσκολο να διαλέξουμε μόνο μια :P Α +1000 η ζουγανέλη μου αρεσει τρελα και εμενα..οχι οτι ειναι η κορυφαια ολων,αλλα εχει να πει πολλα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Είμαι της γνώμης, πάντως, ότι στη λίστα πρέπει να "προσθέσουμε" και τη Μποφίλιου. Τρομερή φωνή, κατ' εμέ... Ειδικά Μέχρι το Τέλος και Εισιτήρια Διπλά είναι εκπληκτικοί δίσκοι. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Είμαι της γνώμης, πάντως, ότι στη λίστα πρέπει να "προσθέσουμε" και τη Μποφίλιου. Τρομερή φωνή, κατ' εμέ... Ειδικά Μέχρι το Τέλος και Εισιτήρια Διπλά είναι εκπληκτικοί δίσκοι. Εχει πολυ καλη φωνη η Μποφιλιου και φαινεται απο τη δουλεια της αρκετα συγκεκριμενη σε αυτο που κανει και επιλεκτικη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Χαρις αλεξιου χωρις σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τραγουδιστρια όταν λέμε εννοούμε απλά ερμηνεύτρια ή και ως song writer? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsan Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 iam from iran and i love peggy zina dispina vandi thanos petrelis helena ******oz some of nikos vertis tracks (but not all of them) i knew your singers better than you :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts