thePRODIGY Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 thanx to a friend.....το official bootleg απο το livemetallica http://rs152.rapidshare.com/files/42298147/met_RWF20070703.part1.rar http://rs37.rapidshare.com/files/42299330/met_RWF20070703.part2.rar pass: ****IN_ROCKWAVE_LIVEMETALLICA_BABY_thx_to_FM!!! Εισαι ΘΕΟΣ!!!!!!! υ.γ: το Orion σου ξεκλειδωνει????:blink: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 thanx to a friend.....το official bootleg απο το livemetallica http://rs152.rapidshare.com/files/42298147/met_RWF20070703.part1.rar http://rs37.rapidshare.com/files/42299330/met_RWF20070703.part2.rar pass: ****IN_ROCKWAVE_LIVEMETALLICA_BABY_thx_to_FM!!! Δεν τα εχει ολααααα:cry: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ολα τα εχει φιλε.....εγω τα ακουω αυτη τη στιγμη ;D τι μηνυμα σου βγαζει? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ολα τα εχει φιλε.....εγω τα ακουω αυτη τη στιγμη ;D τι μηνυμα σου βγαζει? oxi ενταξει!! δικο μου το λαθος:O GOD BLESS MR BURTON Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 παιδιά ξέρετε κανένα goth metal συγκρότημα; Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 παιδιά ξέρετε κανένα goth metal συγκρότημα; After Forever Lacuna Coil Paradise Lost Penumbra Sentenced Sirenia The Sins Of Thy Beloved Trail Of Tears Within Temptation Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 παιδιά ξέρετε κανένα goth metal συγκρότημα; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_gothic_metal_bands τόσο απλό ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παιδια κανα καλο Power metal group μελωδικο γνωριζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παιδια κανα καλο Power metal group μελωδικο γνωριζεται? Blind Guardian Demons & Wizards Kamelot Lost Horizon Mystic Prophecy Περιοριστηκα στα μελωδικα γιατι αυτα ζητησες, αν θες γενικα power metal υπαρχει μπολικο πραμα...:p Η μιση μεταλ σκηνη βασικα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 thanx to a friend.....το official bootleg απο το livemetallica http://rs152.rapidshare.com/files/42298147/met_RWF20070703.part1.rar http://rs37.rapidshare.com/files/42299330/met_RWF20070703.part2.rar pass: ****IN_ROCKWAVE_LIVEMETALLICA_BABY_thx_to_FM!!! ρε παιδια κανω κοπι πειστ το πασ αλλα μου λεει πως ειναι λαθος ο κωδικος!!!:wacko: ποιος ειναι ο κωδικος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ρε παιδια κανω κοπι πειστ το πασ αλλα μου λεει πως ειναι λαθος ο κωδικος!!!:wacko: ποιος ειναι ο κωδικος? Ε προφανως αντι για αστερακια βαλε μια κακη λεξουλα απο F.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παιδια κανα καλο Power metal group μελωδικο γνωριζεται? Από τα αγαπημένα μου Power Metal bands είναι... Primal Fear Stratovarius Gamma Ray Τώρα τελευταία ακούω και Pyramaze, στους οποίους πήγε ο Barlow μετά τους Iced Earth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ρε παιδια κανω κοπι πειστ το πασ αλλα μου λεει πως ειναι λαθος ο κωδικος!!!:wacko: ποιος ειναι ο κωδικος? omg...:wacko: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Ε προφανως αντι για αστερακια βαλε μια κακη λεξουλα απο F.:p thx!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Blind Guardian Demons & Wizards Kamelot Lost Horizon Mystic Prophecy Περιοριστηκα στα μελωδικα γιατι αυτα ζητησες, αν θες γενικα power metal υπαρχει μπολικο πραμα...:p Η μιση μεταλ σκηνη βασικα.:p Guardian & Demons τα εχω ολα;) .Ψαχνω συγκροτηματα που δεν τα γνωριζω οπως τα αλλα 3!!!οποτε thanx και θα σου πω εντυπωσεις!!! Από τα αγαπημένα μου Power Metal bands είναι... Primal Fear Stratovarius Gamma Ray Τώρα τελευταία ακούω και Pyramaze, στους οποίους πήγε ο Barlow μετά τους Iced Earth... thanx...Οι Gamma Ray δεν ηξερα οτι παιζουν Power....Θα ψαξω και για τους primal και φυσικα για Pyramaze:).Mε Barlow ομως δεν εχουν βγαλει κατι αποτι ξερω...2008 θαχουμε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Dagkles ,mastoura ,sepultura. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Dagkles ,mastoura ,sepultura. Εκτός από Sepultura, δοκίμασε κάτι σε Sieges Even, Rush, Apocalyptica, The Gathering, Winds και πολλά πολλά άλλα, το τρίπτυχό σου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα :) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Έχει βγει το νέο CD των Iced Earth, "Framing Armageddon"! Μπορείτε να κατεβάσετε το promotional copy από Torrent. Απ'όσο έχω προλάβει να ακούσω... είναι ΆΨΟΓΟ! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Θα το τσεκαρω! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 στειλε το link φιλε....κατεβασε απο το mini nova ενα που ειχε αλλα εχει μια φωνη καθε λεπτο που λεει "hi, i am john schaffer bla bla bla"... αυτο λες και εσυ? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 στειλε το link φιλε....κατεβασε απο το mini nova ενα που ειχε αλλα εχει μια φωνη καθε λεπτο που λεει "hi, i am john schaffer bla bla bla"... αυτο λες και εσυ? Ναι, μόνο αυτό το Promo Album κυκλοφορεί τώρα. Κι εγώ αυτό έχω. Το κανονικό θα βγει το Σεπτέμβριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martha_stam Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 hi!!akouw k egw metal!!k exw pwrwthei teleutaia!! vasika trelainomai na akouw! otan akouw tetoia mousikh thelw na scream,na xorophdhsw k xtipiemai idiaitera na eimai monh mou!:P:P akouei kaneis bullet for my valentine????einai FOVEROI..!(l)autoi paizoun metalcore.. AAAAAAAXXXXXXXX... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 akouei kaneis bullet for my valentine????einai FOVEROI..!(l)autoi paizoun metalcore.. Το μόνο τραγούδι που έχω ακούσει από Bullet for my valentine, είναι το "Hand Of Blood". Αρκετά καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martha_stam Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Το μόνο τραγούδι που έχω ακούσει από Bullet for my valentine, είναι το "Hand Of Blood". Αρκετά καλό! to hand of blood einai the best!!!honestly , i love it!!!:O:O akou kai ta upoloipa einai teleia kata mena!!:) to "tears don't fall" k to "cries in vain" exoun k kalo stixo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 hi!!akouw k egw metal!!k exw pwrwthei teleutaia!! vasika trelainomai na akouw! otan akouw tetoia mousikh thelw na scream,na xorophdhsw k xtipiemai idiaitera na eimai monh mou!:P:P akouei kaneis bullet for my valentine????einai FOVEROI..!(l)autoi paizoun metalcore.. AAAAAAAXXXXXXXX... Βασικά αυτοί είναι emo. Σε φάση "είμαι δυστυχισμένος γιατί δε μου πέτυχε η κατάμαυρη-βαφή-στο-μαλλί-και-η-φράντζα-μέσα-στη-μούρη, το βερνίκι νυχιών είναι μελιτζανί και όχι μαύρο, είμαι δυστυχισμένος γιατί έχω να γράψω μια έκθεση για το φροντιστήριο, ω η ζωή μου είναι μια μαύρη άβυσσος" :p Αν θες να ακούσεις μεταλ, μπορείς να τσεκάρεις κάτι σε System of a Down σε πρώτη φάση... Και το πεδίο είναι ανεξάνλητο, από prog masters όπως οι Rush μέχρι κλασική μουσική παντρεμένη με μεταλ ήχους όπως οι Apocalyptica και καθαρό death με progressive και πολύ τεχνικό παίξιμο και ιδέες όπως οι Death. Οι Bullet for my valentine όμως με τραγούδια όπως το Tennagers (:X) δεν ανήκουν στο πεδίο της μεταλ, όχι ότι τους απαξιώνω, ο καθένας παίζει και ακούει ό,τι γουστάρει. Αλλά μη βάλουμε τώρα στον ίδιο χώρο μουσικούς όπως Opeth, Winds, Tool, Apocalyptica, Nevermore, Death, Thorns, Dio, Savatage (και η λίστα είναι ατέλειωτη, προσωπικές αδυναμίες ανέφερα:p) με συγκροτήματα όπως bullet for my valentine και my chemical romance και τέτοια :) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts