Tinkerbell Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σου αρεσε πιο πολυ απο το Mesmerize; :worry: Εγω το βρηκα "λιγοτερο" και κυριως, "αχρειαστο" :( Νομιζω οτι θα μπορουσαν πολυ ευκολα να συγχωνευσουν τους δυο δισκους σε εναν, παρα να τους βγαλουν (για λογους μαρκετινγκ) ξεχωριστα... Συμφωνώ ;) Δεν το έχω ακούσει πολλές φορές οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα. Δεν ενθουσιάστηκα πάντως.Περίμενα πιο πολλά.Το Mesmerize σαφώς και είναι ανώτερο.Κάποια που ξεχώρισα είναι τα Tentative,Holy Mountains και Hypnotize. So,πιο αναλυτικά αύριο! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Λίγα λόγια για το Hypnotize: Σπέρνει-σπέρνει-σπέρνει-σπέρνει!!! :w00t: Το έχω λιώσει στις ακροάσεις. Είναι και το πρώτο μου album σε DualDisc... :D Ta grapsa se allo thread gia to Hypnotize. Poly kalytero apo to metrio Mesmerize (to xeirotero tous kata th gnwmh mou) Το 80% των τραγουδιών ειναι κομματάρες. Για μένα το άλμπουμ θεωρείται, από μένα, ΚΛΑΣΣΙΚΟ πριν ακόμα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Πολύ βαριά κουβέντα αλλά έτσι είναι. Ένα από τα καλύτερα albums στην ιστορία της μουσικής. Απλά respeKt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ta grapsa se allo thread gia to Hypnotize. Poly kalytero apo to metrio Mesmerize (to xeirotero tous kata th gnwmh mou) Το 80% των τραγουδιών ειναι κομματάρες. Για μένα το άλμπουμ θεωρείται, από μένα, ΚΛΑΣΣΙΚΟ πριν ακόμα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Πολύ βαριά κουβέντα αλλά έτσι είναι. Ένα από τα καλύτερα albums στην ιστορία της μουσικής. Απλά respeKt. Οταν λες παντως "Ta grapsa se allo thread gia to Hypnotize" κυριολεκτεις ετσι; :!: Το διαβαζω και εγω, λεω ας ψαξω να δω τι αλλο ειπε...και βλεπω τα ιδια ακριβως! :stupid: :tease: Ξεκιναμε με το προφανες και βασικοτατο, οτι ο καθενας εχει την αποψη του και καλα κανει. Περαν τουτου, και μιας και οντως ειναι "βαρυ" το "κλασικο"...Εμενα κυριως οι στιχοι με απογοητευσαν. Οταν ακουω: You and me should go outside and... beat em' beat em' beat em' beat em' All pathetic flag waving ignorent pigs and we'll eat em' eat em' eat em' eat em' απο τους SoaD που υποτιθεται οτι ειναι πιο "ψαγμενοι" να μου λενε οτι η λυση ειναι αυτη... :( Μετα, Terracotta pie (Hey!) Terracotta pie (Hey!) Terracotta pie! Banana banana banana banana terrecotta banana terracotta terracotta pie! Banana banana banana banana terrecotta banana terracotta terracotta pie! Do we all learn defeat from the whores with bad feet Beat the meat (beat the meat), treat the feet To the sweet, milky seat Excuse me??? Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned It's a day that I can't stand και ουτω καθ'εξης (με μικροδιαφορες) ως το τελος. Δε λεω μελωδικοτατο, σου "κολλαει", μελαγχολικο, αλλα...σκεφτειτε καποιον να το τραγουδαει στα ελληνικα... "Αχ μοναχικη μερα...τοσο μοναχικη.. Μια τοσο μοναχικη μερα δεν θα επρεπε να υπαρχειιιιιιιι. Μοναχικη μερα...δεν μπορω να την αντεξω,κτλ" :p Δεν ειναι πολυ απλο σαν στιχος; Πολυ κοινοτυπο; Το ξαναλεω οτι σε σχεση με διαφορα που ακουμε ειναι κλασεις ανωτερο,και οτι εχει και τραγουδαρες, αλλα νομιζω δεν ειναι αυτες οι απαιτησεις μου/μας απο τους SoaD... Συμφωνώ Δεν το έχω ακούσει πολλές φορές οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα. Δεν ενθουσιάστηκα πάντως.Περίμενα πιο πολλά.Το Mesmerize σαφώς και είναι ανώτερο.Κάποια που ξεχώρισα είναι τα Tentative,Holy Mountains και Hypnotize. So,πιο αναλυτικά αύριο! Παραξενο...Συμφωνουμε; :w00t: :p (Μονο 3 στα 4 επιασα ομως! Μου αρεσαν πολυ:Hypnotize, Soldier Side, Tentative, Holy Mountains. ) Awaiting για περαιτερω κριτικη... (...Ενα θεμα "Βρες την ταινια", μηπως το εχεις ακουστα; :whistle: ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ΔΙΣΚΑΡΑ! :up: Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να πω ότι τον έχω λιώσει λόγω έλλειψης χρόνου αλλά στην χειρότερη περίπτωση είναι ένα κλικ κατώτερος απ'το θεϊκό Mezmerize. Πιστεύω ότι τα heavy σημεία είναι ελαφρώς πιο χωμένα και τα πειραματικά ελαφρώς λιγότερο ανήσυχα, ενώ σε επίπεδο φωνητικών η μπάντα είναι αλλού. Και οι στίχοι "άντε γεια" όπως πάντα! Όσοι έχετε και τα 2 αυθεντικά πιστεύω να τα έχετε ενώσει σε ένα 2-cd package :cool: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Εγώ τα ένωσα, ώραιο αυτό που φτιάχνουν.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Όσοι έχετε και τα 2 αυθεντικά πιστεύω να τα έχετε ενώσει σε ένα 2-cd package :cool: Ναι, ωραίο κόλπο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Όσο ακούω το Hypnotize τόσο επιβεβαιώνεται η αρχική μου άποψη ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό δίσκο που αγγίζει τα επίπεδα συνθετικής εφυίας των Mezmerize και Toxicity, ενώ σε σημεία βρίσκω ομοιότητες με τον -πιο χύμα και εννοείται πολύ καλό αλλά λίγο πιο πρώιμο- πρώτο τους δίσκο. Η κορυφαία μπάντα των τελευταίων 5 χρόνων κατά τη γνώμη μου, τουλ. μέχρι να βγει το καινούριο των Θ-Ε-Ω-Ν Tool. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Άκου Tool και πιες χλωρίνη.- Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Αστείο? :X Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Παραξενο...Συμφωνουμε; :w00t: :p (Μονο 3 στα 4 επιασα ομως!) Awaiting για περαιτερω κριτικη... (...Ενα θεμα "Βρες την ταινια", μηπως το εχεις ακουστα; :whistle: ) Ααα sorry αλλά τελικά θα διαφωνήσω μαζί σου. :D Κακώς το έκρινα τόσο γρήγορα...Είναι όντως δισκάρα!Στα πρώτα ακούσματα πάντως δε μου είπε κάτι. :up: PS:Το ξέρω το θεματάκι,τις ταινίες που βάζετε δεν ξέρω :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Μάλλον δεν του έχω δώσει ακόμα τις απαραίτητες ακροάσεις αλλά το Hypnotize αποδείχθηκε ΠΟΛΥ κατώτερο των προσδοκιών μου :mad: Το Attack σπέρνει κανονικά, μου άρεσε πολύ, κυρίως επειδή έλειπε η κλαψο*****κη φωνή του Μalakian, σα γάτα που της πατάς την ουρά κάνει, σαν κάποιον που διαβάζει το ενημερωτικό της εφορίας φορώντας δυο νούμερα μικρότερο παπούτσι. Το Dreaming λέει πολλά, το Kill Rock n Roll τίποτα. Rock n Roll λεγόταν ο λαγός του Malakian τον οποίο πάτησε με το αυτοκίνητό του, όπως διάβασα κάπου. So what? Οι στίχοι χάλι μαύρο και όσο για τα φωνητικά... :rocket: Το Hypnotize είναι ένα μέτριο, μετριότατο κομμάτι που το σκοτώνει εντελώς ο chief της μπάντας :mad: Απο κει και κάτω, τα πράματα στρώνουν κάπως. Το Tentative και το Stealing Society είναι καλά, το Vicinity of Obscenity έχει πλάκα, αρχίζει γαμάτα ("LIAR!!!") με ένα καλό riff. Τα lyrics όμως τσακίζουν και οτν πιο υπομονετικό. "Do we all learn defeat from the whores with bad feet? Beat the meat, treat the feet..." :angry: :X Tο τραγούδι και καλά μιλάει για εχμ χμ χμ :O το ότι κάποιοι εκσπερματίζουν στις πατούσες ιερόδουλων :shifty: Και τώρα ρωτάω εγώ. Who cares? Το U-Fig και το She's Like Heroin δε λένε και τίποτε, το U-Fig όμως στέκει τέλος πάντων. Μετά, το ανεκδιήγητο Lonely Day με τους πιο βλαμμένους στίχους που έχω ακούσει ποτέ. Τέτοιους έγραφα κι εγώ στην Α' Νηπιαγωγείου. Δεν αναφέρομαι ξανά στην ανυπέρβλητη vocal power του Μαλάkian... Τέλος, τα τραγούδια που πραγματικά άξιζαν ήταν τα Ηoly Mountains και Soldier's Side. Πάλι καλά, 2/12!!!!!!!!!! :w00t: Ενδεχομένως να φάω πολύ κράξιμο γι'αυτό που θα πω αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει (άσε που θα στείλω το πνεύμα του Euronymous να σας κυνηγήσει :p ). Όταν τέλειωσε το άλμπουμ, έβαλά τα κλάματα. :cry: Γελοίο; Μπορεί. Εγά πάντως ένιωσα σα να έφαγα κλωτσιά στο στομάχι. Απογοητεύτηκα υπερβολικά και δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έκλαψα. Ένα πραγματικά άχρηστο άλμπουμ. Στίχοι τραβηγμένοι από τα μαλλιά για να κάνουν ρίμα, κανένα brutal φωνητικό (ναι, με πειράζει.-), ανέμπνευστα riffs, καμία μα καμία αλλαγή στα τραγούδια (!!!!!!), ο Μαλάkian να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στο τραγούδι, στη στιχουργική και στο μπάσο (το 90% των bass sessions δεν τα έπαιξε ο Shavo αλλά ο Μαλάκιαν) και τώρα όπως διάβασα να δηλώνει ότι γουστάρει πολύ και τα ντραμς... Μια στροφή περίεργη, ένα στυλ αλλαγμένο... Και οι μνήμες του 2000, όταν εγώ σα δεκατριάχρονο κοριτσάκι ανακάλυψα τους SOAD με το ντεμπούτο τους (released τo 1998) και του 2001 όταν κυκλοφόρησαν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Toxicity, δε με αφήνουν να ηρεμήσω! Υπερβολή; Μπορεί. Μπορεί για κάποιους οι SOAD να μην είναι το κάτι φοβερό, μπορεί όλα αυτά να μην ταιριάζουν στο topic μπορεί... μπορεί... Εύχομαι, πάντως, να ξανακούσουμε τραγούδια όπως Suite-Pee, Know, Suggestions, DDevil, War?, Mind, Spiders, Prison Song, Chop Suey!, Toxicity, Shimmy, ATWA, Forest, Psycho, I-E-A-I-A-I-O, Mr Jack, Chic N Stu, A.D.D., Ego Brain, This cocaine makes me feel like I'm on this song, Question!, Sad Statue... Συγγνώμη για την έκταση. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ααα sorry αλλά τελικά θα διαφωνήσω μαζί σου. :D Κακώς το έκρινα τόσο γρήγορα...Είναι όντως δισκάρα!Στα πρώτα ακούσματα πάντως δε μου είπε κάτι. PS:Το ξέρω το θεματάκι,τις ταινίες που βάζετε δεν ξέρω Ετσι ε; Καλα...τσε σου ξαναμιλαω! Μ! :cry: :baby: :lol: :p Σοβαρα τωρα, και μιλωντας γενικα σε ολα τα παιδια που λενε οτι "σπερνει" ο δισκος...Ως προς τα συγκεκριμενα πραγματα που του προσαπτουμε εγω και η dexter_ με τα μηνυματα μας, τι εχετε να πειτε; Εσας δεν σας προβληματιζουν οι στιχοι ή τα επαναλαμβανομενα μοτιβα στα τραγουδια τους ή απλα θεωρειτε οτι τα παραπανω δεν ισχυουν; :confused: (Παρεμπιπτοντως ρωταω σοβαρα, δεν σας τη λεω! Το ξεκαθαριζω εκ των προτερων για να μην υπαρξουν οποιεσδηποτε παρεξηγησεις :) ) Υ.Γ @ Tinkerbell:Γιατι νομιζεις εγω τις ξερω; :p Αφου ολο με γυναικες βαζουν screenshots και εγω ειμαι... :innocent: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Εσας δεν σας προβληματιζουν οι στιχοι ή τα επαναλαμβανομενα μοτιβα στα τραγουδια τους ή απλα θεωρειτε οτι τα παραπανω δεν ισχυουν; :confused: Κοίτα, οι στίχοι όντως σε πολλά σημεία (όπως αυτά που αναφέρεις) είναι για τα πανηγύρια, αλλά ο δίσκος συνολικά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Συνθετικά δεν τον βρίσκω κατώτερο του Mesmerize, στιχουργικά ναι. Αν και για εμένα μετράνε πάρα πολύ οι "ψαγμένοι" στίχοι, ένα album μπορεί να μου αρέσει ακόμα κι αν οι στίχοι είναι "μάπα" (όπως το Hypnotize ή το τρομερό Doomsday Machine των Arch Enemy, που στιχουργικά ήταν αρκετά αδύναμο) και απλά "μιλάει" στο αυτί μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Ετσι ε; Καλα...τσε σου ξαναμιλαω! Μ! :cry: :baby: :lol: :p Σοβαρα τωρα, και μιλωντας γενικα σε ολα τα παιδια που λενε οτι "σπερνει" ο δισκος...Ως προς τα συγκεκριμενα πραγματα που του προσαπτουμε εγω και η dexter_ με τα μηνυματα μας, τι εχετε να πειτε; Εσας δεν σας προβληματιζουν οι στιχοι ή τα επαναλαμβανομενα μοτιβα στα τραγουδια τους ή απλα θεωρειτε οτι τα παραπανω δεν ισχυουν; :confused: (Παρεμπιπτοντως ρωταω σοβαρα, δεν σας τη λεω! Το ξεκαθαριζω εκ των προτερων για να μην υπαρξουν οποιεσδηποτε παρεξηγησεις :) ) Υ.Γ @ Tinkerbell:Γιατι νομιζεις εγω τις ξερω; :p Αφου ολο με γυναικες βαζουν screenshots και εγω ειμαι... :innocent: Sorry αλλά εγώ δε μπορώ να απορρίψω ένα κομμάτι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει ωραίους στίχους.Σίγουρα αν έχει και ωραίους στίχους ένας λόγος παραπάνω να μου αρέσει,αλλά υπάρχουν μελωδίες που σου βγάζουν πράγματα από μέσα σου έτσι απλά..η μαγεία της μουσικής βλέπεις.. Δηλαδή τι,δε θα μου αρέσει η υπέρτατη κομματάρα Vicinity of Obscenity επειδή λέει banana,terracotta pie? :D Όσο για τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα-στην περίπτωση που μιλάς για Mesmerize-Hypnotize αυτά τα 2 είναι υποτίθεται ένα album το οποίο και πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ.Αν το λες γενικά,τι να σου πώ εμένα ακόμα δε με έχουν κουράσει οι soad. ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Λοιπόν... μετανοώ!!! Το Hypnotize όντως σπέρνει απλά μου πήρε 3-4 ακροάσεις για να το καταλάβω! :O Εντάξει, οι επαναλήψεις στίχων, οι goofy στίχοι και τα τρελιάρικα φωνητικά είναι χαρακτηριστικά των System ούτως ή άλλως... Απλά, όταν ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ένα σχήμα κι έχεις (υπερβολικά) μεγάλες απαιτήσεις, προσδοκίες κτλ (πχ εγώ είχα διαβάσει ότι το Hypnotize έμοιαζε πολύ με το Toxicity κι όταν είδα ότι δεν ίσχυε αυτό, πέρα από το Holy Mountains άντε και το Tentative, απογοητεύτηκα κάπως). Το Hypnotize είναι δισκάρα, ακόμα και το Lonely Day μου άρεσε τρελά :p Μπράβο στα παιδιά, πάντα τέτοια... Άντε και gig στην Ελλάδα!!! :luck: :luck: :luck: :grin: Επίσης το dual disc αξίζει πολύ (μιλάω για την πλευρά του DVD). Η Garine Torrosian έκανε γαμάτη δουλειά, μου άρεσε πολύ το documentary (making of Mezmerize/Hypnotize), είχε πολύ ενδιαφέρουσα λήψη, πολύ πρωτότυπη, μπράβο, μπράβο! :p Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Κοίτα, οι στίχοι όντως σε πολλά σημεία (όπως αυτά που αναφέρεις) είναι για τα πανηγύρια, αλλά ο δίσκος συνολικά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Συνθετικά δεν τον βρίσκω κατώτερο του Mesmerize, στιχουργικά ναι. Αν και για εμένα μετράνε πάρα πολύ οι "ψαγμένοι" στίχοι, ένα album μπορεί να μου αρέσει ακόμα κι αν οι στίχοι είναι "μάπα" (όπως το Hypnotize ή το τρομερό Doomsday Machine των Arch Enemy, που στιχουργικά ήταν αρκετά αδύναμο) και απλά "μιλάει" στο αυτί μου. ;) Sorry αλλά εγώ δε μπορώ να απορρίψω ένα κομμάτι μόνο και μόνο επειδή δεν έχει ωραίους στίχους.Σίγουρα αν έχει και ωραίους στίχους ένας λόγος παραπάνω να μου αρέσει,αλλά υπάρχουν μελωδίες που σου βγάζουν πράγματα από μέσα σου έτσι απλά..η μαγεία της μουσικής βλέπεις.. Μα δεν διαφωνω, ισα ισα, συμφωνω απολυτα (Εκτος απο το κομματι της Tinkerbell που ελεγε "Δηλαδή τι,δε θα μου αρέσει η υπέρτατη κομματάρα Vicinity of Obscenity επειδή λέει banana,terracotta pie?", το οποιο και αφαιρεσα εντεχνως για να... συμφωνησω απολυτα! :stupid: ) Και μενα μου αρεσουν πολλα τραγουδια και ας μην εχουν καλους στιχους! :) Και ακριβως επειδη ειναι μουσικη, πολλες φορες επικεντρωνομαι σε αυτην!Αλλωστε ειχα ηδη πει απο το πρωτο post μου: Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι κακος δισκος, ακομα και για τα standards των SoaD, απλα οι δυο τελευταιοι δισκοι μαλλον τελικα ειναι οι λιγοτερο αγαπημενοι μου... Επειδη, ομως, οι SoaD εχουν και παρα πολλα τραγουδια που συνδυαζουν καλους στιχους και καλη μουσικη, αυτος ο δισκος μου αρεσε λιγοτερο και με ξενισε καπως! ;) Υ.Γ 1: Χμ...αυτο το documentary οντως "λεει"; Δεν εχω το cd, οποτε δεν το εχω δει... :O :( Υ.Γ 2: Μα μονο εγω εχω σταθερη αποψη τελικα; :worry: :p (Ο ξεροκεφαλος! :knife: ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Χαίρομαι που αρχίζετε και μιλάτε σωστά! Ο δίσκος είναι κορυφή! Όσο για τους στίχους, ρε παιδιά οι φαινομενικά χαβαλετζίδικοι στίχοι που όμως θίγουν -σε βαθμό χωσίματος- με πανέξυπνο και καυστικό τρόπο την πολιτικο-κοινωνική κατάσταση στην Αμερική και όχι μόνο είναι χαρακτηριστικό των SOAD, και ένας απ'τους λόγους που γουστάρω τρελά αυτό το group. Εντάξει, υπάρχουν και κάποια κομμάτια που μπορεί να είναι πιο προσωπικά -σε στιχουργικό επίπεδο πάντα, κάτι που ίσχυε και στο Mezmerize, βλ. τα 2 τελευταία κομμάτια-αλλά ακόμα και αυτά κάνουν έμμεσα κοινωνικά σχόλια. Επίσης να μην ακούω μ@λ@κίες για τα φωνητικά του Malakian. Δένουν απίστευτα με τη φωνάρα του Tankian. Ακούστε, κατά προτίμηση με ακουστικά, το Dreaming...Ποια άλλη σύγχρονη μπάντα θα μπορούσε να συνθέσει -σε επίπεδο φωνητικών- ένα τέτοιο κομμάτι? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Fovero to Hypnotize kati ligoulaki parapanw apo to mesmerize... Ennoeitai k ta duo korifaia.. Isws kapoia stigmi vgoun se sillektiki ekdosi mazi se diplo album...!(tha leei agria)!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 κανενας black metaller για να ανοιξουμε καμια σωστη συζητηση γιατι μαλλον ειστε ολοι off topic.. :mad: (System of a dοwn , korn , MTV κτλ κτλ... :( ) Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 χωρις παρεξηγηση.. Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 ^ Μάλλον εσύ δεν είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός όσο groupάρες όπως οι Thorns και οι Dodheimsgard (666 International = δισκάρα!!!), χωρίς παρεξήγηση...Εξάλλου το thread έχει εξελιχθεί σε συζήτηση για τον σκληρό ήχο γενικότερα και όχι αποκλειστικά για το metal, άσε που και το αν κάτι είναι metal ή όχι είναι σε αρκετές περιπτώσεις υποκειμενικό - και προσωπικά μ'ενδιαφέρει μόνο αν κάτι είναι καλό και όχι κάτω από ποια ταμπέλα θα το βάλεις εσύ ή οποισδήποτε άλλος. Υ.Γ.: Σήμερα Mastodon θα γίνει ΧΑΜΟΣ! :cool: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 ^ Μάλλον εσύ δεν είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός όσο groupάρες όπως οι Thorns και οι Dodheimsgard (666 International = δισκάρα!!!), χωρίς παρεξήγηση...Εξάλλου το thread έχει εξελιχθεί σε συζήτηση για τον σκληρό ήχο γενικότερα και όχι αποκλειστικά για το metal, άσε που και το αν κάτι είναι metal ή όχι είναι σε αρκετές περιπτώσεις υποκειμενικό - και προσωπικά μ'ενδιαφέρει μόνο αν κάτι είναι καλό και όχι κάτω από ποια ταμπέλα θα το βάλεις εσύ ή οποισδήποτε άλλος. jamez29 και εγω διαφωνω με αυτο που εγραψε ο DarthStergius πιο πανω, αλλα αποφασισα να μην απαντησω. Σιγουρα θα βγουμε off-topic και εξισου σιγουρα δεν θα καταληξουμε πουθενα, οποτε just let it go! :) On topic: Ανεβηκε στο blue-whitegt ενα cd tribute στους SoaD, στο οποιο ολα τα τραγουδια του Mezmerize εχουν διασκευαστει ωστε να παιζονται μονο απο strings (βιολια, τσελο, κτλ) Το κατεβασα και ομολογουμενως το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικοτατο! :D Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 κουλαρετε ρε παιδια!!!εγω μπηκα σε ενα thread το οποιο λεγεται Metal {heavy, black, power .. και στην τελευταια σελιδα που μπηκα κατευθειαν, ειδα να συζητατε για τα συγκεκριμενα συγκροτηματα οπου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!!ισα ισα θα ελεγα .για να καταλαβεις στο rock wave πηγα τη μια μερα m.manson και την αλλη slayer!!οσο για το "ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός" ,επειδη ειμαι μπασιστας εχω παιξει σε σχηματα απο ακραιο black με ασβεστομενους τυπαδες ως support στους mayhem εως blues σε μια τρυπα στου ψυρρη!! Οποτε ολα καλα.. ;) {κιθαρες να υπαρχουν..} :devil: πηγατε rock wave? Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ανεβηκε στο blue-whitegt ενα cd tribute στους SoaD, στο οποιο ολα τα τραγουδια του Mezmerize εχουν διασκευαστει ωστε να παιζονται μονο απο strings (βιολια, τσελο, κτλ) Το κατεβασα και ομολογουμενως το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικοτατο! :D Ώπα! Για πες τίποτα!!! Τι είναι τούτο το blue-whitegt? Δεν μπορώ να κάνω downloading επειδή, πολύ απλά, πιο φτηνά θα μου έρθει να αγοράσω το cd... Tribute από ποιους; Δεν πιστεύω από τίποτα ΗΙΜ και τέτοια... Μακάρι να είναι τίποτα όπως το tribute των Apocalyptica στους Metallica... Όσο για το να αφήσουμε τις φλωριές και να μιλήσουμε για real meta; :w00t: δύο/τρία πράματα λέω: α. η black δεν είναι η μόνη real metal. β. βρίσκεται σε στασιμότητα αδικαιλόγητη. Γιατί; Μα γιατί σχηματάρες όπως Thorns και Arcturus δε θεωρούνται ΚΑΝ blackάδες από τους... σκληροπυρηνικούς του χώρου. Με αυτή την ανοιχτομυαλιά, θα συνεχίσετε να ακούτε μόνο το Grand Declaration of War, το De Mysteriis dom Sathanas (δισκάρα btw) και να προσεύχεστε για μετεμψύχωση του Euronymous. Άντε νύχτα, εγώ η φλωρού έχω να ακούσω Kreator (μα τι κάνω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKAΔΕΣ!!!) και να κάψω κάτι ξωκκλήσια. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Νταξει ρε παιδια η black δεν ειναι η μονη καθαρη μεταλ, αλλα εχει παραγινει το πραγμα με καπια συγκροτιματα. Λαμπρο παραδειγμα οι HIM. Ολοι αυτοαποκαλουνται metal-band η rock-band χωρις ομως να ξερουν και η ιδιοι τι παιζουν. ΤΟ θεμα δεν ειναι η μουσικη τους, μποριε να ειναι πολυ μαματι η και πολυ χαλια, δεν ειναι ομως ροκ η μεταλ. Μεταλ ειναι η Heavy, η trash, η black, η doom κλπ. Οι nu metal κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθαρη μεταλ, οπως και συγκροτιματα του στυλ Greenday δεν ειναι ροκ. Πολλα απο αυτα τα σχηματα εχουν πολυ ωραια μουσικη, δεν ειναι ομως και ροκ η μεταλ για αυτον τον λογο. Και ο Ζαγοραιος παιζει (η μαλλον επεζε, την εποχη των ρεμπετικων) ωραια μουσικη, δεν ειναι ομως μεταλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts