AquaSonic Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 "οι Dragonforce άρχισαν να παίζουν στις 7.50 κι αφού μας ταλαιπώρησαν κατά τα 30-40 λεπτά που έπαιξαν" Δεν εφταιγαν αυτοι! Οι Dragonforce ειναι ενα καταπληκτικο power συγκροτημα. Ομως τα λαθη που εγιναν στον ηχο δεν τους αφησαν να παιξουν :mad: . Και για τους απιστους υπαρχουν 2 τραγουδια τους στην σελιδα τους. http://www.dragonforce.com Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Άμα είναι metal οι system of a down εγώ είμαι πιθήκι. Ανοιχτόμυαλοι σου λέει μετά :whistle: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Dragonforce= καταπληκτικο power συγκροτημα http://www.dragonforce.com :w00t: :w00t: Kατέβασα και τραγούδιια απο περιέγεια αλλά κ πάλι 3 λαλούν κ χορέυουν μου φαίνονται :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 undertow την λεξη alternative την ξερεις? ;) IVIetaCreator δικαιωμα σου, παντως σε πολλους αρεσουν πολυ! :) Παντα φιλικα! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 alternative rock ναι . Βασικά παίζουν ένα μείγμα από είδη μουσικής. Πάντως heavy metal δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 alternative rock ναι . Βασικά παίζουν ένα μείγμα από είδη μουσικής. Πάντως heavy metal δεν είναι. Ειπε κανεις heavy metal; Βασικα ουτε alternative rock ειναι.Καμια σχεση θα ελεγα. Ενα πραγμα ειναι σιγουρα:ΘΕΟΙ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ειπε κανεις heavy metal; Βασικα ουτε alternative rock ειναι.Καμια σχεση θα ελεγα. Ενα πραγμα ειναι σιγουρα:ΘΕΟΙ Πάντα υποκειμενικά ε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Παντα... :) Αλλα και αντικειμενικα θεοι ειναι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Άμα είναι metal οι system of a down εγώ είμαι πιθήκι. Δεν ξέρω αν είναι metal (κ ούτε με πολυ-νοιάζει να σου πω την αλήθεια) αλλά 2 πράγματα είναι σίγουρα: 1. έχουν πολλά metal στοιχεία κ 2. (κ σημαντικότερο) είναι groupάρα. Μακάρι να τους δούμε live σύντομα... Αν δεν τους γουστάρεις, απλά μην ασχολείσαι μαζί τους... ;) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Έμενα μου αρέσουν οι καυστικοί τους στίχοι και η φοβερή μουσική τους... τώρα αν είναι να παιδιαρίζουμε με ταμπέλες οκ τι να πω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 re paidia ti eksigisi dinete eseis pou den exoun paiksei pote tous live to alexander the great? Έχω ακούσει πως είναι δύσκολο να το παίξουν αλλά δε ξέρω αν αληθεύει... Ίσως απλά δεν θέλουν... :O Ποτε μπαινουν στουντιο για καινουργιο αλμπουμ οι Metallica ρε παιδες? Ξερει κανεις? Και ελπιζω να ειναι στο στυλ του St. Anger και οχι του Reload... Η περιοδεία για το St. Anger τέλειωσε το Νοέμβριο και από τότε κάνουν διακοπές. Πιστεύω πως θα κάνουν και καλοκαιρινές διακοπές και θα μπουν στο studio το Σεπτέμβριο... Όσο για το νέο album δεν θα είναι στο στυλ του St. Anger αλλά ούτε και του Reload... Όπως πάντα θα κάνουν κάτι καινούργιο... Υπομονή και θα δούμε τι είναι :rolleyes: :) Επίσης και το Anger και το Reload σπέρνουν αλλά το Reload μ'αρέσει περισσότερο... Άμα είναι metal οι system of a down εγώ είμαι πιθήκι. Οι System Of A Down είναι Metal. Οι Iron Maiden είναι Metal και η μουσική των SOAD είναι πιο χτυπιάρικη από αυτή των Maiden so... SOAD = Metal... Όμως δεν είναι Heavy Metal, ούτε Alternative Rock... Είναι NU Metal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Φίλε john_vla δεν σε κατηγορώ γιατί είσαι μικρός ακόμα. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε maiden με system of down . Θα μπορώ μόνο να τους συγκρίνω αν έχει περάσει 20ετία. Αλλά και πάλι η σύγκριση είναι υπερατυχέστατη καθώς ουδεμία σχέση έχουν τα 2 συγκροτήματα μεταξύ τους. Δεν είναι metal γιατί δεν παίζουν ποτέ solo (πολύ σπάνια). Χρησιμοποιούν απλά riffakia συνέχεια σε κάθε τους τραγούδι. Δεν είναι nu-metal γιατί βασικό χαρακτηριστικό της nu-metal είναι η χρήση rap στοιχείων. Δεν είναι nu-metal γιατί δεν χρησιμοποιούν turntable. Βαφτίστηκαν nu-metal γιατί η δισκογραφική τους άνοδος συνέπεσε με την ραγδαία άνοδο της nu-metal στα μέσα της δεκαετίας 90. Άρα οι system of down δεν είναι τίποτα.Άρα είμαστε off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Φίλε john_vla δεν σε κατηγορώ γιατί είσαι μικρός ακόμα. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε maiden με system of down . Θα μπορώ μόνο να τους συγκρίνω αν έχει περάσει 20ετία. Αλλά και πάλι η σύγκριση είναι υπερατυχέστατη καθώς ουδεμία σχέση έχουν τα 2 συγκροτήματα μεταξύ τους. Δεν είναι metal γιατί δεν παίζουν ποτέ solo (πολύ σπάνια). Χρησιμοποιούν απλά riffakia συνέχεια σε κάθε τους τραγούδι. Δεν είναι nu-metal γιατί βασικό χαρακτηριστικό της nu-metal είναι η χρήση rap στοιχείων. Δεν είναι nu-metal γιατί δεν χρησιμοποιούν turntable. Βαφτίστηκαν nu-metal γιατί η δισκογραφική τους άνοδος συνέπεσε με την ραγδαία άνοδο της nu-metal στα μέσα της δεκαετίας 90. Άρα οι system of down δεν είναι τίποτα.Άρα είμαστε off-topic. Άρα μόνος σου παραδέχεσαι ότι οι SOAD είναι ένα πολύ ξεχωριστό συγκρότημα κ δεν υπάρχει κάποιο άλλο το οποίο να κάνει κάτι ανάλογο. Κ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιο άλλο group να το κάνει διχως να γελοιοποιηθεί, μιλάμε για ένα πραγματικά special συγκρότημα. Συνδιάζουν πάρα πολλά στοιχεία με εντελώς προσωπικό τρόπο (από metal, punk, rock, funk, ethnic, disco). Άρα μήπως δεν είναι κ τόσο απλό αυτό που κάνουν? :rolleyes: Και από πότε κάποιο συγκρότημα για να είναι metal πρέπει να παίζει solo? :confused: (δηλ. το st. Anger καμμία σχέση με metal έτσι?) Anyway, η προσπάθεια ταμπελοποίησης, ειδικά για τέτοια groups, αν δεν ικανοποιεί τις ανάγκες κάποιου review είναι χάσιμο χρόνου για μένα... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 undertow το μονο που δεν μας ειπες ειναι αν σου αρεσει η μουσικη που παιζουν οι system of a down...Γιατι αν σου αρεσει τα αλλα που λες ειναι καπως ακυρα... :p Εγω παντως πιστευω πως απλως τους εχεις απορριψει γιατι δεν ειναι αυτο που εσυ αντιλαμβανεσαι σαν metal(μεταλ δεν ειναι μονο heavy metal ομως)... Και τα solo ουδεμια σχεση εχουν. :) Δεν καταλαβαινω ομως τι συζηταμε...Εδω εχουν χαρακτηριστει μεταλ συγκροτηματα παντελως ακυρα οπως HIM :p οι system μας πειραξανε; Εν τελει συμφωνω με τον jamez29 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Για να απορρίψεις κάτι πρέπει να το εξετάσεις σε όλες του τις εκφάνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Φίλε john_vla δεν σε κατηγορώ γιατί είσαι μικρός ακόμα. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε maiden με system of down . Θα μπορώ μόνο να τους συγκρίνω αν έχει περάσει 20ετία. Αλλά και πάλι η σύγκριση είναι υπερατυχέστατη καθώς ουδεμία σχέση έχουν τα 2 συγκροτήματα μεταξύ τους. Δεν είναι metal γιατί δεν παίζουν ποτέ solo (πολύ σπάνια). Χρησιμοποιούν απλά riffakia συνέχεια σε κάθε τους τραγούδι. Δεν είναι nu-metal γιατί βασικό χαρακτηριστικό της nu-metal είναι η χρήση rap στοιχείων. Δεν είναι nu-metal γιατί δεν χρησιμοποιούν turntable. Βαφτίστηκαν nu-metal γιατί η δισκογραφική τους άνοδος συνέπεσε με την ραγδαία άνοδο της nu-metal στα μέσα της δεκαετίας 90. Άρα οι system of down δεν είναι τίποτα.Άρα είμαστε off-topic. Το ότι οι SOAD έχουν πιο χτυπαρική μουσική δεν σημαίνει πως είναι και καλύτεροι. Οι Maiden είναι καλύτεροι από πάρα πολύ μακριά... Επίσης δεν είναι ανάγκη να έχεις solo για να είσαι Metal. Δηλαδή το For Whom The Bell Tolls των Metallica που δεν έχει solo δεν είναι Metal τραγούδι; Και αν ας πούμε από το Fear Of The Dark αφαιρέσεις το solo παύει να είναι Metal το κομμάτι; :p Όσο για τα απλά riffs... Δεν είναι ανάγη να'χεις σούπερ τεχνικά riffs για να'σαι Metal... Δηλαδή το Black Sabbath που'ναι μόνο 3 πανεύκολες νότες δεν είναι Metal; Η εισαγωγή του Enter Sandman/Fear Of The Dark; Το For Whom The Bell Tolls; Nu Metal δεν είναι απαραίτητο να έχει Rap, είναι η Metal μουσική που έχει rhythm κιθάρες αντί για lead και είναι κάπως "πιασάρικη" και απλή για να παίζεται στο ράδιο... Κάποιες φορές έχει και στοιχεία Rap αλλά όχι πάντα, δεν είναι απαραίτητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Έχω ακούσει πως είναι δύσκολο να το παίξουν αλλά δε ξέρω αν αληθεύει... Ίσως απλά δεν θέλουν... :O Η περιοδεία για το St. Anger τέλειωσε το Νοέμβριο και από τότε κάνουν διακοπές. Πιστεύω πως θα κάνουν και καλοκαιρινές διακοπές και θα μπουν στο studio το Σεπτέμβριο... Όσο για το νέο album δεν θα είναι στο στυλ του St. Anger αλλά ούτε και του Reload... Όπως πάντα θα κάνουν κάτι καινούργιο... Υπομονή και θα δούμε τι είναι :rolleyes: :) Επίσης και το Anger και το Reload σπέρνουν αλλά το Reload μ'αρέσει περισσότερο... Οι System Of A Down είναι Metal. Οι Iron Maiden είναι Metal και η μουσική των SOAD είναι πιο χτυπιάρικη από αυτή των Maiden so... SOAD = Metal... Όμως δεν είναι Heavy Metal, ούτε Alternative Rock... Είναι NU Metal... Μου αρέσει που ακουγόταν πως οι Metallica θα μπουν στο στούντιο τον Φεβρουάριο :lol: Τελικά ίδια εποχή με Maiden θα μπουν(Φθινόπωρο) Και οι System of a down μια χαρα μουσική παίζουν και η προσπάθεια τους είναι πολύ αξιόλογη.Ας μην προβαίνουμε σε ανούσιες συγκρίσεις και βάζουμε ταμπέλες σε κάθε συγκρότημα.Κάθε καλό συγκρότημα είναι ξεχωριστό και έχει το δικό του στυλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ξαναλέω : καμία σχέση με nu-metal οι soad .Το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι. Τέλος πάντων λήγει το θέμα εδώ. Και κάτι άλλο , τα solo είναι το Α και το Ω στην metal μουσική. Δεν έχει solo to black sabbath;;;;;;;;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Οι Metallica είχαν πει πως θα μπουν το Φεβρουάριο αλλά μάλλον άλλαξαν γνώμη... Εκτός και αν έχουν μπει ήδη στο studio και απλά το κρατάνε κρυφό για να μη διαρρεύσει στο Internet το νέο υλικό ή να δουλέψουν με την ησυχία τους χωρίς να το ξέρει κανείς, έχουν ακουστεί πολλές τέτοιες φήμες οι οποίες πιστεύω δεν είναι αληθινές... Οι System Of A Down είναι πολύ καλό συγκρότημα, είχα κολλήσει με το Toxicity και το Mesmerize πολύ καλό. Τώρα το ομώνυμο και το Steal This Album! δεν είναι γαμάτα σαν τα άλλα δύο, αλλά είναι μια χαρά albums... Αν δεν είναι Nu οι SOAD τότε τι είναι; Και δε με ενδιαφέρει τι λένε οι ίδιοι, εμένα η μουσική τους Nu μου φαίνεται... Και γιατί είναι απαραίτητο Nu = bad; Nu Metal παίζουνε και μάλιστα πολύ καλό! Μπορεί τα solo να είναι ένα βασικό στοιχείο της Metal αλλά δεν είναι απαραίτητα... Το Black Sabbath έχει σόλο, αλλά είναι πολύ εύκολο, μόνο 3 νότες έχει... Το riff, όχι το solo :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Το Steal This Album ομως εχει κι αυτο μερικα πολυ καλα τραγουδακια οπως το innervision και αλλα καφριλικα... :) Το ομωνυμο δεν ξερω γιατι αλλα παροτι το εχω σχεδον 2 χρονια δεν εχω αξιωθει ποτε να το ακουσω ολο... :p Απο οσα εχω ακουσει καλουλι μου φανηκε. Τωρα αν ειναι nu metal η οχι, εγω πιστευω πως ειναι το μονο ειδος στο οποιο θα μπορουσαμε να τους καταταξουμε απο μεταλ αν και δεν ειναι 100% nu-metal Εγω παντως κατι τετοια συγκροτηματα τα κατατασσω απλα στην κατηγορια "Καφριλα" και ξεμπερδευω... Οσο για τα σολο ξεκολλατε δεν ειναι ενα τραγουδι μεταλ οταν εχει σολο ουτε το αντιθετο...Ο ηχος ειναι αυτος που το προσδιοριζει αυτο, κι οχι το σολο...Εξαλλου δεν εχουν ολα τα μεταλ τραγουδια σολο.Αυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγω παντως κατι τετοια συγκροτηματα τα κατατασσω απλα στην κατηγορια "Καφριλα" και ξεμπερδευω... Πού να άκουγες burzum και venom. Εκεί να δεις καφρίλα πραγματική. Οι soad απλά νιαουρίζουν. John_vla για μένα η nu-metal δεν έχει αρνητική χροιά όπως για πολλούς. Μπορώ να πω ότι μου αρέσουν λίγα συγκροτήματα που παίζουν nu-metal (όπως οι papa roach), αν και ακούω μόνο thrash και speed κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tartarus Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 BURZUM ρε!!!!!!!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Cannibal Corpse ρε :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ξαναλέω : καμία σχέση με nu-metal οι soad . Ούτε για μένα είναι nu-metal, αλλά οι κοφτές κιθάρες και κάποια χοροπηδιχτά σημεία παραπέμπουν σε τέτοια groups... ;) Και κάτι άλλο , τα solo είναι το Α και το Ω στην metal μουσική. Γιατί κάτι μου λέει όμως ότι το υπερτεχνικό progressive ή κιθαριστικά albums δεν είναι το φόρτε σου? :rolleyes: Παρεπιπτόντως σήμερα παίζουν οι Θεοί στο Φάληρο!!! :up: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Παιδιά έχει κανείς report από το καινούργιο των Demons & Wizards? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts