Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aφιερωμένο στον songless_bird...

Strike from behind and knock me to the ground

Kick me while I'm down, stab me in the back, you bastard

Tear my heart out of my chest

I rise from the ashes, from these ruins of mine, from the rage

I'm right on your track you bastard

Dozen of eyes for an eye

Vengeance is mine

Dozen of eyes for an eye

Vengeance is mine

Vengeance is mine!!!

(Sentenced - Vengeance Is Mine)

Hehe :p Ευχαριστω . Αν θες μπορω να σου στειλω και βιντεακια :pig:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hehe :p Ευχαριστω . Αν θες μπορω να σου στειλω και βιντεακια :pig:

:cry: :cry: :cry:

*ψιθυριστά* στείλε... Να δω τι έχασα και να :knife:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

*ψιθυριστά* στείλε... Να δω τι έχασα και να :knife:

Τι συνδεση εχεις? Επειδη η φωτογραφικη μου ειναι λιγο σπαταλη στον χωρο, ολα ειναι πανω απο 100mb αλλα μπορω να τα κανω μικροτερα σε μεγεθος αλλα και αναλυση...Ωστε πχ τα 4+ λεπτα απο το grand conjuration να τα κανω 5-6mb. Σου κανει?:)

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Γιατί;; Δε σου αρέσουν οι Θεοί;; :mad: :mad:

Επειδή τους λατρεύω γι αυτό το είπα :D

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Τι συνδεση εχεις? Επειδη η φωτογραφικη μου ειναι λιγο σπαταλη στον χωρο, ολα ειναι πανω απο 100mb αλλα μπορω να τα κανω μικροτερα σε μεγεθος αλλα και αναλυση...Ωστε πχ τα 4+ λεπτα απο το grand conjuration να τα κανω 5-6mb. Σου κανει?:)

Moυ κάνει! Χμμμ έχω ISDN! Καλά το είπα; Όλο PSTN λέω, που δεν έχει καμία σχέση. Στην Αθήνα τους είδες ή στη Θεσσαλονίκη;

@ifrit: ταιριάζουμε ;) Αύριο φεύγεις; Αύριο φεύγει και το αγόρι μου... Πάει Αθήνα για ακρόαση και ζηλεύω... Αν του την πέσουν τίποτα βλαμμένα κοριτσάκια, wannabe groupies???:cry: :cry: :cry: (sorry για τα off-topic)

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Άμα δεν έχει μεγάλη μπάντα το αγόρι σου δεν κίνδυνεύει. Οι groupies κυνηγούν την δόξα (κι εμένα) :p

Moυ κάνει! Χμμμ έχω ISDN! Καλά το είπα; Όλο PSTN λέω, που δεν έχει καμία σχέση. Στην Αθήνα τους είδες ή στη Θεσσαλονίκη;

@ifrit: ταιριάζουμε ;) Αύριο φεύγεις; Αύριο φεύγει και το αγόρι μου... Πάει Αθήνα για ακρόαση και ζηλεύω... Αν του την πέσουν τίποτα βλαμμένα κοριτσάκια, wannabe groupies???:cry: :cry: :cry: (sorry για τα off-topic)

Καλα το ειπες. Θα προσπαθησω να τα κανω μικρα και καλα...Στειλε με pm ενα e-mail να τα στειλω. Αλλιως θα προσπαθησω να τα κανω upload σε κανενα megaupload.Θεσσαλονικη τους ειδα:)

Να γινεις neondreamer αφου σου αρεσουν οι Nevermore;)

Αν και τωρα που φευγει ο Νικος φανταρος και περναει σε αλλου τα χερια το funclub δεν ξερω αν ειναι καλη στιγμη :worry:

Τεσπα. Εχω μαθημα κιθαρα. Τα λεμε

Αντε Αρειαναρααααα!!!!

Καλα το ειπες. Θα προσπαθησω να τα κανω μικρα και καλα...Στειλε με pm ενα e-mail να τα στειλω. Αλλιως θα προσπαθησω να τα κανω upload σε κανενα megaupload.Θεσσαλονικη τους ειδα:)

Να γινεις neondreamer αφου σου αρεσουν οι Nevermore;)

Αν και τωρα που φευγει ο Νικος φανταρος και περναει σε αλλου τα χερια το funclub δεν ξερω αν ειναι καλη στιγμη :worry:

Τεσπα. Εχω μαθημα κιθαρα. Τα λεμε

Αντε Αρειαναρααααα!!!!

Το fanclub είναι το επίσημο; θέλει συνδρομή;

Άμα δεν έχει μεγάλη μπάντα το αγόρι σου δεν κίνδυνεύει. Οι groupies κυνηγούν την δόξα (κι εμένα) :p

(αυτό που λες είναι άκυρο... Δηλαδή μόνο οι μεγαλομπάντες έχουν τέτοιες άθλιες ανεγκέφαλες ηλίθιες κολλιτσίδες, που νομίζουν ότι είναι cool να τα έχεις με τον drummer/guitarist/singer, κατ' άλλους groupies??)

Κινδυνεύει γιατί

α. πάνε για Schoolwave όπου ανθεί το είδος wannabe groupie (λόγω ηλικίας, cosmopolitan, σούπερ Κατερίνας)

β. είναι ο drummer μιας metal μπάντας και μοιάζει πολύ στον Marco Hietala...:scared: :cry:

Aρκετά όμως με τα off-topic... Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, μη με πουν και ζηλιάρα... :whistle:

Το fanclub είναι το επίσημο; θέλει συνδρομή;

Ναι ειναι το επισημο και θελει συνδρομη 22€ την πρωτη φορα και 15€ καθε χρονο για αναννεωση.:) neondreamers.org

Αλλα αλλαζει χερια...Ηταν να το παρει μια φιλη μου (ειναι σαν nevermore grοupie:p ) Αλλα καπου στραβωσε η υποθεση...

Ναι ειναι το επισημο και θελει συνδρομη 22€ την πρωτη φορα και 15€ καθε χρονο για αναννεωση.:) neondreamers.org

Αλλα αλλαζει χερια...Ηταν να το παρει μια φιλη μου (ειναι σαν nevermore grοupie:p ) Αλλα καπου στραβωσε η υποθεση...

Πολύ καλό site!!! Kαλύτερο κι από το official :)

Όταν βγάλω καμιά καλή φωτό, θα στείλω για να γίνω member!

songless_bird εγώ θέλω να γίνω Warrel Dayne (Shavo Odadjian, Μarco Hietala, Erik Rutan, Mikael Akerfeldt, Hellhammer, Knut Magne Valle και Dickinson) groupie όταν μεγαλώσω! :lol: :lol: :lol:

Thx songless, θα το κοιτάξω :)

Δεν ήξερα ότι αρέσει στις κοπέλες ο Warrel και ο Akerfeldt πάντως :p

Δεν ήξερα ότι αρέσει στις κοπέλες ο Warrel και ο Akerfeldt πάντως :p

Από αυτό που λες, εξάγονται δύο ερωτήσεις:

α. Και σε ποιους να αρέσει;

β. Και ποιοι να αρέσουν;

:rolleyes:

Ναι σωστό κι αυτό :lol:

Απλώς όποια κοπέλα βλέπει φωτο στο κινητό μου δε τρελαίνεται κιόλας :p :D

Ναι σωστό κι αυτό :lol:

Απλώς όποια κοπέλα βλέπει φωτο στο κινητό μου δε τρελαίνεται κιόλας :p :D

Xμμμ. Κακόγουστες! :rolleyes:

Δηλαδή απόρησες με το Μιχαλάκη και τον Γουορελάκη αλλά οι Rutan, Odadjian

σου φάνηκαν ok?? Xιχιχιχι...

Καληνύχτα σας, τα λέμε tomorrow :yawn:

Kαλά να περάσεις, ifrit!!! :happy: :happy: Nα μας ανεβάσεις και καμιά φωτό, μετά...

Xμμμ. Κακόγουστες! :rolleyes:

Δηλαδή απόρησες με το Μιχαλάκη και τον Γουορελάκη αλλά οι Rutan, Odadjian

σου φάνηκαν ok?? Xιχιχιχι...

Καληνύχτα σας, τα λέμε tomorrow :yawn:

Kαλά να περάσεις, ifrit!!! :happy: :happy: Nα μας ανεβάσεις και καμιά φωτό, μετά...

Μια και ειπες για φωτο...Επειδη εχω ενα μικρο προβλημα στο να τα κανω μικρα τα βιντεο και δεν εχω ορεξη να ψαξω τις πταιει, σου στελνω λιγες φωτο και μετα τα βιντεο. ΟΚ? Καληνυχτα.

Οκ θα βγάλω και φώτο. Για Odadjian δεν είπα τίποτα γιατί είναι κούκλος :lol:

Κοίτα δεν είναι κακόγουστες, απλώς έχουν εμένα μπροστά τους και είναι άδικο να συγκρίνεις τον Μιχαλάκη και τον Warrel με μένα (σταματάω γιατί η πρώτη ντομάτα ήρθε με αρκετή ταχύτητα) :D

Καληνύχτα! :)

Τελευταία με έχουν συνεπάρει τα William Blake's The Marriage of Heaven and Hell και Perdition City των Ulver και το Rebel Extravaganza των Satyricon. Τελικά κάτι ύποπτο παίζει στη Νορβηγία...
Better to save the mystery than surrender to the secret

Τελευταία με έχουν συνεπάρει τα William Blake's The Marriage of Heaven and Hell και Perdition City των Ulver και το Rebel Extravaganza των Satyricon. Τελικά κάτι ύποπτο παίζει στη Νορβηγία...

Με το καινούριο Satyricon τι παίζει; Άσχετο, συνεχίζουν να είναι στη δισκογραφική του Malakian? (μη γελάς είπα!:lol: )

Hi guys...den exw sinelthei akomi apo ti deutera :p!!

Dexter ena tha sou pw, an den eixa sxoleio, tha katevena tin triti na tous dw k stin athina!!:lol:

Toso teleioi htan!!

songless_bird apo tin fwtografia pou anevases, prepei na hsoun apo tin meria pou hmoun k egw...etsi opws koitazame ton Akerfeldt, hsoun mprosta ston Mendez?!?!

Fovero to mplouzaki "Celtic Frost"!

Mia einai h suntagi: kakia misos kakia misos kakia misos....:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Dexter ena tha sou pw, an den eixa sxoleio, tha katevena tin triti na tous dw k stin athina!!:lol:

Toso teleioi htan!!

Lefterian, ένα έχω να σου πω...

This night of splendor

The beast arise in me

This is my destiny

My sword shall take life

Σνιφ σνιφ...

Και συνεχίζω με δύο καυτές ειδήσεις:

* Ο Derek Roddy αποχώρησε από τους Hate Eternal γιατί όπως είπε δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα των περιοδειών... :confused:

* Ο Michael Kiske βγάζει solo album με τον τίτλο "Kiske" :shifty: στις 19 Μαϊου.

songless_bird apo tin fwtografia pou anevases, prepei na hsoun apo tin meria pou hmoun k egw...etsi opws koitazame ton Akerfeldt, hsoun mprosta ston Mendez?!?!

Nop :) 12x zoom φιλε μου. Αλλα στην ευθεια ειχα τον mendez:)

e tote exeis polu kali psifiaki fwtografiki!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Παιδια σωστε με!! Επειδη μερικοι ειναι λιγο:pig: Εχω μεινει με ενα εισητηριο για sisters of mercy στο χερι! Για την συναυλια της Θεσσαλονικης αυριο. Οποιος το θελει pm να του δωσω το κινητο μου να συνεννοηθουμε. 30€ το δινω. Αντε 25€...Να φυγει απο τα χερια μου. Στην αρχη με φεσωσαν 3 εισητηρια...Τεσπα. plz!!!

edit: Επειδη ειμαι Θεσσαλονικη τωρα, θα μπω στο site ξανα το βραδυ ή αυριο το πρωι. Plz!!! Θα το κανω σαιτα και τα το πεταξω απο τον Λευκο στο τελος!

edit: Πουληθηκε :)