sofi-k Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Για 27 Νοεμβριου ακουσες οτι θα ρθουνε;Πολυ συντομα δεν ειναι;Δεν νομιζω αλλα μακαρι. Τους ειχανε γιουχαρει γιατι προφανως τοτε δεν τους ξερανε και τους περασαν για καραγκιοζηδες. Και το γελειο της υποθεσης ειναι πως οι ιδιοι που τοτε τους γιουχαρισαν, τωρα αν ερθουν, θα ειναι πρωτη γραμμη στη συναυλια τους. Ειμαστε πολυ μ@λ@κες οι Ελληνες ωρες ωρες. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Είχαν έρθει το 98 (στην περιοδεία τους για το ομώνυμο) support στους Slayer. Εντάξει, πολύ διαφορετικοί σε σχέση με το group για το οποίο είχαν πάει όλοι να δουν αλλά έπρεπε να σεβαστούν το γεγονός ότι τους είχαν επιλέξει οι ίδιοι οι Slayer, άσε που αν δεν κάνω λάθος είχαν μεσολαβήσει και για το συμβόλαιο στην American. Αλλά όταν φοράς παρωπίδες... :down: Τα ίδια και χειρότερα είχαν γίνει και στην πρώτη εμφάνιση των Nevermore στην Αθήνα ως support στους -σαφώς κατώτερους μουσικά αλλά τότε πολύ πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα- Iced Earth. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Κυκλοφόρησε το Roadrunner United-The All-Star Sessions και μετράει. Μουσικά δεν είναι κάτι πρωτοποριακό -δεν είναι εξάλλου αυτό το νόημα της κυκλοφορίας- αλλά έχει πολύ καλά κομμάτια και υπάρχει η αναμενόμενη ποικιλία, ενώ η παραγωγή είναι killer και εντελώς σύγχρονη. Συμμετέχουν μέλη των Slipknot, Machine Head, Fear Factory, Trivium, Opeth, Sepultura, Soulfly, Annihilator, Cradle Of Filth, Deicide, Killswitch Engage και πολλών άλλων! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά έχετε να προτείνετε μέταλ τραγούδια του τύπου : Wasting love (maiden) ,nothing else matters (metallica) endless sacrifice (dream theater) ? Θένξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά έχετε να προτείνετε μέταλ τραγούδια του τύπου : Wasting love (maiden) ,nothing else matters (metallica) endless sacrifice (dream theater) ? Θένξ melancholy- Iced Earth A tout le monde - Megadeth Angelica -Anathema :what: Dreaming Neon Black -Nevermore Eλπιζω να εδωσα ιδεες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 melancholy- Iced Earth A tout le monde - Megadeth Angelica -Anathema :what: Dreaming Neon Black -Nevermore Eλπιζω να εδωσα ιδεες... Thnx!Θα τα ακούσω και θα σου πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη έρχονται οι Mastodon (groupάρα!) με support τους High On Fire!!! :up: :up: :up: Επίσης να πω ότι πριν λίγες μέρες άκουσα το album των Thorns και ακόμα να συνέλθω, μιλάμε για απίστευτη δισκάρα! Μπορείς να το πεις industrial black με "soundtrack μετα-αποκαλυπτικής ταινίας τρόμου" ατμόσφαιρα (sic)... :alien: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Έχω ακούσει Thorns.Μου αρέσουν κάποια κομμάτια τους,πχ Vortex.Σε τέτοιο στυλ μόνο. Είδα το clip του Hypnotize.Κρίμα που είναι ένα ακόμη "band playing" video. =( Τσεκάρετε την e-card των Slipknot για το νέο cd: Slipknot E-card Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Paides to "9.0 Live" twn Slipknot fovero!!Simera to pira k an k paizoun gnwsta kommatia apo paliotera albums tous den xekollas!!!!!!!!Katapliktiko!Ta paizoun me diaforetika kourdismata, taxitites...to koino apo katw paralirei...apsogo...! Tinkerbell pws k den to promitheftikes akomi?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 TOOL "SCHISM" DVD Some of you having been emailing about the "Schism" DVD that's being advertised on several websites with a release date of December 20th. To answer your questions as to whether or not I can confirm this, the answer is that, while I can't confirm that EXACT date, the plan is to release a DVD featuring the videos for Schism and Parabol/Parabola with added extras (more details later) sometime in DECEMBER of this year. So, the December 20th date looks pretty good for the Sam Goody's type chains, and when more specifis become available to me, I'll post this additional info in the news section. PLEASE NOTE that this is NOT the (much anticipated) Tool live DVD, which will be released at some point, although exactly when is still a great unknown. http://www.toolband.com Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Paides to "9.0 Live" twn Slipknot fovero!!Simera to pira k an k paizoun gnwsta kommatia apo paliotera albums tous den xekollas!!!!!!!!Katapliktiko!Ta paizoun me diaforetika kourdismata, taxitites...to koino apo katw paralirei...apsogo...! Εγω παλι εχω εντελως αντιθετη αποψη μιας και η φωνη του corey εχει γινει πολυ χαλια. Οι υπολοιποι μια χαρα παιζουν βεβαια με σταθερη αξια τον joey. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Den einai oti exei ginei xalia i fwni tou Corey...einai oti apo tin poli porwsi den tragoudaei...!opws otan eixan erthei athina...an den ixeres tous stixous ap' exw den evgzes nohma! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Βγηκε χθες το Hypnotize στα γνωστα site ;) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Δυστυχώς, όντως το Hypnotize είναι πλέον all over, σε διάφορα sites. Μου τη σπάει αυτό :mad: Δεν έχω ακούσει κανένα άλμπουμ με αυτόν τον τρόπο, γουστάρω πολύ να αγοράζω τα original cd's και παράλληλα να έχω την αγωνία της έκπληξης -ειδικά για τους System οι εκπλήξεις είναι πάντα πολλές! Δε θα ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου όταν επιτέλους 17.05.05 πήρα στα χέρια μου το Mezmerize ( :D το είχα κάποιες μερούλες πριν κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα...) αν το είχα ακούσει από πριν σε κάποιο site... Τεσπα, απόψεις είναι αυτές υποθέτω!! Άντε να δούμε τι θα κάνουν στο Hypnotize τα παλικάρια... :w00t: **Ακούγοντας το Carpathia των The Vision Bleak και βρίζοντας την ηλίθια συντάκτρια του Hammer που με τη βλακώδη συνέντευξη που πήρε από τον Schwadorf και τη γελοία κριτική που έκανε στο Carpathia έθαψε ένα γαμάτο horror metal άλμπουμ και κατάφερε να αποσιωπήσει τη μαγεία του :mad: :mad: :angry: :angry: ** Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 dexter συμφωνώ μαζί σου για την χαρά της έκπληξης ;) αν και πιστεύω πως οι ίδιες οι δισκογραφικές τα αφήνουν να διαρρεύσουν... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Περιμένοντας με αγωνία την κυκλοφορία του Hypnotize τσίμπησα το King for a Day... των Faith No More και έπαθα μεγάλη πλάκα. Τι groupάρα έχανα τόσα χρόνια! Μιλάμε για τρελή ποικιλία, metal, rock, funk, alternative και δε συμμαζεύεται, για να μη μιλήσω για τη φωνάρα του Patton που μεταλάσεται απίστευτα από τραγούδι σε τραγούδι! :w00t: Σειρά έχουν τα The Real Thing και Angel Dust. Tinkerbell ελπίζω να τους έχεις τσεκάρει... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παλικάρια, μια ερώτηση σχετικά με το καινούριο Opeth... Ήταν ή όχι μία πολύ μεγάλη δισκάρα;;; :music: Μαζί με το Sideshow Symphonies των Αrcturus, το Carpathia των The Vision Bleak και το Shovel Headed Kill Machine των Exodus ήρθε και το Ghost Reveries των Opeth να συμπληρώσει το καρέ! Το καλύτερο άλμπουμ τους, μαζί με το Deliverance :D ... Άντε να έρθει η 21η... Περιμένω το Hypnotize οσάν τρελή! Διάβασα ότι ένα κομμάτι από το Hypnotize, το Holy Mountain, θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στο πρώτο άλμπουμ τους :w00t: ... Που σημαίνει ότι θα σπέρνει κανονικά :rolleyes: Ελπίζοντας να τους δούμε στο Ελλάντα παρά την... εχμ... αφιλόξενη υποδοχή που τους επιφυλάξαμε ως Ελληνάρες όταν ήρθαν support στου Slayer... Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες... Πετάμε και κανα κουτάκι μπύρας στη σκηνή άμα λάχει, γιατί γουστάρουμε βρε αδερφέ! Πανάθεμά σας, δέκα χρονών ήμουν τότε! Κι εξαιτίας σας τώρα οι SOAD έκοψαν ρόδα μυρωμένα :cry: :cry: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Περιμένοντας με αγωνία την κυκλοφορία του Hypnotize τσίμπησα το King for a Day... των Faith No More και έπαθα μεγάλη πλάκα. Τι groupάρα έχανα τόσα χρόνια! Μιλάμε για τρελή ποικιλία, metal, rock, funk, alternative και δε συμμαζεύεται, για να μη μιλήσω για τη φωνάρα του Patton που μεταλάσεται απίστευτα από τραγούδι σε τραγούδι! :w00t: Σειρά έχουν τα The Real Thing και Angel Dust. Tinkerbell ελπίζω να τους έχεις τσεκάρει... Ναι ρε ;) Τους ανακάλυψα κάπου το 99 από ένα φίλο! Ε τι να πείς για τον Patton,ότι έχει κάνει είναι respect.Κρίμα που ακυρώθηκε το live των Fantomas. Lefterian δεν έχω καθόλου χρόνο να το τσεκάρω :( Όσο για τους Soad κρίμα που πρέπει να την πληρώνουμε για κάποιους βλάκες κολλημένους... Το Hypnotize όσο πάει μου αρέσει και πιο πολύ και είμαι σίγουρη ότι ΚΑΙ αυτό θα είναι δισκάρα. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 παιδιά έχω ακούσει για 21,22 και 25 του μηνός για Hypnotize ... μήπως ξέρετε τελικά σίγουρα πότε θα βγει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 To Hypnotize σπέρνει, το πήρα σήμερα :D πιο μπαλαντιάρικο από το Mezmerize Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 To Hypnotize σπέρνει, το πήρα σήμερα :D πιο μπαλαντιάρικο από το Mezmerize Σου αρεσε πιο πολυ απο το Mesmerize; :worry: Εγω το βρηκα "λιγοτερο" και κυριως, "αχρειαστο" :( Νομιζω οτι θα μπορουσαν πολυ ευκολα να συγχωνευσουν τους δυο δισκους σε εναν, παρα να τους βγαλουν (για λογους μαρκετινγκ) ξεχωριστα...Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι κακος δισκος, ακομα και για τα standards των SoaD, απλα οι δυο τελευταιοι δισκοι μαλλον τελικα ειναι οι λιγοτερο αγαπημενοι μου...Λιγο πιο αναλυτικα: Μου αρεσαν πολυ:Hypnotize, Soldier Side, Tentative, Holy Mountains. Αρκετα:Attack, Lonely Day (πιασαρικο, αλλα...πολυ κοινο) Δεν μου αρεσαν: Dreaming, She's Like Heroin, Stealing Society, U-Fig (λογω στιχων, αν και ωραια μουσικη), Vicinity of Obscenity Special category "Ε;" :p - (τραγουδια που μου αρεσαν αλλα δεν καταλαβα ιδιαιτερα τους στιχους - δεν βρηκα το νοημα τους) Kill Rock 'N Roll Οπωσδηποτε υπαρχουν και πολυ καλα τραγουδια, μεταξυ των οποιων ξεχωριζω το Tentative, ενω εντυπωση μου εκανε το οτι το Holy Mountains τελικα μου αρεσε αρκετα, ενω στο bootleg της συναυλιας τους (απο το Παρισι) δεν μου ειχε αρεσει καθολου... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 καλύτερο το Mezmerize σίγουρα... αλλά και το Hypnotize είναι πολύ καλό, απλώς θέλει την ώρα του ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Λίγα λόγια για το Hypnotize: Σπέρνει-σπέρνει-σπέρνει-σπέρνει!!! :w00t: Το έχω λιώσει στις ακροάσεις. Είναι και το πρώτο μου album σε DualDisc... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ρε γμτ μόνο εγώ δεν βρήκα dualdisc έκδοση? :/ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ρε γμτ μόνο εγώ δεν βρήκα dualdisc έκδοση? :/ Το έχει το Rock City σε DualDisc Digipack με 20 ευρώ. :ooch: Το PMW το έχει σε CD Digipack με 15 ευρώ, το παράδοξο όμως είναι ότι υπήρχαν και κομμάτια που ενώ ήταν η ίδια ακριβώς έκδοση με τα άλλα κόστιζαν 18 ευρώ! :wacko: Αλλού δεν κοίταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts