resurection_boy Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Γιατι; Επειδη αλλαζουν συνεχια ειδως η για κατι αλλο που δεν ξερω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 tool ρεεεεε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Γιατι; Επειδη αλλαζουν συνεχια ειδως η για κατι αλλο που δεν ξερω; Γιατί ενώ θα μπορούσαν να έχουν βγάλει πολλές δισκάρες (έχουν αποδείξει ότι μπορούν με τα Icon, Draconian Times, Paradise Lost, αλλά και τα πρώτα τους albums), έβγαλαν δίσκους λαμακίες (βλέπε Host, Believe in Nothing κλπ.) απλά και μόνο για να πάρουν τα λεφτά του κοσμάκη εκμεταλλευόμενοι το όνομά τους. Επίσης αν διαβάσεις συνεντεύξεις των μελών τους έμμεσα φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια πάνω από όλα βάζουν το χρήμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με μπάντες που αλλάζουν το στυλ και το είδος του ήχου τους, αρκεί να γράφουν μουσική επειδή γουστάρουν κι όχι επειδή θέλουν να ξεπληρώσουν το νέο σπορ αμάξι... tool ρεεεεε Βλέπω ότι είμαστε πολλοί εδώ μέσα... Να ανοίξουμε κανά fan club? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 fan club... ok ! :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Γιατί ενώ θα μπορούσαν να έχουν βγάλει πολλές δισκάρες (έχουν αποδείξει ότι μπορούν με τα Icon, Draconian Times, Paradise Lost, αλλά και τα πρώτα τους albums), έβγαλαν δίσκους λαμακίες (βλέπε Host, Believe in Nothing κλπ.) απλά και μόνο για να πάρουν τα λεφτά του κοσμάκη εκμεταλλευόμενοι το όνομά τους. Επίσης αν διαβάσεις συνεντεύξεις των μελών τους έμμεσα φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια πάνω από όλα βάζουν το χρήμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με μπάντες που αλλάζουν το στυλ και το είδος του ήχου τους, αρκεί να γράφουν μουσική επειδή γουστάρουν κι όχι επειδή θέλουν να ξεπληρώσουν το νέο σπορ αμάξι... Τα host, believe in nothing και ειδικα το τελευταιο ειναι απο τους καλυτερους δισκους των PL. :D Τους γνωρισα οταν εβγαλαν το draconian και μου εκαναν αισθηση μονο 2 κομματια. Μπορω να πω οτι θα προηγουμενα με αφηνουν οχι αδιαφορο αλλα πολεμιο τους κιολας :) Αθλιοι. Θυμαμαι το κραξιμο που ειχε πεσει με το Host. Αλλα πολλοι εκει που εφτυσαν τωρα γλυφουν :rolleyes: Η στροφη που κανανε δεν ηταν για τα λεφτα(μονο). Εξελιχθηκαν, και μαλιστα προς νεα μονοπατια. Οπως εχασαν τους παλιους οπαδους ετσι κερδισαν αλλους.Και στη συναυλια που πηγα μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες συναυλιακες μπαντες και πανω στη σκηνη τα δινουν ολα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Τα host, believe in nothing και ειδικα το τελευταιο ειναι απο τους καλυτερους δισκους των PL. :D Το Believe in Nothing ήταν το πρώτο album των Paradise Lost που είχα ακούσει και μου είχε δημιουργήσει χάλια εικόνα για την μπάντα... Ακόμα και τώρα που έχω ακούσει πάρα πολλά albums (σε σχέση με τότε), το θεωρώ από τα πιο "φτηνιάρικα" (σε ποιότητα) albums. Το Host όχι και τόσο φτηνιάρικο, αλλά σίγουρα όχι ωραίο/"δυνατό" δίσκο. Τι να πω, γούστα είναι αυτά... :worry: Με το Paradise Lost έκαναν πάντως δυναμικό comeback. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι... :) Υ.Γ. 1: Η καλύτερη συναυλιακή μπάντα είναι οι Pain of Salvation. :D Υ.Γ. 2: Γράφεις στο ER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Υ.Γ. 2: Γράφεις στο ER? Μαλλον Οχι :) Τι ειναι το ER? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μαλλον Οχι :) Τι ειναι το ER? :) Electric Requiem Magazine & Forum. Εκεί βρίσκεται το forum των Neon Dreamers. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Electric Requiem Magazine & Forum. Εκεί βρίσκεται το forum των Neon Dreamers. ;) Χμ. Να και κατι που δεν ηξερα. Thanx ;) Τωρα γραφτηκα στο F.C των Nevermore και δεν το εψαξα και πολυ το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Πολύ μεγάλη μπάντα οι Lost, αν και η τελευταία δισκάρα που έβγαλαν για μένα είναι το One Second. Βέβαια κ στα επόμενα (κ στο Host) βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν (οι μελαγχωλικές μελωδίες τους δε χάθηκαν ποτέ) αλλά δίσκοι σαν το Icon και το Draconian Times δεν ξαναγράφονται. Τώρα το θέμα του "ξεπουλήματος" χωράει πολλή συζήτηση αλλά πιστεύω μεγαλύτερο ρίσκο (όπως και αποδείχθηκε) ήταν το Host, ενώ στα μάτια μου περισσότερο αμφισβητούμενη είναι η σταδιακή τους επιστροφή στο metal, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πως κάποια χρόνια πριν έλεγαν πως ο συγκεκριμένος ήχος δεν τους εκφράζει πια...Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο απλά αλλά δεν είναι λογικό να σκεφτεί κάποιος πως απέτυχε το πείραμα του host και ξαναγυρίζουν στην επιτυχιμένη συνταγή του παρελθόντος (Draconian Times-One Second)? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Να πω επίσης πως το καινούριο των Nevermore είναι πολύ δυνατό (πολύ heavy, τεχνικό και ποικιλόμορφο με απίστευτη παραγωγή) και ειδικά όσοι προτιμούν την Politics of Ecstacy/Dreaming Neon Black περίοδό τους πρέπει να το ακούσουν όπωσδήποτε. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Να πω επίσης πως το καινούριο των Nevermore είναι πολύ δυνατό (πολύ heavy, τεχνικό και ποικιλόμορφο με απίστευτη παραγωγή) και ειδικά όσοι προτιμούν την Politics of Ecstacy/Dreaming Neon Black περίοδό τους πρέπει να το ακούσουν όπωσδήποτε. Μιας και τον δισκο τον εχω 1 μηνα πριν κυκλοφορησει, ακομη να "χωνεψω" μερικα κομματια. Δεν το βαζω διπλα στο politics με τιποτα. Σαφως καλυτερος απο τον προηγουμενο. Θυμιζεο πιο πολυ Dead Heart παντως στα δικα μου αυτια. Να σε ρωτησω. Το my acid words δεν σου θυμιζει κατι, σε ελεινο βαθμο?(Blinded By Fear- At the Gates :X ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Επείδη βλέπω πολύ κουβέντα για τους Nevermore, να σας πω ότι σήμερα αγόρασα για δοκιμή το dreaming neon black και μόλις γύρισα οπότε πάω να το ακούσω. Έκανα καλή επιλογή? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Επείδη βλέπω πολύ κουβέντα για τους Nevermore, να σας πω ότι σήμερα αγόρασα για δοκιμή το dreaming neon black και μόλις γύρισα οπότε πάω να το ακούσω. Έκανα καλή επιλογή? Ειναι ο αγαπημενος δισκος του τραγουδιστη τους...Ειναι ο δισκος που με εκανε να ακουω Nevermore. Αν σου αρεσουν τα φωνητικα του Dane ενα εχω να πω, καλως ηρθες στο fan club :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ο αγαπημένος μου Nevermore δίσκος, απλά κορυφαίος! Αν και ίσως δυσκολευτείς λίγο να τον αφομοιώσεις πλήρως (εξαρτάται κ απ'τα ακούσματά σου), γι'αυτό ίσως να ήταν καλύτερο να ξεκινούσες με το επίσης φοβερό και πιο βατό Dead Heart In A Dead World. To This Godless Endeavor το θεωρώ πιο σαφώς πιο δύσκολο album απ'το Dead Heart, και σε ατμόσφαιρα μου θυμίζει περισσότερο politics και dreaming. Όντως το συγκεκριμένο riff μοιάζει πολύ με αυτό του Blinded By Fear αλλά 1. είναι ένα πολύ μικρό μέρος του κομματιού και 2. είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ένα καλό σουηδικό riff και να μη θυμίζεις At the Gates ;) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 . Όντως το συγκεκριμένο riff μοιάζει πολύ με αυτό του Blinded By Fear αλλά 1. είναι ένα πολύ μικρό μέρος του κομματιού και 2. είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ένα καλό σουηδικό riff και να μη θυμίζεις At the Gates ;) Σωστος :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ωραία τα φωνητικά, ωραίος δίσκος γενικώς :D Επίσης πήρα και Nile - Annihilation of the Wicked χθες. Μιλάμε για death :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Και κάτι άσχετο με τους Nevermore τώρα. Επειδή σε λίγες μέρες επιστρέφω Αθήνα (επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!) σκεφτόμουν ποιο Tool album να πάρω. Έχω ήδη το Lateralus.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Παιδια σκευτομαι να παρω καπιο album των Maiden αλλα δεν ξερω και πολλα για αυτους. Πιο μου προτηνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Επειδή σε λίγες μέρες επιστρέφω Αθήνα (επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!) σκεφτόμουν ποιο Tool album να πάρω. Έχω ήδη το Lateralus.. Συνέχισε με το Aenima, δισκάρα και αυτό! Παιδια σκευτομαι να παρω καπιο album των Maiden αλλα δεν ξερω και πολλα για αυτους. Πιο μου προτηνετε; Τα top (και all-time classics) είναι για μένα τα Iron Maiden, The Number Of The Beast, Piece Of Mind, Powerslave και Seventh Son Of A Seventh Son. Τώρα εσύ θες ένα μόνο? Ξεκίνα με το Powerslave ή το Piece Of Mind και συνέχισε με τα υπόλοιπα Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Ευχαριστω πολυ, θα δω πια μπορω να βρω και σιγα σιγα θα τα παρω ολα αμα τα βρω ολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Τα top (και all-time classics) είναι για μένα τα Iron Maiden, The Number Of The Beast, Piece Of Mind, Powerslave και Seventh Son Of A Seventh Son. Τώρα εσύ θες ένα μόνο? Ξεκίνα με το Powerslave ή το Piece Of Mind και συνέχισε με τα υπόλοιπα Kαι για αλλη μια φορα ξεχνανε ολοι τη δισκαρα somewhere in time...Ξυνισε πολλους αυτος ο δισκος οταν βγηκε αλλα τωρα ολοι τον αντιγραφουν. Τον θεωρω μετα το Powerslave τον καλυτερο τους δισκο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Συνέχισε με το Aenima, δισκάρα και αυτό! Και μετά το Aenima? :p :p :p To Undertow είναι καλό/καλύτερο απο το Aenima? Το Lateralus είναι το καλύτερό τους? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Kαι για αλλη μια φορα ξεχνανε ολοι τη δισκαρα somewhere in time...Ξυνισε πολλους αυτος ο δισκος οταν βγηκε αλλα τωρα ολοι τον αντιγραφουν. Τον θεωρω μετα το Powerslave τον καλυτερο τους δισκο. Βασικά όλα τα albums που κυκλοφόρησαν στα 80s είναι δισκάρες ;) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Και μετά το Aenima? :p :p :p To Undertow είναι καλό/καλύτερο απο το Aenima? Το Lateralus είναι το καλύτερό τους? Εγώ θεωρώ το Lateralus ως το top (ίσως επειδή είναι κ το πρώτο που άκουσα) αλλά και το Aenima είναι τρομερό και για πολλούς το καλύτερό τους. To Undertow είναι και αυτό πολύ καλό και πιο straightforward/heavy για τα δεδομένα των Tool. Με λίγα λόγια οι Tool είναι group που πρέπει να τα έχεις όλα αυθεντικά (ειδικά το packaging του Lateralus είναι από άλλο πλανήτη!). Εγώ έχω ξενερώσει που δεν είχα πάρει τo limited Salival box-set και τώρα δεν υπάρχει στα μαγαζιά... :( Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts