jamez29 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Το Toxicity με είχε πορώσει απ'την πρώτη στιγμή που το άκουσα, το Mezmerize είναι κ αυτό ΔΙΣΚΑΡΑ, ενώ κ το ομώνυμο αλλά κ το Steal... μετράνε πολύ κ δε λείπουν κ από αυτά οι κομματάρες! Ναι, είναι 100% προσωπική άποψη αλλά για μένα οι System Of A Down είναι το κορυφαίο συγκρότημα που κυκλοφορεί στην πιάτσα αυτήν τη στιγμή! Bytheway, τo Hypnotize Νοέμβρη κυκλοφορεί τελικά? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 jamez29 ας ελπίσουμε νωρίτερα γιατί το mezmerize το έχω λιώσει.... Σιγά-σιγά πρέπει να βάλουμε το Toxicity στα καλύτερα albums ever :) το μόνο κακό είναι ότι έχουμε αυτήν την δισκάρα και υποβαθμίζει τις υπόλοιπες όπως το mezmerize. Όσοι μιλούν για το mezmerise το συγκρίνουν με το toxicity. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Κακό του κεφαλιού τους...Για μένα κ το mezmerize είναι κορυφαίο, σχεδόν ισάξιο του κολοσσιαίου Toxicity. Είναι 100% SOAD χωρίς να αποτελεί ένα Τoxicity part 2. Άσε έχω πάθει μεγάλη πλάκα σου λέω, αφού πήγα κ πήρα όλα τα cd τους αυθεντικά...είχα να πωρωθώ τόσο από τότε που πρωτοάκουσα Tool το 2001! :up: Το ότι συνδιάζουν ετερόκλητα μεταξύ τους είδη κ δημιουργούν ένα αποτέλεσμα τόσο φρέσκο, πρωτότυπο, συμπαγές κ προσωπικό αποδεικνύει πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Hey Tinkey, μήπως ξέρεις εσύ release date για το hypnotize? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Καλά τώρα ανέφερες και Tool. Πω τι πώρωση!!!!!! Πιστεύω το mezmerize είναι το 3ο καλύτερο μετά το Toxicity και το ομώνυμο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Καλά τώρα ανέφερες και Tool. Πω τι πώρωση!!!!!! Κάτι λέει στο hammer για καινούργιο dvd. Γουστάρω!!!!!!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Πιστεύω το mezmerize είναι το 3ο καλύτερο μετά το Toxicity και το ομώνυμο. Αν κ το ομώνυμο μου αρέσει πολύ, θεωρώ το mezmerize πολύ πιο ώριμο κ σαφώς ανώτερο. Αλλά γούστα είναι αυτά... ;) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Α παίδες κάτι άσχετο. Ποιες μεταλλάδικες μπλούζες έχετε?(όλο και κάποια θα έχετε δεν μπορεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Blind Guardian - Mirror Mirror από την εποχή που άκουγα πολύ In Flames - Clayman Motorhead με κλασσικό logo και ένα διακριτικό ace of spades πίσω η οποία btw ξεθώριασε :( :( και δύο φουτεράκια Metallica το πρώτο είναι ένα σχέδιο που δεν έχω ξαναδεί, με μια γκόμενα πάνω στο στόμα ενός φιδιού-δράκου (αποκαλυπτική πάντως) και το δεύτερο είναι με το Justice For All :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Cradle of Filth-Midian Dimmu Borgir-Death Cult Nile-In Their Darkened Shrines Kreator-δε θυμάμαι αλλά νομίζω αυτό από το DVD Iron Maiden-Somewhere in Time μπορεί να έχω κι άλλες αλλά αυτές θυμάμαι τώρα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 3 Dream Theater (απ'τα live στην Αθήνα το 2000, 2002 κ το φετινό) Iced Earth (απ'το live του 99 που βγήκε κ σε cd κ πίσω έχει την ελληνική σημαία, τότε τους γούσταρα πολύ) Metallica (απ'το live του 99) Iron Maiden (απ'το 98 στον Λυκαβηττό με Blaze) Cradle Of Filth (απ'το rockwave του 2001) Opeth (απ'το περσινό live) Nevermore (απ'το live με τους Annihilator) Slipknot (αυτή δεν είναι official αλλά μου γυάλισε κ την τσίμπησα στο περσινό rockwave) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 jamez29 ωραίες μπλούζες πάντως, αυθεντικές και από live. γαμώ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Α παίδες κάτι άσχετο. Ποιες μεταλλάδικες μπλούζες έχετε?(όλο και κάποια θα έχετε δεν μπορεί) 5 Metal Hammer - Proud To Be A Metalhead Metal Hammer - Summer Bloody Summer 2005 Μία Iron Maiden με τον Eddie μπροστά και το συγκρότημα από πίσω, πρέπει να είναι από No Prayer For The Dying - Fear Of The Dark era γιατί έχει τον Bruce και τον Janick και δεν έχει τον Adrian Metallica - Ride The Lightning Μία Scorpions που έχει το logo του band και έναν Σκορπιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 5 Metal Hammer - Proud To Be A Metalhead Metal Hammer - Summer Bloody Summer 2005 Αυτές τις έχω κι εγώ + άλλη μία του Metal Wave 2001 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Κακό του κεφαλιού τους...Για μένα κ το mezmerize είναι κορυφαίο, σχεδόν ισάξιο του κολοσσιαίου Toxicity. Είναι 100% SOAD χωρίς να αποτελεί ένα Τoxicity part 2. Άσε έχω πάθει μεγάλη πλάκα σου λέω, αφού πήγα κ πήρα όλα τα cd τους αυθεντικά...είχα να πωρωθώ τόσο από τότε που πρωτοάκουσα Tool το 2001! :up: Το ότι συνδιάζουν ετερόκλητα μεταξύ τους είδη κ δημιουργούν ένα αποτέλεσμα τόσο φρέσκο, πρωτότυπο, συμπαγές κ προσωπικό αποδεικνύει πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Hey Tinkey, μήπως ξέρεις εσύ release date για το hypnotize? Μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2005 άρα σε λίγο καιρό να το περιμένουμε ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 hi guys!!!εγω εχω μπλουζες των guns and Roses(1), evanecense(anywere but home),iced earth(live in athens)(ημουν εκει...μαματη συναυλια!!!),Iron maiden(rock in rio)&(live after death). Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2005 άρα σε λίγο καιρό να το περιμένουμε ;) Μάλλον για Νοέμβρη το κόβω γιατί διάβασα ότι θα βγει 6 μήνες μετά το mezmerize... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εγώ πάντως έχω τις Iron Maiden - Iron Maiden (ΓΑΜΑΕΙ) Iron Maiden - Rock in Rio Metallica - Master of puppets + 1 φούτερ μία Τρύπες και μία Διάφανα κρίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Έχω μόνο 2 μπλούζες μεταλλικές (των deep purple) τις οποίες δεν έχω φορέσει και ποτέ. Δεν μου αρέσει να "διαφημίζω" κατά κάποιον τρόπο συγκροτήματα. Ακούω thrash και metal γιατί μου αρέσει όχι για να το διατυμπανίζω δεξιά και αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Blind Guardian Iron Maiden - fear of the dark (teleia!) Slipknot - Iowa & Subliminal verses Ac/Dc Opeth Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ρε παιδιά καμιά pic από Slayer παίζει? Και γενικότερα από Rockwave.... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μόνο video ολόκληρο "παίζει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Μόνο video ολόκληρο "παίζει"... Για πες... :cool: Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Songless_bird, είδα σε ένα άλλο thread ότι έχεις ακούσει το νέο Nevermore. Για πες, μετράει έτσι? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Υπάρχει ένα τραγούδι για download, το "Final Product"....καλό είναι.... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Paidia, sorry kiollas an exei anaferthei ksana, alla eiparxei mipos kana videaki i olokliro bootleg apo tin proti mera tou Rockwave? (Marilyn Manson). Psaxno akoma gia bootleg apo Slipknot sto Lykavito pou epeksan stis 30 Maiou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts