Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δια στοματος Dickinson: Hey Athens it's been a long time since we've been here!

We will come back next year with a new studio album! See you back then!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η συναυλία ήταν απλά θεϊκή!!! Ο χώρος στο Terra Vibe αισθητά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρσι, οι Dragonforce που έπαιξαν support αποδείχτηκαν πολύ ποζέρια και βαρετοί μέχρι αηδίας. Στις θέσεις των VIP ήταν και ο Γεωργίου (ο γνωστός από το Καφενείο των Φιλάθλων). Οι πόρτες άνοιξαν στις 6.30 μ.μ., οι Dragonforce άρχισαν να παίζουν στις 7.50 κι αφού μας μας ταλαιπώρησαν κατά τα 30-40 λεπτά που έπαιξαν, ήρθε η ώρα για τους Maiden, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή κατά τις 9.10. Όπως ήταν γνωστό έπαιξαν 18 κομμάτια από τα 4 πρώτα albums τους, με συνολική διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι. Ήταν και οι 6 σε καλή φόρμα, ο ήχος πολύ καλός, αν και οι 3 κιθάρες δεν ακούγονταν καθαρά, ωστόσο αυτο διορθώθηκε σύντομα. Ο Bruce πήγαινε όλη την ώρα πέρα-δώθε και φυσικά έδινε ρέστα, με κορυφαία τη στιγμή στο Trooper που ντύθηκε βρετανός στρατιώτης κι ανέμιζε μια βρετανική σημαία. Τα σκηνικά απλά άψογα. Στο πίσω μέρος της σκηνής ανάλογα με το τραγούδι άλλαζε το artwork του σκηνικού, με τα φώτα γινόταν τρομερή δουλειά, ενώ στο Number of the Beast υπήρχε στο κέντρο της σκηνής ένας κόκκινο πανό με το 666 να αναβοσβήνει ρυθμικά με το τραγούδι, τον Bruce μπροστά στο πανό και φωτιές να πετάγονται δίπλα του! Τέλος εμφανίστηκε και ο Eddie, στην αρχή σαν πρόσωπο-μπαλόνι και στη συνέχεια σαν τεράστια κούκλα που διέσχισε τη σκηνή. Μόνα αρνητικά της συναυλίας τα μ*λ*κισμένα που έσπρωχναν σαν λυσασμένα για να έρθουν κοντά στη σκηνή και παραλίγο να αρχίσω να μοιράζω κλωτσομπούνια και ο καραγκιόζης στην είσοδο που μου έσκισε το μισό εισιτήριο. Μοναδική εμπειρία πάντως.

Επίσης ο bruce είπε ότι κάθε φορά που έρχονται Ελλάδα τους ζητάνε όλοι να παίξουν το alexander the great kai είπε οτι την επόμενη φορά που θα έρθουν θα το πούν και έδωσε μια πρόγευση τραγουδόντας ένα μέρος ακαπέλα! Και γαμώ! Ο χώρος άψογος! Αν και τυπόνουν 20000 εισητήρια χωράει πολυ παραπάνο είναι αχανές ο χώρος! Μόνο αρνητικό που δεν ξαναβγήκαν να τραγουδήσουν ακόμα λίγο και ότι δεν είπαν το fear of the dark! Πάντος αν και μεγάλοι σε ηλικία έδωσαν ρεσιτάλ πάνο στην σκηνή με το πάθος τους ! Πραγματικά θα πρέπει να παραδειγματίζονται τα ποιό νέα συγκροτήματα!

Τα κομμάτια (δεν είναι εξακριβωμένο οτι ακολουθήσαν το πρόγραμμα επι λέξη, μια και άργησα περίπου μία ώρα):

murders in the rue morgue

another life

prowler

the trooper

remember tomorrow

run to the hills

charlotte the harlot

revelations

where eagles dare

die with your boots on

phantom of the opera

the number of the beast

hallowed be thy name

iron maiden

running free

sanctuary

Προσωπικά ψιλοξενερώσει όταν είχα ακούσει το setlist τους, μια και εγώ που δεν είχα ξαναδεί maiden περίμενα να ακούσω και άλλα κομμάτια όπως fear of the dark, aces high, etc. Αποζημιώθηκα και με το παραπάνω όμως :D

My pix (άθλια ποιότητα λόγω κινητού but oh well):

http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(327).jpg

666 the number of the beast

http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(328).jpg

Πάνω στον nicko πήγε να χειροκροτήσει ο τύπος :confused:

http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(329).jpg

Κλασσικά ο Eddie παλεύει με τον Adrian

Ο κολλητός μου έπιασε και την δεύτερη μπακέτα του Μcbrain :D

Τα λέμε τώρα πια Sabbath :w00t:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Εντάξει ρε jog παίζει να έρθουν και του χρόνου...

Τεσπά για την εμφάνιση ήθελα να πω ότι ήταν καταπληκτική...

υπερθέαμα πραγματικά. Είπαν και γαμώ τα κομμάτια και ήταν και σε φόρμα όλοι τους και χαρούμενοι για το κοινό. Γαμάτη βραδιά.... (εγ΄ψ ήμουν δεύτερη γραμμή στο αριστερό ηχείο περίπου με στρατιωτική μπλούζα παραλλαγή για όποιον με έιδε :) )

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Η συναυλία ήταν απλά θεϊκή!!! Ο χώρος στο Terra Vibe αισθητά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρσι, οι Dragonforce που έπαιξαν support αποδείχτηκαν πολύ ποζέρια και βαρετοί μέχρι αηδίας. Στις θέσεις των VIP ήταν και ο Γεωργίου (ο γνωστός από το Καφενείο των Φιλάθλων). Οι πόρτες άνοιξαν στις 6.30 μ.μ., οι Dragonforce άρχισαν να παίζουν στις 7.50 κι αφού μας μας ταλαιπώρησαν κατά τα 30-40 λεπτά που έπαιξαν, ήρθε η ώρα για τους Maiden, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή κατά τις 9.10. Όπως ήταν γνωστό έπαιξαν 18 κομμάτια από τα 4 πρώτα albums τους, με συνολική διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι. Ήταν και οι 6 σε καλή φόρμα, ο ήχος πολύ καλός, αν και οι 3 κιθάρες δεν ακούγονταν καθαρά, ωστόσο αυτο διορθώθηκε σύντομα. Ο Bruce πήγαινε όλη την ώρα πέρα-δώθε και φυσικά έδινε ρέστα, με κορυφαία τη στιγμή στο Trooper που ντύθηκε βρετανός στρατιώτης κι ανέμιζε μια βρετανική σημαία. Τα σκηνικά απλά άψογα. Στο πίσω μέρος της σκηνής ανάλογα με το τραγούδι άλλαζε το artwork του σκηνικού, με τα φώτα γινόταν τρομερή δουλειά, ενώ στο Number of the Beast υπήρχε στο κέντρο της σκηνής ένας κόκκινο πανό με το 666 να αναβοσβήνει ρυθμικά με το τραγούδι, τον Bruce μπροστά στο πανό και φωτιές να πετάγονται δίπλα του! Τέλος εμφανίστηκε και ο Eddie, στην αρχή σαν πρόσωπο-μπαλόνι και στη συνέχεια σαν τεράστια κούκλα που διέσχισε τη σκηνή. Μόνα αρνητικά της συναυλίας τα μ*λ*κισμένα που έσπρωχναν σαν λυσασμένα για να έρθουν κοντά στη σκηνή και παραλίγο να αρχίσω να μοιράζω κλωτσομπούνια και ο καραγκιόζης στην είσοδο που μου έσκισε το μισό εισιτήριο. Μοναδική εμπειρία πάντως.

και για τα δύο έχεις απόλυτο δίκιο...

ειδικά για τους καμμένους που σπρώχνανε

btw στο briefcase μου έφτιαξα φάκελο Iron Maiden :)

Για σας και απο εμένα.Φοβεροί οι maiden αλλά το charlotte the harlot δεν το παίξανε.Αντε να ερθουν και του χρόνου να ακούσουμε τα τραγουδια που δεν έπαιξαν. :w00t:

Δια στοματος Dickinson: Hey Athens it's been a long time since we've been here!

We will come back next year with a new studio album! See you back then!

:)

Τα ίδια είπαν και οι Priest πέρυσι αλλά δεν ήρθαν φέτος :p Ας ελπίσουμε να ισχύει στους Maiden... Πάντως αν όχι του χρόνου θα ξανάρθουν σίγουρα κάποια στιγμή... Υπολογίζω πως θα κάνουν άλλα 3 studio albums και άλλα 3 DVD με την ιστορία τους, 1 tour για κάθε ένα από όλα αυτά = 6 περιοδείες ακόμα και μετά βγαίνουν στη σύνταξη... Βασικά ποιά σύνταξη; Θα ζήσουν μια άνετη ζωή με τόσα φράγκα χωρίς να δουλέψουν άλλο... :p :)

Πάντως είπαν πως στην επόμενη περιοδεία με τη συνέχεια του Early Days που θα'χει και το SIT μέσα θα παίξουν το Alexander The Great! \m/

Α μην μου λες τετοια... :p Εγω πιστευω πως θα ερθουν του χρονου...

Ελπιζω με καλυτερo setlist...Alexander the great οπωσδηποτε :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

gia na alaksoume ligo thema: poios diskos sepultura pisteuete oti aksizei na paro meta tin apoxorisi tou max cavalera ??

ROORBACK or NATION or AGAINST (h olous???)

einai to agapimeno mou sigkrotima(kolimenos sta palia omos) kai meta ton max den exo akousei tous kainourious diskous me ton Derrick(dereki :D ) Green

Mάλλον το τελευταιο τους (Roorback) είναι το καλύτερο, αλλά και εγώ προτιμώ χαλαρά Max...Πάντως για να είμαι ειλικρινής τα 3 τελευταία δεν τα έχω ακούσει και πολύ καλά.
Better to save the mystery than surrender to the secret

Αυτο που γινότανε σήμερα στους Sabath ήταν απίστευτο κυριολεκτικός χαμός ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο κόσμο πραγματικά είχε μέσα!Πάνικός 3πλάσιο κόσμο απο ότι στους Μαιden! Ο οzzy ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και γενικά όλοι άπεχτοι ! Μεγάλος πανικός στο Paranoid! Δύσκολα περιγράφετε αυτο που είδαν όλοι! Τρέλα!

Ποτε μπαινουν στουντιο για καινουργιο αλμπουμ οι Metallica ρε παιδες? Ξερει κανεις? Και ελπιζω να ειναι στο στυλ του St. Anger και οχι του Reload...
Death to Spawn Killers

Ποτε μπαινουν στουντιο για καινουργιο αλμπουμ οι Metallica ρε παιδες? Ξερει κανεις? Και ελπιζω να ειναι στο στυλ του St. Anger και οχι του Reload...

Tha astieuesai vevaia... :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Προτιμας το reload;;;

Εγώ πάντως ναι, το St. Anger για μένα είναι το χειρότερό τους. Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα είναι καλύτερο κ απ'τα δύο...

Better to save the mystery than surrender to the secret

Reload>St. Anger :)

κατα γενική ομολογία... :)

κανα report από Black Sabbath παιδιά?

πως ήταν?

Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα είναι καλύτερο κ απ'τα δύο...

Σωστος

Ελα μωρε το St.Anger εχει μερικα τραγουδια πολυ καλα πλακα πλακα(π.χ. το ομωνυμο και το πρωτο, δηλαδη τα δυο πρωτα του cd) ενω το reload για μενα ειναι γ.τ.π. τελειως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Reload>St. Anger :)

κατα γενική ομολογία... :)

κανα report από Black Sabbath παιδιά?

πως ήταν?

Ε καλα γουστα ειναι αυτα... :)

Οι Sabbath θερισαν...Διαβασε στο thread "rockwave"...Οποιος δεν ηταν ειναι για να κοπανιεται κατω :p ΘΕΟΣ ο ozzy...

Εγω προσωπικα ενιωσα σαν να μην ειχα επαφη με την πραγματικοτητα απο τις 9 και 20 περιπου(αν θυμαμαι καλα) που βγηκαν μεχρι που τελειωσε :w00t:

[sIGPIC][/sIGPIC]