resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Πρωτη φοτο που βρηκα απο τους Maiden!!!! http://img.photobucket.com/albums/v238/kuv/maiden2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Δια στοματος Dickinson: Hey Athens it's been a long time since we've been here! We will come back next year with a new studio album! See you back then! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Η συναυλία ήταν απλά θεϊκή!!! Ο χώρος στο Terra Vibe αισθητά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρσι, οι Dragonforce που έπαιξαν support αποδείχτηκαν πολύ ποζέρια και βαρετοί μέχρι αηδίας. Στις θέσεις των VIP ήταν και ο Γεωργίου (ο γνωστός από το Καφενείο των Φιλάθλων). Οι πόρτες άνοιξαν στις 6.30 μ.μ., οι Dragonforce άρχισαν να παίζουν στις 7.50 κι αφού μας μας ταλαιπώρησαν κατά τα 30-40 λεπτά που έπαιξαν, ήρθε η ώρα για τους Maiden, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή κατά τις 9.10. Όπως ήταν γνωστό έπαιξαν 18 κομμάτια από τα 4 πρώτα albums τους, με συνολική διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι. Ήταν και οι 6 σε καλή φόρμα, ο ήχος πολύ καλός, αν και οι 3 κιθάρες δεν ακούγονταν καθαρά, ωστόσο αυτο διορθώθηκε σύντομα. Ο Bruce πήγαινε όλη την ώρα πέρα-δώθε και φυσικά έδινε ρέστα, με κορυφαία τη στιγμή στο Trooper που ντύθηκε βρετανός στρατιώτης κι ανέμιζε μια βρετανική σημαία. Τα σκηνικά απλά άψογα. Στο πίσω μέρος της σκηνής ανάλογα με το τραγούδι άλλαζε το artwork του σκηνικού, με τα φώτα γινόταν τρομερή δουλειά, ενώ στο Number of the Beast υπήρχε στο κέντρο της σκηνής ένας κόκκινο πανό με το 666 να αναβοσβήνει ρυθμικά με το τραγούδι, τον Bruce μπροστά στο πανό και φωτιές να πετάγονται δίπλα του! Τέλος εμφανίστηκε και ο Eddie, στην αρχή σαν πρόσωπο-μπαλόνι και στη συνέχεια σαν τεράστια κούκλα που διέσχισε τη σκηνή. Μόνα αρνητικά της συναυλίας τα μ*λ*κισμένα που έσπρωχναν σαν λυσασμένα για να έρθουν κοντά στη σκηνή και παραλίγο να αρχίσω να μοιράζω κλωτσομπούνια και ο καραγκιόζης στην είσοδο που μου έσκισε το μισό εισιτήριο. Μοναδική εμπειρία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlito_ Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Επίσης ο bruce είπε ότι κάθε φορά που έρχονται Ελλάδα τους ζητάνε όλοι να παίξουν το alexander the great kai είπε οτι την επόμενη φορά που θα έρθουν θα το πούν και έδωσε μια πρόγευση τραγουδόντας ένα μέρος ακαπέλα! Και γαμώ! Ο χώρος άψογος! Αν και τυπόνουν 20000 εισητήρια χωράει πολυ παραπάνο είναι αχανές ο χώρος! Μόνο αρνητικό που δεν ξαναβγήκαν να τραγουδήσουν ακόμα λίγο και ότι δεν είπαν το fear of the dark! Πάντος αν και μεγάλοι σε ηλικία έδωσαν ρεσιτάλ πάνο στην σκηνή με το πάθος τους ! Πραγματικά θα πρέπει να παραδειγματίζονται τα ποιό νέα συγκροτήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τα κομμάτια (δεν είναι εξακριβωμένο οτι ακολουθήσαν το πρόγραμμα επι λέξη, μια και άργησα περίπου μία ώρα): murders in the rue morgue another life prowler the trooper remember tomorrow run to the hills charlotte the harlot revelations where eagles dare die with your boots on phantom of the opera the number of the beast hallowed be thy name iron maiden running free sanctuary Προσωπικά ψιλοξενερώσει όταν είχα ακούσει το setlist τους, μια και εγώ που δεν είχα ξαναδεί maiden περίμενα να ακούσω και άλλα κομμάτια όπως fear of the dark, aces high, etc. Αποζημιώθηκα και με το παραπάνω όμως :D My pix (άθλια ποιότητα λόγω κινητού but oh well): http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(327).jpg 666 the number of the beast http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(328).jpg Πάνω στον nicko πήγε να χειροκροτήσει ο τύπος :confused: http://www.top-gear.org/touristes/images/Image(329).jpg Κλασσικά ο Eddie παλεύει με τον Adrian Ο κολλητός μου έπιασε και την δεύτερη μπακέτα του Μcbrain :D Τα λέμε τώρα πια Sabbath :w00t: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τι τυχεροί που είστε παίδες... Του χρόνο κατεβαίνω Αθήνα ;) ΓΜΤ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Εντάξει ρε jog παίζει να έρθουν και του χρόνου... Τεσπά για την εμφάνιση ήθελα να πω ότι ήταν καταπληκτική... υπερθέαμα πραγματικά. Είπαν και γαμώ τα κομμάτια και ήταν και σε φόρμα όλοι τους και χαρούμενοι για το κοινό. Γαμάτη βραδιά.... (εγ΄ψ ήμουν δεύτερη γραμμή στο αριστερό ηχείο περίπου με στρατιωτική μπλούζα παραλλαγή για όποιον με έιδε :) ) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Η συναυλία ήταν απλά θεϊκή!!! Ο χώρος στο Terra Vibe αισθητά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρσι, οι Dragonforce που έπαιξαν support αποδείχτηκαν πολύ ποζέρια και βαρετοί μέχρι αηδίας. Στις θέσεις των VIP ήταν και ο Γεωργίου (ο γνωστός από το Καφενείο των Φιλάθλων). Οι πόρτες άνοιξαν στις 6.30 μ.μ., οι Dragonforce άρχισαν να παίζουν στις 7.50 κι αφού μας μας ταλαιπώρησαν κατά τα 30-40 λεπτά που έπαιξαν, ήρθε η ώρα για τους Maiden, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή κατά τις 9.10. Όπως ήταν γνωστό έπαιξαν 18 κομμάτια από τα 4 πρώτα albums τους, με συνολική διάρκεια μιάμιση ώρα και κάτι. Ήταν και οι 6 σε καλή φόρμα, ο ήχος πολύ καλός, αν και οι 3 κιθάρες δεν ακούγονταν καθαρά, ωστόσο αυτο διορθώθηκε σύντομα. Ο Bruce πήγαινε όλη την ώρα πέρα-δώθε και φυσικά έδινε ρέστα, με κορυφαία τη στιγμή στο Trooper που ντύθηκε βρετανός στρατιώτης κι ανέμιζε μια βρετανική σημαία. Τα σκηνικά απλά άψογα. Στο πίσω μέρος της σκηνής ανάλογα με το τραγούδι άλλαζε το artwork του σκηνικού, με τα φώτα γινόταν τρομερή δουλειά, ενώ στο Number of the Beast υπήρχε στο κέντρο της σκηνής ένας κόκκινο πανό με το 666 να αναβοσβήνει ρυθμικά με το τραγούδι, τον Bruce μπροστά στο πανό και φωτιές να πετάγονται δίπλα του! Τέλος εμφανίστηκε και ο Eddie, στην αρχή σαν πρόσωπο-μπαλόνι και στη συνέχεια σαν τεράστια κούκλα που διέσχισε τη σκηνή. Μόνα αρνητικά της συναυλίας τα μ*λ*κισμένα που έσπρωχναν σαν λυσασμένα για να έρθουν κοντά στη σκηνή και παραλίγο να αρχίσω να μοιράζω κλωτσομπούνια και ο καραγκιόζης στην είσοδο που μου έσκισε το μισό εισιτήριο. Μοναδική εμπειρία πάντως. και για τα δύο έχεις απόλυτο δίκιο... ειδικά για τους καμμένους που σπρώχνανε btw στο briefcase μου έφτιαξα φάκελο Iron Maiden :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Για σας και απο εμένα.Φοβεροί οι maiden αλλά το charlotte the harlot δεν το παίξανε.Αντε να ερθουν και του χρόνου να ακούσουμε τα τραγουδια που δεν έπαιξαν. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Δια στοματος Dickinson: Hey Athens it's been a long time since we've been here! We will come back next year with a new studio album! See you back then! :) Τα ίδια είπαν και οι Priest πέρυσι αλλά δεν ήρθαν φέτος :p Ας ελπίσουμε να ισχύει στους Maiden... Πάντως αν όχι του χρόνου θα ξανάρθουν σίγουρα κάποια στιγμή... Υπολογίζω πως θα κάνουν άλλα 3 studio albums και άλλα 3 DVD με την ιστορία τους, 1 tour για κάθε ένα από όλα αυτά = 6 περιοδείες ακόμα και μετά βγαίνουν στη σύνταξη... Βασικά ποιά σύνταξη; Θα ζήσουν μια άνετη ζωή με τόσα φράγκα χωρίς να δουλέψουν άλλο... :p :) Πάντως είπαν πως στην επόμενη περιοδεία με τη συνέχεια του Early Days που θα'χει και το SIT μέσα θα παίξουν το Alexander The Great! \m/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Α μην μου λες τετοια... :p Εγω πιστευω πως θα ερθουν του χρονου... Ελπιζω με καλυτερo setlist...Alexander the great οπωσδηποτε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 gia na alaksoume ligo thema: poios diskos sepultura pisteuete oti aksizei na paro meta tin apoxorisi tou max cavalera ?? ROORBACK or NATION or AGAINST (h olous???) einai to agapimeno mou sigkrotima(kolimenos sta palia omos) kai meta ton max den exo akousei tous kainourious diskous me ton Derrick(dereki :D ) Green Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Mάλλον το τελευταιο τους (Roorback) είναι το καλύτερο, αλλά και εγώ προτιμώ χαλαρά Max...Πάντως για να είμαι ειλικρινής τα 3 τελευταία δεν τα έχω ακούσει και πολύ καλά. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 To cover του death on the road http://www.ironmaiden.com/media/images/IID00001935.jpg :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 re paidia ti eksigisi dinete eseis pou den exoun paiksei pote tous live to alexander the great? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlito_ Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αυτο που γινότανε σήμερα στους Sabath ήταν απίστευτο κυριολεκτικός χαμός ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο κόσμο πραγματικά είχε μέσα!Πάνικός 3πλάσιο κόσμο απο ότι στους Μαιden! Ο οzzy ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και γενικά όλοι άπεχτοι ! Μεγάλος πανικός στο Paranoid! Δύσκολα περιγράφετε αυτο που είδαν όλοι! Τρέλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feron Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ποτε μπαινουν στουντιο για καινουργιο αλμπουμ οι Metallica ρε παιδες? Ξερει κανεις? Και ελπιζω να ειναι στο στυλ του St. Anger και οχι του Reload... Παράθεση Death to Spawn Killers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ποτε μπαινουν στουντιο για καινουργιο αλμπουμ οι Metallica ρε παιδες? Ξερει κανεις? Και ελπιζω να ειναι στο στυλ του St. Anger και οχι του Reload... Tha astieuesai vevaia... :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Tha astieuesai vevaia... :worry: Προτιμας το reload;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Προτιμας το reload;;; Εγώ πάντως ναι, το St. Anger για μένα είναι το χειρότερό τους. Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα είναι καλύτερο κ απ'τα δύο... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Reload>St. Anger :) κατα γενική ομολογία... :) κανα report από Black Sabbath παιδιά? πως ήταν? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα είναι καλύτερο κ απ'τα δύο... Σωστος Ελα μωρε το St.Anger εχει μερικα τραγουδια πολυ καλα πλακα πλακα(π.χ. το ομωνυμο και το πρωτο, δηλαδη τα δυο πρωτα του cd) ενω το reload για μενα ειναι γ.τ.π. τελειως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Reload>St. Anger :) κατα γενική ομολογία... :) κανα report από Black Sabbath παιδιά? πως ήταν? Ε καλα γουστα ειναι αυτα... :) Οι Sabbath θερισαν...Διαβασε στο thread "rockwave"...Οποιος δεν ηταν ειναι για να κοπανιεται κατω :p ΘΕΟΣ ο ozzy... Εγω προσωπικα ενιωσα σαν να μην ειχα επαφη με την πραγματικοτητα απο τις 9 και 20 περιπου(αν θυμαμαι καλα) που βγηκαν μεχρι που τελειωσε :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Άμα είναι metal οι system of a down εγώ είμαι πιθήκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Άμα είναι metal οι system of a down εγώ είμαι πιθήκι. OK. Να σε φωνάζουμε Cheeta στο εξής; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts