stakt88 Δημοσιεύτηκε December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2013 Καλησπέρα Π;ίδια έχω το συγκεκριμένο ταμπλέτ και πραγματικά δεν υπάρχει....ξέρει μήπως κανείς πως φωτογραφίζουμε την εικόνα της οθόνης? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με power button + volume down ταυτόχρονα παρμένα για ένα δύο δευτερόλεπτα βγαίνει το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakt88 Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σε ευχαριστώ φιλε Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakt88 Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με το miracast έχεις ιδέα τι παίζει? Να αγοράσω ένα εξάρτημα ου λέγεται TEKXON WIFI DOOGLE ? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 εδω το επισημο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakt88 Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές και παιχνίδια στην sd κάρτα αν Ναι και πως(παρακαλείται να μου πείτε αν την έχετε δοκιμάσει και λειτουργεί ευχαριστώ) Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παραπάνω δίνω λινκ για το επίσημο θέμα.. έχεις γράψει εκει. Επίσης 1 2 σελίδες πίσω στο επίσημο εξηγώ αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakt88 Δημ. January 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παραπάνω δίνω λινκ για το επίσημο θέμα.. έχεις γράψει εκει. Επίσης 1 2 σελίδες πίσω στο επίσημο εξηγώ αυτό ακριβώς. Φίλε μου δεν έχω δει άμα το έβλεπα Δεν θα ξανά Ρωτούσα θα μπορείς να νε βοηθήσεις γιατί Δεν το βρίσκω? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts