DjTony Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επειδή είχα το G3 για 2 μέρες... Δεν αξίζει. Κολλάει όσο περίεργο και αν φαίνεται... Μόνο καλύτερη κάμερα έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 220H Prerooted OMG την έφερες απ'τό μέλλον;;!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ρε παιδιά βάζω να δω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό στη τηλεόραση με κοινή χρήση κάπως έτσι λέγεται μία επιλογή που έχει το κινητό αλλά στην τηλεόραση μου το δείχνει με καθυστέρηση σαν σλοου μοτιον ένα πράγμα πως μπορώ να το διορθώσω γνωρίζει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μια από τις πιο όμορφες στοές στο κέντρο της Αθήνας. https://flic.kr/p/qxpaDf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μια από τις πιο όμορφες στοές στο κέντρο της Αθήνας. https://flic.kr/p/qxpaDf Ομορφη μπραβο.! Παιδες σας αποχαιρετω, πηγα σε g3 πλεον....Εννοειται πως οτι χρειαστειτε στην διαθεση σας...Εξαλλου και το g3 ιδια οπτικα εχει με το g2. Θεωρω πως φτασαμε την καμερα του g2 σε πολυ καλο επιπεδο με τις δοκιμες και τις ρυθμισεις. Να περνατε ολοι καλα.!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ομορφη μπραβο.! Παιδες σας αποχαιρετω, πηγα σε g3 πλεον....Εννοειται πως οτι χρειαστειτε στην διαθεση σας...Εξαλλου και το g3 ιδια οπτικα εχει με το g2. Θεωρω πως φτασαμε την καμερα του g2 σε πολυ καλο επιπεδο με τις δοκιμες και τις ρυθμισεις. Να περνατε ολοι καλα.!!! :) Τελικα το "χτυπησες" και 'συ το G3 φιλε Γιωργο!! Πως τη βλεπεις την καμερα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ομορφη μπραβο.! Παιδες σας αποχαιρετω, πηγα σε g3 πλεον....Εννοειται πως οτι χρειαστειτε στην διαθεση σας...Εξαλλου και το g3 ιδια οπτικα εχει με το g2. Θεωρω πως φτασαμε την καμερα του g2 σε πολυ καλο επιπεδο με τις δοκιμες και τις ρυθμισεις. Να περνατε ολοι καλα.!!! :) Να εισαι καλα φιλε μου.Καλοριζικο κ το G3 σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Γειά σου Giorgio ελπίζω να βρεις ότι ζητάς στο G3,Eυχαριστούμε για όλη σου τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδες σας αποχαιρετω, πηγα σε g3 πλεον....Εννοειται πως οτι χρειαστειτε στην διαθεση σας...Εξαλλου και το g3 ιδια οπτικα εχει με το g2. Θεωρω πως φτασαμε την καμερα του g2 σε πολυ καλο επιπεδο με τις δοκιμες και τις ρυθμισεις. Να περνατε ολοι καλα.!!! :) Αποστάτη....σίγα μην σε ψηφίσω...!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Σας ευχαριστω αλλα Eδω θα ειμαι δεν χανομαι!! ;) Εξαλλου οι καμερες ειναι πανω κατω ιδιες με μια διαφορα υπερ g3 λογω καλυτερου λογισμικου. @mariodj να μην με ψηφισεις ρε!!! :lol::p @ titarasaudi ναι ειναι καλυτερη η καμερα του. Μην φανταστεις κατι τρελλο αλλα εχει διαφορα. Κυριως στα χρωματα και φυσικα στο νεταρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μια πρωτη εικονα οι διαφορες μεταξυ g2 και g3 που βλεπω. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5896849#post5896849 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 camera g3 vs g2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5897310&posted=1#post5897310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 normal mode, iso=200, exposure= +2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά κιόλας. Έχω τραβήξει διάφορα βίντεο μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά και ο ήχος είναι τραγικός (απόλυτη παραμόρφωση, clipping). Έτσι είναι κανονικά ή έχει πρόβλημα η δικιά μου συσκευή; Σε περίπτωση που είναι σύνηθες, υπάρχει κάποια λύση; Stock και χωρίς root το έχω ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά κιόλας. Έχω τραβήξει διάφορα βίντεο μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά και ο ήχος είναι τραγικός (απόλυτη παραμόρφωση, clipping). Έτσι είναι κανονικά ή έχει πρόβλημα η δικιά μου συσκευή; Σε περίπτωση που είναι σύνηθες, υπάρχει κάποια λύση; Stock και χωρίς root το έχω ακόμη. Φιλε πηγαινε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987 και θα βρεις απαντησεις. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Φιλε πηγαινε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987 και θα βρεις απαντησεις. Ευχαριστώ, οπότε είναι γενικό το κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά κιόλας. Έχω τραβήξει διάφορα βίντεο μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά και ο ήχος είναι τραγικός (απόλυτη παραμόρφωση, clipping). Έτσι είναι κανονικά ή έχει πρόβλημα η δικιά μου συσκευή; Σε περίπτωση που είναι σύνηθες, υπάρχει κάποια λύση; Stock και χωρίς root το έχω ακόμη. NOISE GATE - OFF STEREO MICS - OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 NOISE GATE - OFF STEREO MICS - OFF Έκανα τα απαραίτητα φίλε μου και με δοκιμές, τώρα απογοητεύτηκα περισσότερο γιατί ακούγεται τρομερό φύσημα (hiss). Είχα μια ελπίδα, πάει κι αυτή. Βέβαια θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω σε club να δω τελικές διαφορές αλλά κατάλαβα τί με περιμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έκανα τα απαραίτητα φίλε μου και με δοκιμές, τώρα απογοητεύτηκα περισσότερο γιατί ακούγεται τρομερό φύσημα (hiss). Είχα μια ελπίδα, πάει κι αυτή. Βέβαια θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω σε club να δω τελικές διαφορές αλλά κατάλαβα τί με περιμένει :( Oπως σου ειπαν και τα παιδια απο πανω κλεινεις αυτα τα 2 και εισαι οκ. Εγω σε συναυλια ειχα παει και τραβηξε μια χαρα τον ηχο δεν ειχα φυσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) normal mode iso=400 exp= + 2 noise reduction= off Edited January 20, 2015 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 normal mode iso=400 exp= + 2 noise reduction= off Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου..το noise reduction ποτέ το απενεργοποιούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδια καλησπερα.Εχω θεμα μεγα...Οταν τραβαω ενα βιντεακι στην αρχη η καπου λιγο μετα εμφανιζεται αστραπιαια μια ασπρη γραμμη...σαν τρεμουλιασμα.Μετα ολα καλα.Τι να εχει γινει;Σας εχει τυχει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου..το noise reduction ποτέ το απενεργοποιούμε; Όταν είσαι σε καλές συνθήκες φωτισμού, και όταν δεν θες να χάσεις λεπτομέρεια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts