giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 οχι...χωρις φλας και οι δυο Τελικα ξαναγυρισα στην stock και αυριο θα βγαλω μερικες να τις δειτε.Πιστευω μετα το καθαρισμα να βγαλω κ εγω εφαμιλες με τις δικες σου.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 @giorgos1966 μια χαρα ειναι πλεον οι φωτο σου οπως σου ειπαν και τα παιδια. Προφανως ειχε θεμα το γυαλι. Η οδοντοκρεμα εχετε υποψιν σας οτι ειναι εν μερει διαβρωτικη (ξεθαμπωνω φαναρια αυτοκινητων με αυτη). @paok πατας τον καλο τωρα με το 1020 το οποιο ειναι απιαστο για μενα στις νυχτερινες. Αυτη του lg ειναι πιο φωτεινη-ζωντανη με πιο ευχαριστα χρωματα. Αυτη του 1020 εχει περισσοτερο θορυβο, αλλα η λεπτομερεια κυμαινεται σε αλλα επιπεδα. Δυστυχως το lg δεν μπορει να τα φτασει και λογω mp και λογω processing. Αλλα συγκρινουμε το lg με την κορυφη των νυχτερινων για μενα, το 1020. Αν εχεις και αλλες συγκριτικες σαν αυτη που ανεβασες θα ηταν πολυ ενδιαφερον.! Αυτη με τις μπυρες ειναι πολυ καλη αν και λιγο περισσοτερο θερμη απο οτι θα ηθελα. Εξαιρετικη λεπτομερεια για τοσο χαμηλο φωτισμο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Stock 20H xcam + Settings by daemon http://i57.tinypic.com/2i134ic.jpg Xcam με default ρυθμίσεις http://i61.tinypic.com/2q36po9.jpg Stock camera lg εντελώς http://i62.tinypic.com/2hczvb9.jpg Ειναι και οι 3 πολυ πολυ κοντα. Θα προτιμησω αυτη με τις ρυθμισεις μου καθαρα και μονο γιατι φαινονται τα δεντρα στο βαθος. Αυτο συμβαινει γιατι εχουμε λιγοτερο contrast οποτε ειναι κατι αναμεσα σε hdr και normal. Kατα τα αλλα ειναι πολυ ομοιες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για μένα δεν θεωρώ αυτή τη διαφορά τόσο ανασταλτικό παράγοντα για να στερηθείς μια G3 rom αν τη γουστάρεις. Δεν είναι πχ διαφορά που δεν διορθώνεται, η μια με την άλλη φώτο είναι ένα snapseed away. Εγώ γενικά τις πειράζω τις φώτο για να τις φέρω στα ίσα τους, ακόμα και την στοκ θα την πείραζα, όποτε το ίδιο μου κάνει. Για όσους θέλουν βέβαια φώτο χωρίς πείραγμα sooc (straight out of the camera) συμφωνώ η στοκ είναι μονόδρομος. Συμφωνω και σε αυτο που λες. Εγω βεβαια προτιμω την sooc να ειναι πιο σωστη ισως και γιατι συγκρινω συνεχως και καμερες κινητων οπου δεν παιζει πειραγμα. Αλλα ναι για τον μεσο χρηστη θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να στερηθει καμια ρομ οχι μονο την cloudy. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Stock 20H με xcam + xcam settings... Καλές πιστεύω είναι Aπιθανα παιδια και απιθανες φωτο. ΜΠΡΑΒΟ.! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλη χρονια σε ολους.Θελω να ρωτησω για να εχω γρηγορο focus οταν θελω να βγαλω φοτο τι ρυθ.ησεις πρεπει να κανω στα xcam settings?επισης οταν τραβαω βιντεο πχ 4κ μου βγαζει κατι γραμμες ξαφνηκα μεσα στην οθονη οι οποτε υπαρχουν κ στο βιντεο μετα.ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Την ημερα, με ηλιους, σκιες κ.τ.λ....για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....παντα τραβαμε με HDR. Δωστε μια κλιση στο κινητο λιγο προς τα πανω, εστι ωστε να βλεπετε τον ουρανο σωστα και το μπροστινο μερος λιγο σκοτεινο. Αφηστε το να εστιασει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Την ημερα, με ηλιους, σκιες κ.τ.λ....για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....παντα τραβαμε με HDR. Δωστε μια κλιση στο κινητο λιγο προς τα πανω, εστι ωστε να βλεπετε τον ουρανο σωστα και το μπροστινο μερος λιγο σκοτεινο. Αφηστε το να εστιασει μονο του Πως επιλέγουμε HDR; που υπάρχει αυτή η επιλογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πως επιλέγουμε HDR; που υπάρχει αυτή η επιλογή ; Πεσμου αληθεια οτι δεν βλεπεις στην xcam την επιλογη hdr...(δυναμικος τονος) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πεσμου αληθεια οτι δεν βλεπεις στην xcam την επιλογη hdr...(δυναμικος τονος) :confused: Μπα ,δε το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 dimtz ξύπνα ρε φίλε...:ρ Πάτα το ΛΕΙΤ. και θα δεις... Δυναμικός τον... :rolleyes:;):cool::p:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μπα ,δε το βλέπω Μες στην καμερα..... πατάς το κουμπι "ΛΕΙΤ.", δε βλεπεις δηλαδη αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μες στην καμερα..... πατάς το κουμπι "ΛΕΙΤ.", δε βλεπεις δηλαδη αυτο; Φίλε μου δεν ήξερα ότι αυτό το κουμπί ΛΕΙΤ κάνει κάτι :p ,δεν το έδινα σημασία , σ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Φίλε μου δεν ήξερα ότι αυτό το κουμπί ΛΕΙΤ κάνει κάτι :p ,δεν το έδινα σημασία , σ ευχαριστώ. Απο περιεργεια...δε το πατησες ποτε δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απο περιεργεια...δε το πατησες ποτε δηλαδη? Όχι φίλε, δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Μόλις πέρασα την μαμά Rom D80220D (είναι γαλλικό) με την XCam + τα Settings + 4kUHD και το παρακάτω είναι το αποτέλεσμα, Χωρείς Flash http://s8.postimg.org/5fa7aqc05/20150104_212708.jpg images upload ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με Flash έτσι είναι το πανάκι...κίτρινο http://s16.postimg.org/s2bykc445/20150105_202045.jpg picture uploader Χωρείς Flash. το πανάκι ασπρίζει ...! http://s17.postimg.org/3r84dcmbz/20150105_202054.jpg upload image online free Edited January 5, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μόλις πέρασα την μαμά Rom D80220D (είναι γαλλικό) με την XCam + τα Settings + 4kUHD και το παρακάτω είναι το αποτέλεσμα, Χωρείς Flash http://s8.postimg.org/5fa7aqc05/20150104_212708.jpg images upload ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με Flash έτσι είναι το πανάκι...κίτρινο http://s16.postimg.org/s2bykc445/20150105_202045.jpg picture uploader Χωρείς Flash. το πανάκι ασπρίζει ...! http://s17.postimg.org/3r84dcmbz/20150105_202054.jpg upload image online free Πως την βλεπεις σε σχεση με cloudy g3:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πως την βλεπεις σε σχεση με cloudy g3:? Δεν ξέρω ακόμα...! πρέπει να την δω και σε άλλες συνθήκες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil31 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 παιδια καλησπερα το τζαμι απο την καμερα με γυαλοχαρτο την καθαριζω? η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Με γυαλοχαρτο το πιο πιθανό είναι να το γεμίσεις γρατζουνιες.... Λογικά με χαρτί η με μαλακό πανί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 παιδια καλησπερα το τζαμι απο την καμερα με γυαλοχαρτο την καθαριζω? η κατι αλλο? Πλακα κανεις;Εγω το καθαρισα με λιγη οδοντοπαστα πανω σε χαρτι (τουαλετας) και εγινε η δουλεια μου..Αλλου διαβασα οτι κ με λιγο οινοπνευμα με νερο μαζι και το καλυτερο με αλοιφη απο κεραμικες εστιες κουζινας... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil31 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το εκανα με οδοντοπαστα και μπατονετα αλλα δεν εμεινα και πολλη ευχαριστιμενος οι γρατζουνιες δεν φυγανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το εκανα με οδοντοπαστα και μπατονετα αλλα δεν εμεινα και πολλη ευχαριστιμενος οι γρατζουνιες δεν φυγανε. Εαν δεν φυγανε τοτε πας σε αλοιφη που βαζουν οι νοικοκυρες στις εστιες της κουζινας.Αλλα θελει υπομονη κ΄επιμονη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Κανονικα θελει αντικατασταση το γυαλακι γιατι η επιστρωση που εχει πανω εξυπηρετει στο να μην εχουμε φαινομενα "halo" απο τον ηλιο + οτι ειναι χρωματικο φιλτρο. Απο το να ειναι θολος ο φακος σαφως ειναι καλυτερα ομως. Σας ανεβαζω κατι που μου εκανε εντυπωση πραγματικα...Μια φωτο τραβηγμενη πριν κανα μηνα με cloudystock 2.6+binaries xdabbeb. Απο κατω μια χτες με stock + xcam. Για να ειμαι πιο δικαιος, και χτες με night mode (δεν πιανουν εκει οι ρυθμισεις της xcam). Λιγα λογια για την φωτο: ενα σημειο οπου περναει λιγο φως απο κιτρινη λαμπα δρομου (οχι δεν ειναι αλλαγμενη στην 2η φωτο ιδιο φως εχει) μεσα απο ενα δεντρο. Ο φωτισμος που βλεπετε στις φωτο ειναι 3 φορες πανω απο τον κανονικο. Μιλαμε για πολυ πολυ χαμηλο φωτισμο (με γυμνο ματι δυσκολα διακρινονται οι γλαστρες). Δεν ειναι απολυτα συγκρισιμες για μενα μιας και ειμαι της φιλοσοφιας συγκριση την ιδια στιγμη την ιδια ωρα και απο την ιδια γωνια ληψης. 13mp η πρωτη και η στοκ στα 9 mp. Cloudystock 2.6 + flashed binaries+xcam Very low light 13mp 20141121_235812_Night by drizosg, on Flickr Stock rom + stock binaries+xcam Very low light 9mp 20150105_204746_Night by drizosg, on Flickr Edited January 6, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν πιάνουν τα settings της xcam μάλλον εννοείς οτι δεν βγαίνει το auto night mode. Τουλάχιστον το noise reduction βγαίνει; Γιατί αλλιώς θα έχεις την άθλια θολούρα με απώλεια ευκρίνειας. Το nr του night mode σε όλα τα κιν είναι άθλιο, αντίστοιχο των beautify modes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν πιάνουν τα settings της xcam μάλλον εννοείς οτι δεν βγαίνει το auto night mode. Τουλάχιστον το noise reduction βγαίνει; Γιατί αλλιώς θα έχεις την άθλια θολούρα με απώλεια ευκρίνειας. Το nr του night mode σε όλα τα κιν είναι άθλιο, αντίστοιχο των beautify modes. Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι δεν πιανουν τα settings στο night mode. Οι συγκεκριμενες φωτο ειναι τραβηγμενες με night mode. Τα settings στην xcam (saturation-contrast-sharpness κτλ) δεν λειτουργουν σε night mode παρα μονο σε ολα τα αλλα mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Φίλε είχα και εγώ θέμα με τις γραντζουνιες στο camera lens. όπως έχω ξαναπεί το καθάρισα με καθαριστηκο για κεραμικες εστίες και μετά από πολύ τρυψιμο έφυγε. Οι φωτός μου τώρα είναι μια χαρά πεντακάθαρες. Η εγγύηση δεν νομίζω να σου καλύπτει αλλαγή του γυαλιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts