DjTony Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Stock 20H με xcam + xcam settings... Καλές πιστεύω είναι Edited January 4, 2015 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Stock 20H με xcam + xcam settings... Καλές πιστεύω είναι Είναι κουκλιά τα παιδιά, και αποδίδει σωστά η camera....!!!! μοιάζουν στην μάνα....σίγουρα.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Eνα δραμα παιδια...Η πρωτη ειναι τραβηγμενη με clougy G3 +xcam +xcam settings και η δευτερη με clougy G3 +xcam +xcam settings κ΄δυναμικό τόνο. Τα σχολια δικά σας... http://oi60.tinypic.com/2eajm01.jpg http://oi62.tinypic.com/nz4or4.jpg Edited January 4, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ίδιες είναι και ναι είναι χάλια... Άλλαξε σε stock φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Ίδιες είναι και ναι είναι χάλια... Άλλαξε σε stock φίλε μου Ημουνα σε stock αλλα παλι θαμπες βγαινανε.Εαν πας λιγο ποιο πισω (#949 ) σε δικες μου με το χιονι θα δεις παλι σχεδον τα ιδια.Λες να θελει καθαρισμα ο φακός;Και πως θα τον καθαρισω;:( Edited January 4, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ημουνα σε stock αλλα παλι θαμπες βγαινανε.Εαν πας λιγο ποιο πισω (#949 ) σε δικες μου με το χιονι θα δεις παλι σχεδον τα ιδια.Λες να θελει καθαρισμα ο φακός;Και πως θα τον καθαρισω;:( δεν ειναι θεμα rom....κατι εχει ο φακος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 δεν ειναι θεμα rom....κατι εχει ο φακος σου Tι να κανω τωρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ημουνα σε stock αλλα παλι θαμπες βγαινανε.Εαν πας λιγο ποιο πισω (#949 ) σε δικες μου με το χιονι θα δεις παλι σχεδον τα ιδια.Λες να θελει καθαρισμα ο φακός;Και πως θα τον καθαρισω;:( Φανταζομαι αν κοιταξεις προσεκτικα το φακο σου, θα φαινεται αν δεν ειναι πεντακαθαρος!! Εχουν αναφερει παιδια οτι κανει "καλη" δουλεια το καθαριστικο κεραμικων εστιων..... επίμονο και προσεκτικο τριξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Φανταζομαι αν κοιταξεις προσεκτικα το φακο σου, θα φαινεται αν δεν ειναι πεντακαθαρος!! Εχουν αναφερει παιδια οτι κανει "καλη" δουλεια το καθαριστικο κεραμικων εστιων..... επίμονο και προσεκτικο τριξιμο! Δεν βλεπω κατι εκτος σαν κατι δαχτυλιες να το πω;Οταν λες προσεκτικο τριψιμο τι ενοεις;Με αλλο υλικο δεν καθαριζει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δεν βλεπω κατι εκτος σαν κατι δαχτυλιες να το πω;Οταν λες προσεκτικο τριψιμο τι ενοεις;Με αλλο υλικο δεν καθαριζει; Προσεκτικο τριψιμο εννοω να μην πασαλειψεις ολο την γυρω περιοχη! Επισης εχουν αναφερθει προσπαθειες με οδοντοκρεμα ή διάλυμα οινοπνευματος με νερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) http://oi58.tinypic.com/fylcf8.jpg http://oi62.tinypic.com/2a95d0x.jpg http://oi59.tinypic.com/z47n.jpg http://oi58.tinypic.com/oqln45.jpg Αυτες τωρα τις τραβηξα.Εκανα καθαρισμα τον φακο με οδοντοπαστα και μου φαινεται λιγο καλυτερα!Oi πρωτες ειναι με κανονικό και οι δευτερες με δυναμικο τονο. Edited January 4, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μια χαρά είσαι! αν βαριέσαι να αλλάξεις ρομ, κατέβασε απο το playstore κάποιο προγραμματάκι για διόρθωση των φώτο/saturation κυρίως (πχ. snapseed, picsart...κτλ) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μια χαρά είσαι! αν βαριέσαι να αλλάξεις ρομ, κατέβασε απο το playstore κάποιο προγραμματάκι για διόρθωση των φώτο/saturation κυρίως (πχ. snapseed, picsart...κτλ) Kαι εγω φιλε αυτο βλεπω τωρα με το καθαρισμα με οδονταπαστα.Νομισα οτι κατι εχει μεσα ο φακος...Αυτο (καθαρισμα) μια φορα γινεται και τελος η χρειαζεται συχνα; :) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 δεν έχει πρόγραμμα ρε συ :lol: λερώνεται...το καθαρίζεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Είχε πρόβλημα ο φακός σου φίλε μου. Μόλις τον καθαρισες έστρωσε. Αν βάλεις και στοκ ρομ θα είναι ακόμα καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Είχε πρόβλημα ο φακός σου φίλε μου. Μόλις τον καθαρισες έστρωσε. Αν βάλεις και στοκ ρομ θα είναι ακόμα καλύτερες. Το σκεφτομαι για stock rom παλι αλλα με εκνευριζει η αργοπορια οταν σε καλουν,να μην ανοιγει αμεσως...Δηλαδη με το καθαρισμα πρεπει καθε τρεις κ λιγο να το περναω με οδοντοπαστα...:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εγώ γιατί βρε παιδιά που έχω αλλάξει 3 G2 συνολικά παραπάνω από ένα χρόνο χρήσης και κάτι μήνες τώρα η κοπέλα μου που το έχει δεν χρειάστηκε ποτέ καθάρισμα ο φακός; φυσικά εγώ έχω πιο καθαρό το κινητό από το δωμάτιο μου πχ... Είμαι τρελός με το να το προσέχω κλπ κλπ... Αλλά δε το θεωρώ φυσιολογικό να θέλει συνέχεια καθάρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Εγώ γιατί βρε παιδιά που έχω αλλάξει 3 G2 συνολικά παραπάνω από ένα χρόνο χρήσης και κάτι μήνες τώρα η κοπέλα μου που το έχει δεν χρειάστηκε ποτέ καθάρισμα ο φακός; φυσικά εγώ έχω πιο καθαρό το κινητό από το δωμάτιο μου πχ... Είμαι τρελός με το να το προσέχω κλπ κλπ... Αλλά δε το θεωρώ φυσιολογικό να θέλει συνέχεια καθάρισμα Συμφωνω και επ΄αυξάνω στα λεγομενα σου φιλε μου.Ενταξει καταλαβαινω να πεφτει σκονη κτλ. αλλα με ενα μαλακο πανακι να καθαριζει.Αλλα να το καθαριζουμε με οδοντοπαστες κτλ. δεν μου ΄ρχεται καλα.Εγω το πηρα εδω και 8 μηνες και παντα το καθαριζα τον φακο με πανακι.Τωρα με μικρο δακτυλιες κτλ θα εχουμε θεμα και οταν τραβαμε φωτο θα εχουμε το αγχος " θα βγουν καλες η θαμπες": Edited January 4, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Συμφωνω και επ΄αυξάνω στα λεγομενα σου φιλε μου.Ενταξει καταλαβαινω να πεφτει σκονη κτλ. αλλα με ενα μαλακο πανακι να καθαριζει.Αλλα να το καθαριζουμε με οδοντοπαστες κτλ. δεν μου ΄ρχεται καλα.Εγω το πηρα εδω και 8 μηνες και παντα το καθαριζα τον φακο με πανακι.Τωρα με μικρο δακτυλιες κτλ θα εχουμε θεμα και οταν τραβαμε φωτο θα εχουμε το αγχος " θα βγουν καλες η θαμπες": Ποτε δε το εχω καθαρισει ποτε ομως... οπως ειπα φυσικα το προσεχω σαν τα ματια μου και παραπανω... γιατι δεν ειναι καιροι να χαλανε τηλεφωνα αξιας... Αν δεις πιο πανω φωτογραφιες απο κατι μικρουλια ξαδερφακια μου που εβαλα ( στην προηγουμενη σελιδα ).... Χωρις να το καθαρισω ΠΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Συμφωνω και επ΄αυξάνω στα λεγομενα σου φιλε μου.Ενταξει καταλαβαινω να πεφτει σκονη κτλ. αλλα με ενα μαλακο πανακι να καθαριζει.Αλλα να το καθαριζουμε με οδοντοπαστες κτλ. δεν μου ΄ρχεται καλα.Εγω το πηρα εδω και 8 μηνες και παντα το καθαριζα τον φακο με πανακι.Τωρα με μικρο δακτυλιες κτλ θα εχουμε θεμα και οταν τραβαμε φωτο θα εχουμε το αγχος " θα βγουν καλες η θαμπες": Ρίξτε μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Ρίξτε μια ματιά εδώ Για οδοντοκρεμες κτλ λεει και για τυχον γρατσουνιες.Και εγω ειμαι σε αυτους που το προσεχουν παρα πολυ.Τελος παντων θα δειξει.Ξανα περναω την stock rom να δω ποιο καλα αποτελεσματα. Εγκατεστησα παλι την stock rom με root εβαλα την camera που συστηνεται για την εν λογω rom αλλα στα settings δεν βλεπω το saturation kai ουτε στην stock camera βλεπω την επιλογη UHD παρα το αρχειο που εβαλα. Edited January 4, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) stock binaries + xcam + lg settings Lumia 1020 Edited January 4, 2015 by paok4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 stock binaries + xcam + lg settings Lumia 1020 Πολυ καλη η δική μας.Με φλας την εβγαλες κανονικα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Πολυ καλη η δική μας.Με φλας την εβγαλες κανονικα; οχι...χωρις φλας και οι δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts