mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Δοκιμασε λιγο να αλλαξεις τις τρεις επιλογες που εχει εδω (screenshot) δοκιμασε τες ολες μια-μια, σε καθε αλλαγη θελει reboot.... και μετα την αλλη! Εχω μηνες να το κανω τωρα και δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα κανει.....:o Μα το κουφό είναι οτι δεν μου κρατά την ρυθμίσει 480...!!! πως αποθηκεύεται...?? Τελικά λίγο πριν τα παρατήσω, έφαγα flash και θυμήθηκα οτι παρόμοιο πρόβλημα είχα με το iGO και.......... όλα o.k. :yahoo: http://s4.postimg.org/6vsroewkd/Screenshot_2014_11_19_00_36_34.png free jpeg images Edited November 19, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Μα το κουφό είναι οτι δεν μου κρατά την ρυθμίσει 480...!!! πως αποθηκεύεται...?? Τελικά λίγο πριν τα παρατήσω, έφαγα flash και θυμήθηκα οτι παρόμοιο πρόβλημα είχα με το iGO και.......... όλα o.k. :yahoo: http://s4.postimg.org/6vsroewkd/Screenshot_2014_11_19_00_36_34.png free jpeg images Δηλαδη ολα ΟΚ; Την εφτιαξες την αναλυση; Αν οχι κι επειδη ρωτας "πώς αποθηκευεται" πρεπει να πατησεις το εικονιδιο πανω δεξια με τη δισκετα προφανως. Επειδη το γοργόν και χάριν έχει τι θα λέγατε και οι υπολοιποι τουλαχιστον απο Αθηνα να κανουμε καμια μάζωξη να δουμε και τα μηχανακια μας απο κοντα... το Vale Vale και πολυ καλή μπυραρια και κοντα σε σταθμο του μετρο ειναι... Για να οργανωθουμε.. Εγω ειμαι μεσα. Χαρα μου. Edited November 19, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δηλαδη ολα ΟΚ; Την εφτιαξες την αναλυση; Αν οχι κι επειδη ρωτας "πώς αποθηκευεται" πρεπει να πατησεις το εικονιδιο πανω δεξια με τη δισκετα προφανως. Όλα o.k. λύθηκε με την απόκρυψη πλήκτρων. ;) ευχαριστώ έναν - έναν ξεχωριστά, που ασχολήθηκαν με το θέμα μου, ευγνώμων........:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σε ευχαριστω Κωνσταντινε χαιρομαι που το ακουω απο σενα αυτο..! :) Να είσαι καλά Γιώργο, πάντα με τον καλό λόγο! Και μάλιστα αφού βλέπω οτι έχετε εδώ και τον Minotavrs (τον οποίο εκτιμώ, γνωριζόμαστε απο άλλο φόρουμ), είστε πολύ καλή παρέα με πολλές δυνατότητες, χωρίς να εξαιρώ τους υπολοίπους (που δεν γνωρίζω) φυσικά! :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ελα Γιωργο για σενα μια προχτεσινοβραδινη λιγουρα http://i1358.photobucket.com/albums/q771/panosfx/Mobile%20Uploads/20141116_233004_zpsg73erskc.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ελα Γιωργο για σενα μια προχτεσινοβραδινη λιγουρα http://i1358.photobucket.com/albums/q771/panosfx/Mobile%20Uploads/20141116_233004_zpsg73erskc.jpg Πω πω θες μαγιω να βουτηξεις εκει μεσα...!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings 10MB Με συννεφιά http://s29.postimg.org/5jw1w77on/20141119_130841.jpg adult image upload LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings & FLASH 10MB Με συννεφιά http://s18.postimg.org/xq7gtw86x/20141119_130952.jpg image upload no size limit Edited November 19, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 1=ο Test Video Μετά απο 1:30 ώρα ρυθμίσεων στο XCam LG Settings, κατέληξα στο παρακάτω αποτέλεσμά, σε σκοτεινό δωμάτιο, και κάνοντας zoom στην τηλεόραση απο απόσταση 4m και TV 32''. Στην αρχή ''τράβαγε'' όπως στο παρακάτω video (G3 Camera) .Με της παρακάτω ρυθμίσεις το αποτέλεσμα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings. (FHD 30fps) https://www.youtube.com/watch?v=ckIeBy1inMw&feature=youtu.be XCam LG Settings http://s16.postimg.org/6u9y57sg5/XCam_LG_Settings.png free upload image Εδώ σε σκοτεινό δωμάτιο, και κάνοντας zoom στην τηλεόραση απο απόσταση 4m και TV 32'' όλα στο αυτόματο. LG G2 ROM Cloudy G3 2.0 VIDEO (FHD 30fps) https://www.youtube.com/watch?v=VorPZ_4Yztw&feature=youtu.be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 1=ο Test Video Μετά απο 1:30 ώρα ρυθμίσεων στο XCam LG Settings, κατέληξα στο παρακάτω αποτέλεσμά, σε σκοτεινό δωμάτιο, και κάνοντας zoom στην τηλεόραση απο απόσταση 4m και TV 32''. Στην αρχή ''τράβαγε'' όπως στο παρακάτω video (G3 Camera) .Με της παρακάτω ρυθμίσεις το αποτέλεσμα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings. (FHD 30fps) https://www.youtube.com/watch?v=ckIeBy1inMw&feature=youtu.be XCam LG Settings http://s16.postimg.org/6u9y57sg5/XCam_LG_Settings.png free upload image Εδώ σε σκοτεινό δωμάτιο, και κάνοντας zoom στην τηλεόραση απο απόσταση 4m και TV 32'' όλα στο αυτόματο. LG G2 ROM Cloudy G3 2.0 VIDEO (FHD 30fps) https://www.youtube.com/watch?v=VorPZ_4Yztw&feature=youtu.be Στο δευτερο βιντεο δεν εχει εστιασει σωστα ο φακος. Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αν το κουναγες λιγο μεχρι να ξανα προσπαθησει να εστιασει. Γιατι δεν τραβας ομως με UHD αναλυση; Εχει μεγαλη διαφορα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μαριε τα shutter που εχεις πειραξει ειναι η ταχυτητα των κλειστρων ανα mode. Δεν εχει σχεση με το video..Ειναι μονο για την φωτογραφια γιαυτο εχει και τα modes. Π.χ. Αν θες παγωμα νερου η αντικειμενων στο burst θα το βαλεις τερμα γρηγορο . Επισης θα συμφωνησω με τον Tupac το uhd ειναι αλλου...! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings 10MB Με συννεφιά http://s29.postimg.org/5jw1w77on/20141119_130841.jpg adult image upload LG G2 Cloudy G3 2.0 XCamLG_512 + XCam LG Settings & FLASH 10MB Με συννεφιά http://s18.postimg.org/xq7gtw86x/20141119_130952.jpg image upload no size limit Μπραβο και παλι μπραβο εξαιρετικες και οι 2 μου αρεσε πολυ η δευτερη!!! Χαιρομαι που υπαρχει "κοντρα" (σαφως φιλικα το εννοω) στις φωτογραφιες!! :) Μακαρι να προσπαθουμε ολοι να βγαζουμε οτι καλυτερο μπορουμε ετσι θα γινουμε και εμεις καλυτεροι φυσικα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι [App][Driver] XCam LG v5.2.3 [G2] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι [App][Driver] XCam LG v5.2.3 [G2] Βεβαιως...:D την εγκαταστησαμε κιολας!! Περιμενουμε ομως απ' τον φιλο-master demon2411, να την ξεζουμισει και να .....αποφανθει!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Βεβαιως...:D την εγκαταστησαμε κιολας!! Περιμενουμε ομως απ' τον φιλο-master demon2411, να την ξεζουμισει και να .....αποφανθει!!:D:D αυτο κανω απο το μεσημερι και αυτο που βρηκα με εχει εκπληξει αρκετα....!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 αυτο κανω απο το μεσημερι και αυτο που βρηκα με εχει εκπληξει αρκετα....!!!:confused: Γιωργο προς το καλυτερο φανταζομαι εεε!!!:confused: παντως εγω που την δοκίμασα λιγο φαίνεται καλύτερη!!!και τα xcam settings εχουν περισσότερα πραγματα!!!Γιωργο περιμένουμε ρυθμισης ξανα !!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Πλέον είμαι και γω ένας ευτυχισμένος κάτοχος του υπέροχου G2! :) Επειδή χάνομαι λίγο στις άπειρες σελίδες το θέματος, θα μπορούσε κάποιος να μου πει εν τάχει τη διαδικασία αναβάθμισης της κάμερας ή να με παραπέμψει στις σελίδες που γράφονται οι εν λόγω οδηγίες? :) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Γιωργο προς το καλυτερο φανταζομαι εεε!!!:confused: παντως εγω που την δοκίμασα λιγο φαίνεται καλύτερη!!!και τα xcam settings εχουν περισσότερα πραγματα!!!Γιωργο περιμένουμε ρυθμισης ξανα !!!:p Nαι προς το καλυτερο....απλα...μεχρι στιγμης οτι ρυθμισεις εκανα και οτι συγκριτικα εκανα μαλλον....τα εκανα με unmodded camera...!!!!! :blink: Δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου...Ασε θα το σιγουρεψω και θα σου πω Τελειωνω τις δοκιμες μου γιατι θελω σε λιγο να περασω και την miui. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα! Πλέον είμαι και γω ένας ευτυχισμένος κάτοχος του υπέροχου G2! :) Επειδή χάνομαι λίγο στις άπειρες σελίδες το θέματος, θα μπορούσε κάποιος να μου πει εν τάχει τη διαδικασία αναβάθμισης της κάμερας ή να με παραπέμψει στις σελίδες που γράφονται οι εν λόγω οδηγίες? :) Ευχαριστώ πολύ! Καλωςηρθες φιλε μου, εγω ειμαι ενας απο τους κολλημενους με την καμερα εδω μεσα και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εκανες μια απο τις καλυτερες επιλογες. Το νημα μας αποτελειται απο εξαιρετικα παιδια θα το καταλαβεις και μονος σου στην πορεια.! :) Αρχικα θα πρεπει να μας πεις αν το εχεις ρουταρει η ειναι εργοστασιακο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039&page=32 Edited November 19, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Βεβαιως...:D την εγκαταστησαμε κιολας!! Περιμενουμε ομως απ' τον φιλο-master demon2411, να την ξεζουμισει και να .....αποφανθει!!:D:D Ποια ειναι συγκεκριμενα βρε παιδια αυτη; Να μην βαλω αλλη κ μπλοκαρει η συσκευη...Φοραω του lamhoang G3 2.2 την rom.:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ποια ειναι συγκεκριμενα βρε παιδια αυτη; Να μην βαλω αλλη κ μπλοκαρει η συσκευη...Φοραω του lamhoang G3 2.2 την rom.:confused: Θα τη βρεις φιλε μου εδω: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001609745 Για να μπλοκαρει η συσκευη δε νομιζω!! Απλο apk ειναι! Στο κατω-κατω αν κατι δε δουλευει σωστα, την κανεις απεγκατασταση........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Λοιπον παιδια δωστε βαση και υπομονη στο διαβασμα γιατι υπαρχει θεμα εδω....! Εδω και αρκετο καιρο φοραω πανω την sotmax rom και προεγκατεστημενα τα τελευταια binaries του xdabbeb. Δεν φλασαρα ποτε κατι μιας και δεν χρειαζοταν ακομα και μετα απο επικοινωνια μου με τον developer. Ετσι λοιπον χτες εγκατεστησα την νεα καμερα xcam 5.2.3 αφου αφαιρεσα την παλια. (ΥΠΟΨΙΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ XCAM SETTINGS). Η πρωτη μου κινηση ηταν να δω αυτην την πολυ καλη δυνατοτητα (γνωμη μου) να μπορεις να τραβας φωτογραφιες την ωρα που τραβας video (δουλευει μονο σε 30 fps mode) αλλα οχι οπως πριν σε αναλυση 1080p, αλλα ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 10MP! Εντυπωσιακο θα ελεγα μιας και δεν το εχω δει σε αλλο κινητο εγω προσωπικα μεχρι στιγμης. Παω λοιπον ξεκιναω video recording τραβαω snap, την κοιταω και ηταν 1080p.:wacko: (οπως και παλια οπως και παντα). Κατι δεν παει καλα...Ετσι λοιπον αποφασιζω να φλασαρω τα binaries 1.0.0. που ειναι για g2 roms φυσικα μιας και ειχα g2 rom. Με την μια δουλεψαν ολα σωστα,εχει γρηγοροτερο focus και τραβαει photo 10mp (θα παρατηρησετε θορυβο στις νυχτερινες ληψεις λεγεται χρωματικος θορυβος και ειναι λογικο μιας και το κινητο δεν προλαβαινει να επεξεργαστει την φωτο και την αφηνει ατοφια) το οποιο ειναι αρκετα εντυπωσιακο και ηταν παντα το παραπονο μου εκει που τραβαω video να μπορω να τραβαω και φωτογραφιες κανονικης ποιοτητας! Οποτε....καταληγοντας, μετα απο αρκετο ψαξιμο, τα binaries της sotmax η δεν εχουν καθολου xdabbeb επανω Η εχουν τα binaries για unrooted συσκευες..!!!! Αυτο σημαινει οτι οι ρυθμισεις μου, ολα τα συγκριτικα μου (note 3-nokia 808-g3-lumia 920-lumia 925-htc one m7) ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ η με καμερα περιορισμενων δυνατοτητων μιας και δεν εκμεταλευοταν τα rooted προνομια.... Καλο ε??? :mad: Παμε τωρα και στο αλλο που αφορα αρκετους απο εδω. Cloudy G3. Η καμερα του cloudyg3 περιεχει ηδη τα τελευταια binaries του xdabbeb. Σωστα? ΛΑΘΟΣ! Αφου ειναι ετσι γιατι οταν φλασαρουμε τα binaries 1.0.2 (αν θυμαμαι καλα τον αριθμο) που ειναι g3 based, ΔΕΝ λειτουργει η καμερα η μαμα του cloudy??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι ported ολοκληρη η καμερα του g3 με αποτελεσμα να μπλοκαρει....!! Εχετε υποψιν σας οτι ειχα ανεβασει συγκριτικο με φωτογραφιες (το οποιο καπου χαθηκε στα ποστ) μεταξυ xcam vcs cloudycam. ΣΩΣΤΟ συγκριτικο ομως οχι μεταξυ των καμερων σαν apk. Οτι apk και να βαλεις, εκεινο διαβαζει τα binaries. Οποτε γιαυτο και οι διαφορες μεταξυ cloudycam και xcam ειναι μικρες. Και οτι διαφορα βλεπετε την κανει το xcam settings μιας και δουλευει μονο στην xcam και οχι στην cloudy!!! Tι εκανα τοτε στο συγκριτικο λοιπον? Ειχα μεσα sotmax + xcam και τραβαω 2 φωτο. Αμεσως την ιδια στιγμη, φλασαρω ολοκληρη την rom (ε ρε παιδεμα...αλλα επρεπε να σιγουρευτω 10000% ) και γυρναω σε cloudyg3. Βαζω xcam+settings (ακριβως οπως και στην sotmax) και οι φωτο μαυρο χαλι. Εμφανη διαφορα υπερ sotmax.! Η sotmax ηταν ουσιαστικα μαμα binaries, κ απεδιδαν καλυτερα απο τα μαμα της g3. Η cloudycam με βαση τα χαρακτηριστικα των φωτογραφιων, θυμιζει πολυ εντονα τις φωτογραφιες που ειχα τραβηξει στα mediamarkt με το κανονικο g3...Tυχαιο? Καταληγοντας και εδω θα πρεπει να γινει συγκριτικο μεταξυ μιας rom g2 based με περασμενα τα binaries 1.0.0 και xcam , και μιας cloudy g3 rom με περασμενα τα binaries 1.0.2 + xcam για να δουμε ποια αποδιδει καλυτερα. Κουραστικο το μυνημα μου, ξερω οτι σας επιασε πονοκεφαλος, αλλα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να μαθουμε ολοι τι πραγματικα συμβαινει...!!! Συγγνωμη για την ζαλαδα, επανερχομαι με τις νεες ρυθμισεις xcam+5.2.3.... (για διευκολυνση θα ανεβει και στα 2 θεματα - τροποποιησεις + φωτογραφιες) Edited November 20, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπον παιδια δωστε βαση και υπομονη στο διαβασμα γιατι υπαρχει θεμα εδω....! Εδω και αρκετο καιρο φοραω πανω την sotmax rom και προεγκατεστημενα τα τελευταια binaries του xdabbeb. Δεν φλασαρα ποτε κατι μιας και δεν χρειαζοταν ακομα και μετα απο επικοινωνια μου με τον developer. Ετσι λοιπον χτες εγκατεστησα την νεα καμερα xcam 5.2.3 αφου αφαιρεσα την παλια. (ΥΠΟΨΙΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ XCAM SETTINGS). Eυχαριστουμε για το χρονο σου αρχηγε μου !! Να κανω μια ερωτηση τα xcam settings ειναι περασμενα μεσα στο τελευταιο apk της 5.2.3 η πρεπει να τα κατεβασουμε ξεχωριστα και αν ναι απο που... Εν ολιγεις τι κανει αυτος που εχει G3 ROM και εχει περασει χωρις να κανει uninstall την προηγουμενη εκδοση xcam... γιατι μπερδευτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Eυχαριστουμε για το χρονο σου αρχηγε μου !! Να κανω μια ερωτηση τα xcam settings ειναι περασμενα μεσα στο τελευταιο apk της 5.2.3 η πρεπει να τα κατεβασουμε ξεχωριστα και αν ναι απο που... Εν ολιγεις τι κανει αυτος που εχει G3 ROM και εχει περασει χωρις να κανει uninstall την προηγουμενη εκδοση xcam... γιατι μπερδευτηκα Ζαλιστηκες γειτονα?? :lol: Λογικο ειναι αλλα πιστεψε με δεν μπορουσα να τα γραψω πιο απλα, επρεπε να ειμαι αναλυτικος... Αυτος που εχει g3 rom (π.χ. εσυ) αν θελεις μονο την xcam απλα κανεις uninstall την παλια xcam, περνας την τελευταια 5.2.3. g3 based, και μετα περνας τα xcam settings απο playstore (επι πληρωμη 1.50 ευρω αλλα χαλαλι εννοειται). ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ APK. ;) Ετσι θα εχεις 2 καμερες, xcam + cloudyg3 cam. Οτι διαφορα θα εχουν ομως στην εικονα θα ειναι λογω xcam settings (playstore) αφου οπως ειπα και πριν πατανε πανω στα ιδια binaries. Απλα για να δουμε την πληρη εικονα, θα πρεπει καποιος εθελοντης (παλι εμενα βλεπω..) :ninja: να ειναι ετοιμος να σουταρει την g3 rom που εχει μεσα ηδη και να τραβηξει μερικες φωτο με xcam, και την ιδια στιγμη να φλασαρει τα binaries 1.0.2 και να ξανατραβηξει παλι με xcam. Moνο ετσι θα δουμε (τουλαχιστον στις g3 based roms) ποια αποδιδει καλυτερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ζαλιστηκες γειτονα?? :lol: Λογικο ειναι αλλα πιστεψε με δεν μπορουσα να τα γραψω πιο απλα, επρεπε να ειμαι αναλυτικος... Αυτος που εχει g3 rom (π.χ. εσυ) αν θελεις μονο την xcam απλα κανεις uninstall την παλια xcam, περνας την τελευταια 5.2.3. g3 based, και μετα περνας τα xcam settings απο playstore (επι πληρωμη 1.50 ευρω αλλα χαλαλι εννοειται). ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ APK. ;) Ετσι θα εχεις 2 καμερες, xcam + cloudyg3 cam. Οτι διαφορα θα εχουν ομως στην εικονα θα ειναι λογω xcam settings (playstore) αφου οπως ειπα και πριν πατανε πανω στα ιδια binaries. Αυτο το εχω κανει ήδη (αγορασμενο το xcam settings περασμενη η 5.2.3)και δεν σου κρυβω οτι εχθες το βραδυ που τραβαγα photos ξενερωσα καθως ειχα πολύ κόκκο (οπως εγραψες και εσυ) στις φωτογραφιες μου πιστεύοντας οτι ειχα κανει λάθος ρυθμισεις... ετσι αρχισα τα πειραγματα και καπου εκει χαθηκα με τις ρυθμισεις του xcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Kοιτα αυτες εδω. Εκατσα στο δρομο ακινητος και τραβηξα το ιδιο αντικειμενο. Πρωτα με xcam+sotmax stock και μετα φλασαρα binaries 1.0.0 και ξανα με xcam. Πριν τις κρινετε, προτεινω να τις κατεβασετε στο pc και να τις δειτε αναλυτικα. Θα σας πω μετα και τι παιζει ακριβως. Μινοταυρε μην σκαλωνεις με τα settings, θα ανεβασω αμεσα καινουργια ;) VERY LOW LIGHT stock binaries + xcam 5.2.3 + settings stock binaries by drizosg, on Flickr VERY LOW LIGHT binaries g2 based 1.0.0 advanced + xcam + settings binaries 1.0.0 g2 by drizosg, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Kοιτα αυτες εδω. Εκατσα στο δρομο ακινητος και τραβηξα το ιδιο αντικειμενο. Πρωτα με xcam+sotmax stock και μετα φλασαρα binaries 1.0.0 και ξανα με xcam. Πριν τις κρινετε, προτεινω να τις κατεβασετε στο pc και να τις δειτε αναλυτικα. Θα σας πω μετα και τι παιζει ακριβως. Μινοταυρε μην σκαλωνεις με τα settings, θα ανεβασω αμεσα καινουργια ;) VERY LOW LIGHT stock binaries + xcam 5.2.3 + settings stock binaries by drizosg, on Flickr VERY LOW LIGHT binaries g2 based 1.0.0 advanced + xcam + settings binaries 1.0.0 g2 by drizosg, on Flickr Θεωρω οτι η VERY LOW LIGHT stock binaries + xcam 5.2.3 + settings stock binaries ειναι ελαφρως καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Θεωρω οτι η VERY LOW LIGHT stock binaries + xcam 5.2.3 + settings stock binaries ειναι ελαφρως καλύτερη... Εχει λιγοτερο θορυβο και δειχνει καλυτερη αλλα η αλλη εχει καλυτερα χρωματα (δεν κοκκινιζει τοσο) και παρατηρησε τα γραμματα στο μηχανακι και στις 2 καθως και τον δρομο την λεπτομερεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts