FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 edo pou briskomai...genikh stomatologia alloste meta de me blepo na kano eidikothta opote me to master mia xara 8a eimai... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο δικό μας Τει στον Πειραιά ξεκίνησε η εξεταστική και αφού γράψαμε δύο μαθήματα έκαναν 3 μέρες απεργία και μετέ γράψαμε άλλα δύο και πάλι απεργία και μετά τους φώτισε ο Θεός να αναβάλλουν την εξεταστική για Σεπτέμβρη γιατί αλλίως ακόμα θα γράφαμε και δεν λέει με 40 βαθμούς έξω. Φανταστείτε ότι όλα αυτά τα σκηνικά γινόντουσαν μέσα σε ένα γενικό μπάχαλο, ότι ενημέρωση δεν υπήρχε και ότι έπρεπε κάθε μέρα να πας και ότι γινει. Μαζί μ' αυτά έγινε και μπέρδεμα με εργαστήρια που περίμεναν τελικές εργασίες και δεν μπορούσαμε να τις πάμες γιατί οι πήλες ήταν κλειστές!!Σχεδόν χαμένο εξάμηνο δηλαδή... Όσο καλά μου πήγε το Α' τόσο χάλια μου πήγε το Β'... Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο δικό μας Τει στον Πειραιά ξεκίνησε η εξεταστική και αφού γράψαμε δύο μαθήματα έκαναν 3 μέρες απεργία και μετέ γράψαμε άλλα δύο και πάλι απεργία και μετά τους φώτισε ο Θεός να αναβάλλουν την εξεταστική για Σεπτέμβρη γιατί αλλίως ακόμα θα γράφαμε και δεν λέει με 40 βαθμούς έξω. Φανταστείτε ότι όλα αυτά τα σκηνικά γινόντουσαν μέσα σε ένα γενικό μπάχαλο, ότι ενημέρωση δεν υπήρχε και ότι έπρεπε κάθε μέρα να πας και ότι γινει. Μαζί μ' αυτά έγινε και μπέρδεμα με εργαστήρια που περίμεναν τελικές εργασίες και δεν μπορούσαμε να τις πάμες γιατί οι πήλες ήταν κλειστές!!Σχεδόν χαμένο εξάμηνο δηλαδή... Όσο καλά μου πήγε το Α' τόσο χάλια μου πήγε το Β'... Α ρε τι τραβηξαμε και εμεις στο Τει Πειραια ε;;; :p Ευτυχως στη ΣΔΟ δεν δωσαμε παρα μονο ενα μαθημα...Αλλα μας γκαστρωσαν μεχρι να μας πουν οτι αναβαλλεται για Σεπτεμβριο... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Για να καταλάβεις γράφαμε Αγγλικά 3 στην ΣΔΟ και ήταν κλειστή ενώ η ΣΤΕΦ ανοιχτή και περιμέναμε να δούμε αν υπάρχει αίθουσα στην ΣΤΕΦ και τελικά γράφαμε μαζί με μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους στις ίδιες αίθουσες με καθυστέρηση 1 ώρας και έλεγαν πως μας έκαναν και χάρη και πως δεν περιμέναμε άδικα!! Και πολλές άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους!! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Διάβασμα για Σεπτέμβρη όμως πόσοι έχετε ξεκινήσει; :p Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Εγώ πάντως όχι και δεν έχω σκοπό αν δεν πλησιάσει αισθητά ο Σεπτέμβρης!!! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Κλασσικά, "από Δευτέρα"... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 LOL!@Jheremias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Ε περιμένεις αυτό το ελεηνό τέλος Ιουλίου για να την κάνεις από την ελεηνή Αθήνα με 40 βαθμούς λίγες μέρες αφότου τέλειωσε η δουλειά και θα διαβάσεις κιόλας. Δεν έχεις κουράγιο βρε αδερφέ!! Άσε που είμαστε και Έλληνες!!!! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Διάβασμα για Σεπτέμβρη όμως πόσοι έχετε ξεκινήσει; :p hahaha ma kala mas douleueis? akoma diabazo gia thn eksetastikh thn kalokairinh esu eftases se ayth tou septembrh?? :w00t: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ΝΑ παρει και το πα γω:Αν με δυσκολευε ο Ιουνης,τον Ιουλιο-Αυγουστο θα καθομουν να διαβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 paidia h katastash edo einai tragikh....den uparxei atomo pou na mh xrostaei kati gia septembrh(kai anamesa tous fetos eimai ki ego me th rhmada thn or8odontikh) 8eloume na kanoume kai master tromara mas:(:(:(:( ayrio dino to teleutaio ma8hma,alla skeftomai na mhn pao...den eimai kai polu kala proetoimasmenh kai de 8elo na to peraso apla me bash to ma8hma... an exo 2 gia septebrh 8a zoristo lete?:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 an exo 2 gia septebrh 8a zoristo lete?:p Εγώ νομίζω πως δύο μαθήματα δεν είναι πολλά και μπορείς να τα διαβάσεις! Κοίτα να πας διακοπές να χαλαρώσεις και μετά έλα να διαβάσεις. Νομίζω πως τώρα το διάβασμα είναι το μόνο που δεν μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η ζέστη με ενοχλεί αφάνταστα και με αποσυντονίζει!! Σε τι σχολή είσαι?? Αυτή στην υπογραφή σου ποια είναι? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 teliono thn odontiatrikh kai ksekinao master... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Εγώ όμως ήδη διαβάζω για Σεπτέμβρη...:( Δεν σας κάνω πλάκα....Ίσως είμαι ο μοναδικός ανάμεσα σε χιλιάδες άτομα, αλλά ναι :( Απλά δεν με παίρνει άλλο ο χρόνος... Καλή δύναμη! Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Κι εγώ έχω αρχίσει ψιλοδιάβασμα Ιερεμία. :O Δεν μας παίρνει άλλο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Εγώ 2 μαθήματα θα δώσω το Σεπτέμβρη, αλλά βαρβάτα. Έχω αρχίσει ετοιμασίες για το Εράσμους μου! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Έχω αρχίσει ετοιμασίες για το Εράσμους μου! :D Θα πας τελικά Σουηδία που έλεγες Δημήτρη ή σε άλλη χώρα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Θα πας τελικά Σουηδία που έλεγες Δημήτρη ή σε άλλη χώρα; :confused: Γαλλία! :D Νίκαια για την ακρίβεια. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Ακόμα δεν προλάβαμε να χαρούμε τις διακοπές και αρχίζει πάλι η εξεταστική και το πήξιμο... :( Ήδη έχουμε μπει σε κανονικούς και εντατικούς ρυθμούς διαβάσματος, τα αναγνωστήρια έχουν ήδη εδώ και 2-3 μέρες πληρότητα που αγγίζει το 85% θα έλεγα, ίσως και παραπάνω. Εγώ αρχίζω Πέμπτη 1η Σεπτέμβρη και τελειώνω κατά τις 4 Οκτώβρη... Εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ΤΟΠΑ Παντείου, ξεκινάω στις 5/9 και τελειώνω 27/9. Ε, ρε πήξιμο! :X Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Πάλι εδώ είμαστε; Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα..ένα πτυχίο..κάτι :p' Μια και είπες Πάντειο...πότε ανοίγει η βιβλιοθήκη σας; Μου είπαν αρχές Σεπτεμβρίου :worry: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Έλα. Ήμαρτον νυχτιάτικα. Σαββάτο 3/9 το πρώτο μάθημα. Ήδη έπρεπε να το είχα διαβάσει 2 φορές όλο το βίβλιο όλο το καλοκαίρι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Αχ! 4 μαθήματα και μετά πτυχίο!!! Γράφω 1,2 και μετά 13 και 14 Σεπτεμβρίου! Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι η τελευταία μου εξεταστική :) :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Πάλι εδώ είμαστε; Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα..ένα πτυχίο..κάτι :p' Μια και είπες Πάντειο...πότε ανοίγει η βιβλιοθήκη σας; Μου είπαν αρχές Σεπτεμβρίου :worry: Κι εγώ τότε νομίζω ανοίγει, αλλά είμαστε λίγο φλου στο Πάντειο, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο! Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts