ilka71 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Η 4.7.16 ειχε 3g και στις 2 sim. Και η διαδικασια ειναι αυτη που περιγραφεται στο παρακατω ποστ. Καλα θυμομουνα οτι ηταν διαφορετικη απο αυτη που μου ειπες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5516042 Δοκιμασε τη στην B149 και πες αν δουλευει.φυσικα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο το μενου τωρα ρε συ!αλλα 3g ΔΕΝ εχει η 2η σιμ!ουτε με την 149 που το εγραψα χτες! ενα αλλο προβλημα με την τελευταια beta kitkat 255 ειναι οτι οταν εχω την ωρα στο αυτοματο δειχνει τωρα 21.06!!αλλα αντι αλλων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) βασικα αυτα που μενουν να φτιαχτουν για να ειναι πληρως ετοιμο το κινητο ειναι το 3g στην δευτερη σιμ(γιατι απο καποια στιγμη το ειχαν βαλει στις beta kitkat γμτ.γιατι το ξανα εβγαλαν δεν καταλαβαινω!) και το να γινουν συμβατες οι εφαρμογες που τωρα δεν ειναι.τιποτε αλλο. Edited December 13, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 περασα την 149 πανω απο την beta kitkat!η 148 εχει 3g ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΙΜ?γιατι στην 149 παλι δεν εχει! ρε παιδια νισαφι εχω ρωτησει τρεις φορες εαν ΕΧΕΙ 3G Η 148 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ??? H 149 πέρασε από πάνω?Δεν είχες το error που είχες στην 148 κατά την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Στην διαδικασία της beta είχαμε κάποια θεματακια αλλά οι stable μια χαρά είναι. Πιστεύω πως θα τα φτιάξουν αλλά μλκιζονται Πότε θα τα φτιάξουν οταν θα έχουμε αλλάξει κινητό? οκ ειναι μια χαρά συσκευές κλπ αλλα ειναι τηλέφωνα και πρεπει να λειτουργούν τα βασικα. Πιστεύω οτι για κάποιο λογο το κανουν επιτιδες ... δεν υπάρχει άλλη εξήγηση Εχω ξενερωσει θα δοκιμάσω zte στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) H 149 πέρασε από πάνω?Δεν είχες το error που είχες στην 148 κατά την εγκατάσταση?οχι!περασε απο πανω!αλλα τι να το κανω που ναι μεν δουλευε η αναγνωριση και οι εφαρμογες ειναι συμβατες αλλα δεν εχει παλι 3g στην 2η σιμ και δεν εχει 160 χαρακτηρες στο μηνυμα?και οκ οι 160 δεν με νοιαζουν αλλα το 3g ειναι απαραιτητο στην 2η σιμ! δεν καταλαβαινω γιατι σε 2-3 beta kitkat βαλανε 3g στην 2η σιμ και με το emui 3.0 το βγαλανε? Επίσης πλέον είτε κατεβάσεις την κουρτίνα από αριστερά είτε από δεξιά εάν έχεις ειδοποιήσεις δεν σου κατεβάζει ποτέ τους διακόπτες! Edited December 13, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 τελικα εχει καμια αλλαγη η 149 η' να αφησω την 148 που ειμαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 τελικα εχει καμια αλλαγη η 149 η' να αφησω την 148 που ειμαι ευχαριστημενος? μείνε εκεί που είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ρε σεις πριν μια ώρα μου βγάζει ειδοποίηση για on line update σε 149 και τώρα δε βγάζει τίποτα. Τη διάολο γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexGRC Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Οδηγος εγκαταστασης recovery (copy-paste ) για το U10 Εφόσον το κινητό ειναι ήδη rooted το κανουμε απευθείας απο την συσκευή. Cwm recovery for U10: Βάζoυμε στην sd χύμα το αρχείο recovery.img https://mega.co.nz/#!0doz1JCa!nladFRMROLk1gRPK88qEEAM05Yg8CPe9UpO8DJ_ypLM, κατεβάζουμε απο το play την εφαρμογή Mobileuncle MTK Tools και την ανοιγουμε. Παμε στην επιλογή update recovery και πάνω-πάνω θα γράφει recovery.img που ειναι το αρχείο που πέρασαμε πριν στην sd. Πατάμε να φλασαριστεί και είναι έτοιμο. Παιδιά εχω δοκιμάσει να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο για να περάσω CWM αλλα ενα κανω τα βήματα οταν κανω reset για να μπω σε recovery mode δεν μπαίνει και μένει στην αρχική οθόνη που λέει Honor . Αν κάνω reset και δεν θελω να μπω σε recovery mode ανοίγει το κινητό κανονικά. Εχω δοκιμάσει και να περάσω κάποιες αλλες εκδόσεις CWM μεσω SP Flash και πάλι τα ίδια! Καμια ιδέα;:wacko: Παράθεση HTC Desire -> HTC Desire S -> Samsung Galaxy S3 -> LG G2 -> Νote 4 Lenovo S920 -> Huawei Honor 3c iPad Air - iPad Mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά εχω δοκιμάσει να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο για να περάσω CWM αλλα ενα κανω τα βήματα οταν κανω reset για να μπω σε recovery mode δεν μπαίνει και μένει στην αρχική οθόνη που λέει Honor . Αν κάνω reset και δεν θελω να μπω σε recovery mode ανοίγει το κινητό κανονικά. Εχω δοκιμάσει και να περάσω κάποιες αλλες εκδόσεις CWM μεσω SP Flash και πάλι τα ίδια! Καμια ιδέα;:wacko: Εδω δες http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 . Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 μολις μου ηρθε αναβαθμιση, η 256 (ΕΜΥΙ 3.0) ειναι μολις 25ΜΒ, κατεβαινει και ενημερωνω.... για να δουμε, το καλο ειναι οτι δεν θα κανει φορματ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) μολις μου ηρθε αναβαθμιση, η 256 (ΕΜΥΙ 3.0) ειναι μολις 25ΜΒ, κατεβαινει και ενημερωνω.... για να δουμε, το καλο ειναι οτι δεν θα κανει φορματ.... την περναω κι εγω τωρα... πως το καταλαβες οτι δεν θα κανει φορματ? ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια βελτιωση.... Edited December 17, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 την περναω κι εγω τωρα... πως το καταλαβες οτι δεν θα κανει φορματ? ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια βελτιωση.... το γράφει οτι δεν θα σβήσει τίποτα, ενώ στην προηγούμενη έλεγε ότι θα τα σβήσει όλα.... πρέπει να μας κάνουν πλάκα, καταντάει γελοίο, ΟΥΤΕ καν η ασυμβατότητα με τις εφαρμογές δεν έφτιαξε..... με φτάνουν στα όριά μου. :X:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) το γράφει οτι δεν θα σβήσει τίποτα, ενώ στην προηγούμενη έλεγε ότι θα τα σβήσει όλα.... πρέπει να μας κάνουν πλάκα, καταντάει γελοίο, ΟΥΤΕ καν η ασυμβατότητα με τις εφαρμογές δεν έφτιαξε..... με φτάνουν στα όριά μου. :X:angry: οντως η ασυμβατοτητα με τις εφαρμογες ειναι απαραδεκτο.καλα που δεν εχω καποια εφαρμογη που να ειναι τρελα απαραιτητη για μενα αλλιως θα γυριζα στην stable ελπίζω αυτές οι μικρές αναβαθμίσεις να βελτιώνουν μικροπράγματα που είναι απαραίτητα για την μεγάλη αναβάθμιση. Αλλά η συμβατότητα των εφαρμογών και το 3g στην δεύτερη σιμ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ προϋπόθεση για μένα για μείνω σε αυτό το κινητό.αλλιώς Τέλος. Edited December 17, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αυτό το hisuite που το βρίσκω για να κάνω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) οντως η ασυμβατοτητα με τις εφαρμογες ειναι απαραδεκτο.καλα που δεν εχω καποια εφαρμογη που να ειναι τρελα απαραιτητη για μενα αλλιως θα γυριζα στην stable ελπίζω αυτές οι μικρές αναβαθμίσεις να βελτιώνουν μικροπράγματα που είναι απαραίτητα για την μεγάλη αναβάθμιση. Αλλά η συμβατότητα των εφαρμογών και το 3g στην δεύτερη σιμ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ προϋπόθεση για μένα για μείνω σε αυτό το κινητό.αλλιώς Τέλος. Αφου θες τοσο πολυ 3g και στις 2 sim γιατι δεν βαζεις τη ρομ που το υποστηριζει? Νομιζω οτι ηταν γνωστο εξ' αρχης οτι το κινητο δεν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια. Το οτι υπηρξε ρομ με αυτη τη δυνατοτητα ειναι στα υπερ της huawei. Με την ιδια λογικη θα πρεπει να φωναζουμε και γιατι δεν υποστηριζει και 4g. Επισης, η emui 3 ειναι beta και beta rom συνεπαγεται bugs. Δεν υποχρεωνει κανεναν η huawei να τη βαλει. Αν ερθει η stable και εχει τα bugs με τις ασυμβατοτητες που αναφερεις τοτε να διαμαρτυρηθουμε. Το οτι μας συνηθισε η huawei σε απροβληματιστες beta ειναι και αυτο στα υπερ της. Νομιζω δεν εχει νοημα καθε 2 ποστ να διαμαρτυρεστε για bugs της beta και μια λειτουργια την οποια τα dual sim κινητα που την υποστηριζουν μετριουνται στα δακτυλα ενος χεριου, τουλαχιστον κινητα με budget σε λογικα πλαισια και με ονομα βεληνεκους της huawei. Edited December 17, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αφου θες τοσο πολυ 3g και στις 2 sim γιατι δεν βαζεις τη ρομ που το υποστηριζει? Νομιζω οτι ηταν γνωστο εξ' αρχης οτι το κινητο δεν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια. Το οτι υπηρξε ρομ με αυτη τη δυνατοτητα ειναι στα υπερ της huawei. Με την ιδια λογικη θα πρεπει να φωναζουμε και γιατι δεν υποστηριζει και 4g. Επισης, η emui 3 ειναι beta και beta rom συνεπαγεται bugs. Δεν υποχρεωνει κανεναν η huawei να τη βαλει. Αν ερθει η stable και εχει τα bugs με τις ασυμβατοτητες που αναφερεις τοτε να διαμαρτυρηθουμε. Το οτι μας συνηθισε η huawei σε απροβληματιστες beta ειναι και αυτο στα υπερ της. Νομιζω δεν εχει νοημα καθε 2 ποστ να διαμαρτυρεστε για bugs της beta και μια λειτουργια την οποια τα dual sim κινητα που την υποστηριζουν μετριουνται στα δακτυλα ενος χεριου, τουλαχιστον κινητα με budget σε λογικα πλαισια και με ονομα βεληνεκους της huawei. Επιτέλους κάποιος τα είπε. Στην αρχή το Honor 6 είχε παρόμοια προβλήματα, τα περισσότερα λυθήκανε σιγά σιγά, μερικά τα φτιάχνανε και τα χαλούσανε στην επόμενη έκδοση, αυτά έχουν οι betas. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 και μενα δεν μου ξαναεβγαλε ενημερωση ota για την 149 αφου δεν την εκανα με την πρωτη..πως γινεται να ξαναεμφανιστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αφου θες τοσο πολυ 3g και στις 2 sim γιατι δεν βαζεις τη ρομ που το υποστηριζει? Νομιζω οτι ηταν γνωστο εξ' αρχης οτι το κινητο δεν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια. Το οτι υπηρξε ρομ με αυτη τη δυνατοτητα ειναι στα υπερ της huawei. Με την ιδια λογικη θα πρεπει να φωναζουμε και γιατι δεν υποστηριζει και 4g. Επισης, η emui 3 ειναι beta και beta rom συνεπαγεται bugs. Δεν υποχρεωνει κανεναν η huawei να τη βαλει. Αν ερθει η stable και εχει τα bugs με τις ασυμβατοτητες που αναφερεις τοτε να διαμαρτυρηθουμε. Το οτι μας συνηθισε η huawei σε απροβληματιστες beta ειναι και αυτο στα υπερ της. Νομιζω δεν εχει νοημα καθε 2 ποστ να διαμαρτυρεστε για bugs της beta και μια λειτουργια την οποια τα dual sim κινητα που την υποστηριζουν μετριουνται στα δακτυλα ενος χεριου, τουλαχιστον κινητα με budget σε λογικα πλαισια και με ονομα βεληνεκους της huawei. Επιτέλους κάποιος τα είπε. Στην αρχή το Honor 6 είχε παρόμοια προβλήματα, τα περισσότερα λυθήκανε σιγά σιγά, μερικά τα φτιάχνανε και τα χαλούσανε στην επόμενη έκδοση, αυτά έχουν οι betas. Με αλλα λογια, το οτι δεν μπορουμε να κατεβασουμε θεματα και το οτι εφαρμογες οπως Alphabank, cosmote & Vodafone ή dialer & contacts + και αρκετές άλλες, εδώ και 3 αναβαθμίσεις δεν λειτουργούν δεν το θεωρείτε εσείς κακό... οκ, τι να πω? ξέρουμε τι σημαίνει ΒΕΤΑ και ξέρουμε ότι όταν γίνετε μια "στραβή" στην επόμενη έκδοση το φτιάχνουν... το θέμα όμως είναι ότι εσείς κρίνετε με βάση το 3g στις δυο σιμ .... που ήταν έκπληξη και ξεχνάτε τα πιο σοβαρά θέματα.... και κάτι ακόμα, στις δυο τελευταίες εκδόσεις δεν μπορώ να συνδεθώ με το Hisuite... το έχει κάνεις άλλος αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επιτέλους κάποιος τα είπε. Στην αρχή το Honor 6 είχε παρόμοια προβλήματα, τα περισσότερα λυθήκανε σιγά σιγά, μερικά τα φτιάχνανε και τα χαλούσανε στην επόμενη έκδοση, αυτά έχουν οι betas. Αφου θες τοσο πολυ 3g και στις 2 sim γιατι δεν βαζεις τη ρομ που το υποστηριζει? Νομιζω οτι ηταν γνωστο εξ' αρχης οτι το κινητο δεν υποστηριζει αυτη τη λειτουργια. Το οτι υπηρξε ρομ με αυτη τη δυνατοτητα ειναι στα υπερ της huawei. Με την ιδια λογικη θα πρεπει να φωναζουμε και γιατι δεν υποστηριζει και 4g. Επισης, η emui 3 ειναι beta και beta rom συνεπαγεται bugs. Δεν υποχρεωνει κανεναν η huawei να τη βαλει. Αν ερθει η stable και εχει τα bugs με τις ασυμβατοτητες που αναφερεις τοτε να διαμαρτυρηθουμε. Το οτι μας συνηθισε η huawei σε απροβληματιστες beta ειναι και αυτο στα υπερ της. Νομιζω δεν εχει νοημα καθε 2 ποστ να διαμαρτυρεστε για bugs της beta και μια λειτουργια την οποια τα dual sim κινητα που την υποστηριζουν μετριουνται στα δακτυλα ενος χεριου, τουλαχιστον κινητα με budget σε λογικα πλαισια και με ονομα βεληνεκους της huawei. Καλά δεν έχετε άδικο απλά μου κάνει εντύπωση που ενώ φτάσαμε Δεκέμβριο που είχαν πει ότι θα βγει η σταθερή, αυτοί χάλασαν πράγματα που ήταν έτοιμα! Τέλος πάντων αναμένουμε την σταθερή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 βγήκε σαν σταθερή η 256!!! Θα μας τρελάνει η Huawei.σταθερή η ελλειπης 256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μόλις πέρασα την 149. καμιά διαφορά με την 148. Τελικά κιτ κατ θα δούμε ποτέ σε οτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μόλις πέρασα την 149. καμιά διαφορά με την 148. Τελικά κιτ κατ θα δούμε ποτέ σε οτα? η μονη διαφορα ειναι οτι στις ενημερωσεις εβγαλε την ενημερωση εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) είδατε εκεί που ήταν η 149 τώρα δίνει σαν σταθερή την ....beta 256?? τι κουφό είναι αυτό; μιλάω για το σάιτ emui.com. Edited December 19, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 είδατε εκεί που ήταν η 149 τώρα δίνει σαν σταθερή την ....beta 256?? τι κουφό είναι αυτό; μιλάω για το σάιτ emui.com. Εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts