Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επανέρχομαι σε κάτι που έχει αναφερθεί αλλά θα ήθελα να είμαι 100% σίγουρος.

σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση σε EMUI 3.0 αλλά δεν το τολμώ ακόμα γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των δυο σιμ για το 3g.

επειδή έχω μια vodafone (2gb internet) και μια cosmote (750mb internet) και δεν θέλω να τις αλλάζω θέση συνέχεια, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πράγματι η εναλλαγή σιμ για ενεργά data δεν υπάρχει.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με τι ρομ μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή το 3g?

εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev

επανέρχομαι σε κάτι που έχει αναφερθεί αλλά θα ήθελα να είμαι 100% σίγουρος.

σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση σε EMUI 3.0 αλλά δεν το τολμώ ακόμα γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των δυο σιμ για το 3g.

επειδή έχω μια vodafone (2gb internet) και μια cosmote (750mb internet) και δεν θέλω να τις αλλάζω θέση συνέχεια, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πράγματι η εναλλαγή σιμ για ενεργά data δεν υπάρχει.

η 3.0 εχει τρελα bug!οχι μονο η ελλειψη 3g στην δευτερη σιμ αλλα οι πιο πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!ασε που αρκετες ΔΕΝ φαινονται καν σαν συμβατες με το κινητο!

Συγγνωμη παιδια αλλα ξερει κανεις αν αυτο ειναι αυθεντικο;;;

http://www.1949deal.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-white.html

Το λεω επειδη αναφερει για 2 GB Ram!

Ακυρο παιδια,το ειδα οτι ισχυει!

Edited by geo307cc

η 3.0 εχει τρελα bug!οχι μονο η ελλειψη 3g στην δευτερη σιμ αλλα οι πιο πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!ασε που αρκετες ΔΕΝ φαινονται καν σαν συμβατες με το κινητο!

οπότε κάθομαι στα ... αυγά μου και περιμένω :).

ευχαριστώ.

με τι ρομ μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή το 3g?

εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev

μήπως μπορούμε να το έχουμε και στην 148 με κάποιο τρόπο?

Edited by drdedus

εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev[/QU μήπως μπορούμε να το έχουμε και στην 148 με κάποιο τρόπο?

Η 148 δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ;

Η 148 δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ;

δεν το γνωριζω, εγω εμαθα για 3g και στην δευτερη σιμ προσφατα και το δοκιμασα.

Η 148 έχει 3g στην δεύτερη σιμ; εγω αλλαζω συνεχεια τις σιμ για να εχω 3g σε οποια θελω . Πως γίνετε να εχω 3g και στιν αλλοι θύρα sim??????
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Η 148 έχει 3g στην δεύτερη σιμ; εγω αλλαζω συνεχεια τις σιμ για να εχω 3g σε οποια θελω . Πως γίνετε να εχω 3g και στιν αλλοι θύρα sim??????
Για πηγαινε ρυθμισεις/διαχειριση καρτας σιμ(η οπως αλλιως λεγεται) .εκει μεσα εχει επιλογη για να διαλεξεις απο ποια σιμ θα δινεις δεδομενα?

αλλιως πηγαινε στις ρυθμισεις δικτυου και εκει μεσα ξανα δες!

Τη μπορώ να κάνω έτσι ώστε όταν λόγω δικτύου δεν έχω καθόλου 3g σήμα να μη μένω χωρίς καθόλου δίκτυο αλλά να πάει μόνο του σε χαμηλότερο δίκτυο? Έχασα κάνα δυο κλήσεις έτσι.

μια ακόμα ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω στην εφαρμογή που εχει περασμένη για ε-μαιλ ένα λογαριασμο e-mail σε @hotmail.com που έχω και με βγάζει συνέχεια σφάλμα σε αντιθεση με Yahoo και Gmail που τα πήρε μια χαρά. τι γινεται ξέρει κανεις?

μια ακόμα ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω στην εφαρμογή που εχει περασμένη για ε-μαιλ ένα λογαριασμο e-mail σε @hotmail.com που έχω και με βγάζει συνέχεια σφάλμα σε αντιθεση με Yahoo και Gmail που τα πήρε μια χαρά. τι γινεται ξέρει κανεις?

κατέβασε μία άλλη εφαρμογή email πχ aquamail και τελείωσες

Αυτό μου το βγάζει σε κάθε κλήση που κάνω πάνω πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.ξέρει κανένας κινεζομαθης τι να επιλέξω ώστε επιτέλους να μην ξανά βγει; Γιατί ρωτάει κάτι να επιλέξω!

Αυτό μου το βγάζει σε κάθε κλήση που κάνω πάνω πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.ξέρει κανένας κινεζομαθης τι να επιλέξω ώστε επιτέλους να μην ξανά βγει; Γιατί ρωτάει κάτι να επιλέξω!

Χρησιμοποιήσε το Google Translate, στην φωτό που ανέβασες!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

στο μενού διαχείριση συσκευής έχει επιλογή ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν μετά από επανεκκίνηση.

αν το έχεις ήδη κάνει, τότε πάρε την εταιρεία σου να ερωτήσεις εάν η υπηρεσία έχει κολλήσει.

με 148 το Csipsimple δεν ξεκινάει μετα απο επανεκκίνηση στο 90% των περιπτώσεων...

τι κάνουμε???

Οποιος την περασει θα παρακαλουσα για ενημερωση σχετικα με την λειτουργια 3g με επιλογη και στις δυο σιμ.... και αν εχουν λυσει το θεμα με το και χωρις το +30.... στην αναγνωριση.

ευχαριστω.

Λοιπόν....

1,,,έφτιαξε επιτέλους η αναγνώριση!

2,,,ΔΕΝ έφτιαξε το περίεργο γεγονός ότι πολλές εφαρμογές φαίνονται μη συμβατές με το κινητό μας πλέον!

3,,,Ξανά χάθηκαν όλα τα δεδομένα! Άντε πάλι στήσιμο!

4,,, ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ πάλι! Αλλάζει τα δεδομένα αλλά μόνο 2g.Η τουλάχιστον έτσι δείχνει το εικονίδιο!

EDIT φύγανε και τα κινέζικα από τον dialer

Edited by ilka71

Huawei's dual-SIM Honor 3C heads to Europe, available for pre-order today at just £110 http://www.androidcentral.com/huawei-announces-dual-sim-honor-3c-europe-available-pre-order-today

Λοιπόν....

1,,,έφτιαξε επιτέλους η αναγνώριση!

2,,,ΔΕΝ έφτιαξε το περίεργο γεγονός ότι πολλές εφαρμογές φαίνονται μη συμβατές με το κινητό μας πλέον!

3,,,Ξανά χάθηκαν όλα τα δεδομένα! Άντε πάλι στήσιμο!

4,,, ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ πάλι! Αλλάζει τα δεδομένα αλλά μόνο 2g.Η τουλάχιστον έτσι δείχνει το εικονίδιο!

EDIT φύγανε και τα κινέζικα από τον dialer

Επίσης κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση ραμ.στην προηγούμενη με τις ίδιες εφαρμογές κατέβαινε στα 300 τώρα περίπου στα 800.