ilka71 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Λεςνα φταίει κατι αλλο; δεν πάει κάπου το μυαλό μου εκτός από τις θήκες των σιμ η τις ίδιες τις σιμ; λίγο καθάρισμα λίγο φύσημα δυνατό μέσα στις θήκες; λέω, δεν ξέρω Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 δεν πάει κάπου το μυαλό μου εκτός από τις θήκες των σιμ η τις ίδιες τις σιμ; λίγο καθάρισμα λίγο φύσημα δυνατό μέσα στις θήκες; λέω, δεν ξέρω Sent via Zopo Speed Plus 7 Δεν νομιζω. Αν ηταν κατι τετοιο δεν θα εφτιαχνε με μια απλη επανακινηση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskib Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εγώ έχω μία σιμ και την Β266. Κανένα πρόβλημα ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εγώ έχω μία σιμ και την Β266. Κανένα πρόβλημα ποτέ... Εχει αναφερθει πιο παλια εδω μεσα, για 268 μονο ... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμένα όταν κατά το Πάσχα που πέρασε, μου έκανε κάτι χαζά η 268, την άλλαξα και πήγα σε 267. Δουλεύει απροβλημάτιστα έκτοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Οι αποσυνδεσεις των sim εινιαι ολο και πιο συχνες. Βρηκε καποιος τι να φταιει; Χθες το απόγευμα χρειάστηκε να περιμενω σε μια καφετέρια για δυο περίπου ωρες. Το τηλέφωνο μου εκανε συνέχεια αποσυνδεσεις των sim, κι εγω εκανα συνεχεια επανακκινηση. Αποφασισα οτι δεν παει αλλο και οτι θα έπρεπε να το δωσω σε ενα φιλο που ασχολείται με αυτα για αλλαγη της version. Επειδη θα γιωταν αυτο, πηρα αντιγραφα ασφαλειας με το πρόγραμμα του κινητού στην sd card. Αφου λοιπόν θα εσβηναν ολα ειπα, σαν τελευταιο βημα, να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εκανα , ξαναπερασα το mail, εκανα restore τα αντιγραφα και εγκατασταθηκαν αμεσως ολες οι εφαρμογές χωρις να χρειαστεί να αναζητησω κατι εγω. Το τηλεφωνο απο εκεινη τη στιγμη δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση sim !!! 14/10 10:07 και μεχρι σημερα καμια αποσυνδεση ...... Edited October 14, 2016 by alfeios νεα ενημερωση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 για δώστε ένα λινκ με ORIGINAL μπαταρία από eBay.Υπάρχει; βρίσκω μερικές αλλά είναι μήπως μούφα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 για δώστε ένα λινκ με ORIGINAL μπαταρία από eBay.Υπάρχει; βρίσκω μερικές αλλά είναι μήπως μούφα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.ebay.com/itm/Genuine-Battery-HB4742A0RBC-3-8V-2300mAh-for-Huawei-Honor-3C-Ascend-G730-H30-/111822612229 και για μεγαλύτερη χωριτικοτητα: http://www.ebay.com/itm/3500mAh-Huawei-Honor-3C-Battery-G630-G730-G740-H30-T00-H30-T10-H30-U10-H30-/172363307654?hash=item2821a75a86:g:zjwAAOSw3mpXLeWg Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Χθες το απόγευμα χρειάστηκε να περιμενω σε μια καφετέρια για δυο περίπου ωρες. Το τηλέφωνο μου εκανε συνέχεια αποσυνδεσεις των sim, κι εγω εκανα συνεχεια επανακκινηση. Αποφασισα οτι δεν παει αλλο και οτι θα έπρεπε να το δωσω σε ενα φιλο που ασχολείται με αυτα για αλλαγη της version. Επειδη θα γιωταν αυτο, πηρα αντιγραφα ασφαλειας με το πρόγραμμα του κινητού στην sd card. Αφου λοιπόν θα εσβηναν ολα ειπα, σαν τελευταιο βημα, να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εκανα , ξαναπερασα το mail, εκανα restore τα αντιγραφα και εγκατασταθηκαν αμεσως ολες οι εφαρμογές χωρις να χρειαστεί να αναζητησω κατι εγω. Το τηλεφωνο απο εκεινη τη στιγμη δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση sim !!! 14/10 10:07 και μεχρι σημερα καμια αποσυνδεση ...... >Το ξανακανει. πιο αραια ομως, αλλα το ξανακανει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 http://www.ebay.com/itm/Genuine-Battery-HB4742A0RBC-3-8V-2300mAh-for-Huawei-Honor-3C-Ascend-G730-H30-/111822612229 και για μεγαλύτερη χωριτικοτητα: http://www.ebay.com/itm/3500mAh-Huawei-Honor-3C-Battery-G630-G730-G740-H30-T00-H30-T10-H30-U10-H30-/172363307654?hash=item2821a75a86:g:zjwAAOSw3mpXLeWg είναι original όμως αυτές; φαίνονται, ναι αλλά είναι; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 είναι original όμως αυτές; φαίνονται, ναι αλλά είναι; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βαζω και το χέρι μου στη φωτια ... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smart_phone Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Γεια σας, το κινητό μου δεν ανοίγει καθόλου. Εμφανίζει μόνο την οθόνη (που εμφάνιζε πάντα) με το logo "Honor" και περιμένω για 10 ώρες και δεν συνεχίζει. Έκανα και factory resete, ανοίγει κανονικά, βάζω όλα τα στοιχεία και ξαφνικά κλείνει μόνο του και πάλι τα ίδια από την αρχή. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Καποιος που εχεο την 268 μπορει να μας πει AN του κανει ξαφνικες αποσυνδεσεις των sim το κινητο του; Edited November 14, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Καλησπέρα υπαρχει περιπτωση το τηλεφωνο εκει που φορτιζε ενα βραδυ και ειχε ενεργοποιηθει κατα λαθος η επιλογη screen will never turn off when charging να εχει καει κανενας πυρηνας και να πηγαίνει αργα? εχω Β149 και δεν ειχα προβλημα ποτε πανω απο 1,5χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δε νομίζω να έχουν σχέση οι πυρήνες με την οθόνη. Για κάποιον άλλο λόγο αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Υπάρχουν τεστ? εμεινε ολο το βραδυ με αναμενη οθονη και το πρωι εχει βράσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Γεια σας, το κινητό μου δεν ανοίγει καθόλου. Εμφανίζει μόνο την οθόνη (που εμφάνιζε πάντα) με το logo "Honor" και περιμένω για 10 ώρες και δεν συνεχίζει. Έκανα και factory resete, ανοίγει κανονικά, βάζω όλα τα στοιχεία και ξαφνικά κλείνει μόνο του και πάλι τα ίδια από την αρχή. Τι πρέπει να κάνω; Ποιά Ρομ έχεις? Πήγαινε στις ρυθμίσεις ->σχετικά με το τηλέφωνο και κοιτά τον αριθμό έκδοσης. Καλησπέρα υπαρχει περιπτωση το τηλεφωνο εκει που φορτιζε ενα βραδυ και ειχε ενεργοποιηθει κατα λαθος η επιλογη screen will never turn off when charging να εχει καει κανενας πυρηνας και να πηγαίνει αργα? εχω Β149 και δεν ειχα προβλημα ποτε πανω απο 1,5χρονο Να καεί πυρήνας δεν γίνεται. Να έφαγε κάποιο κόλλημα και να δουλεύει πχ μόνο ο ένας από τους τέσσερις υπάρχει περίπτωση αλλά αυτό δεν νομίζω να έχει σχέση με το περιστατικό που αναφέρεις. Κανε ένα reboot. Βάλε το app system monitor lite, σου έχει πληροφορίες για τους πυρήνες που δουλεύουν σε real time. Στις ρυθμίσεις στο power saving τι έχεις επιλέξει? Ultra, normal, smart? Edited November 14, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 normal εχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλημερα σας, εχω το honor 3c εδω κ 3 μιση χρονια και δούλευε άψογα. Απλα εχει φαει κατι κολλήματα τωρα τελευταία. Ειμαι στην αναζήτηση καινούριου. Ειμαι αναμεσα στο, p9 lite και στο honor 7. . Εχεις κανεις να πει κατι? Σχετικα με της επιλογές και πιο ειναι καλυτερο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε συνέχεια του προηγουυμενου μύνηματος το κινητό βγάζει το εξεις προβλημα λειτουργεία android. Com δεν ανταποκρίνεται μου βγάζει ενα οκ να πατήσω και παλι τα ίδια και ειναι off μετα απο αρκετές επενεκηνησεις να ηρεμήσει και μετα ανοίγει. Προσπάθησα να αλαξω room να βαλω τη. 149 αλλα επειδή είμαι σσε 268 δεν μπορώ. Ειδα στης σελίδες πιο πριν πρέπει να κατεβάσω κατι. Προσπαθησαθ αλλα δεν μπορουσα. Μπορεί καπιοςτ να με βοηθήσει να κανω κάτι για να μην πετάξω το κινητό τζάμπα. Πιστεύω οτι φταίει η 268.επίσης οταν το κάνει αυτο και το ξανα ανάβω το κινητο αναβοσβήνει και η μαύρη οθόνη honor στην εναρξη . Αν μπορει κάποιο να πει κάτι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Huawei honor 3c απο Κίνα φοραει Β149 και android version 4.2.2, πως μπορώ να βαλω 4.4 για το mi band 2? διαβασα οτι δεν μπορω να παω απο την Β149 στην Β268 κατευθιαν. Τι βηματα κανω? Model number H30-u10 Edited January 20, 2017 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ειχα την Β149 και εβαλα την Β268. Δεν βρισκω δυο επιλογες στις ρυθμίσεις. 1. Θελω να απενεργοποιήσω την δονηση που κάνει οταν απαντάει ο συνομιλητής σε εξερχόμενη κλήση. 2. Να απενεργοποιήσω την επιβεβαίωση που μου ζητα οταν προσπαθώ να κανω κλήση με την καρτα Q που με προειδοποιεί οτι γίνεται κλήση με προαγωγή Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; πως την εβαλες? κατευθείαν απο Β149 σε Β268? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Huawei honor 3c απο Κίνα φοραει Β149 και android version 4.2.2, πως μπορώ να βαλω 4.4 για το mi band 2? διαβασα οτι δεν μπορω να παω απο την Β149 στην Β268 κατευθιαν. Τι βηματα κανω? Model number H30-u10 Απ' όσο θυμάμαι μπορείς κατευθείαν. Αν υπάρχει πρόβλημα θα σου βγάλει απλά error και δεν θα γίνει η εγκατάσταση, οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχείς. Επίσης να την περάσεις με τη μέθοδο με τα 3 κουμπιά ωστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να μην έχεις θέματα. Απλά κράτα backup γιατί θα τα χάσεις όλα. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 σε ευχαριστω για ολα, ξερεις αν μπορεις να διαλεξεις σε ποια καρτα σιμ θα εχεις 3g data στην Β268??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 σε ευχαριστω για ολα, ξερεις αν μπορεις να διαλεξεις σε ποια καρτα σιμ θα εχεις 3g data στην Β268??? Όχι δεν μπορείς να επιλέξεις, μόνο στην 1η κάρτα έχεις 3g. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) το app2sd δεν δουλευει στην Β268 η θελει να δωσω τιποτα permision? ακυρο δουλεψε το app2sd Edited January 23, 2017 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts