mixfighter Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Συμφουριτες θελω να κανω callibrating στην μπαταρια...πως γινεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Συμφουριτες θελω να κανω callibrating στην μπαταρια...πως γινεται;;; Για να κανεις σωστη δουλεια θα πρεπει να εισαι root. Υπαρχουν αρκετα apps που κανουν calibration στο playstore, σου αναφερω τις θεωρητικα πιο καλες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Abhijay.batteryfixfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.advancedbatterycalibrator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration Μπορεις βεβαια και χωρις root να κανεις και χειροκινητα battery calibration, δες καποιες οδηγιες εδω https://www.androidpit.com/how-to-calibrate-the-battery-on-your-android-device Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Μόλις βγείς από WiFi με ρωτούσε για να ξεκινήσουν τα δεδομένα κινητού (παρόλο που τα είχα πάντα ανοιχτά). Τσεκάρισα στην ερώτηση να μην με ρωτήσει ξανά αλλά τώρα το μετάνιωσα και θέλω να με ρωτάει πάλι. Πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Μόλις βγείς από WiFi με ρωτούσε για να ξεκινήσουν τα δεδομένα κινητού (παρόλο που τα είχα πάντα ανοιχτά). Τσεκάρισα στην ερώτηση να μην με ρωτήσει ξανά αλλά τώρα το μετάνιωσα και θέλω να με ρωτάει πάλι. Πως μπορώ να επαναφέρω την ερώτηση; [ATTACH]62734[/ATTACH][ATTACH]62735[/ATTACH][ATTACH]62736[/ATTACH] μπες μενού και μετά δες τις φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 [ATTACH]62734[/ATTACH][ATTACH]62735[/ATTACH][ATTACH]62736[/ATTACH] μπες μενού και μετά δες τις φωτό Σ ευχαριστώ πολύ, είχα φάει όλο το μενού αλλά...... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Για όσους είναι ρουτ και θέλουν η stock εφαρμογή καιρου να δουλεύει σωστά και κυρίως να βρίσκει την ακριβή τοποθεσία, μπορούν να κάνουν το εξής: με την εφαρμογή build.prop editor ή κάποια άλλη εφαρμογή όπως ο es explorer, αλλάζουν τις εξής 2 γραμμές στο build.prop ro.product.locale.language=zh ro.product.locale.region=CN σε ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US Με αυτές τις αλλαγές στη γλώσσα και την περιοχή, η εφαρμογή βρίσκει την ακριβή τοποθεσία/περιοχη, ενώ πριν έβρισκε μόνο μεγάλες πόλεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 σωραίος, αν και χρησιμοποιώ άλλο widget. αν βρεις και καμία μαγκιά έτσι ώστε να μη βράζει στη 10λεπτη χρήση? επίσης αν ξέρει κανείς πως κάνω την εμπρός κάμερα να βγάζει φωτό και τα γράμματα να φαίνονται κανονικά και όχι ανάποδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Για όσους είναι ρουτ και θέλουν η stock εφαρμογή καιρου να δουλεύει σωστά και κυρίως να βρίσκει την ακριβή τοποθεσία, μπορούν να κάνουν το εξής: με την εφαρμογή build.prop editor ή κάποια άλλη εφαρμογή όπως ο es explorer, αλλάζουν τις εξής 2 γραμμές στο build.prop ro.product.locale.language=zh ro.product.locale.region=CN σε ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US Με αυτές τις αλλαγές στη γλώσσα και την περιοχή, η εφαρμογή βρίσκει την ακριβή τοποθεσία/περιοχη, ενώ πριν έβρισκε μόνο μεγάλες πόλεις. Σ΄ ευχαριστώ ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Έχει καταφέρει κανείς σας να κάνει default εφαρμογή μηνυμάτων κάποια άλλη, εκτός την stock? Προσπαθώ με το handcent αλλά δεν μου το δείχνει στο μενού των προεπιλεγμένων εφαρμογών.. Επίσης γίνεται να αντιστοιχίσω κάποια άλλη εφαρμογή εκτός απο τις τέσσερεις που έχει στην lock screen? εννοώ τον φακό, κάμερα, αριθμομηχανή και ηχογράφιση.. Γιατί σε μένα, τα δύο τελευταία δεν δουλεύουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 σωραίος, αν και χρησιμοποιώ άλλο widget. αν βρεις και καμία μαγκιά έτσι ώστε να μη βράζει στη 10λεπτη χρήση? επίσης αν ξέρει κανείς πως κάνω την εμπρός κάμερα να βγάζει φωτό και τα γράμματα να φαίνονται κανονικά και όχι ανάποδα? Ενώ είσαι στην εμπρός κάμερα μπες στις ρυθμίσεις και ξετσεκάρισε την ρύθμιση που λέει ''αντανάκλαση καθρέφτη'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 κάτι άλλο τώρα. καμια καινουρια ρομ να περιμένουμε ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) Για όποιον είναι με την Β266, ειναι ρουτ και θεωρεί ότι το κινητό ζεσταίνεται, έχω να προτείνω να δοκιμάσει τα παρακάτω. Σήμερα το δοκιμάζω, μέχρι τώρα νομίζω ότι η θερμοκρασία δεν αυξάνεται τόσο πολύ (είναι περίπου 5°c μικροτερη σε σχέση με πριν) και μειώνεται πιο γρήγορα. Οποιος θέλει ας το δοκιμάσει να μας πει αν όντως έχει αποτέλεσμα ή είναι η ιδέα μου, ώστε αν γινεται να βελτιώσω τις τιμές. 1. Κατεβάζουμε το app trickster mod. Μετά την εγκατάσταση θα ζητήσει να εγκατασταθεί το busy box, πατάμε όπου ζητάει το οκ. 2. Στην εφαρμογή trickster mod επιλέγουμε τα παρακάτω όπως φαίνονται στα screenshots. [ATTACH]62814[/ATTACH] [ATTACH]62815[/ATTACH] Αφού επιλέξουμε governor, αλλάζουμε τις τιμές που δείχνω στα βελάκια. [ATTACH]62816[/ATTACH] [ATTACH]62817[/ATTACH] Αφού κάνουμε τις αλλαγές, το σωζουμε και του δίνουμε μια ονομασία. Μην ξεχάσετε να τικαρετε το ν που θα εμφανιστεί πάνω ώστε να σωθούν οι αλλαγές. Edited July 8, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 θα το δοκιμάσω σίγουρα, γιατί θεωρώ ότι όχι απλα ζεστενει το κινητό αλλά βράζει. απλά τώρα δεν είμαι ροοτ. θα γράψω νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 ρε παιδιά αρκετά συχνά(μια φορά ανά εβδομάδα περίπου) ξαφνικά ενώ στην πρώτη σιμ δείχνει να έχει σήμα, δεν έχει δεδομένα και ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ η 2η σιμ δεν έχει καν σήμα! έχετε καμία ιδέα πέραν του hard reset? Εάν κλείσω από το μενού και τις 2 σιμ και τις ξανά ενεργοποιήσω επανέρχονται Εάν δεν κάνω τίποτα επανέρχονται μόνες τους μετά από κανένα δεκάλεπτο! τραγικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) ρε παιδιά αρκετά συχνά(μια φορά ανά εβδομάδα περίπου) ξαφνικά ενώ στην πρώτη σιμ δείχνει να έχει σήμα, δεν έχει δεδομένα και ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ η 2η σιμ δεν έχει καν σήμα! έχετε καμία ιδέα πέραν του hard reset? Εάν κλείσω από το μενού και τις 2 σιμ και τις ξανά ενεργοποιήσω επανέρχονται Εάν δεν κάνω τίποτα επανέρχονται μόνες τους μετά από κανένα δεκάλεπτο! τραγικό! Κάτι παρόμοιο μου έκανε και εμένα σήμερα, δεν είχα σήμα ξαφνικά και δεν αναγνώριζε τις sim, ενώ έβγαλε μήνυμα 'sorry the Android process has stopped'. Πρώτη φορά το έχει κάνει αυτό, αλλά γενικά έχει 2 μέρες το κινητό που δεν πατάει καλά, σαν να λαγκαρει. Επίσης με 3g, η μπαταρία πέφτει σαν νερακι, έχω πάρει το power bank αγκαλια τον τελευταίο καιρο. Πρέπει να βγάλει ένα update η huawei νομίζω σύντομα. Edited July 13, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Κάτι παρόμοιο μου έκανε και εμένα σήμερα, δεν είχα σήμα ξαφνικά και δεν αναγνώριζε τις sim, ενώ έβγαλε μήνυμα 'sorry the Android process has stopped'. Πρώτη φορά το έχει κάνει αυτό, αλλά γενικά έχει 2 μέρες το κινητό που δεν πατάει καλά, σαν να λαγκαρει. Επίσης με 3g, η μπαταρία πέφτει σαν νερακι, έχω πάρει το power bank αγκαλια τον τελευταίο καιρο. Πρέπει να βγάλει ένα update η huawei νομίζω σύντομα. εμένα μήνυμα δεν πετάει.μπαταρία μου φαίνεται η ίδια! άλλα ότι χάνει το σήμα μόνο μου κάνει εντύπωση. μακάρι να βγάλει ρομ ή Huawei άλλα δεν το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 εμένα μήνυμα δεν πετάει.μπαταρία μου φαίνεται η ίδια! άλλα ότι χάνει το σήμα μόνο μου κάνει εντύπωση. μακάρι να βγάλει ρομ ή Huawei άλλα δεν το βλέπω! Εγώ πάντως σκέφτομαι μόλις βρω χρόνο να γυρίσω στην Β262, από ότι θυμάμαι ήταν πιο smooth και χωρίς πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εγώ πάντως σκέφτομαι μόλις βρω χρόνο να γυρίσω στην Β262, από ότι θυμάμαι ήταν πιο smooth και χωρίς πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες.Θυμησε μου τι αλλαξε/βελτιωσε η 266 απο την 262? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 262 ή 261 ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 262 ή 261 ρε παιδια? χμμμ Ναι νομίζω 261 ήταν τελικά η προηγούμενη ρομ έχεις δίκιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 262 ή 261 ρε παιδια? Πες την οπως θες, εννοω την προηγουμενη απο την Β266, μαλλον τωρα που το αναφερεις Β261 πρεπει να ηταν. Θυμησε μου τι αλλαξε/βελτιωσε η 266 απο την 262? Η προηγουμενη ειχε καποιο θεμα με ασυμβατοτητα εφαρμογων, το οποιο δεν ξερω αν υπαρχει τωρα που το playstore ξαναμπηκε στο market της huawei. Anyway, λυνοταν ευκολα αυτο. Αλλες σημαντικες διαφορες δεν θυμαμαι να εχουν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πες την οπως θες, εννοω την προηγουμενη απο την Β266, μαλλον τωρα που το αναφερεις Β261 πρεπει να ηταν. Η προηγουμενη ειχε καποιο θεμα με ασυμβατοτητα εφαρμογων, το οποιο δεν ξερω αν υπαρχει τωρα που το playstore ξαναμπηκε στο market της huawei. Anyway, λυνοταν ευκολα αυτο. Αλλες σημαντικες διαφορες δεν θυμαμαι να εχουν. αμάν Ναι τώρα θυμήθηκα η 261 είχε το θέμα με τις ασύμβατες εφαρμογές! Ποτέ ξανά λοιπόν την 261! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 αν εξαιρέσουμε το θέμα με τις ασυμβατότητες των Gapps (που λυνόταν εύκολα), η 261 είναι μια χαρά και ψυγείο μπροστά στον βραστήρα της 266. εγώ λέω να κάνω λίγο υπομονή μπας και βγάλει νέα ρομ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια πως γινεται να του κανω επαναφορα αλλα να μην χασω το επιπεδο που εχω στο real racing?δεν ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Παιδια πως γινεται να του κανω επαναφορα αλλα να μην χασω το επιπεδο που εχω στο real racing?δεν ειμαι root Θα πρέπει να πάρεις backup την εφαρμογή που θες με κάποια εφαρμογή η οποία να κρατάει τα δεδομένα της εφαρμογης. Νομίζω το backup application που έχει προεγκατεστημένο η huawei το κάνει αυτό από οσο θυμάμαι. Edited July 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts