Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβα, ξέρεις μήπως το number fixer πειράζει τις επαφές Google η και αυτές που είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού;

Δεν θυμαμαι να σου πω σιγουρα, περασε αρκετος καιρος απο τοτε που επαιζα με το number fixer. Αν επιλεξεις contacts to display τη μνημη, νομιζω αλλαζει μονο αυτες. Απενεργοποιησε το sync οταν το κανεις για να εισαι καλλυμενος και μετα ενεργοποιεις κανονικα google contacts και sync.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θυμαμαι να σου πω σιγουρα, περασε αρκετος καιρος απο τοτε που επαιζα με το number fixer. Αν επιλεξεις contacts to display τη μνημη, νομιζω αλλαζει μονο αυτες. Απενεργοποιησε το sync οταν το κανεις για να εισαι καλλυμενος και μετα ενεργοποιεις κανονικα google contacts και sync.

Εντάξει το έκανα μια χαρά κάθε επαφή δύο νούμερα βέβαια! Αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

Εντάξει το έκανα μια χαρά κάθε επαφή δύο νούμερα βέβαια! Αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

Ωραίος ilka, μια χαρά! Άντε, τώρα έχεις ολα όσα θες από το κινητό, 3g στις 2 sim, 3g only και συμβατότητα με εφαρμογές! Ελπίζω να ηρεμησεις τώρα. Αν και όπως σε έχω κόψει, σε λίγο καιρό πάλι θα αλλάζεις ρομ! :D:D:D

Ωραίος ilka, μια χαρά! Άντε, τώρα έχεις ολα όσα θες από το κινητό, 3g στις 2 sim, 3g only και συμβατότητα με εφαρμογές! Ελπίζω να ηρεμησεις τώρα. Αν και όπως σε έχω κόψει, σε λίγο καιρό πάλι θα αλλάζεις ρομ! :D:D:D

Ρομ δεν αλλάζω γιατί δεν ξέρω! Δεν θέλω να μπλέξω με recoveries κλπ!

Μακάρι να βγει μαμά ρομ με όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό.

έχουμε καναν οδηγό γiα downgrade?

απο 261 σε 4.10.16

πρωτα με τοπικη αυτο (αλλιως δεν περναει την 149 απο την 261) https://mega.co.nz/#!uRATVKhD!uoMo3wdGocD4-TXrO40eYIyO8aGX5GBJZ-5eGaB-Sik

μετα παλι με τοπικη την 149

https://mega.co.nz/#!bcJxQYYT!P7PSX9IEt0UittL74SbDCSUvWmeYCUdbTvTv4NiPG1I

και τελος την 4.10.16

https://mega.co.nz/#!3YB0kSwK!fxrpEbZNbNvXSg9V5AZUjEIgBjwyotvQE-dkd7eJync

στο τελος κανε και ενα hard reset και μετα ξεκινα εγκατασταση εφαρμογων

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Edited by ilka71

η 4.10.16 έχει 160 χαρακτηρες, δεν έχει κολλήματα με εφαρμογές και 3G και στις 2 σιμ σωστα? απο διαχείρηση μπαταρίας πως πάει, γιατι η 261 ψηλορουφάει...

η 4.10.16 έχει 160 χαρακτηρες, δεν έχει κολλήματα με εφαρμογές και 3G και στις 2 σιμ σωστα? απο διαχείρηση μπαταρίας πως πάει, γιατι η 261 ψηλορουφάει...
τωρα για την μπαταρια δεν μπορω να σου πω γιατι με την 261 δεν ειχα προβλημα.ΔΕΝ εχει 160 στα sms αλλα προσωπικα ειναι το τελευταιο που θα με νοιαξει γιατι υπαρχουν εφαρμογες πολυ καλυτερες!3g και στην 2η σιμ με αμεση/απλη εναλλαγη! και 3g only μεσω την πληκτρολογησης του κωδικου που εγραψα πιο πριν

τωρα για την μπαταρια δεν μπορω να σου πω γιατι με την 261 δεν ειχα προβλημα.ΔΕΝ εχει 160 στα sms αλλα προσωπικα ειναι το τελευταιο που θα με νοιαξει γιατι υπαρχουν εφαρμογες πολυ καλυτερες!3g και στην 2η σιμ με αμεση/απλη εναλλαγη! και 3g only μεσω την πληκτρολογησης του κωδικου που εγραψα πιο πριν

Το 3g only το κρατάει μετά απο reboot ή χρειάζεται κάθε φορά να πατάς το κωδικό? Γιατί νομίζω δεν το κρατάει.

Το 3g only το κρατάει μετά απο reboot ή χρειάζεται κάθε φορά να πατάς το κωδικό? Γιατί νομίζω δεν το κρατάει.

Από ολότελα καλή και η παναγιωταινα!

Και επειδή όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν από το EMUI 3.0 πιστεύω αυτό φταίει για όλα.

Κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα, αν εβαλες μια μορφη στην μνημη τηλεφωνου και μια στο gsync (με και χωρις το +30) τοτε απλα πας στις ρυθμισεις και το βαζεις να μην σου εμφανιζει τις επαφες του κινητου, ετσι θα εχεις μονο εναν αριθμο σε καθε επαφη ;)

ειχες δικιο μου απαντησε αυτο

"I have EU version of phone (original B109) and using Chinese B261 version + PA-GAPPS (pico version for kitkat - installed via TWRP recovery)

http://androidforums.com/resources/c...s-packages.80/ "

Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την Β261 + PA-GAPPS με TWRP recovery? Λύνεται το πρόβλημα με την ασυμβατότητα των εφαρμογών?

Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την Β261 + PA-GAPPS με TWRP recovery? Λύνεται το πρόβλημα με την ασυμβατότητα των εφαρμογών?

Εγώ θα πρότεινα είτε να περιμένεις την επίσημη αναβάθμιση και μέχρι τότε πέρνα όπως έγραψα παραπάνω την 4.10.16.που είναι πολύ καλή.

Τελικά τα ζώα μου αργά είναι αυτή η Huawei εάν φανταστείς ότι ΟΤΑ έχουν μείνει στην 4.2.2 Από ΠΈΡΣΥ τον Αύγουστο! Και μιλάμε για το πιο μοσχοπουλημενο κινητό τους οι άχρηστοι! Ωραίος σεβασμός στον αγοραστή των προϊόντων τους.

Με την ευκαιρία να πω ότι εκτός από την ασυμβατότητα εφαρμογών με το EMUI 3.0 και διάφορες άλλες δεν λειτουργούσαν όπως έπρεπε, τώρα είναι μια χαρά

Την έχω βάλει εγώ, είναι εντάξει, δουλεύουν όλες οι εφαρμογές.

Και εδω μια χαρα...

μόλις δοκίμασα τον κωδικό που λές και δεν μου βγάζει τίποτα

Καλά θυμόμουν.Ούτε αυτό δούλευε στις τελευταίες ρομ!

αυτο ξερει κανεις εαν δουλευει για τα gapps και σε ποια ρομ δεν δουλευει?στην 261 ας πουμε αυτο κανατε?

http://www.carbontesla.com/2014/10/install-missing-google-apps-gapps-honor-3c-kitkat-os/

Edited by ilka71

Για όσους έχουν περάσει την Β261 + PA-GAPPS με TWRP recovery ήθελα να ρωτήσω 2 – 3 πραγματάκια. Ξέρετε αν γίνεται να φλασαριστούν τα PA-GAPPS με live TWRP recovery χωρίς να έχω φλασαρει δηλαδή το twrp στο κινητό? Επίσης ποια έκδοση των pa-gapps χρησιμοποιήσατε? Και τέλος διάβασα διάφορα σχόλια ότι πολλοί που έχουν φλασαρει τα pa-gapps αντιμετωπίζουν πρόβλημα wakelock και έχουν battery drain επειδή το κινητο δεν μπορεί να πέσει σε deep sleep λόγω pa-gapps. Έχει παρατηρήσει κανένας τέτοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Για όσους έχουν περάσει την Β261 + PA-GAPPS με TWRP recovery ήθελα να ρωτήσω 2 – 3 πραγματάκια. Ξέρετε αν γίνεται να φλασαριστούν τα PA-GAPPS με live TWRP recovery χωρίς να έχω φλασαρει δηλαδή το twrp στο κινητό? Επίσης ποια έκδοση των pa-gapps χρησιμοποιήσατε? Και τέλος διάβασα διάφορα σχόλια ότι πολλοί που έχουν φλασαρει τα pa-gapps αντιμετωπίζουν πρόβλημα wakelock και έχουν battery drain επειδή το κινητο δεν μπορεί να πέσει σε deep sleep λόγω pa-gapps. Έχει παρατηρήσει κανένας τέτοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Αυτό συνέβηκε στην τελευταία έκδοση των pa gapps και οφείλονταν στα google services, όχι στα pa gapps γενικά. Αν κάποιος έχει τέτοιο θέμα μπορεί απλά να κάνει ένα update τα google services σε νεώτερη έκδοση, αν και αυτό γίνεται αυτόματα.

Εγώ έχω περάσει τα cm base gapps για kitkat απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2997368

Απο ότι φαίνεται το νήμα αυτο είναι ο διάδοχος των pa gapps και έχει τρομερή υποστήριξη προς το παρον.

Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα και όλες οι εφαρμογές είναι συμβατές κανονικά :cool:

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις live twrp recovery γιατί δεν δουλεύει στην 261. Θα πρέπει να περάσεις το recovery με το flash tool. Επίσης αν έχεις ήδη εγκαταστήσει gapps απο το huawei market θα πρέπει πρώτα να τα απεγκαταστήσεις και να κάνεις wipe data/cache μέσω twrp και μετά φλασαρεις τα gapps.

Μήπως έχεις πολλές εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω με screen off? Επισης έχεις τσεκαρει να μην υπάρχουν πολλές protected apps καθώς και να μην τρέχουν στην εκκίνηση όλες οι εφαρμογές απο το start up manager?

Edited by zananiro

Μήπως έχεις πολλές εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω με screen off? Επισης έχεις τσεκαρει να μην υπάρχουν πολλές protected apps καθώς και να μην τρέχουν στην εκκίνηση όλες οι εφαρμογές απο το start up manager?

έχεις δίκαιο. το fb, το messenger, το skype και κανα 2 ακόμα ήταν protected. τα έκλεισα. για να δούμε τώρα.

καλημέρα παιδιά.Αυτό εδώ http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm είναι κομπλέ?Είναι το μοναδικό site που το έχει στα 139 ευρώ.Όλοι οι υπόλοιποι το έχουν 170-180 ευρώ πλέον.Κ μου έκανε εντύπωση

Δεν ξέρω εάν θυμάστε ότι είχα τότε αναφέρει σαν bug της 4.10.16 το γεγονός ότι βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή η αποσυνδεοντας το usb από τον υπολογιστή πετάγονταν "υπολείμματα , μισά, μενού "άλλων εφαρμογών.

Τελικά τώρα που ξανά δοκίμασα την εφαρμογή pixel phone για dialer το ξανά έκανε.οπότε είναι θέμα της εφαρμογής όχι της ρομ.

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις live twrp recovery γιατί δεν δουλεύει στην 261. Θα πρέπει να περάσεις το recovery με το flash tool. Επίσης αν έχεις ήδη εγκαταστήσει gapps απο το huawei market θα πρέπει πρώτα να τα απεγκαταστήσεις και να κάνεις wipe data/cache μέσω twrp και μετά φλασαρεις τα gapps.

Εμενα με live twrp, περασαν μια χαρα στην 261!