mylw_4 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εγώ πότε και με καμιά ρομ δεν είχα θέμα με το +30. με κοσμοτε πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εγώ πότε και με καμιά ρομ δεν είχα θέμα με το +30. με κοσμοτε πάνταη κοσμοτε ΔΕΝ βαζει το 30 οταν σε καλουν οποτε εαν αποθηκευες επαφες ΧΩΡΙΣ το 30 γιαυτο δεν καταλαβες τιποτα!εγω που εχω μια κοτε και μια wind(που βαζει 30) ειναι προβλημα.απλα ρωταω γιατι θα ηθελα να γυρισω σε εκεινη αλλα με κραταει το προβλημα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 η κοσμοτε ΔΕΝ βαζει το 30 οταν σε καλουν οποτε εαν αποθηκευες επαφες ΧΩΡΙΣ το 30 γιαυτο δεν καταλαβες τιποτα!εγω που εχω μια κοτε και μια wind(που βαζει 30) ειναι προβλημα.απλα ρωταω γιατι θα ηθελα να γυρισω σε εκεινη αλλα με κραταει το προβλημα αυτο Νομιζω οτι μονο αν αποθηκευσεις τα ονοματα 2 φορες, με και χωρις +30, δεν θα εχεις προβλημα με την αναγνωριση. Αν θυμαμαι καλα αυτο ειχα κανει με cosmote και vodafone. Ειχε αναφερει και καποιο παιδι παλαιοτερα ενα τροπο που γινετα ευκολα μεσω google account. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radopis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Οθόνη από ebay. Γύρω στα 20 ευρώ. Την άλλαξα πολύ εύκολα. Έχει βιντεακι στο YouTube. Μαζί με την οθόνη πάρε και αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ειδική για τέτοια χρήση. Καλημέρα. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Στο ebay βλέπω αυτό: Touch Screen Digitizer LCD Display Assembly For Huawei Ascend G740 Honor 3C MKLG Είναι το σωστό; “Μαζί με την οθόνη πάρε και αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ειδική για τέτοια χρήση.” Κάτι πιο συγκεκριμένο ή καποιο link; Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 [ATTACH]59039[/ATTACH] Δυστυχώς αυτή είναι η τελευταία απάντηση από hicare για τις μη συμβατές εφαρμογές(π.χ. PayPal), το 3g στην 2η σιμ και την 3g only επιλογή που λείπει! δεν βλέπω προκοπή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Νεο προβλημα: περασα την 6pack by flufy tendo αφου ειχα καποια θεματακια τελευταια με την ρομ του Dallet. Επειδη μετα την ρομ του Dalett δεν με αφηνε να περασω καμια αλλη και στο τελος δεν μου περνουσε ουτε αυτην του Dalett, εβαλα την παραπανω ρομ με το "τρικ" που αναφερει για τις international δλδ με φλασαρισμα του bootimage με FTSP και μετα κανονικα την ρομ. μεχρι εδω ολα καλα. ειδα ομως οτι δεν αναγνωριζει καμια sd καρτα, δοκιμασα 2 που τις εβλεπε κανονικα, ενω στο TWRP τις αναγνωριζει..... επεισης σημερα ανακαλυψα οτι, οταν δεχομαι κληση δεν μου την αναγνωριζει (βγαζει μονο τον αριθμο) ενω μετα στο αρχειο μου την δειχνει κανονκα.... επειδη λοιπον ειμαι στα προθυρα να το σπασω, οποιος μπορει να βοηθησει θα του το χρωσταω. ΥΓ ειμαι με λιγες ωρες υπνο αφου με παιδευε μεχρι τις 8 το πρωι.... αν λοιπον καποιος μπορει να βοηθησει, εστω να βαλω μια παλια official (δεν μπορω να βαλω καμια) ωστε μετα να το παω απο την αρχη, ας κανει τον κοπο να μου δωσει οδηγιες (για ξενυχτη)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 ipping version that can be downloaded from the official website of Huawei and pollen forum. : A rollback in subcontract Download http://dl.vmall.com/c0s7yf10s4 shipped version B605, B606, B607, B608 version please use herein subcontract, only to retreat back after B117 Rollbacks subcontract 2 Download: http://dl.vmall.com/c036z2izm5 B609 version please use herein subcontract, only to fall back to the stable version after version B137 and stable ποια απο τις δυο να κατεβασω για να γυρισω απο την 261 στην 4.10.16?εκτος και εαν με local περναει κατευθειαν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγω με τις οδηγιες για downgrade ή brick περασα FTSP thn 149.... μπορεις να βαλεις φυσικα οποια θελεις, ειναι απλο και γρηγορο, απλα χρειαζεσαι τους drivers και να ακολουθησεις τον οδηγο που ειναι απλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγω με τις οδηγιες για downgrade ή brick περασα FTSP thn 149.... μπορεις να βαλεις φυσικα οποια θελεις, ειναι απλο και γρηγορο, απλα χρειαζεσαι τους drivers και να ακολουθησεις τον οδηγο που ειναι απλος.ασε δεν θελω ξενυχτια σαν αυτα που επαθες εσυ χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpo Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Στο ebay βλέπω αυτό: Touch Screen Digitizer LCD Display Assembly For Huawei Ascend G740 Honor 3C MKLG Είναι το σωστό; “Μαζί με την οθόνη πάρε και αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ειδική για τέτοια χρήση.” Κάτι πιο συγκεκριμένο ή καποιο link; Ευχαριστώ και πάλι! Η οθόνη που λες, ναι μια χαρά είναι. Θα την ξεκολλήσεις προσεκτικά και για να βάλεις την καινούργια θα χρειαστείς κάτι τέτοιο: Double Side Adhesive 3M Sticker Tape. Εγώ διάλεξα 3mm πλάτος. Πρόσεξε όμως γιατί θέλει καλό καθάρισμα η παλιά κόλλα και θέλει κάποιο χρόνο για να σταθεροποιηθεί και να κολλήσει η καινούργια. Προτείνω μια δύο μέρες κάτω από πίεση λίγου βάρους. Δες και το βιντεάκι που είναι αρκετά χρήσιμο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 υπαρχουν καπου πιο παλιες ρομ απο την 4.10.16 να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 ασε δεν θελω ξενυχτια σαν αυτα που επαθες εσυ χαχα Εγω την πατησα με την Dalett που ξαφνικα μου κρασαριζε (μαλλον εκανα εγω βλακεια) και μετα ειπα να βαλω αλλη, δοκιμασα δυο χωρις επιτυχια και μετα δεν εμπαινε ουτε η Dalett :mad: υπαρχουν καπου πιο παλιες ρομ απο την 4.10.16 να βρω? πιο παλιες εννοεις τις 149,148 ή ακομα πιο παλιες? αν ειναι το δευτερο δες στο Needrom τις official που εχει, ξεκινανε απο την πρωτη. αλλα μαλλον περνανε με SPFT , οχι οτι ειναι κακο ή δυσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγω την πατησα με την Dalett που ξαφνικα μου κρασαριζε (μαλλον εκανα εγω βλακεια) και μετα ειπα να βαλω αλλη, δοκιμασα δυο χωρις επιτυχια και μετα δεν εμπαινε ουτε η Dalett :mad: πιο παλιες εννοεις τις 149,148 ή ακομα πιο παλιες? αν ειναι το δευτερο δες στο Needrom τις official που εχει, ξεκινανε απο την πρωτη. αλλα μαλλον περνανε με SPFT , οχι οτι ειναι κακο ή δυσκολο... ας πούμε θέλω να δω λίγο την 4.9.16 στο επίσημο σάιτ πλέον δεν την έχει. βασικά είμαι δίλημμα 4.10.16 με μόνο μείον την αναγνώριση(ρημαδα κοσμοτε! μόνο αυτή δεν βάζει το +30 γμτ ) η να περιμένω την επόμενη μπας και διορθώσουν τα στραβά της 261(3g στην δεύτερη σιμ, όχι 3g only επιλογή, ασυμβατότητα εφαρμογών) που πλέον δεν νομίζω. αλλιώς πρέπει να πουληθεί το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ας πούμε θέλω να δω λίγο την 4.9.16 στο επίσημο σάιτ πλέον δεν την έχει. βασικά είμαι δίλημμα 4.10.16 με μόνο μείον την αναγνώριση(ρημαδα κοσμοτε! μόνο αυτή δεν βάζει το +30 γμτ ) η να περιμένω την επόμενη μπας και διορθώσουν τα στραβά της 261(3g στην δεύτερη σιμ, όχι 3g only επιλογή, ασυμβατότητα εφαρμογών) που πλέον δεν νομίζω. αλλιώς πρέπει να πουληθεί το κινητό... Στο needrom ειδες? αν θυμαμαι καλα πρεπει να την εχει, αλλα νομιζω οτι απο την στιγμη που υπαρχει λυση για το +30 με την 4.10.16, αντιγραφη καταλογου στο κινητο και αλλαγη με το numberfixer, δεν υπαρχει θεμα να πας σε πιο παλια. κατι αλλο, δεν ειδα να αναφερει κανεις λυση για το national roaming, εχω βαλει μια Q και με επρηξε με το παραθυρο που πεταει συνεχεια σε καθε κληση. υπαρχει λυση? εβαλα το Xposed (δοκιμασα 2.41 & 2.61) αλλα δεν μου το εγκαθιστα, εχω βαλει την .261, υπαρχει καποιο xposed που να δουλευει για να βαλω το module nationalroaming? ή εστω, υπαρχει αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 έχω δύο σιμ η μια της wind θέλει το συν 30 η άλλη της κοσμοτε δεν το θέλει! το number fixer βάζει η βγάζει το 30 πως τα κάνει και τα δύο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ας πούμε θέλω να δω λίγο την 4.9.16 στο επίσημο σάιτ πλέον δεν την έχει. βασικά είμαι δίλημμα 4.10.16 με μόνο μείον την αναγνώριση(ρημαδα κοσμοτε! μόνο αυτή δεν βάζει το +30 γμτ ) η να περιμένω την επόμενη μπας και διορθώσουν τα στραβά της 261(3g στην δεύτερη σιμ, όχι 3g only επιλογή, ασυμβατότητα εφαρμογών) που πλέον δεν νομίζω. αλλιώς πρέπει να πουληθεί το κινητό... Αν βρεις επωνυμο κινητο κατω απο 350$ που να υποστηριζει 3g και στις 2 sim σφυρα το και σε εμας! Για την ασυμβατοτητα εφαρμογων εχει αναφερθει η λυση. έχω δύο σιμ η μια της wind θέλει το συν 30 η άλλη της κοσμοτε δεν το θέλει! το number fixer βάζει η βγάζει το 30 πως τα κάνει και τα δύο;; Το number fixer και βγαζει και βαζει το +30. Σωσε τις επαφες τοσο στη μνημη τηλεφωνου οσο και στο google account. Στη μνημη τηλεφωνου βγαλε το +30 και στο google account βαλε +30 και δεν θα εχεις προβλημα. Η ψαξε να βρεις τον τροπο που ειχε προτεινει σε παλαιοτερο ποστ φιλος ωστε να περασεις τις επαφες στο google accounts με +30 και χωρις +30. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αν βρεις επωνυμο κινητο κατω απο 350$ που να υποστηριζει 3g και στις 2 sim σφυρα το και σε εμας! Για την ασυμβατοτητα εφαρμογων εχει αναφερθει η λυση. Το number fixer και βγαζει και βαζει το +30. Σωσε τις επαφες τοσο στη μνημη τηλεφωνου οσο και στο google account. Στη μνημη τηλεφωνου βγαλε το +30 και στο google account βαλε +30 και δεν θα εχεις προβλημα. Η ψαξε να βρεις τον τροπο που ειχε προτεινει σε παλαιοτερο ποστ φιλος ωστε να περασεις τις επαφες στο google accounts με +30 και χωρις +30. Καλό αυτο με την μνήμη του κινητού να βάλω και εκεί τις επαφές... το άλλο με το τρόπο μέσω gmail contacts όταν κάνω find and replace μου λέει βρέθηκαν π.χ. 11 επαφές αλλά με το συν 30 έχω πάρα πολλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αν βρεις επωνυμο κινητο κατω απο 350$ που να υποστηριζει 3g και στις 2 sim σφυρα το και σε εμας! Για την ασυμβατοτητα εφαρμογων εχει αναφερθει η λυση. Το number fixer και βγαζει και βαζει το +30. Σωσε τις επαφες τοσο στη μνημη τηλεφωνου οσο και στο google account. Στη μνημη τηλεφωνου βγαλε το +30 και στο google account βαλε +30 και δεν θα εχεις προβλημα. Η ψαξε να βρεις τον τροπο που ειχε προτεινει σε παλαιοτερο ποστ φιλος ωστε να περασεις τις επαφες στο google accounts με +30 και χωρις +30. Υπάρχει και είναι το δικό μας με την 4.10.16 lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αν βρεις επωνυμο κινητο κατω απο 350$ που να υποστηριζει 3g και στις 2 sim σφυρα το και σε εμας! Για την ασυμβατοτητα εφαρμογων εχει αναφερθει η λυση. Το number fixer και βγαζει και βαζει το +30. Σωσε τις επαφες τοσο στη μνημη τηλεφωνου οσο και στο google account. Στη μνημη τηλεφωνου βγαλε το +30 και στο google account βαλε +30 και δεν θα εχεις προβλημα. Η ψαξε να βρεις τον τροπο που ειχε προτεινει σε παλαιοτερο ποστ φιλος ωστε να περασεις τις επαφες στο google accounts με +30 και χωρις +30.μου θυμιζεις πως κανω import στην μνημη του κινητου επαφες που εχω αποθηκευσει πχ στην καρταμνημης η σε google account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 έχουμε καναν οδηγό γiα downgrade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Λοιπόν πέρασα μετά την 261 την 4.10.16. Λίγο πιο άσχημη αλλά τουλάχιστον δουλεύουν όλα! Θυμηστε μου που είναι η ρύθμιση για το 3g only! Αύριο θα σου ανεβάσω ότι χρειάζεται mylw! Edited April 5, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 μου θυμιζεις πως κανω import στην μνημη του κινητου επαφες που εχω αποθηκευσει πχ στην καρταμνημης η σε google account? Καταρχην θα πρεπει να επιλεξεις απο επαφες-menu- contacts to display την εσωτερικη μνημη τηλεφωνου. Αν τις εχεις αποθηκευμενες σε καρτα μνημης, λογικα ειναι σε μορφη vcard. Μετα επιλεγεις επαφες-menu-import/export και σου κανει εισαγωγη τις επαφες στη μνημη τηλεφωνου. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Λοιπόν πέρασα μετά την 261 την 4.10.16. Λίγο πιο άσχημη αλλά τουλάχιστον δουλεύουν όλα! Θυμηστε μου που είναι η ρύθμιση για το 3g only! Αύριο θα σου ανεβάσω ότι χρειάζεται mylw! αν δουλευουν όλα και εχει καλύτερη κατανάλωση από τη 261 ισως ρτη περάσω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Όποιος έχει την 4.10.16 ας μου πει που είναι η ρύθμιση του 3g only! Αλλιώς θα πρέπει να πάμε πιο πίσω στην 4.10.1 η 4.9.16? EDIT Λοιπόν θυμήθηκα! *#*#4636#*#* μετά την πρώτη επιλογή office information και επιλέγουμε sub 1 η 2 αναλόγως την κάρτα και λίγο προς τα κάτω έχει drop down μενού να διαλέξουμε WCDMA only! Edited April 5, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καταρχην θα πρεπει να επιλεξεις απο επαφες-menu- contacts to display την εσωτερικη μνημη τηλεφωνου. Αν τις εχεις αποθηκευμενες σε καρτα μνημης, λογικα ειναι σε μορφη vcard. Μετα επιλεγεις επαφες-menu-import/export και σου κανει εισαγωγη τις επαφες στη μνημη τηλεφωνου. Κατάλαβα, ξέρεις μήπως το number fixer πειράζει τις επαφές Google η και αυτές που είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts