ilka71 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 τελικά το έβγαλα και το ξαναπέρασα και όλα καλά (εκτός από τις προβλέψεις του) φίλε ilka71 βρήκες τελικά κανά theme που έψαχνες? αν βρήκες κάποιο σφύρα και εδώ.για την εφαρμογη του καιρου πρεπει μεσα απο την "διαχειριση συσκευης" να της επιτρεψεις να εχει αναδυομενα παραθυρα,να ξεκιναει με το ανοιγμα της συσκευης.την ειχα παθει κι εγω και δεν εβρισκα τα widget της!απο theme τιποτα ιδιαιτερο ολα ειχαν bugs/ατελειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 άμα πέσει στο μάτι σου κανα μάυρο theme πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panastros31 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 ρε παιδια, κανα link για gapps για την 261 (4.4.2)? το φορουμ στο xda εχει κλειδώσει το θεμα. nano ή pico version θα προτιμουσα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 ρε παιδια, κανα link για gapps για την 261 (4.4.2)? το φορουμ στο xda εχει κλειδώσει το θεμα. nano ή pico version θα προτιμουσα. Ευχαριστώ. Τo νήμα με pa-gapps έχει κλείσει. Αν δεν βιάζεσαι μπορώ να σου ανεβάσω το βράδυ link με τα pico τα οποία είχα προλάβει να κατεβάσω. Αν βιάζεσαι, μπορείς να κατεβάσεις τα gapps από εδώ, είναι αξιόπιστο, έχει τα πιο πρόσφατα gapps για kitkat και περιλαμβάνει τα ίδια gapps όπως το pico version http://forum.xda-developers.com/android/software/app-minimal-gapps-gapps-lp-20150107-1-t2997368 . Πλέον νομίζω ότι αυτό θα είναι το νήμα από το οποίο θα κατεβάζουν όλοι gapps. Για πιο παλιές εκδόσεις κατέβασε από εδώ το "cm11 small" http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panastros31 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω το link σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ίσως, γιατί έχω τη ρομ του dalet, όχι την επίσημη εγω εβαλα το chompsms και ειμαι οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 η εκνευριστική μίνι δόνηση που γίνεται όταν απαντήσει αυτός-η που καλείς πως απενεργοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 εγω εβαλα το chompsms και ειμαι οκ.... Το δοκίμασα, ωραίο φαίνεται, αλλά...έχει το ίδιο πρόβλημα με πριν: Το βάζω ως default app, λειτουργεί κανονικά, αλλά αν κάνω μετά ένα restart, τότε όταν ξανανοίγει το κινητό, το stock app έχει ξαναγiίνει default. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω όλες τις ρυθμίσεις του stock app, αλλά επιμένει να γίνεται default μετά από κάθε restart!!! Τέλος πάντων όμως, όπως είπα και πριν δεν με πολυενδιαφέρει το θέμα με τα sms. Τώρα ψάχνω για μια θήκη, βρήκα αυτήν εδώ από το ebay, είχα μια παρόμοια για το προηγούμενο κινητό μου, ήταν αρκετά ανθεκτική. Έχει κανένας να προτείνει καμιά καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το δοκίμασα, ωραίο φαίνεται, αλλά...έχει το ίδιο πρόβλημα με πριν: Το βάζω ως default app, λειτουργεί κανονικά, αλλά αν κάνω μετά ένα restart, τότε όταν ξανανοίγει το κινητό, το stock app έχει ξαναγiίνει default. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω όλες τις ρυθμίσεις του stock app, αλλά επιμένει να γίνεται default μετά από κάθε restart!!! Τέλος πάντων όμως, όπως είπα και πριν δεν με πολυενδιαφέρει το θέμα με τα sms. Τώρα ψάχνω για μια θήκη, βρήκα αυτήν εδώ από το ebay, είχα μια παρόμοια για το προηγούμενο κινητό μου, ήταν αρκετά ανθεκτική. Έχει κανένας να προτείνει καμιά καλύτερη; αυτο με το default app είναι μια ακόμα βλακεία των τελευταίων ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 αυτο με το default app είναι μια ακόμα βλακεία των τελευταίων ρομ.... Τι εννοείς; Πάντως, έχω πχ αλλάξει και το default app για τα email μου, και αυτό λειτουργεί κανονικότατα. Τα sms μόνο έχουν αυτό το bug. Μπορώ να το διορθώσω κάπως; Αν όχι, δεν τρέχει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τι εννοείς; Πάντως, έχω πχ αλλάξει και το default app για τα email μου, και αυτό λειτουργεί κανονικότατα. Τα sms μόνο έχουν αυτό το bug. Μπορώ να το διορθώσω κάπως; Αν όχι, δεν τρέχει τίποτα Ναι για τα μηνύματα μόνο λέω ότι έχει πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 παντως παρατηρησα οτι το 3c 4g πηρε την αναβαθμιση 4.4.οποτε μονο εμεις μειναμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 η επιλογή υδατογράφιμα στη κάμερα σε εσάς δουλεύει ή ειναι είναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν εννοείς τις επιλογές για τα εφε(ασπρομαυρη κλπ) ναι λειτουργει κανονικά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 όχι όχι, εννοώ την επιλογή υδατογράφημα που είναι μαζί με hdr και panorama. παίζει να έκανα και εγώ βλακεία γιατι βλέπω πως θέλει internet και gps ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) ενα άλλο πράγμα βολικό που υπήρχε στις beta και αφαίρεσαν στις τελευταίες ρομ είναι η δυνατότητα που είχες κατεβάζοντας την κουρτίνα από ΑΡΙΣΤΕΡΆ να ανοίγει τις ειδοποιήσεις και από ΔΕΞΙΆ τους διακόπτες! Πολύ χρήσιμο που το εξαφάνισαν και αυτό! το υδατογραφημα δουλευει σε μενα Edited April 1, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 η ιδέα μου είναι ή η256 ρουφάει την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 η ιδέα μου είναι ή η256 ρουφάει την μπαταρία? γιατι δεν βαζεις την 261?ιδια ειναι .(σε προβληματα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Sorry, δικό μου λάθος, τη 261 έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Sorry, δικό μου λάθος, τη 261 έβαλαοχι εγω δεν εχω δει battery drain παντως αιντε ποτε θα βγαλουν νεα ρομ επιτελους!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 χμμμ, δε νομίζω να βγάλουν νέα ρομ πάντως.... μακάρι να κάνω εγώ λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Λογικό η kitkat να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Και εγώ έχω την εντύπωση ότι με την 261, αν και έχω greenify, η μπαταρία πέφτει πιο γρηγορα, αλλά όχι καμία σπουδαία διαφορά με πριν. Γιατί να μην βγάλουν update? Αν δεν κάνω λάθος θα βγάλουν update kitkat για την Ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού που σημαίνει ότι μάλλον ακόμα ασχολούνται. Edited April 1, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radopis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλό μήνα. Χθες βράδυ έπεσε το κινητό μου και ράγισε ελαφρά η οθόνη. (ευτυχώς είχα film protector).Δουλεύει κανονικά για την ώρα , αλλά δεν ξέρω για πόσο! Θα ήθελα να γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιος, κάπου, για να την αντικαταστήσω ή κάποιο site για να αγοράσω κάποια, και βλέποντας τα βιντεάκια στο You Tube να επιχειρήσω να την αλλάξω μόνος μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpo Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Οθόνη από ebay. Γύρω στα 20 ευρώ. Την άλλαξα πολύ εύκολα. Έχει βιντεακι στο YouTube. Μαζί με την οθόνη πάρε και αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ειδική για τέτοια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 οσοι εχουν την 4.10.16 μηπως μετα απο καποιες ενημερωσεις των call locations εφτιαξε η αναγνωριση του +30 η ειναι θεμα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts