alfa Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Υπάρχει τρόπος να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος; Υπηρχε σε παλαιοτερη εκδοση (δεν θυμαμαι σε ποια), πηγαινες απο τις ρυθμισεις και το ενεργοποιουσες ... οπως οι σελιδες που εχει το pure android, αλλα ως γνωστον η Huawei μας δουλευει.... αλλα βγαζει αλλα βαζει, αλλα φτιαχνει και αλλα χαλαει... πραγματικα με κουρασε... ΥΓ αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν στις πρωτες 4.4 με EMUI 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) πρεπει τελικα να ειναι ολιγον ασχετοι εκει στην huawei.ερασιτεχνες προγραμματιστες...εχουν λυσει ΟΛΑ τα bug αλλα σε διαφορετικες ρομ!ποσο μ@@ς εισαι για το κανεις αυτο και να εισαι μια εταιρεια κολοσσος οπως η huawei? αποκλείεται να είναι τόσο μ@κακες, επίτηδες μάλλον θα το κάνουν. Edited January 10, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 αποκλείεται να είναι τόσο μ@κακες, επίτηδες μάλλον θα το κάνουν.Για ποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Γιατί οι βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου δεν διορθώνονται. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν τσεκάρει τα βασικά πριν βγάλουν μια stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Γιατί οι βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου δεν διορθώνονται. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν τσεκάρει τα βασικά πριν βγάλουν μια stable. Αφου τα bug τα εχουν διορθωσει απλα οχι ολα σε μια ρομ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αφου τα bug τα εχουν διορθωσει απλα οχι ολα σε μια ρομ!!!!! Σε ποια bugs αναφερεσαι? Γιατι εκτος απο την kitkat που εχει την ασυμβατοτητα με καποιες εφαρμογες οι υπολοιπες stable roms δεν εχουν καποιο bug. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Σε ποια bugs αναφερεσαι? Γιατι εκτος απο την kitkat που εχει την ασυμβατοτητα με καποιες εφαρμογες οι υπολοιπες stable roms δεν εχουν καποιο bug. ε ενταξει βαζω στα bug και το οτι δεν εχει η 2η σιμ 3g γιατι σε 2 beta το ειχαν βαλει και χαρηκαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Το ότι το κινητό έπαιξε στις περισσότερες εκδόσεις με πρόβλημα στην αναγνώριση και το διόρθωσαν να το θεωρήσω επιτυχία η να χειροκροτησω? Τώρα πασάρουν την ψευτοstable που μάλλον έχει αρκετά θέματα . Πάνω κάτω τα ίδια με ενα 3x που εχω και δεν έχει 3g only. Ίσως να μην είναι σημαντικό για μερικούς αλλά για εμένα ειναι το σημαντικοτερο μετα την αναγνώριση. Με ποια λογική υπάρχει αυτο το κινητό χωρίς τέτοια επιλογή? Μόνο σε κατοίκους ρετιρέ η πόλεων με την τέλεια κάλυψη απευθύνετε? Για εμένα ειναι άκυροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Το ότι το κινητό έπαιξε στις περισσότερες εκδόσεις με πρόβλημα στην αναγνώριση και το διόρθωσαν να το θεωρήσω επιτυχία η να χειροκροτησω? Τώρα πασάρουν την ψευτοstable που μάλλον έχει αρκετά θέματα . Πάνω κάτω τα ίδια με ενα 3x που εχω και δεν έχει 3g only. Ίσως να μην είναι σημαντικό για μερικούς αλλά για εμένα ειναι το σημαντικοτερο μετα την αναγνώριση. Με ποια λογική υπάρχει αυτο το κινητό χωρίς τέτοια επιλογή? Μόνο σε κατοίκους ρετιρέ η πόλεων με την τέλεια κάλυψη απευθύνετε? Για εμένα ειναι άκυροι. ααα αρα συμφωνουμε!γιατι με το προ προηγουμενο ποστ σου νομιζα οτι ελεγες οτι ειναι μια χαρα οι αναβαθμισεις της huawei για το συγκεκριμενο κινητο!οντως με την σειρα χρησιμοτητας ειναι 1--φυσικα να δουλευουν ολες οι εφαρμογες 2- να εχει σωστη αναγνωριση 3- 3g only 4- δεν θα το ανεφερα αλλα ρε γμτ αφου το εβαλαν σε μια beta γιατι το εβγαλαν!!!?? το 3g στην 2η σιμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Προσπαθω να ρουταρω απο εχθες; το κινητο χωρις επιτυχια, δοκιμασα με το vroot και με το root genius...καπου διαβασα οτι σε καποιους πετυχε (μιλαμε παντα για την τελευταια 256).... απο εσας κανεις που το καταφερε υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Το ότι το κινητό έπαιξε στις περισσότερες εκδόσεις με πρόβλημα στην αναγνώριση και το διόρθωσαν να το θεωρήσω επιτυχία η να χειροκροτησω? Τώρα πασάρουν την ψευτοstable που μάλλον έχει αρκετά θέματα . Πάνω κάτω τα ίδια με ενα 3x που εχω και δεν έχει 3g only. Ίσως να μην είναι σημαντικό για μερικούς αλλά για εμένα ειναι το σημαντικοτερο μετα την αναγνώριση. Με ποια λογική υπάρχει αυτο το κινητό χωρίς τέτοια επιλογή? Μόνο σε κατοίκους ρετιρέ η πόλεων με την τέλεια κάλυψη απευθύνετε? Για εμένα ειναι άκυροι. ααα αρα συμφωνουμε!γιατι με το προ προηγουμενο ποστ σου νομιζα οτι ελεγες οτι ειναι μια χαρα οι αναβαθμισεις της huawei για το συγκεκριμενο κινητο!οντως με την σειρα χρησιμοτητας ειναι 1--φυσικα να δουλευουν ολες οι εφαρμογες 2- να εχει σωστη αναγνωριση 3- 3g only 4- δεν θα το ανεφερα αλλα ρε γμτ αφου το εβαλαν σε μια beta γιατι το εβγαλαν!!!?? το 3g στην 2η σιμ!! Παιδια και εγω μαζι σας ειμαι, αλλα ας προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα αναφορικα με τις απαιτησεις μας και τις κριτικες μας. Μιλαμε για ενα κινεζικο κινητο που κυκλοφορησε πριν ενα χρονο και κοστιζε 140-150€. Μιλαμε για ενα κινητο που εχει παρει πανω απο 10 OTA official updates και ολες μα ολες οι roms ηταν σταθεροτατες και απροβληματιστες. Μιλαμε για ενα κινητο που οταν κυκλοφορησε ειχε μονο κινεζικα και αγγλικα και τωρα η ρομ ειναι multilanguage. Μιλαμε για ενα κινητο που ειναι απαλλαγμενο απο κινεζιες και λειτουργει αψογα στην ελλαδα out of the box. Ποτε δεν ασχοληθηκαμε εδω μεσα με καποιο σοβαρο bug γιατι σε ολα το κινητο ηταν αψογο. Το θεμα με το +30 ισχυει σχεδον σε ολα τα κινεζικα αυτης της κατηγοριας, το ελυσε και αυτο, αν και ποτε για μενα δεν ηταν θεμα. Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο εδω μεσα που να μην ειναι ευχαριστημενος με την επιλογη αυτου του κινητου. Ισως ειναι το πιο value for money κινητο που κυκλοφορησε τα τελευταια 2 χρονια στην κατηγορια του. Προσωπικα, παντα χρησιμοποιω τις official rom που ερχονται με OTA updates. Η B149 κλειδωνει μονο 3g, το οποιο οπως αναφερει ο φιλος ο drdedus ειναι και για μενα πολυ σημαντικη λειτουργια. Θελω και εγω να βαλω την kitkat, την περιμενω πως και πως εδω και αρκετους μηνες. Δεν ξερω αν αυτη που κυκλοφορει ειναι stable ή οχι, αλλα θα την βαλω μονο αν ερθει ως OTA update και μονο αν εχει τις λειτουργιες που θελω. Απορω επομενως, γιατι δεν βαζετε την B149 η οποια δεν εχει τα προβληματα που αναφερετε και ειναι και η τελευταια που εχει ερθει ΟΤΑ. Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα. Δεν ξερω κατα ποσο θα υποστηριζει η huawei το κινητο απο εδω και περα, του οποιου την παραγωγη αν δεν την εχει ηδη σταματησει θα την σταματησει συντομα, γιατι πλεον εχει αλλα καινουργια κινητα τα οποια θελει να υποστηριξει και να προωθησει. Θελω να πιστευω ομως οτι θα μας δωσει μια stable εκδοση της kitkat χωρις τα προβληματα που αναφερετε και με τις λειτουργιες που επιθυμουμε οι περισσοτεροι εδω. Τουλαχιστον αυτο μας εχει δειξει ολο αυτο τον καιρο. Edited January 11, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Παιδια και εγω μαζι σας ειμαι, αλλα ας προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα αναφορικα με τις απαιτησεις μας και τις κριτικες μας. Μιλαμε για ενα κινεζικο κινητο που κυκλοφορησε πριν ενα χρονο και κοστιζε 140-150€. Μιλαμε για ενα κινητο που εχει παρει πανω απο 10 OTA official updates και ολες μα ολες οι roms ηταν σταθεροτατες και απροβληματιστες. Μιλαμε για ενα κινητο που οταν κυκλοφορησε ειχε μονο κινεζικα και αγγλικα και τωρα η ρομ ειναι multilanguage. Μιλαμε για ενα κινητο που ειναι απαλλαγμενο απο κινεζιες και λειτουργει αψογα στην ελλαδα out of the box. Ποτε δεν ασχοληθηκαμε εδω μεσα με καποιο σοβαρο bug γιατι σε ολα το κινητο ηταν αψογο. Το θεμα με το +30 ισχυει σχεδον σε ολα τα κινεζικα αυτης της κατηγοριας, το ελυσε και αυτο, αν και ποτε για μενα δεν ηταν θεμα. Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο εδω μεσα που να μην ειναι ευχαριστημενος με την επιλογη αυτου του κινητου. Ισως ειναι το πιο value for money κινητο που κυκλοφορησε τα τελευταια 2 χρονια στην κατηγορια του. Προσωπικα, παντα χρησιμοποιω τις official rom που ερχονται με OTA updates. Η B149 κλειδωνει μονο 3g, το οποιο οπως αναφερει ο φιλος ο drdedus ειναι και για μενα πολυ σημαντικη λειτουργια. Θελω και εγω να βαλω την kitkat, την περιμενω πως και πως εδω και αρκετους μηνες. Δεν ξερω αν αυτη που κυκλοφορει ειναι stable ή οχι, αλλα θα την βαλω μονο αν ερθει ως OTA update και μονο αν εχει τις λειτουργιες που θελω. Απορω επομενως, γιατι δεν βαζετε την B149 η οποια δεν εχει τα προβληματα που αναφερετε και ειναι και η τελευταια που εχει ερθει ΟΤΑ. Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα. Δεν ξερω κατα ποσο θα υποστηριζει η huawei το κινητο απο εδω και περα, του οποιου την παραγωγη αν δεν την εχει ηδη σταματησει θα την σταματησει συντομα, γιατι πλεον εχει αλλα καινουργια κινητα τα οποια θελει να υποστηριξει και να προωθησει. Θελω να πιστευω ομως οτι θα μας δωσει μια stable εκδοση της kitkat χωρις τα προβληματα που αναφερετε και με τις λειτουργιες που επιθυμουμε οι περισσοτεροι εδω. Τουλαχιστον αυτο μας εχει δειξει ολο αυτο τον καιρο.απο το στομα σου και στου θεου το αυτι γιατι οντως ειναι κλεψια τα 140 που δωσαμε για αυτα τα χαρακτηριστικα!αυτη η λιτκατ σε τι ειναι καλυτερη απο την jely bean γενικα μιλαω οχι για το δικο μας κινητο Edited January 11, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Εδώ να σημειώσουμε πως παλαιότερα κινητά όπως το Honor 3 που κυκλοφόρησε τον Αυγ 13 πήρε πρόσφατα Update σε EMUI 3.0. Επίσης αναμένεται L EMUI 3.0 για το Honor 6 Q1 του 15. Η Huawei δυστυχώς τις κάνει αυτές τις βλακείες που γράφετε αλλά μετά σε βάθος χρόνου τα διορθώνει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 όταν λέτε 3G only τι εννοείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 να μένει μόνιμα σε 3g . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 χμμμ εμένα παντως μέσα στο σπίτι η κοσμοτε με το ζόρι πιάνει 3γ και οταν δεν έχει καθόλου σήμα δεν γυρνά σε 2γ. έχω χάσει κανα 2 κλήσεις έτσι... οπότε στο σπίτι επιλέγω Only 2g και wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 χμμμ εμένα παντως μέσα στο σπίτι η κοσμοτε με το ζόρι πιάνει 3γ και οταν δεν έχει καθόλου σήμα δεν γυρνά σε 2γ. έχω χάσει κανα 2 κλήσεις έτσι... οπότε στο σπίτι επιλέγω Only 2g και wifi αν επιλέξεις μόνο 3g θα έχεις μόνιμα σήμα καλύτερο από της εναλλαγής.γι'αυτό το λέμε και θέλουμε την ρύθμιση πού υπάρχει σε όλα τα κινητά από ....πάντα! Μόνο στο κινητό μας το εξαφάνισαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 γεια σας παιδιά έχω το honor 3c και θέλω να πάρω το honor 3C 4G για την κοπέλα μ, ξέρετε αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα? θέλω να το πάρω χωρίς root θα έχει ελληνικά μέσα? πως είναι ποιο σωστά να το πάρω με root η χωρίς.?εγώ έβαλα την official 149 και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 γεια σας παιδιά έχω το honor 3c και θέλω να πάρω το honor 3C 4G για την κοπέλα μ, ξέρετε αν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα? θέλω να το πάρω χωρίς root θα έχει ελληνικά μέσα? πως είναι ποιο σωστά να το πάρω με root η χωρίς.?εγώ έβαλα την official 149 και δουλεύει άψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399151 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλημερα μια γρηγορη ερωτηση και ελπιζω και σε γρηγορη απαντηση ;) αν κανουμε ρουτ το κινητο και μετα το αναβαθμισουμε, χανεται το ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλημερα μια γρηγορη ερωτηση και ελπιζω και σε γρηγορη απαντηση ;) αν κανουμε ρουτ το κινητο και μετα το αναβαθμισουμε, χανεται το ρουτ? Ναι. Επισης αν εισαι root δεν μπορεις να παρεις OTA. Αυτα εχει δειξει η εμπειρια μεχρι τωρα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 το κακό είναι ότι πλέον δεν τηρείται και το ανά 15ήμερο των ενημερώσεων και δεν έχουμε ιδέα αν και πότε θα δώσουν νέα ρομ οι κινέζοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Το χειρότερο είναι ότι τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται, σήμερα, προσπαθώντας να το ρουταρω, είδα ότι αν επιλέξω στην σύνδεση με τον υπολογιστή το hisuite, δεν συνδέεται, πρέπει να επιλέξω σύνδεση σαν εξωτερικός δίσκος για να συνδεθεί με το hi suite, επίσης το πρόβλημα που έχω, ότι δλδ μετά από κάθε επανεκκίνηση πρέπει να αλλάζω το κουμπί στην επιλογή μόνο 2g στο αντίθετο από ότι το είχα για να έχω 3g δεν έφτιαξε ακόμα και μετά από φρέσκια νέα εγκατάσταση... Τώρα σκέφτομαι να πάω στη 149, να μην έχω τουλάχιστον τέτοια γελοία προβλήματα και όταν δώσουν και καλό... και σύντομα, να αναβαθμίσω. Διαφορετικά με βλέπω για... άλλα μέρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Έχει καταφέρει κάποιος τελικά να ρουτάρει την 256? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Έχει καταφέρει κάποιος τελικά να ρουτάρει την 256? Μετα απο 10+ ωρες που δοκιμασα οτι εβρισκα δεν τα καταφερα, τελικα μενει μονο μια περιπτωση, να βαλω CWM και εκει να περασω το SuperSU.... και παλι αν γινει, γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι ....ΔΕΝ! Έχω την εντύπωση (ελπίζω να κάνω λάθος), ότι η Huawei μας ξέχασε (για να το πω ευγενικά),... μετά την πατάτα με τις τελευταίες ρομ και ειδικά με την stable!!!! την 256 που δεν μπορούμε να περάσουμε αρκετές εφαρμογές μας, περίμενα μια γρήγορη αναβάθμιση να διορθώσει τουλάχιστον αυτό το θέμα.... Edited January 15, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts