Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κοίτα τι μου δείχνει εμένα!

Ακυρο, τωρα το ειδα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο... καλα μας δουλευουν? stable και δεν δουλευουν ενα καρο εφαρμογες? πανε καλα?

δλδ με τροπο μας διωχνουν?.... γιατι οπως και να το κανουμε "εχει και αλλου πορτοκαλιες...."

είδατε εκεί που ήταν η 149 τώρα δίνει σαν σταθερή την ....beta 256??

τι κουφό είναι αυτό;

μιλάω για το σάιτ emui.com.

Το ίδιο αν δείτε ισχύει και για το 3C 4G καθώς και στο 3x

έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στην Huawei! είπαμε υποστηρίζουν το κινητό αλλά με κάποια ροή βελτιώσεων όχι ραβε ξήλωνε!

πάντως με μετάφραση google λέει ότι

[Σημείωση] δόξα 3C του EMUI3.0 σταθερή έκδοση έχει κυκλοφορήσει, η υπό εξέλιξη έκδοση σταματά την ενημέρωση.

Εγώ τουλάχιστον Θέλω να φτιάξουν την ασυμβατότητα των εφαρμογών! άσε το 3g της δεύτερης σιμ!

Δηλαδή η 149 που ΔΕΝ είχε ασυμβατότητα σε εφαρμογές την ΚΑΤΆΡΓΗΣΑΝ και έδωσαν την επόμενη την 256 που ΔΕΝ λειτουργούν πολλές εφαρμογές.Καλό....

Edited by ilka71

Εγώ τουλάχιστον Θέλω να φτιάξουν την ασυμβατότητα των εφαρμογών! άσε το 3g της δεύτερης σιμ!

Δηλαδή η 149 που ΔΕΝ είχε ασυμβατότητα σε εφαρμογές την ΚΑΤΆΡΓΗΣΑΝ και έδωσαν την επόμενη την 256 που ΔΕΝ λειτουργούν πολλές εφαρμογές.Καλό....

Οταν περασες την 256, τα apps που δεν ειναι συμβατα τα κατεβασες ξανα απο την αρχη απο το playstore ή τα εκανες επαναφορα στη νεα rom με καποιο app? Γιατι αν επανεφερες εφαρμογες τις οποιες ειχε κατεβασει με emui2, μπορει να μην ειναι συμβατες οταν τις επαναφερεις σε emui3.

The day is my enemy, the night my friend

Οταν περασες την 256, τα apps που δεν ειναι συμβατα τα κατεβασες ξανα απο την αρχη απο το playstore ή τα εκανες επαναφορα στη νεα rom με καποιο app? Γιατι αν επανεφερες εφαρμογες τις οποιες ειχε κατεβασει με emui2, μπορει να μην ειναι συμβατες οταν τις επαναφερεις σε emui3.

καταρχήν από την 255 στην 256 πήρε ΟΤΑ.Και ΔΕΝ είχα τις εφαρμογές καθόλου γιατί η 255 όταν μπήκε έκανε φορματ !

καταρχήν από την 255 στην 256 πήρε ΟΤΑ.Και ΔΕΝ είχα τις εφαρμογές καθόλου γιατί η 255 όταν μπήκε έκανε φορματ !

Anyway, την 255. Εννοω αν ειχες κανει backup αυτες τις εφαρμογες και τις επανεφερες οταν εβαλες emui3.

Anyway, την 255. Εννοω αν ειχες κανει backup αυτες τις εφαρμογες και τις επανεφερες οταν εβαλες emui3.

Όχι μετά την 256 βγαίνουν μη συμβατές απλά.καθαρή εγκατάσταση.

Όχι μετά την 256 βγαίνουν μη συμβατές απλά.καθαρή εγκατάσταση.

Ελπιζω τοτε να το διορθωσουν σε καποιο update γιατι αν ερθει ΟΤΑ και ειναι ιδια με την 256 που φορας θα εχουμε θεμα. Τις εχει αναφερει παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι, ειναι πολλες οι εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες?

Εγω δοκιμασα και απο backup και απο playstore (οπου μου βγαζει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη)

και στις δυο περιπτωσεις παπαλα. τιποτα, καπουτ.

Ελπιζω τοτε να το διορθωσουν σε καποιο update γιατι αν ερθει ΟΤΑ και ειναι ιδια με την 256 που φορας θα εχουμε θεμα. Τις εχει αναφερει παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι, ειναι πολλες οι εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες?

taxibeat, alpha bank, taxiplon και άλλες.οκ δεν είναι βασικές αλλά τις χρειάζομαι εγώ και είναι απαράδεκτο να μην δουλεύουν εν έτη 2014 λόγω βλακείας της ρομ!

Και πλέον ΔΕΝ μιλάμε για beta, έτσι;

taxibeat, alpha bank, taxiplon και άλλες.οκ δεν είναι βασικές αλλά τις χρειάζομαι εγώ και είναι απαράδεκτο να μην δουλεύουν εν έτη 2014 λόγω βλακείας της ρομ!

Και πλέον ΔΕΝ μιλάμε για beta, έτσι;

Σας βγάζει κάποιο error?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Σας βγάζει κάποιο error?

Αυτό βγάζει.

Και διορθώνεται με την 149 η την 4.10.16

Αλλά εκείνες έχουν αλλά θέματα!

στην ουσία ΌΛΑ τα bugs είναι διορθωμενα αλλά διάσπαρτες οι διορθώσεις σε τρεις ρομ!!!!!

Edited by ilka71

Αυτό βγάζει.

Και διορθώνεται με την 149 η την 4.10.16

Αλλά εκείνες έχουν αλλά θέματα!

στην ουσία ΌΛΑ τα bugs είναι διορθωμενα αλλά διάσπαρτες οι διορθώσεις σε τρεις ρομ!!!!!

Δοκίμασες να περάσεις το apk σκέτο;

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δοκίμασες να περάσεις το apk σκέτο;

να σου πω την μαύρη αλήθεια, όχι! για να δοκιμάσω! που βρίσκω τα τελευταία απκ Ελληνικών εφαρμογών;

να σου πω την μαύρη αλήθεια, όχι! για να δοκιμάσω! που βρίσκω τα τελευταία απκ Ελληνικών εφαρμογών;

μπα δεν εγκαθίστανται!

μπα δεν εγκαθίστανται!

χμ... καμιά ******* θα κάνανε, νομίζω είχε παιχτεί το ίδιο σκηνικό για μία έκδοση με το Honor 6 και το έφτιαξαν στην επόμενη. Για πείτε έχει εφαρμογή HiCare η ROM σας?

χμ... καμιά ******* θα κάνανε, νομίζω είχε παιχτεί το ίδιο σκηνικό για μία έκδοση με το Honor 6 και το έφτιαξαν στην επόμενη. Για πείτε έχει εφαρμογή HiCare η ROM σας?

έχει και τους έχω πρήξει στα εμεηλ! αλλά απαντάνε και καλά κανε ρεσετ και θα δούμε κλπ !

έχει και τους έχω πρήξει στα εμεηλ! αλλά απαντάνε και καλά κανε ρεσετ και θα δούμε κλπ !

Πρίξε τους εκεί κάποια στιγμή θα το φτιάξουν...

Εγω παντως καιρό τώρα είμαι με την 4.10.16 (δεν εχει βγαλει ota) και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Ολα τα αππ δουλευουν, οπως και τα data στις 2 σιμ. Το μόνο θέμα ειναι με τις επαφές αλλά το εχω λύσει με το +30. Τι άλλα θέματα έχετε με την 4.10.16? Ρωτάω απο περιέργεια.

Εγω παντως καιρό τώρα είμαι με την 4.10.16 (δεν εχει βγαλει ota) και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Ολα τα αππ δουλευουν, οπως και τα data στις 2 σιμ. Το μόνο θέμα ειναι με τις επαφές αλλά το εχω λύσει με το +30. Τι άλλα θέματα έχετε με την 4.10.16? Ρωτάω απο περιέργεια.

με αυτήν που έχεις όταν βγάζεις το usb όταν το είχες συνδέσει με τον υπολογιστή σου πετάει υπολείμματα οθονών εφαρμογών άσχετων που είναι εγκατεστημένες;

Παιδια εγω ειμαι με την 149.Εχω κανει root με kingoroot αλλα οταν κανει επανεκινηση μετα η σθσκευη δεν ειναι root.εχει τυχει σε κανεναν;

Εσύ πως ξέρεις ότι δεν είναι root? Το ελέγχεις με κάποιο app?