alfa Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 επανέρχομαι σε κάτι που έχει αναφερθεί αλλά θα ήθελα να είμαι 100% σίγουρος. σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση σε EMUI 3.0 αλλά δεν το τολμώ ακόμα γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των δυο σιμ για το 3g. επειδή έχω μια vodafone (2gb internet) και μια cosmote (750mb internet) και δεν θέλω να τις αλλάζω θέση συνέχεια, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πράγματι η εναλλαγή σιμ για ενεργά data δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 με τι ρομ μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 με τι ρομ μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή το 3g? εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 επανέρχομαι σε κάτι που έχει αναφερθεί αλλά θα ήθελα να είμαι 100% σίγουρος. σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση σε EMUI 3.0 αλλά δεν το τολμώ ακόμα γιατί διάβασα ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των δυο σιμ για το 3g. επειδή έχω μια vodafone (2gb internet) και μια cosmote (750mb internet) και δεν θέλω να τις αλλάζω θέση συνέχεια, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι πράγματι η εναλλαγή σιμ για ενεργά data δεν υπάρχει.η 3.0 εχει τρελα bug!οχι μονο η ελλειψη 3g στην δευτερη σιμ αλλα οι πιο πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!ασε που αρκετες ΔΕΝ φαινονται καν σαν συμβατες με το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Συγγνωμη παιδια αλλα ξερει κανεις αν αυτο ειναι αυθεντικο;;; http://www.1949deal.com/huawei-honor-3c-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-white.html Το λεω επειδη αναφερει για 2 GB Ram! Ακυρο παιδια,το ειδα οτι ισχυει! Edited November 15, 2014 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 η 3.0 εχει τρελα bug!οχι μονο η ελλειψη 3g στην δευτερη σιμ αλλα οι πιο πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!ασε που αρκετες ΔΕΝ φαινονται καν σαν συμβατες με το κινητο! οπότε κάθομαι στα ... αυγά μου και περιμένω :). ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) με τι ρομ μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή το 3g? εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev μήπως μπορούμε να το έχουμε και στην 148 με κάποιο τρόπο? Edited November 16, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 εγώ το έχω με την προτελευταία... 4.10.16 kit kat dev[/QU μήπως μπορούμε να το έχουμε και στην 148 με κάποιο τρόπο? Η 148 δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η 148 δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ; δεν το γνωριζω, εγω εμαθα για 3g και στην δευτερη σιμ προσφατα και το δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η 148 δεν έχει 3g στην δεύτερη σιμ; εγώ δεν έχω βρει τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η 148 έχει 3g στην δεύτερη σιμ; εγω αλλαζω συνεχεια τις σιμ για να εχω 3g σε οποια θελω . Πως γίνετε να εχω 3g και στιν αλλοι θύρα sim?????? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η 148 έχει 3g στην δεύτερη σιμ; εγω αλλαζω συνεχεια τις σιμ για να εχω 3g σε οποια θελω . Πως γίνετε να εχω 3g και στιν αλλοι θύρα sim??????Για πηγαινε ρυθμισεις/διαχειριση καρτας σιμ(η οπως αλλιως λεγεται) .εκει μεσα εχει επιλογη για να διαλεξεις απο ποια σιμ θα δινεις δεδομενα? αλλιως πηγαινε στις ρυθμισεις δικτυου και εκει μεσα ξανα δες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Τη μπορώ να κάνω έτσι ώστε όταν λόγω δικτύου δεν έχω καθόλου 3g σήμα να μη μένω χωρίς καθόλου δίκτυο αλλά να πάει μόνο του σε χαμηλότερο δίκτυο? Έχασα κάνα δυο κλήσεις έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μια ακόμα ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω στην εφαρμογή που εχει περασμένη για ε-μαιλ ένα λογαριασμο e-mail σε @hotmail.com που έχω και με βγάζει συνέχεια σφάλμα σε αντιθεση με Yahoo και Gmail που τα πήρε μια χαρά. τι γινεται ξέρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 μια ακόμα ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω στην εφαρμογή που εχει περασμένη για ε-μαιλ ένα λογαριασμο e-mail σε @hotmail.com που έχω και με βγάζει συνέχεια σφάλμα σε αντιθεση με Yahoo και Gmail που τα πήρε μια χαρά. τι γινεται ξέρει κανεις? κατέβασε μία άλλη εφαρμογή email πχ aquamail και τελείωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αυτό μου το βγάζει σε κάθε κλήση που κάνω πάνω πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.ξέρει κανένας κινεζομαθης τι να επιλέξω ώστε επιτέλους να μην ξανά βγει; Γιατί ρωτάει κάτι να επιλέξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αυτό μου το βγάζει σε κάθε κλήση που κάνω πάνω πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων.ξέρει κανένας κινεζομαθης τι να επιλέξω ώστε επιτέλους να μην ξανά βγει; Γιατί ρωτάει κάτι να επιλέξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Χρησιμοποιήσε το Google Translate, στην φωτό που ανέβασες! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 στο μενού διαχείριση συσκευής έχει επιλογή ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν μετά από επανεκκίνηση. αν το έχεις ήδη κάνει, τότε πάρε την εταιρεία σου να ερωτήσεις εάν η υπηρεσία έχει κολλήσει. με 148 το Csipsimple δεν ξεκινάει μετα απο επανεκκίνηση στο 90% των περιπτώσεων... τι κάνουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Χρησιμοποιήσε το Google Translate, στην φωτό που ανέβασες! το έκανα αλλά δεν με διαφωτισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32 νεα beta με EMUI 3.0 για να δουμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οποιος την περασει θα παρακαλουσα για ενημερωση σχετικα με την λειτουργια 3g με επιλογη και στις δυο σιμ.... και αν εχουν λυσει το θεμα με το και χωρις το +30.... στην αναγνωριση. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Λοιπόν.... 1,,,έφτιαξε επιτέλους η αναγνώριση! 2,,,ΔΕΝ έφτιαξε το περίεργο γεγονός ότι πολλές εφαρμογές φαίνονται μη συμβατές με το κινητό μας πλέον! 3,,,Ξανά χάθηκαν όλα τα δεδομένα! Άντε πάλι στήσιμο! 4,,, ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ πάλι! Αλλάζει τα δεδομένα αλλά μόνο 2g.Η τουλάχιστον έτσι δείχνει το εικονίδιο! EDIT φύγανε και τα κινέζικα από τον dialer Edited November 20, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Huawei's dual-SIM Honor 3C heads to Europe, available for pre-order today at just £110 http://www.androidcentral.com/huawei-announces-dual-sim-honor-3c-europe-available-pre-order-today Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπόν.... 1,,,έφτιαξε επιτέλους η αναγνώριση! 2,,,ΔΕΝ έφτιαξε το περίεργο γεγονός ότι πολλές εφαρμογές φαίνονται μη συμβατές με το κινητό μας πλέον! 3,,,Ξανά χάθηκαν όλα τα δεδομένα! Άντε πάλι στήσιμο! 4,,, ΔΕΝ έχει 3g η δεύτερη σιμ πάλι! Αλλάζει τα δεδομένα αλλά μόνο 2g.Η τουλάχιστον έτσι δείχνει το εικονίδιο! EDIT φύγανε και τα κινέζικα από τον dialer Επίσης κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση ραμ.στην προηγούμενη με τις ίδιες εφαρμογές κατέβαινε στα 300 τώρα περίπου στα 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts