Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello σε όλους!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το κάτωθι:

έχω κινητό που ήρθε με Root από το to2c.com Εκ παραδρομής έσβησα το Superuser το οποίο είχε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον δεν μπορώ να παραχωρήσω Root Access σε εφαρμογές. Το κινητό

στο recovery λέει ότι είναι rootαρισμένο, ενώ σε εφαρμογές όπως Root Checker Basic λαμβάνω την απάντηση

"Sorry! This device does not have proper root access."

Έχω προσπαθήσει μια μέθοδο με MTK Droid Tools, αλλά η εφαρμογή με ενημερώνει:

"Η30-U10 system/bin/su is found! Via the ROOT button it is possible to get root shell" (το χρώμα αριστερά του κειμένου στο πλαίσιο είναι κίτρινο)

Πατώντας όμως το κουμπί ROOT μου αποκρίνεται "Try to receive root shell through already established SU" και επιλέγοντας "Ναι",

παίρνω αυτή την απάντηση

"ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!

--- ERROR : SU inaccessible "

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως μπορώ να βγω από αυτό το τέλμα!!!

Όποιος έχει κάποια ιδέα ή είδε κάπου στο δίκτυο κάτι σχετικό, ας δώσει μια χείρα βοηθείας!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...

Η λύση ήταν τελικά στην ανάρτηση #277 από τον asot. Μπόρεσα και έκανα σωστή εφαρμογή Root

ακολουθώντας την συγκεκριμένη μέθοδο.

Edited by flaflatas
Βρέθηκε η λύση σε προηγούμενη ανάρτηση

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ όλους!!

Είμαι καινουριος και θα θελα μια βοηθεια.Εχω το Honor 3C και σε κάποιες κλήσεις ενώ απαντάω συνεχίζει να δονείτε(εκνευριστικοτατο). Υπάρχει κάποια λύση?

Είμαι όμως και ασχετος...... αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω σας παρακαλώ πειτε τον!!.

Καλώς ήλθες

Δεν μας λες: Α) την ρομ που φοράει το κινητό και Β) αν θες οπωσδήποτε να είναι rooted...

Χαιρετώ όλους!!

Είμαι καινουριος και θα θελα μια βοηθεια.Εχω το Honor 3C και σε κάποιες κλήσεις ενώ απαντάω συνεχίζει να δονείτε(εκνευριστικοτατο). Υπάρχει κάποια λύση? Είμαι όμως και ασχετος...... αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω σας παρακαλώ πειτε τον!!.

To πρόβλημα αυτό (και η λύση) έχει αναφερθεί τουλάχιστον 3 φορες στα τελευταία εκατό ποστ...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

1ον) που θα δω τι ρομ(ασχετος)

2ον) θελω?

Υγ.κοιταξα ποιο πισω και ειδα οτι καποιος εκανε factory reset.μολις το κανω κι εγω...

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η30-U10 B211?

Με 140 ευρώ, 5", 2Gb ram, απροβληματιστο? Προχωράμε χωρίς τύψεις (άσε που δεν εχει ανακοινωθεί 3C με 4G Ευρώπης...)

Με το hardware acceleration σε βίντεο δουλεύει απροβλημάτιστα;; Με ενδιαφέρει να δουλεύουν τέλεια BSPlayer, MXPlayer και αν γίνεται και XBMC. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο 3C δεν παίζει σωστά ο ΜΧ σε hardware decoding mode; Ή κάνω λάθος;

Οι οδηγίες στο leet (1337 :)) post του Romanos για Xposed+Gravity Box δουλεύουν και σε Β610 έτσι; (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377731#post5377731)

Πάω για παραγγελία σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο μήπως ξεχνάω κάτι και φάω καμιά ήττα.

Edited by mindtrapper

Με το hardware acceleration σε βίντεο δουλεύει απροβλημάτιστα;; Με ενδιαφέρει να δουλεύουν τέλεια BSPlayer, MXPlayer και αν γίνεται και XBMC. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο 3C δεν παίζει σωστά ο ΜΧ σε hardware decoding mode; Ή κάνω λάθος;

Οι οδηγίες στο leet (1337 :)) post του Romanos για Xposed+Gravity Box δουλεύουν και σε Β610 έτσι; (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5377731#post5377731)

Πάω για παραγγελία σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο μήπως ξεχνάω κάτι και φάω καμιά ήττα.

Το Honor 3C παίζει μία χαρά αρχεία 720p και 1080p και με SW και με HW. Από ότι είδα όμως πριν μερικές ημέρες έχει ένα θέμα με τα 10bit αρχεία το οποίο το έχει και οι πλειονότητα των smartphones. Όλα αυτά με MX Player δεν δοκίμασα κάποιον άλλο.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δε ξέρω γιατί να περιμένει κάποιος...Υπάρχουν πλέον οι Β609, Β610, με πλήρες ελληνικό μενού, και λειτουργούν χωρίς κανένα bug.
ο ενδοιασμος μου ομως ειναι απο την developers πως θα παω στην επισημη οταν βγει!δεν θελω να μπλεξω με flashtool τωρα που βολευτηκα με το local update!!

ο ενδοιασμος μου ομως ειναι απο την developers πως θα παω στην επισημη οταν βγει!δεν θελω να μπλεξω με flashtool τωρα που βολευτηκα με το local update!!

Υπάρχουν οδηγίες για το πως θα πας,

Θα βάλεις την πιο παλιά διαθέσιμη επίσημη και μετά θα κάνεις διαδοχικά τα updates.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το Honor 3C παίζει μία χαρά αρχεία 720p και 1080p και με SW και με HW. Από ότι είδα όμως πριν μερικές ημέρες έχει ένα θέμα με τα 10bit αρχεία το οποίο το έχει και οι πλειονότητα των smartphones. Όλα αυτά με MX Player δεν δοκίμασα κάποιον άλλο.

Merci, αγοράζω άφοβα λοιπόν. Μήπως ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορώ να τους ψήσω να βάλουν δώρο flip case; :lol:

Merci, αγοράζω άφοβα λοιπόν. Μήπως ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορώ να τους ψήσω να βάλουν δώρο flip case; :lol:

Δύσκολα θα πάρεις δώρο flip case, δοκίμασε όμως το to2c

(επειδή εννοείς την Kit Kat...)

Ειναι δυνατόν να μην υπάρχει προβλεψη (από την Huawei) μετάβασης ολων όσων έχουν developers, σε official kitkat? Απιθανο μου ακούγεται...!

Ελα να δεις την "γλύκα" των φρεσκων rom (B610)!

Merci, αγοράζω άφοβα λοιπόν. Μήπως ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορώ να τους ψήσω να βάλουν δώρο flip case;

To vickmall την χρεώνει (Nillkin) $8, ενώ περίπου $2 κερδίζεις από το κουπόνι myphone

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

(επειδή εννοείς την Kit Kat...)

Ειναι δυνατόν να μην υπάρχει προβλεψη (από την Huawei) μετάβασης ολων όσων έχουν developers, σε official kitkat? Απιθανο μου ακούγεται...!

Ελα να δεις την "γλύκα" των φρεσκων rom (B610)!

To vickmall την χρεώνει (Nillkin) $8, ενώ περίπου $2 κερδίζεις από το κουπόνι myphone

Ωραία βάζω πάνω από την Β137 την επίσημη, την Β610 την beta.έστω ότι βγαίνει η επίσημη.θα μπορώ να την περάσω με ένα απλό local update; νομίζω μου είχατε πει ότι δεν μπαίνει μέσω local η θυμάμαι λάθος;

Ωραία βάζω πάνω από την Β137 την επίσημη, την Β610 την beta.έστω ότι βγαίνει η επίσημη.θα μπορώ να την περάσω με ένα απλό local update; νομίζω μου είχατε πει ότι δεν μπαίνει μέσω local η θυμάμαι λάθος;

Το μονο που μπορώ να πω, είναι (πάλι) το εξής: Ειναι δυνατόν, να μην υπάρχει προβλεψη (από την Huawei) μετάβασης ολων όσων έχουν developers ROM, με εύκολο/official τροπο (local/OTA) σε official kitkat? Απίθανο μου ακούγεται...!

Στην επίσημη beta multilanguage έχουν βάλει επιλογή για προσθήκη ΔΕΎΤΕΡΟΥ Google account;; για να μην χρειάζεται να το κάνουμε μέσω της εφαρμογής YouTube;

επισης το θεμα με την αναγνωριση του +30 εχει λυθει?

Edited by fuorigioco1981

Στην επίσημη beta multilanguage έχουν βάλει επιλογή για προσθήκη ΔΕΎΤΕΡΟΥ Google account;; για να μην χρειάζεται να το κάνουμε μέσω της εφαρμογής YouTube;

επισης το θεμα με την αναγνωριση του +30 εχει λυθει?

Η beta και η επίσημη δεν έχουν υπηρεσίες της Google. Οπότε δεν είναι στο χέρι τους να το βάλουν.

ως ασχετος παιδια με κινητα....και μ αυτο το θεμα της δονησης στο honor 3c, αν και εκατσα διαβασα 126 σελιδες δεν καταλοαβα τπτ.

αν πραγματικα μπορει καποιος να βοηθειση καποιον ερασιτεχνη εχει καλως , αλλιως δυστηχως πρεπει να το σπασω απ τα νευρα μου(και μαλλον την πατησα που το αγορασα)....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ως ασχετος παιδια με κινητα....και μ αυτο το θεμα της δονησης στο honor 3c, αν και εκατσα διαβασα 126 σελιδες δεν καταλοαβα τπτ.

αν πραγματικα μπορει καποιος να βοηθειση καποιον ερασιτεχνη εχει καλως , αλλιως δυστηχως πρεπει να το σπασω απ τα νευρα μου(και μαλλον την πατησα που το αγορασα)....

πρεπει να σαι χακερ

πρεπει να σαι χακερ

γιατι να ειναι χακερ???το πιστευεις η δεν ξερεις?το προβλημα της δονησης ειναι θεμα των multilang rom που βαζουν τα κινεζοκαταστηματα .εαν βαλει την μαμα ολα οκ!

Με το OTG δεν είχαμε καμιά πρόοδο σε κάποιο διεθνές forum έτσι; Αυτό θεωρώ το σημαντικότερο πρόβλημα του κινητού και το ότι δεν ανάβουν τα πλήκτρα. Σπουδαία προβλήματα... :lol:

πρεπει να σαι χακερ

Δεν χρειάζεται να 'σαι χάκερ φίλε, να χρησιμοποιείς την αναζήτηση πρέπει...!

Οπως είσαι στο νήμα (θέμα) αυτό, ψηλά, δεξιά, έχει μια επιλογή που λεει: Αναζήτηση στο θέμα... εκεί λοιπόν, βάλε την λέξη δόνηση, θα σου βγάλει μια λίστα μηνυμάτων (αλλους 6 τουλάχιστον σαν και σένα) που είχανε το ίδιο θέμα...!

Ισχύουν λοιπόν οι απαντήσεις που δόθηκαν και σε αυτούς, και δεν χρειάζονται τίποτα τρελά skills για να λύσεις το θέμα!

Σας παρακαλώ, μην μου στέλνετε ερωτήσεις με ΡΜ, του τύπου "που θα βρω την Β610", "πως περνιέται η rom", δείχνει το λιγότερο τεμπελια, δεν είμαι υπηρέτης/τεχνικός/βοηθός σας...

Εδώ είναι ένα φορουμ, οπου όποιος θέλει και όταν θέλει, μοιράζεται τις ερωτήσεις/γνώσεις/εμπειρίες του με άλλους - δεν μπορεί όμως αυτό να γίνεται καταχρηστικά...!

Παρεπιμπτόντως, έκανα μολις, πανευκολο root (B610) με VROOT (εκδοση v.1.7.7, library 140610)

Edited by asot

Μπορεί καποιος να μου εξηγησει τις τρεις πρωτες επιλογες ;

http://i1094.photobucket.com/albums/i448/tzoumas/10446356_10204132069520648_5400191_n.jpg

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Η πρωτη ειναι ενα universal προτυπο για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε καποια συσκευη. Η δευτερη κανει τον υπολογιστη να βλεπει το κινητο σαν στικακι. Η τριτη ειναι για επικοινωνια του κινητου με το προγραμμα HiSuite της Huawei και το αντιστροφο.

Η πρωτη ειναι ενα universal προτυπο για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε καποια συσκευη. Η δευτερη κανει τον υπολογιστη να βλεπει το κινητο σαν στικακι. Η τριτη ειναι για επικοινωνια του κινητου με το προγραμμα HiSuite της Huawei και το αντιστροφο.

Ευχαριστω πολυ.

Επομενως οταν θελουμε να κανουμε αντιγραφη αρχειων (π.χ. mp3) απο τον υπολογιστή στην καρτα του κινητου ή φωτογραφιων απο το κινητό στον υπολογιστημας, τσεκαρουμε την δευτερη επιλογη. Ετσι δεν ειναι ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ευχαριστω πολυ.

Επομενως οταν θελουμε να κανουμε αντιγραφη αρχειων (π.χ. mp3) απο τον υπολογιστή στην καρτα του κινητου ή φωτογραφιων απο το κινητό στον υπολογιστημας, τσεκαρουμε την δευτερη επιλογη. Ετσι δεν ειναι ;

Και με τις τρεις γίνεται. Το θέμα είναι τι σε βολεύει.

Το κινητό είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του !Απλα θέλει κάποια σεταρίσμα .Παραδειγμα το καλυτερο που μπορείς να κάνεις έιναι να βάλεις τη τελαυταία ε΄κδοση (εγώ τη βρήκα ψαχνοντας στο google) .Το πιθανόν ρουτάρισμα θα χαθεί αλλα θα πάρεις αρκετες αναβαθμίσεις .Και εγώ ασχετος είμαι αλλα διαβασα όλο το νήμα (μου πήρε ενα απογευμα ) αλλα το κινητό τώρα είναι στα μέτρα μου !.

πρεπει να σαι χακερ

HUAWEI HONOR 3C Theme Installation Guide

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα θέμα για το Huawei Honor 3C με την ονομασία Smart.

Η εγκατάσταση γίνεται ως εξής:

Tip#1: Το αρχείο έχει κατάληξη .hwt αλλά στην ουσία είναι ένα .zip αρχείο.

1. Συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή

2. Πηγαίνετε είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική μνήμη (εμένα ήταν στην εσωτερική) και ψάχνετε τον φάκελο HWThemes.

3. Μέσα από το φάκελο HWThemes μεταφέρεστε στο φάκελο /HWThemes/.cache

4. Δημιουργείτε ένα φάκελο με όνομα XXXX.hwt (καλό θα ήταν να βάλετε το όνομα του θέματος, στην περίπτωση μας smart.hwt)

5. Μέσα εκεί αποσυμπιέζετε το αρχείο αφού πρώτα το μετονομάσετε σε .zip ή ανοίγοντας το κατευθείαν με το WinRAR ή κάποιο συμβατό πρόγραμμα.

6. Αποσυνδέετε το κινητό

7. Στη συνέχεια από το launcher της Huawei επιλέγετε την εφαρμογή των θεμάτων και εμφανίζεται το θέμα που μόλις αποσυμπιέσατε

8. Κάνετε Apply.

Tip#2:Τα θέματα ενδιαφέρουν και αυτούς που χρησιμοποιούν άλλους launchers γιατί αλλάζει κάποια πράγματα στο UI που είναι system - wide όπως η notification bar.

Screeshots

http://imgur.com/a/9a4PR#0